Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt kedvem szótárazni.
LLLLLLLLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLL
Chalice=Kehely
Ha további segítséget akarsz, akkor légyszíves ne csupán egy angol szót írj be, hanem az egész mondato(ka)t!
De angolul kevésbé tudok nem tudnak kihalgatni pl.beszélgetéseket...ami ugye nagyban megkönnyíti a dolgot...:/
Én úgyahogy elboldogulok az angollal,de látod itt elakadtam...://
De azé' nem kell rögtön felkapni a vizet...
Voltak már sokkal nehezebb küldik is,de most teljesen elvesztettem a fonalat,nem figyeltem oda...
A feladatok közt egy szóval sincs emlegetve Bagolyvölgy...
De a kérdés még áll:kicsoda vagy micsoda Auldale??(gondolom nem ez jelenti Bagolyvölgyet😛PPP)
A válaszod alapján gondolom ,a Chalice nem személy hanem tárgy=kehely(??)De akkor a fa..ér' van nagybetûvel írva??😛P
"Amíg az Árvaház múltjában vagy, keress némi oldószérumot a Kezelõszobákban, és távolítsd el vele a vérfoltot a Padláson (ahol Lauryl szelleme van)"
Mondjuk egy angolul nem tudó is kb. 1 perc alatt kiszótárazhatja...
Max 1-2 hétre saccolom. Ha a párbeszédek nem is, de a feladatok, jegyzetek, kikötések addigra magyarok lehetnek!
Ha Andie nem jut dûlõre .con ügyben, én bevállalom az elõbb említetteket úgy is, hogy karakterlimites a dolog!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
While in the Cradle's memory,find some 'Dissolution Serum' in the Treatment Rooms and use it on the bloodstain in the Attic.
Azt kell mexerezned. (gondolom)
(Angol tudásom ninc)

De a
kislány már a végén "picit" idegesített a láma feladataival...

Itt az eredménye...:/
Help!
Miután az átváltozott "szörny" lemészárolja a fél Örzö bandát,qrvára nem vágom mit kell csinálni😛
Hiába fordítottam le az "ojjektívot" fingom sincs ki,kivel van😛
Asszondja' menjek AULDALE-be(vagy hez??)a szörny odújába...
Na itt mi van??😛PP
Megpróbáltam "pár" helyen mer' ismerõs a név,csak nem tom'honnan

Az utána lévõ feladatot se értem..😛
Ki az vagy mi az a Chalice???
Szal plíz irjátok be hova kell mennem...//
Sorry a lámaságért,de az Árvaházas(tébolydás) kaland után abszolute nem bírtam koncentrálni....

Köszönöm...😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Hagyd a picsába a balkont!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Hátráltatja valamilyen formában a fordítás elkészítését?
:-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az említett gondokon segíteni szokott az .ini-ben a kezdõvideók letiltsa...
van egy angol nyelvû, azt ki fogom rakni az oldalra, de most inkább a játék fordítását fejeznénk be...
akinek van kedve hozzá és lefordítva elküldi, az nagyon jófej lesz és nagyon fogjuk szeretni érte meg minden...

1. Ennyire nem figyelsz, hogy mit mond Lauryl, mit ír a játék a Feladatoknál, és a Jegyzeteknél...
2. Egyáltalán nem érted az angolt (semmit...)
3. Lusta vagy megnézni a szótárban azt a szót, amit nem értesz...
4. Egyéb (kéretik megnevezni...)
MELYIK???
akinek ezután is fagyna (videók letiltva), annak máshol kell keresni a problémát!
Szal ki csinálja meg a végigjátszást?

2 megoldás van:
1. Gondolom NFroce-os alaplapod van: szedd le az NVIDIA honlapjáról a legújabb nforce drivert.
2. Rakd fel a Johnny P. (jól írtam?)-féle miscellenous packot (azt, ami kicseréli a menüt), és a tiltsd le a default.ini-ben a játék elõtti videókat (nvidia, ionstorm, stb, semmi szükség rájuk).
Más: az új fordítást még nem teszteltem, az biztos viszont, hogy a 15-ös help kijavítása nem oldotta meg a problémát. Ugyanúgy fagyott töltés közben. Maradt a help kitörlése.
Viszont majd hétfõn tudom csak letesztelni az új magyarítást.
Csá
MadWolf#11626

Thief: Deadly Shadows - Patch v1.1
1.1 Items Fixed
1. Difficulty Settings not working properly with the Save/Load system. This patch fixes the problem the player has with the game resetting the difficulty from Expert or Hard to Normal, or from Easy to Normal, when the game is re-loaded in-mission or if the player transitions more than once in any mission.
The patch is self extracting; simply download the patch to your desktop and unzip it using Winzip. Double-click the file Thief Deadly Shadows Patch.exe to install.
1.2 Known Issues
1. If the user has manually edited any of the configuration (.ini) files in the Thief😄eadly Shadows directory we strongly recommend that the user uninstall and reinstall the retail version of the game, and then apply the patch. Failure to do so will likely result in the patch being unable to install correctly.
2. Pre-patched saved games should be 100% compatible with version 1.1
3. If the user chooses to restart a mission after loading a save game, the user must select the appropriate level of difficulty from the Difficulty menu.
4. The game's version number changes from v1.0 to v1.1.
Nos én ezért nem akarom felrakni. Mivel úgyis NORMAL-on játszok, felesleges, így inkább nem kockáztatok...