Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tombi
jelentkeznék szinkronszinésznek , ez a szinkron 5let nagyon jó,ha értenék hozzá egymagam megcsinálnám (vannak jó hangtorzitó progijaim ).szal engem érdekel a dolog remélem nem halva született a kezdeményezés...

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

FREAK
hja de az más motor

Riszpekk

IMYke2.0.0.0
A filmek feliratai legkésõbb holnap elkészülnek és akkor egyben küldöm az egészet, a kijavított eddigi fordításaimmal együtt!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Faterx
Az 1,2-ben nem talákoztam textúra hibával pedi helyenként szebb is volt, pl szõnyegek.
Idõnként elfelejti a brightness beállítást, újra fel kell erõsítenem
Spaw
Ismét egy visszatérõ téma.A most kiadott 4.6-os Ati driver release notesjában benne van a Thief3 buggal kapcsolatban,hogy ez egy ismert probléma és a javítást a következõ driver tartalmazza. Ezt csak annak írom akit zavar a falvillogás és 4.4-el belassul bármit csinál.

Sil3nt
üdv...hogy álltok a feladatok fordításával?

IMYke!

ha kész lettél a subtitlessel vagy abbahagytad, akkor ami készen van azt lécci küldd majd el, vagy tedd fel a múltkori helyre!

Köszi!

Bocs de a fa**omnak sincs ideje vegigolvasni 2000 hozzaszolast :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Detto 😊 En is szivesen adnam hangomat, de nemhiszem h kellene. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

FREAK
nyílzápor, mozgó falak egy múzeumban?? :/

túl sok Indiana Jones-t néztél 😄

Riszpekk

NNNNNA!

felraktam, ami eddig készen van, lehet próbálgatni! A PAG küldetésekbõl már csak 4 fájl van hátra, a MUS-okból meg 5.
Ezek már holnapra maradnak...

Apropó, aki esetleg nem vette volna észre: közben az SQ fájlokkal is kész lettem!

ÁHÁ! vagyis lápisz!

Spaw
Forgó robotkamerafejek voltak a szobákban értitek?? Ha meglátott riasztott és lement a rács,meg beindult a sziréna. Dedurva volt atyaég!!! Ennyit a középkori biztonsági rendszerrõl.

hykao
természetesen nem...de láttunk már jópár filmet (de még játékot is), amibõl lehetett volna meríteni! pl: elnyelõ csapóajtók, összepréselõ kõfalak, nyílzápor stb.
Seth

PSN ID.: Beegabor

milyen szín az a LAPIS?

FREAK
középkori biztonságtechnika - két nagydarab csávó alabárddal

ez biztos, hogy ötletesebb lenne? 😄

Riszpekk

FREAK
azaz 😊

de milyen sunyi helyeken lehetett ott mászkálni, atyaég, mint egy denevér 😊

Riszpekk

hykao
Én nem a biztonságról beszélek, hanem a biztonsági rendszerek milyenségérõl... csinálhattak volna középkori szerû biztonsági rendszereket....ez így kicsit ötletszegénynek tûnik...
Spaw
Ja nem bocs az bank volt.

Spaw
A 2-ben is volt valami múzeum valami disznónagy páncélszekrénnyel meg rácsokkal.Ott is volt biztonság rendesen.

hykao
jó! tudom, hogy ez egy fiktív keverék-világ...de nekem akkor is leginkább a középkor jut róla az eszembe...bár ezek a múzeumi biztonsági eszközök...hmmm, nyugodtan kihagyhatták volna...
hykao
hát ez az látod: a Gondnokról egybõl a seprûk jutnak az eszedbe....

egyébként a szobája egy tök snassz mezei szoba, egy nyitott könyvvel, meg ilyesmi, szóval semmi fényûzés.

A Múzeumnak van egy gondnoka (aki persze éjszaka nincs ott), meg õrei (akik viszont ott vannak...), meg értéktárgyai, mûkincsei, festményhamisítványi, mûtárgyai, emlékmûvei (amik viszont már nincsenek ott...)
ja! közben már rájöttem egy másik szövegbõl (talán a SZEM szövegében...)

FREAK
melyik idõben??? 😊

Riszpekk

hykao
akkor ott van...ahol gondoltam
hykao
Pontosan a múzeum kurátora, azaz ebben az esetben gondnoka!
Gondnoknak azért nem csak a lakótelepi slameszt nevezzük, aki ki-be tologatja a kukákat, meg jó pénzért fusizik...
Fõleg abban az idõben a Gondnok az egy köztiszteleti állás volt!!!
tudod!

bazza
A tudjátokmi tudjátokmiét már sikerült megoldani?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

szvsz. seprûk vannak ott, vagy okiratok?

Spaw
Nememlékszem csak arra,hogy kikapcsoltam az erõteret kicsit rohangáltam,és mire visszakapcsolt pont megvolt mind a 2 cucc.Sorry

te, ez a curator's office tuti, hogy gondnoki szoba? mert ez a curator (kurátor) nekem nagyon múzeumvezetõnek tûnik!

Faterx
Külonben én is csatlakozom a gratulálókhoz a fordítók munkájához -ez is jau magyaros- milyen jól néz ki magyar szöveggel orig hanggal.
hykao
jó akkor én kurshok leszek 😊
hykao
egy növényfajta 😊

szóval akkor a korona a tesero csarnokban van, he?
Spaw
A borgõzös hangú katona énvagyok stipistopi!

Spaw
Látom lassan kialakul a Magyar szinkronstáb Freak vezetése alatt.

Te Mike! Énmár végignyomtam, de áruld már el mia pöcsöm az a vérpipacs??

hykao
még kétféle katonát is be tudnék vállalni, garrett mellett nem felismerhetõen 😊
hykao
mi bug? ilyen a program: vagy élsimítás vagy ragyogás, kettõ együtt nem
Faterx
Ez ok de m;giscsak bug
hykao
a ragyogást én mindig kikapcsolva hagyom, mert ragyogáskor automatikusan kikapcsolja az élsimítást.
hykao
hát asszem a creditsben nincs, bár nem néztem végig...
Faterx
Állandó és idegesítõ problemám volt hogy a néhányadik save/loadnál lelassúlt majd kidobott a desktopra (játék közben nem). Nos néhény napos rendszer birizgálás után megoldottam magamnak a bibit, a ragyogást (sajnos) ki kellett kapcsolnom. Azóta bármennyit töltögethetek vissza. Hátha másnak is segít hasonló konfigurációnál.

1.6 Northwood, XP, Maxtor/NTFS, 768 DDR, 5900FX 5672 drv,
drv setup minden alk. vezérelt, minõség, rezidens prg. nincs, virt.mem. 3giga
FREAK
magyarul máshogy kell emészteni? 😄

Riszpekk

FREAK
anyagaik=anyagiak

Riszpekk

én szeretnék lenni a vérpipacsok rettentõ, csámcsogó hangja, amint éppen áldozatukat emésztik...

FREAK
ok, vedd fel az elsõ mission briefing szövegét magyarul, 3 verzióban, és küldd el

visszaküldöm a megdolgozott változatot, és tárgyalunk az anyagaikról 😄

az amúgy érdekelne, hányan vettek részt az eredeti szinkronban, errõl nincs valami lista valahol?

Riszpekk

hykao
na jóvan, pénzelem az akciót, de csak ha én lehetek Garrett hangja 😊)))))))
FREAK
tippelni sem tudok, én magam sajnos mindig sokkal kevesebbért dolgoztam, mint amennyiért szerettem volna (na de ez Hungary)

sokmindentõl függ (kivel, mennyi ideig, hol csinálod), de legfõképpen a kereslettõl

ha összesen 5 embert érdekel, akkor nem lesznek színészek, max fanatikus, jó hangú arcokat kereshetünk, de gyanítom így nem sok nõ lenne 😄

na szóval picsába a részletekkel, elsõ a magyar fordítás, második a hangfile buher

Riszpekk

hykao
ja.
csinálj demót, aztán hátha lesz befektetõ is...
amúgy mennyi pénzrõl lenne szó? kb.