Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Andie, Mike:

-ha jól emlékszem Andie pár nap múlva elmegy egy kicsit nyaralni, Imyke is letette a lantot (hisz pár nap múlva költöznie kell, lehet, hogy nem lesz netközelben sem egy darabig stb.)
Javaslatom:
Mivel én egyrészt nem megyek nyaralni, másrészt elég sok szabadidõt engedélyezek magamnak életem során, valamint a játékot már végigtoltam, és a segédszótár kifejezései is szinte mind a fejemben vannak, ezért a már sokszor említett - a magyarítás összezavarás nélküli használhatósága szempontjából létfontosságú - feladatok, jegyzetek, kikötések triót kb. egy hét alatt kilõném az editor segítségével (reményeim szerint ezek mind a 38 megás fájlban vannak), a játékban való teszteléssel egyetemben (mivel most kezdtem el a játékot másodszorra végigjátszani).
Ha esetleg Andie kilõné a nyaralásig azt a maradék .sch fájlt, akkor egy hét múlva ott tarthatnánk, hogy lenne egy - a játékosok által is zavarodás nélkül - használható félkész magyarítás, és már "csak" a játék alatti párbeszédek lennének hátra (ami még az editorral is a legnagyobb falat, és nem csak a mérete miatt), amire visszatérhetnénk Andie nyaralásból visszatérte után (de nem zárom ki annak lehetõségét sem, hogy nagyon nem bírok majd magamal, és addig is - fõleg ha Mike-nak is lesz egy kis szabadideje - néhány párbeszédnek nekiesek - teszteléssel karöltve...)

Persze ez csak egy ötlet, ha más elgondolásotok van, ne habozzatok közölni!
Ha viszont "zöld utat" kapok, nekiesnék a "triónak" izibe, ahogy már tegnap éjszaka el is kezdtem próbaképp.
Bandew
Igen de ebben a mondatban Artemus lakrésze az alany, nem pedig Artemus. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Andie
Jáj, istenem, azt a szörszálhasogató...
1. A magyar nyelvben megengedett az alany kihagyása összetett mondat második felében, amennyiben az elsö felében jelezve volt. Tehát pl : "Szeretem az almát, mert finom." vagy "Jancsi megcsókolta Juliskát, akinek hosszú szöke haja volt".
És egyébként is ez nem helyesirási, hanem nyelvtani hiba...

2. Használhasd jogos. Bár ez az egy betükihagyás/csere lenne...

3. Rombold : ja, érdekes a K betü a thief karakterkészletben. Néha engem is megtévesztett. Irj az ionstormnak

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
Nincs semmiféle "Kombold".
Az egy R betû, hasonlítsd össze a fölötte, és alatta lévõ K-val! (és növeld a fényerõt a monitoron...)
hykao
Artemus merre található.
De ne feledd, hogy ez csak egy editorpróba volt!
hykao
...csak 21, az AULgoldcat-ot megcsináltam... 😊)
Bandew
"Kutasd át Artemus lakrészét a hálótermeknél, hogy megtudd, merre tralálható."

De mi merre? :-DDD Hiányzik egy tárgy.

"haszálhasd" kimaradt egy N. :-)
"Kombold szét záropecsétet"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Fogalmam sincs!
A 498 sch fájlból már csak 22 van hátra és most, hogy a conos probléma is megoldódott, a feladatokat is gyorsan kivégezzük.

Akkor jó!

McHaals
Hali! Csak jelezni szeretném, hogy a legújabb magyarítással már nem fagyott a tippeknél.

MadWolf#11626

hány %nál jártok kb?

http://thenamelessphoto.com/

hykao

na mára ennyi...
hykao
hykao
kicsit próbálgattam az editort.
hykao
Hehe, nem ért véget a szórakozás:

Andie
Örülök, hogy jól szórakoztál 😊
Engem is megkergettek a köszobrok, de összekapkodtam 76% lootot, aztán irány a régi negyed. Most Dreptet kéne felkutatnom Bagolyvölgyben.
No eztmár holnap (ma?) estére hagyom 😊

u.i. : Mike, Hykaok, Imy : reggel irok nektek egy levelet az editorral kapcsolatban, megbeszéljük a stratégiát.

hykao
Azér' jól elvoltam így éjnek idején...
hykao
Na valami más lesz a gyík, mert a banner alatti magyarítás linkre kattintva is lefagy...
hykao
A franc, nekem erre kattintva is lefagy ez a fránya explorer....remélem másnál nem, de azért a biztonság kedvéért beírom így is:

http://www.urbandictionary.com/
hykao
Amúgy az infó innen származik: UrbanDictionary

Már nagyon sok szóra, kifejezésre találtam "megoldást", ennek az online szleng szó-, kifejezésmagyarázó szótár segítségével.
hykao
Ehh, nem tudom mi a rák van, nekem kiakad az explorer, ha rákattintok a linkekere...ezért beszúrom a szövegrészt ide:

Taffer

A word invented by the now-defunct Looking Glass Studios, used as a slang term in their 'First-Person Sneaker' release, Thief: The Dark Project (So named because of the games engine, which is simply called 'Dark' because of it's innovative use of light and darkness in gameplay.)

Taffer, insofar as the game environment is defined--is a bastardization of the word 'Trickster', a pagan deity with druidic tendencies. Much in the same way that the interjection 'Geez' in our English language is a bastardization of 'Jesus', the Christo-Catholic Messiah.

No direct denotation is given to the word 'Taffer', but from it's use, we can take it to be synonymous with many different nouns depending on how it's used. It can also be used as a verb:

Thief, Fool, Jerk, Joker, etc.

Noun(1): "Give that back this instant, you taffer!"

Verb(1): "Quit taffing around!"
Verb(2): "You mean he managed to fit -both- his hands up his gaping asshole?! You're taffing me!"

hykao
nem
Andie
Hogyhogy semmi értelme a 3. pontnak?
és milyen hibákat véltél felfedezni?...

Bandew
Tök jó a 3. pontnak semmi értelme. :-D
Meg jópár helyesírási hiba is van. :-DDD

Bandew
Háááááááááát.......

a peccs kijavítja azt a hibát, hogy nem lehet átkonfigurálni a bill.kiosztást?még nem mertem felrakni, mert csak biztonsági demo változatom van, hátha peccs után nem fog mûködni

Andie
Hát ilyen lett.
Vélemény?

tibor16
KGY
nnna, ez szép volt skacok.... gratula

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A taff szerintem a fuck szo parodiaja a thiefben, a ragozasabol es a hasznalatabol itelve. A tafferre lehet hogy talaltok valaki jo szot, de a tobbi alakjat nem hiszem hogy le lehet forditani egysegesen: quit taffing around, what the taff was that, meg mittomen.
De aze sok szerencset..
Rám mondják a csúnya, barátságtalan, szakmámat nem tisztelõ városõrõk hogy "Héj táför! Áj nó jú ár hír..." vagy valami hason lót! De az én nevem Garrett, esetleg thief...
Nem vaok én semmirekellõ taffer, neveletlen õrök!

Majd Gyuri megmondja mi legyen OK?
Még 1 + ok hogy jöjjön fórumozni 😊

Sil3nt
gratula con editorért.... hajlás, hajlás

Andie
Hidd el, jönni fog. Söt. Honnan tudod, hogy figyelö szemei máris nem követik minden lépésed?
Tuffer-rel nemtom hol találkoztál.
Taffer van jónéhány helyen, erre nem találtunk eddig megfelelö kifejezést. Felmerült a bumburnyák, a tökfilkó, a kurafi, és még nemtom mi. Én nem tudtam eddig dönteni

Látom jófej ez a Gyuri, szívesen látnám itt a fórumban is, biztos tudja pl:mi az a tuffer (én már itt töröm a fejem egy ideke ezen )

IMYke2.0.0.0
Gyuri (KGy) nagyon jó skac!
A Return To Castle Wolfeinstein-t megcsinálhatta volna külön is már akkor, amikor én közel a felénél jártam, ehelyett megkeresett e-mailben, felajánlotta a segítségét a fordításban és a tesztelésben és csak utána (!) csinálta meg a saját értelmezését - igaz, csakis a Single Player részre.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor bocs, visszaszívtam!
Ne haragudjatok a tudatlanságomért

off:
Akkor is mi az a tuffer szó szerint?

Andie
Nem zavar, hogy a "konkurencia" oldotta meg a problémát?
Úgy vélem nincs helye rivalizálásnak és féltékenykedésnek magyaritók között. Oly kevesen vagyunk, tartsunk össze - én legalábbis igy gondolkodok.
Igy jártam el Imy-vel szemben, és Gyurival is - remélem viszont is ezt kapom, ezt kaptam.
KGY megtehette volna, hogy megtartja magának az editort, de ö még a kódot (!!!) is elküldte nekem. Azthiszem aki egy kicsit is programozó, tudja mit jelent ez.

hykao
1. LOL-> KGY a másik thief 3 fordító!!!
2. taffer, nem tuffer
Ezt nehogy odaadjátok a konkurenciának, vagyis kollégának.
Õ klikkesedik, akkor csinálja meg maga.
De ha azt olvasom legközelebb az oldalán (nem mintha érdekelne) hogy megoldotta ezt a poblémát õ is, akkor felmerül bennem a thief gyanúja

A tuffer meg milyen szó? Nem találom a szótárban. Ezt talán maga Warren Spector se érti.

Bandew
Az annyát!!! EZ felért egy orgazmussal!!! :-D

IMYke2.0.0.0
Ez óriási!

Na, akkor már két emberke is van, akit nyaggatni fogok editor-ügyben 😊)))))))

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Andie
Skacok!!!
Hatalmas hir!
KGY-vel közösen legyöztük a con-okat!!!
Találtam egy file-struktúrát, ezt idöhiány miatt átadtam Gyurinak, aki mármár engem is megszégyenitö gyorsasággal és profizmussal megalkotta az editort hozzá. Nincs karakterhossz korlát! Nem lesznek angol párbeszédek!

Azthiszem egy meghajlással adóznunk kell KGY-nek!

privi! Privi! PRIVI!

hykao
bumburnyák?
szerintem ez nem megfelelõ szó rá.
legalábbis ahogy a játékban figyeltem, hogy mikor alkalmazzák ezt a taffer-t, a kurafi sokkal inkább megfelelõ lenne (hangulatilag is)
Szerintem t3 csak a szöveg valóban kissé jópofi megfogalmazására utalt...

Mellesleg nagy taffer-vetélkedõ volt itt a múltkor, lehetett rá 5leteket küldeni. Én a kurafira voksoltam (a tökfilkó se rossz), de úgy tûnik, végul a bumburnyák lett a befutó...

Thief3: Miért, szerintem korrekt tõle, hogy kitette ezt a magyarítást is, sõt ha jól értem, mindenkiét, aki küld neki.

Csak egyvalami lepett meg: taffer, mint bumburnyák... Jópofa, de még szoknom kell

Bandew
Én már jó párszor! :-)

...mármint láttaM...

Na, ilyet se látta még itt a SG-n:

"A szerverünk pillanatnyilag túlterhelt, kérjük látogasson vissza néhány perc múlva.

Türelmét és megértését köszönjük!"

LOL