Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
én értem

ebbõl kifolyólag gyakorlatilag zárolhatjuk is a projectet, mert az idõ pénz, a minõséghez pénz (vagy idõ, mindegy) kell, és amíg ez nem biztosított, addig lehetetlen színvonalas dologba kezdeni

talán járható út lenne, ha X ember elõre beletenne valamennyi zsozsót és ötletet, de õszintén szólva kétlem, hogy az amúgy is szûk magyar Thief3 rajongói rétegbõl lenne elég "befektetõ"

így marad a próbaverzió, ha megoldódik a hang export/import, ez meg pillanatnyi hangulaton múlik

Riszpekk

hykao
tedd!
ártani nem árthat...
különben is "a fölösleges dolgok nem ártalmasak"... - hogy ki is mondta arra már nem emlékszem...
hykao
továbbra is értelek, de te is érts meg, hogy mire gondolok
FREAK
mindemellett fenntartom, hogy természetesen simán megpróbálnám, mit tudok, csak a kihívás miatt

Riszpekk

FREAK
világos, ahogy a játék kiadója is tisztában van vele, hogy a térségben max 1/1000 a legális userek aránya, úgy én sem számítanék arra, hogy napi 100 megrendelést kellene postázni 😊

nagyon durván elvi ez az egész feltevés, csak elsõként jeleztem, hogy ez már túl lenne a hobbi elfoglaltságon, és ha sok ember sok ideje fekszik benne, akkor nem ártana valami haszon

amúgy a terjesztõnek nem sok köze lenne hozzá, sõt örülnie kéne, hogy ezzel is serkentenénk a magyarok Thief3 vásárlási kedvét (a programban való turkáláson kívül nem nagyon hágnánk át ezzel szabályt, törvényt)

Riszpekk

hykao
Én értelek, csakhogy te is tudod, hogy elég lenne egy ember is, aki megvenné, és fellõné a netre...ezen kívül a dolog nem épp legális, és ha pénzért kerülne forgalomba magyarítás, attól esetleg vérszemet kaphatnak a magyarországi forgalmazók, terjesztõk!

DE! Ha komolyan gondolod a dolgot, akkor a magyarítás topikban már régebb óta felvetõdött a magyarítások komolyabb szintre emelése, azaz valamilyen gazdasági, vagy nonprofit szervezet létrehozása. Így könnyebben lehetne konkrét ajánlatokkal házalni a magyarországi terjesztõknél, forgalmazóknál.
Így egyre több játék lehetne magyar (akár szinkron is).

De mindez még nem változtat azon a tényen, hogy a szinkronhoz is elõbb meg kell csinálni a szöveg magyarítást fullra...
ha jól emlékszem, Vágó valamelyik régi mûsorában volt egy ilyen hang a "kapufás" kérdéseknél, hogy:
nem, Nem, NEM !!!

bazza
30 hozzászólás után újra...itt...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FREAK
ki kéne rakni alcímbe a banner alá

Riszpekk

jó ez a periodikusan vissza-visszatérõ kérdés...

FREAK
hát ha lenne rá mód, rááldoznék pár napot hogy egy rövidebb résszel megpróbálkozzak, addig kár is tervezgetni, mert simán lehet, hogy körberöhögöm a saját munkámat 😊

Riszpekk

bazza
*.con fájlok editálását már megoldottátok?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FREAK
biztos lemaradtál róla, de nem ingyen gondoltam, fõleg, ha komolyan kell csinálni, és legalább egy tucat ember szenved vele 1-2 hónapig

azt írtam, 500 Ft/CD reális ár lenne bárkinek, akinek volt pénze ftp-re vagy smsweb-re

ha egyedül csinálnám, menne ingyen, de ez sok munkaórás meló (tudom, mert olyan még nem volt, hogy akár egyetlen jól betanult dalt sikerült volna felvenni és megkeverni a megsaccolt idõ alatt, többnyire keveset alszik az, aki hangfelvételre adja a fejét...) 😊

Riszpekk

hykao
hát akkor nosza rajta!!! végül is nem lesz kötelezõ kipróbálni senkinek.

amúgy van sok játék, ami sima mezei audióformátumokkal operál, illetve kevesebb-könnyebb a szövegezés.
hykao
...de semmi rossznak nem szeretnék eljontója lenni...
FREAK
egyik sem, bár mindegyik akartam már lenni 😊

mondjuk, hogy lelkes amatõr vagyok, sok idõmet elbasztam hang- és zeneszerkesztéssel, dolgoztam egy multimédia kiadónak is, semmi komoly, csak mondtam, hogy kipróbálnám, mire mennék egy ilyen hanganyaggal

gagyit soha nem csinálok, ami gáz, azt felejtem

szeretem az új kihívásokat, és fontosnak tartom a megfelelõ hangsávot játékoknál, szóval szívesen elpöcsölnék a hangzással

Riszpekk

hykao
Igény lenne rá biztos (bár a szinkron alapja is nyilván az elkészült szöveg magyarítás lenne), csupán az eddigiek alapján nagyon rosszak a tapasztalatok!
De ha te áttörõ lennél, én örülnék...csak furcsálom, hogy ekkora ingyen munkába vágnád a fejszédet...
FREAK
nem írtam olyat, hogy max 2 napot szánnék rá, de ha ennyire nincs rá igény, akkor már el is vetettem a gondolatot

Riszpekk

hykao
Mé' te most szinkronszínész vagy, vagy zenész, vagy mifene?
Faterx
bocs megyek hiradót nézni
Spaw
Énleszek a borgõzös katona magyarhangja.Szóljatok ha stúdióba vonulunk.😊

Faterx
A szinkronizálás olyan mintha újracsinálnál egy filmet. Nagy mûvészi hozzáértést és munkát igényel. Ha nem jól sikerül, el lehet rontani az eredeti élményt, mint ahogy plánee mostanában... Példa: 90%
FREAK
akár azzal is, vagy zenével

vagy mitõl félsz? 😊

Riszpekk

Faterx
Szinkronnal?
Te IMYke!
A mozifeliratokkal végül mi lett?
Befejezted, vagy hagytad a francba az egészet?

FREAK
mi van, találkoztál már a munkáimmal? 😄DD

Riszpekk

Faterx
Könyörgöm neeee!
hykao
Akkor már megyek is SZEMezgetni...
hykao
Update volt!
Az összes kis táblácska, képaláírás, ajtószám, kutyanyakörv-biléta lefordítva!

hykao
Egy olyan peccsnek örülnék, ami kiveszi a vízbûl a zoxigént, és .con-ok helyett minden szöveget .sch-ba rak...
Andie
Patch : anno mi is féltünk, hogy az 1.10es patch a Diablonál nyakonvágja a full magyarositásunkat, de nem. Néhány stringet átirt, és jónéhányat hozzáfüzött. Gyak. néhány napos munkával hozzáfésültük a magyaritást.
Én bizom benne, hogy ha jön is patch a Thief3-ra, akkor nem cseréli le az egész cuccot, csak ott, ahol érintett a dolog.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Hát kérlek szépen az, hogy egyszer átugrasztott a Toronyórás küldetésen, egyszer meg a 8. napon, csak azért mert nem a program elképzelése szerinti sorrendben csináltam meg az amúgy nem sorrendkötött küldetéseket (Kísértethajó-Kurshok Elsüllyedt Fellegvár), ill. a második esetben meg azért, mert a visszatöltött JÓ állás ellenére valahogy megjegyzõdött a Lauryl féle incidens, így amikor kiugrottam az árvaház ablakán: egybõl Bagolyvölgyben találtam magam a 9. napon, ahol Gammal és baráti köre vártak kitörõ, és sok-sok szeretettel...
(Múzeum, Gamall búvóhelye stb. úgy kompletten kimaradt volna)
IMYke2.0.0.0
A Játék valóban nem olvassa a módosított CON fájlokat, s így valóban nincsenek dialógusok és feliratozások sem!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mi ez a nap-atugrasztas?
hykao
az az igazság, hogy mielõbb végig akarom tolni a bugreportolás miatt, és már 2x átugrasztott a játék egy-egy napot, így visszábbról újra kellett játszanom pár pályát...már kicsit idegesítõ...és egyre kevesebb idõm lesz mostanában.
FREAK

sok a kérdés, csalódást okozol

Riszpekk

hykao
kösz. mégegy: a korona hol a picsában van? csak annyit, hogy a tesero csarnokban, vagy a porter csarnokban?
Spaw
Lõdd le.

hykao
Banyek, eddig nem is tudtam, hogy a leütött õröktõl kulcsot lehet szerezni, és akkor nem kell hosszasan fésûzgetni a zárakat.

Egy kérdés: a múzeumban a baromi magas szobor nyakából, hogy a fenébe lehet ellopni a nyakláncát?
IMYke2.0.0.0
Erre térjünk vissza inkább késõbb.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FREAK
.... és megjósolod, mi lesz a cég következõ lépése, annak ellenére, hogy õk egy szót nem ejtettek errõl...

na mindegy, annyira nem érdekel, hogy ezen vitázzak, nekem így is tök jó a game, nem hiányzik a patch

Riszpekk

NODE GYEREKEEEEEEK!

Kár ezen elõre vitatkozni! Már az egész legelején is írtam: én elkezdem fordítani, akinek van kedve és ideje, annak nagyon hálás leszek, ha csatlakozik és ENNYI!
Azon, hogy a patch mibe kavar bele, majd ráérünk akkor szentségelni, amikor felraktuk...
Addig meg akár várhatunk is; én úgyis fordítgatok, max. egyedül lassabban fogok haladni. Aztán majd a patch után kijavítgatom, amikbe belemászott és akkor még mindig lehet folytatni közösen a magyarítást...

IMYke2.0.0.0
Nem okoskodom: egyszerûen látom, mennyi a bug. Azt is látom, hogy miben vannak, és azt is, hogy mekkora a mérete azoknak az állományoknak, melyeket javítani kell... + maga a patch (telepítõ) program v. script.
Ergo: egyszerû számolás (tudod, 1+2+3...)

FREAK
az tény, de azt magyarázom, hogy jelen esetben nem nagy durranás ez a patch, mert nem azokat a hibákat orvosolja, amik zavaróak a játékban

Riszpekk

Dehogy vártam erre a patch-re. Sajnos az utóbbi 2-3 évben alig jött ki game, aminek nem tett volna nagyon jót egy patch.

FREAK
õszinte leszek veled: hidegen hagynak a megérzéseid, amíg nem szerepelnek a cég hivatalos közleményében

ne vedd személyeskedésnek, ez mindenkire vonatkozik

okoskodni mindenki tud

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Én személy szerint pedig azt, ha nem degradálják le azt, amit írtam.

FREAK
ok, szóval feltételezés

köszönjük, de én személy szerint a tényeket szeretem

Riszpekk