10699
-
mike369 #6375 ok! -
#6374 Belekukkantok, nézek még angol őrdumákat, és belököm. -
mike369 #6373 -
thief3 #6372 Jó pihenést! -
#6371 hehe, akkor nem ártana :))) -
mike369 #6370 Mivel előbb az "I'll be the Victor!"-t majdnem úgy fordítottam, hogy "Én leszek a Viktor!" azt hiszem, itt az ideje egy kis pihenésnek... -
thief3 #6369 Mindenki magán ügye hogy neki mi tetszik, nekem a sok zombi nem és nagyon sok embernek szintén nem jött be, csak azért nem hallod az ő véleményüket, mert abba is hagyták a játék végigvitelét a 2. pálya környékén. :(
Na én ekkora hibát nem követtem el, végigvittem és volt sok pálya ami tetszett. :)
Például a kard ellopása nagyon bejött :D
Akinek bejött a System Shock 2, annak a Thief 2 is (gondolom).
Sokkal összetetteb mint az első rész története, van szövetségesed, átgondoltabbak a pályák, az ellenfeleket itt már kihallgathatod(mert mondanak is valamit, nem csak azt hogy öööööö/krrrrr), néha össze is vesznek...
Meg nem tudod a Thief2-ben megcsinálni a pályát úgy hogy végigszaladsz rajta, mert a zombi úgy is lassú, itt tényleg lopakodni kell, és ez lopakodós játék nem futóverseny.
Nekem jobban bejön a "kastélyszerű" pálya, az összevissza mezős helyett. A Katedrális, Lost City(ami van a 2. részben is), Lord Bafford's Manor mind-mind épületes pálya, és ezek a legjobbak.
Nesze neked marháskodás mikor a dínók fészkében kell hülyülni. Azt hittem feladom mert mindenbe beleakadtam és semmi szépsége sem volt annak a résznek, tiszta szürke volt minden(minden értelemben).
Viszont voltak lények amiktől paráztam, pl. a vízes lény aki az ollószerű csápjaival rohangált, brrr. :) -
#6368 Huh. A System Shock 2 nagyon nagyon sok fórum, illetve újság szerint az egyik legjobb eddig megjelent játék, rpg.
Én annyira paráztam rajt, hogy szabályosan féltem elindítani.
Leírhatatlan az az atmoszféra, mely belengi a játékot. Folyamatosan esélytelennek érzed magad. Kilátástalanság, esélytelenség, halálfélelem. -
#6367 nekem az 1 nm megy hardveres gyorsítással:D
vagyis menne..de ugy iszonyat gyors..ne lehet vhogy lefékezni??
az az érdekes hogy tesóm gépén megy rendesen és az a gép se rosszabb.. ugyhogy általában ott jáccogatok estefele amikor nem kell neki a gép;D -
#6366 Telepítésnél nem is jön elő a videokari, azt csak arra értettem, mikor már fenn van. -
#6365 Előző ment Mike-nak. -
#6364 Aha, jól van. Atiék a "Fixed in this driver" alatt is kiírhatták volna azért. -
#6363 Szerintem nem a videokártya a hibás, mert már a setup.exe indítása után hibát jelez, tehát el sem kezdődik a telepítés. Azt írja ki, hogy "A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz." -
#6362 Szerintem nem a videokártya a hibás, mert már a setup.exe indítása után hibát jelez, tehát el sem kezdődik a telepítés. Azt írja ki, hogy "A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz." -
#6361 Nem gáz, mert már jó ideje arról beszélünk. :-D
Nem tudom mi lehet a gondod, nekem simán megy, bár tudni kell, hogy csak régibbi Nvidia driverrel (45.23) megy hardweresen.
Márha Geforceod van. -
#6360 Sziasztok! Bocs, hogy a Thief 1-ről kérdezek, hogyan lehet xp-re installálni? Állandóan leáll hibaüzenettel. A neten található tanácsot (-lgntforce csatoló a setup.exe-hez) már próbáltam, de ugyanazt a hibát adja. Ja, 1.14-es verzióm van, amit anno a Guru Gamerhez adtak. Help plíííz! -
#6359 Tudom, világában eléggé eltér a Thieftől, de ha az tetszett, akkor ez is be fog jönni. Persze ne 10 perc után ítéljetek. -
#6358 Hát eleinte nem nagyon jött be, mert nem nagyon szeretem ezt a sci-fi környezetet (kivéve Star Wars :-D), de ez eszméletlen!!!
A Thief enginejével készült, szal rá is lehet ismerni a mozgásokra. Iszonyat parás! Hihetetlen amit ez a Looking Glass művel, de ez olyan fokon parás mint a Thief, csak még párosul hozzá egyfajta szorongás, nyomasztó érzés (jobban mint a Thiefben), mert tök egyedül vagyünk egy kihalt űrhajón. A hangokhoz nincs hozzáfűznivalóm, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia! Nem is tudom, ez egyfajta iszonyat, amit előidéznek az emberben, mint ahogy a legtöbb ember görcsberándul egy nagy pók láttán, itt is ez megy, csak itt a hagokkal csinálják.
ITT van egy cik is róla az SG-n.
Szal hangulat a köbön! Kalandjátékokon kívül nincsenek olyan hangulatos játékok, mint amilyeneket a Looking Glass csinál. -
#6357 Én is a legnehezebb fokozaton játszok mindig, viszont a kardos pályát nem lehet úgy megcsinálni. Ugyanis van egy olyan feladat ott experten, hogy szerezzek némi informáviót Constantineről. Na ezzel kb 5 napig szenvedtem, de nem sikerült. EGy haveromnak is ez volt a problémája, aki utánanézett a neten és kiderült, hogy ez egy csúnya bug, amit állítólag orvosol a patch, de mivel nekem a játék alapból 1.14-es verziójú, nem tudtam patchelni. :-(
Szal annál a pályánál játssz majd közepes fokon. -
#6356 A 2-t se hagyd ki! :-) -
mike369 #6355 Dehogynincs!
Csak nem ott ahol kéne, hanem a KNOWN ISSUES-nál:
Inconsistent lighting and shadow flicker is noticed when playing the game Thief 3 under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition or the RADEON X800 PRO. Further information on this issue can be found at: www.ati.com/support/infobase/4557.html
-
#6354 Agyam elszáll... Megjelent a 4.7-es Catalyst.
Nem teszteltem, de a Thief3-ról az infojában ebben sincs semmi. Ezt nem értem. Miért nem foglalkoznak vele? -
#6353 az milyen amugy?:D pár dolgot elhinthetnél mert sajnos fénykorukban nem volt szerencsém ezekhez a nagyszerű looking-glassos játékokhoz:( -
#6352 azon a pályán olyanokat műveltem:DDD
a folyón járőröző őrt uigy nyirtam ki hogy kioltottam egy fáklyát és pont a sötétben a szőnyeg főle lőttem a rope arrowt.. na azon szépen bevártam hogy jöjjön az őr aztán amikor megfordult ráhuppantam a szőnyegre és Kopp!;D
amugy most csak noramlon jáccom de végig fogom tolni experten is;D ha sikerül:DDD
amugy én a constantine manorjába befele menet sikerült nem eltévednem meg nem találkoztam semmi parással..aztán visszafele meg eltévedtem vmi labirintusszerűségben..végén már erősen elfogott az érzés hogy 'AJajjjj hol a kijárat'
most amugy a haunted cathedralnál járok.. ott vagyok a katedrális előtt már..
-
#6351 Én végigtoltam a 3-at és most én is az 1 et csinálom..és nem azért de be kell vallani ezerszer jobb a 3nál..esküszöm az őrök is normálisabban viselkednek..leagláb nem pofázzák el állandóan hogy épp mire készülnek:DDcsa néha;D -
#6350 Ja és ha valaki még vágyik efféle pillanatokra, akkor nagyon tudom ajánlani a System Shock 2-t! -
_Vegeta_ #6349 Nekem is voltak hasonlo pillanataim elhiheted. :) -
#6348 Mármint a 3-ban. -
#6347 Ja engem is idegesít ahogy suhintgat a fegyverekkel. :-( -
#6346 JA tök furi, hogy most fent van a 3, de az meghozta a kedvem az 1-hez és most addig hagyom a 3-at. :-D -
#6345 Amúgy nagyon durva érzést tud adni az 1. Most toltam végig a Visszatérés a kísértetkatedrálisba pályát. Hát nem tudom, hogy volt-e már nektek olyan álmotok, hogy üldöznek és elfog titeket egy bizonyos szorongó érzés, hogy nem tudsz sehova se menekülni, de ebben a játékban teljesen ezt éreztem, pedig még az álmomon kívül nem volt ilyen.
Ahogy üldöztek a halottak és nem tudtam elmenekülni sehova, mert zsákutcába érkeztem és akkor kinyírnak, majd azzal a vérfagyasztó odítással elsötétül a képergyő...
Hát elég alaposan kivert a víz, pedig már harmadjára tolom. :-D -
_Vegeta_ #6344 Nemcsak picit! :D
Az nagyon idegesit, h idonkent elkezd lopakodni, es akko ilyen lassan megy, azt nemtudok ujra futasnak eredni, csak ha ujratoltom a gamet! :> -
_Vegeta_ #6343 Jah, ezis tokeletesen igaz. A t3ban is nagyon hianyolom a kardot, es ezt a 'felhuzas' reszt. Fogtam 2-3x felhuztam a kardot es ugy meg egy dinot is kiteritettem. :) Foleg miutan megszereztuk Constantin kardjat, az volt az igazi moka. Huu de paraztam abba a kastelyba, egy almom tejlesult miko beleptem. ;)
Na vegigviszem a t3at rogton felteszem a t1et. Nagyon ramjott most ez a feeling. :> -
#6342 Sajna a 3-ban ezt nem lehet, mert itt az irányítást picit elkúrták. -
_Vegeta_ #6341 Sztem kicsit bonyolultabb dolog az h mien vidkarit veszel, dehat te tudod. En mindig utannajarok a dolgoknak tovirol hegyire. -
#6340 Amúgy az is zsír a játékban, hogy egy idő után kitapasztalja a játékos, hogy hogyan lehet a legkönnyebben elintézni a különböző ellenfeleket.
Pl a félelmetes hangú halott őröket mindig úgy nyírtam ki, mintha leütném őket, csak ott nem bunkót használtam hanem kardot és teljes erőből csaptam. Egyből kiterülnek. Ezzel a módszerrel egy csomót el lehetett intézni.
Szal a játék végére már annyira profin irányítja a játékos Garrettet, hogy tényleg olyan mintha RPG lenne. :-D
Csak itt nem Garrett gyűjt XP-t hanem mi. :-D -
_Vegeta_ #6339 Teljesen egyetertek. Tudom magamrol kicsit tulzottan zombi meg elohalott szellem hasonlo parti vagyok eze elnezest kerek ha tulzottan felkapom a vizet. De teny az teny h a thiefnek pontosan ezek a "visszataszito" kreaturak adjak meg az igazi feelingjet. -
_Vegeta_ #6338 Abszolut no comment a dolog amit mondassz, de megis kommentelek ra vmit. :)
Nezz vissza a forumba vagy nemtom micsinalj, de majdnem mindenkinek a thief1 hangulata tetszett. :P Ismeros az a nev h Constantin ? Nah m1.. En egy ido utan mar nem is lodoztem a zombikra mer nagyon baratsagosak, tok felesleges kinyirni oket, errol is ennyit. A tobbi kreaturarol meg (dino, tuz elemental, patkanyember, majomember, meg istentudja mik) annyit h ezek talan megjobban felemeltek a jatek HANGULATAT mint a zombik.
Ha ezek nem lettek volna benne egy egyszeru sprinter cell fele baromsagot kaptunk volna.
Nemtom a 2nek a tortenete mivel zsenialisabb mint az 1é. szvsz az 1 sztorija sokkal jobb volt mint a 2é. Még az alvilagba is eljuthattunk. Nem ugy jatszottam oh megin egy szabvanyos kastely/haz ahol allandoan osonva menni nehogy eszrevegyen vki mer akko restart level, hanem oo mi lesz a kovetkezo palya, hogy alakul a tortenet, ki eza constantin ? Es joval parasabb volt a 2nel.
Asszed meg nemjottem ra hogy lehet megolni a zombit ? :)
A maszokesztyut az elobb enis a pokolba kuldtem. :)
Nemtom mi a banatert hianyolod az uszast, mer az 1be csak olyan palyakon kellett hasznalni amik hangulatosak voltak, es neked nem tetszenek a kreaturak, zombik miatt! -
thief3 #6337 Mi? :)
A halál, az a biztos. -
#6336 biztos? :)