Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Andia:
A korábbi levelem jött visszaforwardolva... 😞
Tehát, még nem kaptam meg a leveled.

>> A GÉP: AMD Athlon2 64 FX-200 16200++ (15.5 GHz) -|||- MSI K8T (VIA K18T1600 - PEG32x) -|||- 8192 MB PC5200 DDR4 (1500MHz, alapon) (4 x 2048 MB, Crucial) -|||- ATi Radeon III 11900 1024 MB DDRIV RAM PEG32x csatoló (1500 MHz mag / 3000 MHz memo - alapon) -|||- Creative Audigy III 9.1 -|||- 2968 GB (8x IBM 380 GXP SATA2 / 15000 RPM) -|||- Windows Longhorn II Pro 64 Bit (Magyar, SP9) -|||- 28" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 250 Hz) -|||- Feel IX Szerverház (600W) A TESZTEREDMÉNYEK: 3DMark 1999: 1 millió pont - 3DMark 2000: 999999 pont - 3DMark 2001: 888888 pont - 3DMark 2002: 777777 pont - 3DMark 2003: 666666 pont - Aquamark 3: 555555 pont - Aquamark 4: 444444 pont - mindezt semmi tuninggal!<<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszi. A First Contact hibája kijavítva.
A megmaradt *.sch-kkal együtt küldöm az egész fordításcsomagomat, teljesen átnézve Mike-nak, nemsokára.
S utána jöhet a bugkeresés benne 😊

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
OK, akkor ez kimaradt.
Megnéztem az Inventory.sch fájlban, jól emlékeztem: Válogatott Imbris Írások
IMYke2.0.0.0
A szótárban nincs. Hykao, ismerhetnél - bár szeles vagyok, de annyira azért mégse, hogy egynél többször ne vegyem észre a dolgokat...

hykao
Válogatott Imbris Írások-ra fordítottam asszem. De benne kell, hogy legyen a segédszótárban!!!
IMYke2.0.0.0
Imbris Analects = ???

Analects: fn (tsz) tud válogatott/szemelvényes darabok/írások, analekták

Andie
Imi : amiröl irtál. Imyke2000 freemailes.
Elküldöm mégeccer.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

IMYke2.0.0.0
Andie:
Hova írtál? Mert sem a freemailes ([email protected]) sem a freewebes ([email protected]) címre nem érkezett leveled...

hykao
Tehát akkor nem placebo, hanem ráolvasás...
McHaals
Az elõzõ hyako-nak szólt

MadWolf#11626

McHaals
Az említett problémákat nem orvosolja teljes mértékben az ini-ben való kezdõvideóletiltás 😊
Ugyanis a fõmenü is egy akadós videofajta, amit a John P-féle menücsere orvosol, vagy az Nforce driver.
pont.

MadWolf#11626

hykao
Andie
Na, megjöttem, elég nehezen telt a 7vége Thief nélkül.
Holnap felteszem öcsémet a repcsire, aztán újult erövel vetem magam a con-ok és a városörök közé.
Sajna eddig semmi külsö segitség nem érkezett a con ügyben, igy alighanem magunkra vagyunk utalva. Hát megteszem, ami tölem telik, de ilyen bonyolult rekordstruktúrába lehet, hogy beletörik a bicskám. Végülis kódfejtéssel és hackerkedéssel még nem foglalkoztam 😞

Imi : irtam mailt a file-oddal kapcsolatban!

Mi van ezzel az 1.1-es patchel?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Takimate
hee yaa
hogy áll a magyarítás ?
konok con-ok ?
(lusta visszaolvasni)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

bazza
Most értem haza, gyors megkérdem a con-okat...Tehát?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
OK

hykao
Chief Worker = Munkafelügyelõ.
IMYke2.0.0.0
Ezt mi a nyûgnek fordítsam:
Chief Worker Roland = ???
Mert ugye, Roland Fõmunkásnak eléggé beteges lenne ...

Faterx
Csak Neked... mert megérdemled!
nekem nem jön be a magyarítás oldal csak nekem?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A Felegvárba holtalálom a Glifé kulcsot nem találom?
A jegyzet ezt irja:"Searching for Keeper Rafe might be a good start.Keepers excursions often mark thier trails with glipy"
Nemtudom kivenni?

IMYke2.0.0.0
Masterforger = mesterkovács

Faterx
Persze, ok., köszi
Törés, szép én meg nem értettem elõször mirõl hablatyolsz...
Akkor a Thief tele van bogarakkal? A te szóbeszéded szerint...

nem kell hozzá semmi!

IMYke2.0.0.0
A C:\Documentums and Settings\ alatt tárolja a Thief III beállításit. "Egyéni beállítás" alatt

Hmuda
Emberek nem kell törés az 1.1-hez? Merthogy már látom hogy itt már valaki azzal játszik de a GCW-n nincs fent.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Glpetyus
Sok hülye van a világon.. :I

Faterx
Feltettem az 1.1-et, tök jól mûxik idáig.
Azonban mégsem értek valamit... elõtte uninstall, +könyvtárat is töröltem, de a beállításaim megmaradtak. Ez hogy lehetséges? Ha a mentésekbe is elraktározza akkor hogyan lesz módosítva?
IMYke2.0.0.0
És mindezt néhány (szaros) pont meg FPS szám miatt ...

Glpetyus
Milyen elmebeteg,degenerált mexállott rak ilyet a lakásába..?
LOL

IMYke2.0.0.0
Ja, de milyen kitörõ örömben lehet részed akkor, amikor a nyomás hirtelen esni kezd és a folyékony nitrogén meg oxigén szépen aládfût...

Faterx
4.6 GHz
Faterx
De képzeld nyáron milyen jó hûvös lehet a szoba {is}
IMYke2.0.0.0
Ez egy robbanásra kész TNT-hordó. Fütyinek kell ez...!
Aki 3DMark pontokra hajt annak úgy is kell!

Faterx
Nekem ezen a konfiguráción egészen gyorsan fut...

{Gamestar}
hykao
Remélem fog. A Deus Ex 2-höz is csinált.
Az elsõ mondatom végére egy ?-jel természetesen...

Miért azt is csinál a gyerek.
Mondjuk tõlem bárki csinálhat új textúrát.

Remélem lesz pályaszerkesztõ is meg persze sok, sok rajongói pálya.

bon
Végigjátszottam így pontos a megfogalamzás.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hykao
Végigvitted, vagy végeztél vele???
bon
Üdv: köszönöm a segítséget és a türelmet végeztem a játékkal.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hykao
Engem jobban érdekelne a környezet textúráinak átszabása.
NPC-kkel ritkán kerülünk olyan közelségbe, hogy zavaró legyen az alacsony minõség. Mondjuk a hajak förtelmesek.
hm..LOL:Az árvaházas küldetés végén úgy ugrottam le az ablakból hogy leütöttek és meghaltam.De kiirta hogy küldetés kész és betöltötte a következõ pályát

Ez undorítóan gyönyörû
A gyerek (Jurassic Park =JP)elkezdhetné az NPC-k átszabását végre.

Glpetyus
Mondjuk így jobban vissza olvasva tényleg gáz,hogy emberek hol képesek elakadni...://////I

hykao
hykao
hykao
John P. barátunk tegnap is frissített egyet.
-intelligensebb telepítõ (választható, hogy mely módosításokat akarjuk)
-részletesebb textúrájú könyvlapok
-részletesebb vér effekt
Glpetyus
Na ezt mondjuk kihagyhattad volna....://