Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike #5021 ?
Update: megy ez gyors
abban is...

Megint tanultam valamit:

A zárnyitás nekem immáron kb 8-20s mûvelet. Ha látod hogy mozog a zár, akkor nyomd meg a bal egérgombot és azonnal kinyílik az a gyûrûizé...
Ez remélem nem számít csalásnak, végül is én jöttem rá egyedül és nem kódozok.

Az a video amikor beszélek a felügyelövel és ö elmondja a boszis sztoriját.
igen, tényleg ez a neve!

Most kezdtem újra a gamet és fogom a hasam a nevektõl:
Valami emberrõl van szó egy levélben, õ az alany, gondoltam valaki haverja hogy "Hé haver"="Hé ember"
Azután jött a meglepetés és a nevetés:
Lord Ember
Hát nem édi?

Ilyen hamar? 😄

Más: remélem lesz pályaszerkesztõ és így fan mission-ok tömkelege 😊

szerintem inkább hotfixnek adhatták volna ki.

dede.

Mas-Thief
Ennek inkább 1.00000000000000001-es verziószám kellett volna. nesze smiley. elég cinikus?

Nálam nem beeeeee

De legalább mostmár lehet experten nyomni minden szempontból. Ez megér egy misét nemde?

még?

Na, feltettem.....
semmi nem történt......
ja, de! 1.1 lett a sarokban!

Mindannyian lehagytátok a smilekat.
Én is olyan cinikus vaok mint a kedvenc tolvajunk 😊))

100% IRON

Ezt most ironikus v komoly?

Mas-Thief
Azám... jó sok idõ lehetett ezt kijavítani. :-/ Mennyi idõ is volt a Thief3 fejlesztése? 20 év?

Nem tettem kötelezõvé a feltevését, akárcsak a magyarítás esetén:
Csak saját felelõsségre

+nem én csináltam, tehát nyugodtan szidhatsz, rólam lepereg

ÚRISTEN!!!!!
MEKKORA JAVÍTÁSLISTA!!!!!!!!!

tibor16
Ehhez fûzném hozzá, bár én várom a teljes magyarítást és ezért az elsõ pálya után megálltam (ehhhh...), mindannyiszor, amikor frisítés van a HU oldalon, kipróbálom, az eddigi fagyásaim a memóri/vgakari fejlesztésig voltaK... de lehet, hogy elkiabálom a dolgot....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mas-Thief
Áááá ez gyenge.

Akkor majd téged fogunk szidni, ha szopás lesz vele...

Most tesztelem, de olvasd el a leírását...

Mas-Thief
ÉJEEEEN! Mi jó van benne?

Én én én jelentem beeeeee:

http://support.eidosinteractive.com/GI/CustomerSupport/Patch.jsp?patch=89&game=168&platform=3&problemType=13

Patch letölthetõ 😊

ez melyik videó?

1. Nekem se fagyott ki (kop-kop) az update után 😊

2. A videó felirata néha azért fura mert meg kell egyezni a méretének az angollal(engem nem zavar)

3. mike369 kössz a tippet, kikapcsoltalak titeket a fõmenüben, ti rendesek vagytok ellenben J.P. neve a képen nem lekapcsolható (a kis szemét) 😊

4. Az a kalapácsos ablak tényleg szemétség,1 napom ráment pedig tudtam mit keressek, de ez magánvélemény

5. Ezt kötelezõ elolvasni: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=12370

LOL

Kösz magamto nem jötem volna rá sajnos.
Ja van egy kis hiba is.
A video alat nem teljes a felirat.
A hlál köpenye az utolso mondat utana semi.
Ma játszottam egy csomót, közben töltött a játék legalább 30x, de 1x se fagyott le (lekopogja)!
Úgy tûnik, lassan kigyomlálom a hibás bejegyzéseket amiktõl fagy(hat)ott...

éppen lehet.....

Hali!

Azzal a problémával, h
amikor elindítom a játékot, szaggat a videó és a menüben is szaggat a játék + az egeret alig lehet mozgatni..mit csináljak?
2,7Xp, 1024ddr, Gef4-4600

Pá!
Lehet, h codec-probléma??

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Gunner
Az egyébként dobna a helyzeten, ha SP1et felraknám?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

hykao
A jegyzetek között írja, hogy Drept a kocsma közelében lakik, a kalapácsról meg rá lehet jönni, hogy ott egy Hammerita lakik...és ahogy a közelébe megyünk az ablaknak, egybõl jön a video
Szerintem nem gázos, ismét feladatok, jegyzetek elolvasása + térkép, és egész könnyen rá lehet lelni...
mike jelezz vissza mivan a cuccokkal. csinaljam-e tovabb, nem-e, stb 😊 (Esetleg a modositas-lista helyett valtoztassam rogton a fileokat.)
a kocsma mellett van a haza.
Az ablakhoz kell odamenned. (kalapacs-logo van rajta)

Ez egy eleg parasztsag, mert abszolut nem lehet kitalalni, hogy oda kell menni. (nem is nyithato az ablak, stb)
hat a rendszert kene rendbetenned, ilyen gepen jobb fps dukal.
Gunner
Hali

Megint elégedetlenkednék egy picit a gépemmel-játékkal 😊
Anno volt egy kis árnyék problémám, de driver cserével megoldottam. Ez a DNA csak rontott a helyzeten, de már mindegy.
Próbálgattam méregetni az FPS-em, de valami nagyon zavar. 20-30 között mozog élsímítás nélkül is. Gondoltam kipróbálom 800*600ban. Ugyanaz... kipróbáltam 1280*1024ben is, ugyanaz. Valakinek nincs ötlete, hogy hogyan tudnám bellítani rendesen? Egy link vagy valami! Nagyon jól jönne :\
Mellesleg bátyámnak is ugyanilyen gépe van mint nekem, csak gondolom õ nem szemetelte össze úgy mint én minden programmal és megy is neki szépen... még ezután is fogok nézni.

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Faterx
Lusta lenni írni magyar
Segitség kelene.Hol találom a felügyelö Bagolyvölgy ben.
Jó ez az élõ, egyenes közvetítés!

Glpetyus
Jól Lvagy 😊

Príma itt meg semmi nics,csak egy rács a földõn de az nem nyilik.

Oké Orland szobájába bejutottam,elvakitpttam az alatt egy zár fel.Jee

Még mindig a kõnyvtárba vagyok,találtam az egyik glifé mögött,ami az alsó kõnyvtárhoz vezet,van a falon egy kapcsoló,mit nyit ki?
Még mindig nem sikerölt bemeni Orland szobájába,sehogy se tudom kicselezni az emert,elaltatni meg nem lehet,nem kivürõl kell,az épület oldalán valahol?Elolvastam a feladatot,már amenyit értek belõle,+térképet,de nem jövök rá hogy kell.
valaki?

ennyi erõvel inkább csinált volna meg pár npc-t...

Glpetyus
😄DD

IMYke2.0.0.0
Megvettem a Pioneer 107D-t!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Majd megnézed nekem a mailben küldött fájlt?

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
LOL! A Fatia Negra: