Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
biztos vagy benne, hogy ezzel kéne foglalkoznod?

"muszály"........

Riszpekk

Panyi (Peter) vagyok a Magyarítások Portál adminisztrátora és ha szükségetek lenne egy oldalra akkor én szívesen megcsinálom! Tudom van már az uw-s,de én készítenék hozzá, egy jobb design, vagy remélhetõleg jobbat! De természetesen, ha nem kell, akkor nem muszály!
Küldjetek emailt: [email protected] vagy [email protected] (lehetõleg mind a kettõre!)

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

bazza
Szerintem, ha a fejlesztõkön múlik az edtor, .......

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mikor majd tudjuk szerkeszteni a con fájlokat

nagykispeter
A feladatokra mikor tudsz sort keríteni?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Már "csak" 116 lefordítandó fájl van hátra (a 498-ból)!!!
De én mára kidõltem.......
Holnap újult erõvel folytatom! (bár a FociEB kicsit be fog kavarni)

hykao
...az a végén nem kisfiú?
IMYke2.0.0.0
Nem lepõdnék meg, ha a Thief IV-ben a kislány lenne tízegynéhány évvel idõsebb és õ lenne a(z egyik) fõszereplõ...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A kislány neked nem mond semmit?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Jó, természetesen, hisz különben nem is játszottam volna vele...
Csak a vége nekem valahogy fura...

Amúgy azt észrevettétek, hogy az átvezetõ videókban Garrett arcán nincs vágás? Meg a feje is másabb...(gyógyabb)
és az összbenyomásod?

hykao
Na a végére értem...
Hát a vége kissé túl könnyû szerintem...és, hát kíváncsi leszek, hogy lesz ebbõl Thief 4...
bazza
Saj de jó!
De a háttér nem a leg "sötétebb"...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FREAK
pedig nem biztos, hogy nem hangzott el a Mátrix 2-ben 😄DD

Riszpekk

na igen...
csak azt nem tudom, hogy rejtélyesen naív, vagy naívan rejtélyes...

IMYke2.0.0.0
Ha filmen látnám, hallanám, még röhögnék is, és a filmet törölném a vinyómról, kivenném a meghajtóból etc.

na ja!

FREAK
igen, jópofa, bár kicsit filmes 😊

Riszpekk

Kedvenc soraim:

a paper naming you by your very own name? Are you answering your questions, or are you simply questioning your answers?I know what you seek, and you seek what I know.

Mit is fûzhetnék hozzá.....

FREAK
szopás

Riszpekk

KÉRDÉS:

a könyvek fordításának senki se szeretne borzalmasan nagyon nekilátni?

IMYke2.0.0.0
A dolog már csak azért is sántít, mert a .bik videofájlokat is módosítanotok kell akkor, melyeken a szövegek NEM külön sávokon vannak, hanem együtt a zajokkal.

FREAK
hát pedig, ha nem jön össze, akkor FUN VERSION lesz belõle, kb. mint az ominózus Dallas szinkron 😄DD

Riszpekk

csak tippelnem

FREAK
honnan ismersz ilyen jól? 😄D

Riszpekk

végülis tökmindegy...
ahogy jólesik!

Bandew
Hát ja az praktikusabb lenne. De egy rossz szinkron teljese elbaszhatja az egész játékot.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

OTT A PONT!

Mert aki perfekt angol és buzdul az angol kifejezésekre, annak eszébe sem jut magyarítást felrakni!

FREAK
amúgy az ugrott be, hogy ha lesz mód szinkronra, akkor nem idõrendben, hanem személyek szerint állnék neki, vagy próbálnám meg

szóval elsõre Garrett összes szövegét, aztán ha jó, akkor jöhet a többi mennyiség szerint visszafelé haladva

Riszpekk

hykao
hehe, ha nem fogja feliratként látni, akkor hallás alapján nem fog kutakodni a szövegben valszeg senki...fõleg aki nem ért jól angolul, és nyílván zömében ilyen emberkék fogják használni a magyarítást...
olyat úgyse lehet csinálni, ami mindenkinek tetszik...

Bandew
Naná, simán!
A Grim Fandangoban is élveztem, hogy az egyik várost Velõvárosnak fordították. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
de tudni fogja, mert a briefingben úgy mondják be

Riszpekk

SZERINTEM A KÖVETKEZÕ LEHETNE A MENETREND:

1. legyen kész az sch fájlok fordítása
2. hibaellenõrzés, egyeztetés, VITA A NEVEKRÕL,....ilyesmi
3. con fájlok fordítása, ha lehetséges lesz
4. ...........

hykao
ezek nem egy mesében szereplõ helységnevek...
de tényleg hagyjuk már

az olyan angolbubusok, mint te, úgysem magyarítva fogják játszani, aki pedig magyarítva fogja játszani...és azt sem fogja tudni, hogy az eredetiben Pavelock, meg Auldale volt, az szerintem meglesz vele...
FREAK
valszeg valamit még meg kell csinálnod

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Nem kell feladni. Andie tud

Hi! Ott állok a csónaknál ahol a jel van.Ha j-klikk szöveg jön, ha beugrom semmi. Hogy kell elkötni?
FREAK
régen nem használtak budipapírt, szóval hagyjuk az õsöket 😄

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Az amerikanizálódó (korábban el-oroszosodó azelõtt meg elnémetesedõ) magyar nyelvben minden elfér... ill. már alig lepõdök meg dolgokon.

Bandew
Pedig régen tényleg úgy hívták itt a kinti személyeket. :-D

FREAK
csak képzeljük, aztán majd érdeklõdés hiányában elmarad 😄

Riszpekk

FREAK
nemtom, nekem ugyanolyan bután hagzik, mintha azt mondanád, hogy "Középút" szigetek, vagy amilyen hülyén hangzik a Washington György Sétány (vagy tér vagy mi)

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Szinkront hogy képzelitek?
Az *.csc fájlo kelég érdekesnek tûnnek...
Bár, Andie talán tud faragni egy extractor-t, builder-t.

FREAK
értelek, de amíg nincs magyar szinkron, SZERINTEM zavaróbb a kétnyelvûség, ahogy egy pár angolul beszél egy magyar utcán meg ilyenek

tudom, én vagyok túl szélsõséges 😊

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. A szlengesrõl nem tudtam.

IMYke2.0.0.0
Na ugyan mé'?

Bandew
Te inkább maradj csönben! :-DDD