Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés:
Ki a fene az a Thug?
A hivatalos oldalon azt írja hogy veszélyes ipse, de nem ragadt meg bennem.
Meg a másik: az Assasin Keeperek hova a péróba tûntek el?
Én nem nyírtam ki õket az tutkó.
Nem figyeltem biztos a részletekre, de ti tudjátok ugye?
Ki a fene az a Thug?
A hivatalos oldalon azt írja hogy veszélyes ipse, de nem ragadt meg bennem.
Meg a másik: az Assasin Keeperek hova a péróba tûntek el?
Én nem nyírtam ki õket az tutkó.
Nem figyeltem biztos a részletekre, de ti tudjátok ugye?

Az árvaházba akkor mehetsz, ha már átmentél Bagolyvölgybe (ahol ne feledd Jimmy-t a pengét kinyírni...)
Igen a jel fölött van a bejárat. A falon felmászol a félköríves párkányra és bemehetsz a ködbe tölteni 😊
ui: az árvaház tõleg még odébb van.
Asszem az kb. a 7. napon van, tehát már elég közel a végéhez.
A legjobb rész! Naon más mint a többi, egy külön game is lehetne, ha nem láttam volna el is hinném.
Olyan Painkiller díszlet és Thief hangulat 😊
ui: az árvaház tõleg még odébb van.
Asszem az kb. a 7. napon van, tehát már elég közel a végéhez.
A legjobb rész! Naon más mint a többi, egy külön game is lehetne, ha nem láttam volna el is hinném.
Olyan Painkiller díszlet és Thief hangulat 😊
Jólvan, megtaláltam, köszi a tippeket!
Valóban, a szobor tértöl van egy kicsit balra, egy rakás doboz mögött. Azóta bonyolódott a helyzet, voltam a temetöben, ott valami zombikat kéne kiirtani, találtam is egy kék átjárót, de ennyit ir : "Átmész erre a helyre : ?" Azaz nincs neve a helynek 😊
nem mertem átmenni, mert a "sehova" nemmegyek 😊
Került néhány Örzö cimbora, akikkel megdumáltam, hogy mégiscsak az Orland lehet itt a fö szarkeverö.
ÚGyhogy most megyek megint vissza a könyvtárba (ennyit életemben nem voltam könyvtárban 😊, de ugye a glifék tiltva vannak.
Most olvasom, hogy az ablakon kell bemászni. Ez ott van a glifé fölött?...
u.i. : az árvaházba mikor mehetek már? Annyit meséltek itt róla, nagyon várom az a pályát!
Valóban, a szobor tértöl van egy kicsit balra, egy rakás doboz mögött. Azóta bonyolódott a helyzet, voltam a temetöben, ott valami zombikat kéne kiirtani, találtam is egy kék átjárót, de ennyit ir : "Átmész erre a helyre : ?" Azaz nincs neve a helynek 😊
nem mertem átmenni, mert a "sehova" nemmegyek 😊
Került néhány Örzö cimbora, akikkel megdumáltam, hogy mégiscsak az Orland lehet itt a fö szarkeverö.
ÚGyhogy most megyek megint vissza a könyvtárba (ennyit életemben nem voltam könyvtárban 😊, de ugye a glifék tiltva vannak.
Most olvasom, hogy az ablakon kell bemászni. Ez ott van a glifé fölött?...
u.i. : az árvaházba mikor mehetek már? Annyit meséltek itt róla, nagyon várom az a pályát!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
akkor még nincs lezárva...
még csak most rombolta le a tornyot
amugy tuti hogy a Stonemarket Plaza részben van..mert Artemus amikor elõször bevisz, a Terces Courtyardban találkozol vele, és onnan mentek
még csak most rombolta le a tornyot
amugy tuti hogy a Stonemarket Plaza részben van..mert Artemus amikor elõször bevisz, a Terces Courtyardban találkozol vele, és onnan mentek
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
bazz tehettél volna valamit balról jobbról 😄
Én is ezt modtam, a sarok szón egy sötét zsákutcavéget érts.
A falon a jel és ha nem kék(vagy nem megy) hanem piros akkor jöhet a Spiderman effektus.
Ne add fel!
Ezt meg ti magyarítók legalább kijavíthatnátok/beírhatnátok a térképre rendesen nem?
A falon a jel és ha nem kék(vagy nem megy) hanem piros akkor jöhet a Spiderman effektus.
Ne add fel!
Ezt meg ti magyarítók legalább kijavíthatnátok/beírhatnátok a térképre rendesen nem?
Andie! Emlékeim szerint az Õrzõk Könyvtára vagy a Piacon, vagy a Piactéren van, valamelyik sarokban. ...és mivel a Glifék blokkolva vannak, valóban föl kell mászni, és az ablakszerûségen bemászni.
Jól van na, erre figyeltem a legkevésbé 

Az az érzésem továbbra is, hogy te nem olvasod a jegyzeteket, feladatokat rendesen el.
Jegyzetek, feladatok + térkép mindig segít.
Jegyzetek, feladatok + térkép mindig segít.
Miért lövöd le mások elõtt a poént? Én akarom
Aki nem akarja tudni a végét annak most szólok hogy NE OLVASSA TOVÁBB!!! De rendes is vaok már megint
------------------------------------------------------------
Az elmegyógyintézet a leghangulatosabb pálya, és a kedvenc mellékszereplõm a tolmács kislány is ott van lélekben 😄
A végsõ feladat az 5 cucc(vagyis már csak 3 fontos tárgy)megszerzése amivel a banya bíz meg(férfi alakban) hogy pusztítsd el, de közben ezekkel lehet õt legyõzni.
Lerakod a múzeumból ellopot +3 cuccal együtt mind az 5-öt a város 5 pontjára(mindenhol ott lesz a banya (mintha Isten lenne...) és az utolsó jel lerakása után jön a végsõ múvííí
Ahol Garrett-et megpróbálja meglopni egy gyerek 😊
Mint anno a Thief 1-ben maga Garrett...
Ennél ütõsebb vég nem lehetett volna
NE OLVASD EL alulról kezdve sem, ez titkos mindenkinek aki még nem vitte végig és meg akar lepõdni!!!
Aki nem akarja tudni a végét annak most szólok hogy NE OLVASSA TOVÁBB!!! De rendes is vaok már megint
Az elmegyógyintézet a leghangulatosabb pálya, és a kedvenc mellékszereplõm a tolmács kislány is ott van lélekben 😄
A végsõ feladat az 5 cucc(vagyis már csak 3 fontos tárgy)megszerzése amivel a banya bíz meg(férfi alakban) hogy pusztítsd el, de közben ezekkel lehet õt legyõzni.
Lerakod a múzeumból ellopot +3 cuccal együtt mind az 5-öt a város 5 pontjára(mindenhol ott lesz a banya (mintha Isten lenne...) és az utolsó jel lerakása után jön a végsõ múvííí
Ahol Garrett-et megpróbálja meglopni egy gyerek 😊
Mint anno a Thief 1-ben maga Garrett...
Ennél ütõsebb vég nem lehetett volna
NE OLVASD EL alulról kezdve sem, ez titkos mindenkinek aki még nem vitte végig és meg akar lepõdni!!!
Na igen a hibák remélem nem akkorák mint itt a hüje ami ugye hülye. Ez elég hülye hiba
A libary, hát fejbõl nehéz, de a térkép nem ér szinte semmi.
A keeper libary-ba a glifékkel vagy mifenékkel lehet bejutni, de amikor blokkolják a jelet akkor fel kell mászni a falon és a párkányon bemászni.
Hogy ez a jel hol van(a falon
), az már nehezebb tészta. Nem ott ahol a térkép jelzi, az egyszer fix.
A libary, hát fejbõl nehéz, de a térkép nem ér szinte semmi.
A keeper libary-ba a glifékkel vagy mifenékkel lehet bejutni, de amikor blokkolják a jelet akkor fel kell mászni a falon és a párkányon bemászni.
Hogy ez a jel hol van(a falon
), az már nehezebb tészta. Nem ott ahol a térkép jelzi, az egyszer fix.
Nem és nem találom a libraryt.
Már lementem a déli városrészbe, a sikátorhoz, ahol az a hüje sas jel van a térképen, télleg ott egy ilyen sas zászlós ház, de semmi nincs benne.
A stoneparket plazanál meg van egy templom, de könyvtárnak nyoma sincs 😞
Lehet, hogy már türelmetlen vagyok, de nem találom
Heeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!
Mike : olvastam, szuper, a lektorálás legalább olyan fontos, mint a szövegek megirása. Hisz tele hibával erösen veszit az értékéböl. Thx to Zsoldos.
Már lementem a déli városrészbe, a sikátorhoz, ahol az a hüje sas jel van a térképen, télleg ott egy ilyen sas zászlós ház, de semmi nincs benne.
A stoneparket plazanál meg van egy templom, de könyvtárnak nyoma sincs 😞
Lehet, hogy már türelmetlen vagyok, de nem találom

Heeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!
Mike : olvastam, szuper, a lektorálás legalább olyan fontos, mint a szövegek megirása. Hisz tele hibával erösen veszit az értékéböl. Thx to Zsoldos.

ez a kiscsajos elmegyógyintézetes pálya kegyetlen hosszú és para volt. Azt hittem hogy megõrülök...nade túlvagyok...már átváltozott szörnyé az emberke és megtaláltam a keeper libraryt is azt elküldött a faszi hogy keressek valamit..már nem emléxem hisz remegek a félelemtõl...ma este már nem tom nyomni hisz fáradt avgyok 
majd holnap....áhhhh

majd holnap....áhhhh
Asszem 8 napos a game
Most már leütheted a szobrokat hátulról bunkóval 😊
Nekem a Keeper Assasin figurák a legjobbak, cool kinézet+hangok
Most már leütheted a szobrokat hátulról bunkóval 😊
Nekem a Keeper Assasin figurák a legjobbak, cool kinézet+hangok
Zsoldos elkezdte "korrektúrázni" a szövegeket!
Ez jó, mert észrevehet egy csomó hibát és logikátlanságot...
Ez jó, mert észrevehet egy csomó hibát és logikátlanságot...
hány napból áll a játék? én most a 8 napon vagyok és most küldtek el a library-ból felkerseni a szörnyet aki átváltozott..... kb. hol tarthatok mert már kitépem a hajam olyan para...
stonemarket plaza tán...
a keeper jeles könyvtár tudod..
a keeper jeles könyvtár tudod..
Na, ledöntöttem a tornyot, most vissza kéne mennem a Keeper Library-ba, hogy megsasojjam, Caduca mire haladt.
De már megint eltévedtem ebben a rohadt városban, a térképen persze egy szem keeper library, annyi nincs emlitve, hova menjek???
De már megint eltévedtem ebben a rohadt városban, a térképen persze egy szem keeper library, annyi nincs emlitve, hova menjek???

3 oldal lett kinyomtatva a beállítás, és ez csak a fõmenü
legalább értem mit hablatyol
legalább értem mit hablatyol
Neked sem megy fejbõl 😊 THX
Félreértettél nekem tetszik a magyar alcím, csak a v1.0 is eléggé zavart, most meg még odakerült pár +szöveg...
Félreértettél nekem tetszik a magyar alcím, csak a v1.0 is eléggé zavart, most meg még odakerült pár +szöveg...
keresd ki a tweaker fórumban (link a t3hun oldalon)
Kezdj el mászni a falon...
Végigjátszás is kellene a jónépnek látom
Végigjátszás is kellene a jónépnek látom
Akkor jelezd hogy hol
És akkor(éssel nem kezdünk mondatot) a ti nevetek is eltûnik
És akkor(éssel nem kezdünk mondatot) a ti nevetek is eltûnik

õszintén szólva nem igazán értelek...
Szevasztok.
Elkezdtem játszani a játékkal és alakadtam.
ott atartanák hogy valami toronyorába kellene eljutnom és sazbotálni azt, de nem találom az utat hogy lehetne. valami csatornát emleget, de azt se találok a környékén. A térképen ahol mutatja, ott van egy ajto, de nincs nyitva. Valaki mondja már meg hogy lehet bejutni.
köszi
Elkezdtem játszani a játékkal és alakadtam.
ott atartanák hogy valami toronyorába kellene eljutnom és sazbotálni azt, de nem találom az utat hogy lehetne. valami csatornát emleget, de azt se találok a környékén. A térképen ahol mutatja, ott van egy ajto, de nincs nyitva. Valaki mondja már meg hogy lehet bejutni.
köszi
Sõt, legyen teljes a fordítás:
__--Tolvaj--__
Halálos árnyak
Update: ez még viccnek is rossz, bocsi.
__--Tolvaj--__
Halálos árnyak
Update: ez még viccnek is rossz, bocsi.
jelzem, a verzió kijelzését ki lehet kapcsolni az ini-ben...
Haláli a humorod...
Küldjél nekem privbe olyan verziót ahol még a v1.0 sincs 😊
Annak örülnék.
a kép KÖZEPE tényleg senkinek nem szúr szemet?
pedig azt hittem, örülni fogtok...
pedig azt hittem, örülni fogtok...
sztem is egy kicsit nagy az a felirat 😊 mini betukkel a magyarito honlap cimet kene csak felirni. es oda mehetnek a nevek 72-es betutipussal 😊
elkuldtem egy csomagot, nezz bele majd.
...de ugye feltûnt, hogy NEM a képaláírás a lényeg...
Hmm, hmm. Nekem nem tetszik ez a képaláírás a fõmenünél.
Ez szubjektív de ennyi erõvel minimum Warren Spector neve is ott lehetne
A végén mikor végigviszem ott van a nevetek úgy is...
Ez szubjektív de ennyi erõvel minimum Warren Spector neve is ott lehetne
A végén mikor végigviszem ott van a nevetek úgy is...

az eddigiekkel kapcsolatban: [email protected]
az IMYke-féle részt: neki
az IMYke-féle részt: neki
hova kuldjem a javitasokat?
Hát te aztán nagy király lehtsz,ha mindent tudsz,hogy hol van!
Bocs de nem azért csínáljátok a magyarítást,hogy aki nem vagy csak keveset tud angolul,az is élvezhese ezt a remek játékot?
Bocs de nem azért csínáljátok a magyarítást,hogy aki nem vagy csak keveset tud angolul,az is élvezhese ezt a remek játékot?
(ez nem ugyamaz, mint a korábban linkelt)
HOPPSZALA! VIGYÁZTAM!
http://thief3hun.uw.hu/images\back.jpg
MÁR TÖLTHETÕ!!!
http://thief3hun.uw.hu/images\back.jpg
MÁR TÖLTHETÕ!!!
JA SPOILER VAN AZ ELÕZÕ POST-OMBAN!!
ha esetleg vki még nem jáccotta végig ne rontsam el neki😉
ha esetleg vki még nem jáccotta végig ne rontsam el neki😉
orlandot akartam irni😄
hát szerintem más bejárat nincs...cselezd ki vagy vmi..
amugy Orland szobája ott van ahova vagy a csarnokból lehet bemászni, vagy a keeper gyûrûvel egy falon át..bár az üzenetedbõl ugy veszem hogy ezt tudod😄
hát szerintem más bejárat nincs...cselezd ki vagy vmi..
amugy Orland szobája ott van ahova vagy a csarnokból lehet bemászni, vagy a keeper gyûrûvel egy falon át..bár az üzenetedbõl ugy veszem hogy ezt tudod😄