Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelentkeznék szinkronszinésznek , ez a szinkron 5let nagyon jó,ha értenék hozzá egymagam megcsinálnám (vannak jó hangtorzitó progijaim ).szal engem érdekel a dolog remélem nem halva született a kezdeményezés...
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A filmek feliratai legkésõbb holnap elkészülnek és akkor egyben küldöm az egészet, a kijavított eddigi fordításaimmal együtt!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az 1,2-ben nem talákoztam textúra hibával pedi helyenként szebb is volt, pl szõnyegek.
Idõnként elfelejti a brightness beállítást, újra fel kell erõsítenem
Idõnként elfelejti a brightness beállítást, újra fel kell erõsítenem
Ismét egy visszatérõ téma.A most kiadott 4.6-os Ati driver release notesjában benne van a Thief3 buggal kapcsolatban,hogy ez egy ismert probléma és a javítást a következõ driver tartalmazza. Ezt csak annak írom akit zavar a falvillogás és 4.4-el belassul bármit csinál.
IMYke!
ha kész lettél a subtitlessel vagy abbahagytad, akkor ami készen van azt lécci küldd majd el, vagy tedd fel a múltkori helyre!
Köszi!
ha kész lettél a subtitlessel vagy abbahagytad, akkor ami készen van azt lécci küldd majd el, vagy tedd fel a múltkori helyre!
Köszi!
Bocs de a fa**omnak sincs ideje vegigolvasni 2000 hozzaszolast :\
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Detto 😊 En is szivesen adnam hangomat, de nemhiszem h kellene. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
NNNNNA!
felraktam, ami eddig készen van, lehet próbálgatni! A PAG küldetésekbõl már csak 4 fájl van hátra, a MUS-okból meg 5.
Ezek már holnapra maradnak...
Apropó, aki esetleg nem vette volna észre: közben az SQ fájlokkal is kész lettem!
felraktam, ami eddig készen van, lehet próbálgatni! A PAG küldetésekbõl már csak 4 fájl van hátra, a MUS-okból meg 5.
Ezek már holnapra maradnak...
Apropó, aki esetleg nem vette volna észre: közben az SQ fájlokkal is kész lettem!
ÁHÁ! vagyis lápisz!
Forgó robotkamerafejek voltak a szobákban értitek?? Ha meglátott riasztott és lement a rács,meg beindult a sziréna. Dedurva volt atyaég!!! Ennyit a középkori biztonsági rendszerrõl.
természetesen nem...de láttunk már jópár filmet (de még játékot is), amibõl lehetett volna meríteni! pl: elnyelõ csapóajtók, összepréselõ kõfalak, nyílzápor stb.
PSN ID.: Beegabor
milyen szín az a LAPIS?
középkori biztonságtechnika - két nagydarab csávó alabárddal
ez biztos, hogy ötletesebb lenne? 😄
ez biztos, hogy ötletesebb lenne? 😄
Riszpekk
Én nem a biztonságról beszélek, hanem a biztonsági rendszerek milyenségérõl... csinálhattak volna középkori szerû biztonsági rendszereket....ez így kicsit ötletszegénynek tûnik...
A 2-ben is volt valami múzeum valami disznónagy páncélszekrénnyel meg rácsokkal.Ott is volt biztonság rendesen.
jó! tudom, hogy ez egy fiktív keverék-világ...de nekem akkor is leginkább a középkor jut róla az eszembe...bár ezek a múzeumi biztonsági eszközök...hmmm, nyugodtan kihagyhatták volna...
hát ez az látod: a Gondnokról egybõl a seprûk jutnak az eszedbe....
egyébként a szobája egy tök snassz mezei szoba, egy nyitott könyvvel, meg ilyesmi, szóval semmi fényûzés.
A Múzeumnak van egy gondnoka (aki persze éjszaka nincs ott), meg õrei (akik viszont ott vannak...), meg értéktárgyai, mûkincsei, festményhamisítványi, mûtárgyai, emlékmûvei (amik viszont már nincsenek ott...)
egyébként a szobája egy tök snassz mezei szoba, egy nyitott könyvvel, meg ilyesmi, szóval semmi fényûzés.
A Múzeumnak van egy gondnoka (aki persze éjszaka nincs ott), meg õrei (akik viszont ott vannak...), meg értéktárgyai, mûkincsei, festményhamisítványi, mûtárgyai, emlékmûvei (amik viszont már nincsenek ott...)
ja! közben már rájöttem egy másik szövegbõl (talán a SZEM szövegében...
)
)
Pontosan a múzeum kurátora, azaz ebben az esetben gondnoka!
Gondnoknak azért nem csak a lakótelepi slameszt nevezzük, aki ki-be tologatja a kukákat, meg jó pénzért fusizik...
Fõleg abban az idõben a Gondnok az egy köztiszteleti állás volt!!!
Gondnoknak azért nem csak a lakótelepi slameszt nevezzük, aki ki-be tologatja a kukákat, meg jó pénzért fusizik...
Fõleg abban az idõben a Gondnok az egy köztiszteleti állás volt!!!
tudod! 

szvsz. seprûk vannak ott, vagy okiratok? 

Nememlékszem csak arra,hogy kikapcsoltam az erõteret kicsit rohangáltam,és mire visszakapcsolt pont megvolt mind a 2 cucc.Sorry

te, ez a curator's office tuti, hogy gondnoki szoba? mert ez a curator (kurátor) nekem nagyon múzeumvezetõnek tûnik!
Külonben én is csatlakozom a gratulálókhoz a fordítók munkájához -ez is jau magyaros- milyen jól néz ki magyar szöveggel orig hanggal.
Látom lassan kialakul a Magyar szinkronstáb Freak vezetése alatt.
Te Mike! Énmár végignyomtam, de áruld már el mia pöcsöm az a vérpipacs??
Te Mike! Énmár végignyomtam, de áruld már el mia pöcsöm az a vérpipacs??
a ragyogást én mindig kikapcsolva hagyom, mert ragyogáskor automatikusan kikapcsolja az élsimítást.
Állandó és idegesítõ problemám volt hogy a néhányadik save/loadnál lelassúlt majd kidobott a desktopra (játék közben nem). Nos néhény napos rendszer birizgálás után megoldottam magamnak a bibit, a ragyogást (sajnos) ki kellett kapcsolnom. Azóta bármennyit töltögethetek vissza. Hátha másnak is segít hasonló konfigurációnál.
1.6 Northwood, XP, Maxtor/NTFS, 768 DDR, 5900FX 5672 drv,
drv setup minden alk. vezérelt, minõség, rezidens prg. nincs, virt.mem. 3giga
1.6 Northwood, XP, Maxtor/NTFS, 768 DDR, 5900FX 5672 drv,
drv setup minden alk. vezérelt, minõség, rezidens prg. nincs, virt.mem. 3giga
én szeretnék lenni a vérpipacsok rettentõ, csámcsogó hangja, amint éppen áldozatukat emésztik... 

ok, vedd fel az elsõ mission briefing szövegét magyarul, 3 verzióban, és küldd el
visszaküldöm a megdolgozott változatot, és tárgyalunk az anyagaikról 😄
az amúgy érdekelne, hányan vettek részt az eredeti szinkronban, errõl nincs valami lista valahol?
visszaküldöm a megdolgozott változatot, és tárgyalunk az anyagaikról 😄
az amúgy érdekelne, hányan vettek részt az eredeti szinkronban, errõl nincs valami lista valahol?
Riszpekk
tippelni sem tudok, én magam sajnos mindig sokkal kevesebbért dolgoztam, mint amennyiért szerettem volna (na de ez Hungary)
sokmindentõl függ (kivel, mennyi ideig, hol csinálod), de legfõképpen a kereslettõl
ha összesen 5 embert érdekel, akkor nem lesznek színészek, max fanatikus, jó hangú arcokat kereshetünk, de gyanítom így nem sok nõ lenne 😄
na szóval picsába a részletekkel, elsõ a magyar fordítás, második a hangfile buher
sokmindentõl függ (kivel, mennyi ideig, hol csinálod), de legfõképpen a kereslettõl
ha összesen 5 embert érdekel, akkor nem lesznek színészek, max fanatikus, jó hangú arcokat kereshetünk, de gyanítom így nem sok nõ lenne 😄
na szóval picsába a részletekkel, elsõ a magyar fordítás, második a hangfile buher
Riszpekk