Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbõl kifolyólag gyakorlatilag zárolhatjuk is a projectet, mert az idõ pénz, a minõséghez pénz (vagy idõ, mindegy) kell, és amíg ez nem biztosított, addig lehetetlen színvonalas dologba kezdeni
talán járható út lenne, ha X ember elõre beletenne valamennyi zsozsót és ötletet, de õszintén szólva kétlem, hogy az amúgy is szûk magyar Thief3 rajongói rétegbõl lenne elég "befektetõ"
így marad a próbaverzió, ha megoldódik a hang export/import, ez meg pillanatnyi hangulaton múlik
Riszpekk
ártani nem árthat...
különben is "a fölösleges dolgok nem ártalmasak"...
- hogy ki is mondta arra már nem emlékszem...Riszpekk
nagyon durván elvi ez az egész feltevés, csak elsõként jeleztem, hogy ez már túl lenne a hobbi elfoglaltságon, és ha sok ember sok ideje fekszik benne, akkor nem ártana valami haszon
amúgy a terjesztõnek nem sok köze lenne hozzá, sõt örülnie kéne, hogy ezzel is serkentenénk a magyarok Thief3 vásárlási kedvét (a programban való turkáláson kívül nem nagyon hágnánk át ezzel szabályt, törvényt)
Riszpekk
DE! Ha komolyan gondolod a dolgot, akkor a magyarítás topikban már régebb óta felvetõdött a magyarítások komolyabb szintre emelése, azaz valamilyen gazdasági, vagy nonprofit szervezet létrehozása. Így könnyebben lehetne konkrét ajánlatokkal házalni a magyarországi terjesztõknél, forgalmazóknál.
Így egyre több játék lehetne magyar (akár szinkron is).
De mindez még nem változtat azon a tényen, hogy a szinkronhoz is elõbb meg kell csinálni a szöveg magyarítást fullra...
nem, Nem, NEM !!!

Riszpekk
azt írtam, 500 Ft/CD reális ár lenne bárkinek, akinek volt pénze ftp-re vagy smsweb-re
ha egyedül csinálnám, menne ingyen, de ez sok munkaórás meló (tudom, mert olyan még nem volt, hogy akár egyetlen jól betanult dalt sikerült volna felvenni és megkeverni a megsaccolt idõ alatt, többnyire keveset alszik az, aki hangfelvételre adja a fejét...) 😊
Riszpekk
amúgy van sok játék, ami sima mezei audióformátumokkal operál, illetve kevesebb-könnyebb a szövegezés.
mondjuk, hogy lelkes amatõr vagyok, sok idõmet elbasztam hang- és zeneszerkesztéssel, dolgoztam egy multimédia kiadónak is, semmi komoly, csak mondtam, hogy kipróbálnám, mire mennék egy ilyen hanganyaggal
gagyit soha nem csinálok, ami gáz, azt felejtem
szeretem az új kihívásokat, és fontosnak tartom a megfelelõ hangsávot játékoknál, szóval szívesen elpöcsölnék a hangzással
Riszpekk
De ha te áttörõ lennél, én örülnék...csak furcsálom, hogy ekkora ingyen munkába vágnád a fejszédet...
Riszpekk
A mozifeliratokkal végül mi lett?
Befejezted, vagy hagytad a francba az egészet?
Az összes kis táblácska, képaláírás, ajtószám, kutyanyakörv-biléta lefordítva!

Én bizom benne, hogy ha jön is patch a Thief3-ra, akkor nem cseréli le az egész cuccot, csak ott, ahol érintett a dolog.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
(Múzeum, Gamall búvóhelye stb. úgy kompletten kimaradt volna)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy kérdés: a múzeumban a baromi magas szobor nyakából, hogy a fenébe lehet ellopni a nyakláncát?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
na mindegy, annyira nem érdekel, hogy ezen vitázzak, nekem így is tök jó a game, nem hiányzik a patch
Riszpekk
Kár ezen elõre vitatkozni! Már az egész legelején is írtam: én elkezdem fordítani, akinek van kedve és ideje, annak nagyon hálás leszek, ha csatlakozik és ENNYI!
Azon, hogy a patch mibe kavar bele, majd ráérünk akkor szentségelni, amikor felraktuk...
Addig meg akár várhatunk is; én úgyis fordítgatok, max. egyedül lassabban fogok haladni. Aztán majd a patch után kijavítgatom, amikbe belemászott és akkor még mindig lehet folytatni közösen a magyarítást...
Ergo: egyszerû számolás (tudod, 1+2+3...)
Riszpekk
ne vedd személyeskedésnek, ez mindenkire vonatkozik
okoskodni mindenki tud
Riszpekk