Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ha jól emlékszem Andie pár nap múlva elmegy egy kicsit nyaralni, Imyke is letette a lantot (hisz pár nap múlva költöznie kell, lehet, hogy nem lesz netközelben sem egy darabig stb.)
Javaslatom:
Mivel én egyrészt nem megyek nyaralni, másrészt elég sok szabadidõt engedélyezek magamnak életem során, valamint a játékot már végigtoltam, és a segédszótár kifejezései is szinte mind a fejemben vannak, ezért a már sokszor említett - a magyarítás összezavarás nélküli használhatósága szempontjából létfontosságú - feladatok, jegyzetek, kikötések triót kb. egy hét alatt kilõném az editor segítségével (reményeim szerint ezek mind a 38 megás fájlban vannak), a játékban való teszteléssel egyetemben (mivel most kezdtem el a játékot másodszorra végigjátszani).
Ha esetleg Andie kilõné a nyaralásig azt a maradék .sch fájlt, akkor egy hét múlva ott tarthatnánk, hogy lenne egy - a játékosok által is zavarodás nélkül - használható félkész magyarítás, és már "csak" a játék alatti párbeszédek lennének hátra (ami még az editorral is a legnagyobb falat, és nem csak a mérete miatt), amire visszatérhetnénk Andie nyaralásból visszatérte után (de nem zárom ki annak lehetõségét sem, hogy nagyon nem bírok majd magamal, és addig is - fõleg ha Mike-nak is lesz egy kis szabadideje - néhány párbeszédnek nekiesek - teszteléssel karöltve...)
Persze ez csak egy ötlet, ha más elgondolásotok van, ne habozzatok közölni!
Ha viszont "zöld utat" kapok, nekiesnék a "triónak" izibe, ahogy már tegnap éjszaka el is kezdtem próbaképp.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1. A magyar nyelvben megengedett az alany kihagyása összetett mondat második felében, amennyiben az elsö felében jelezve volt. Tehát pl : "Szeretem az almát, mert finom." vagy "Jancsi megcsókolta Juliskát, akinek hosszú szöke haja volt".
És egyébként is ez nem helyesirási, hanem nyelvtani hiba...
2. Használhasd jogos. Bár ez az egy betükihagyás/csere lenne...
3. Rombold : ja, érdekes a K betü a thief karakterkészletben. Néha engem is megtévesztett. Irj az ionstormnak

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Az egy R betû, hasonlítsd össze a fölötte, és alatta lévõ K-val! (és növeld a fényerõt a monitoron...)
De mi merre? :-DDD Hiányzik egy tárgy.
"haszálhasd" kimaradt egy N. :-)
"Kombold szét záropecsétet"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A 498 sch fájlból már csak 22 van hátra és most, hogy a conos probléma is megoldódott, a feladatokat is gyorsan kivégezzük.
MadWolf#11626
http://thenamelessphoto.com/
Engem is megkergettek a köszobrok, de összekapkodtam 76% lootot, aztán irány a régi negyed. Most Dreptet kéne felkutatnom Bagolyvölgyben.
No eztmár holnap (ma?) estére hagyom 😊
u.i. : Mike, Hykaok, Imy : reggel irok nektek egy levelet az editorral kapcsolatban, megbeszéljük a stratégiát.
http://www.urbandictionary.com/
Már nagyon sok szóra, kifejezésre találtam "megoldást", ennek az online szleng szó-, kifejezésmagyarázó szótár segítségével.
Taffer
A word invented by the now-defunct Looking Glass Studios, used as a slang term in their 'First-Person Sneaker' release, Thief: The Dark Project (So named because of the games engine, which is simply called 'Dark' because of it's innovative use of light and darkness in gameplay.)
Taffer, insofar as the game environment is defined--is a bastardization of the word 'Trickster', a pagan deity with druidic tendencies. Much in the same way that the interjection 'Geez' in our English language is a bastardization of 'Jesus', the Christo-Catholic Messiah.
No direct denotation is given to the word 'Taffer', but from it's use, we can take it to be synonymous with many different nouns depending on how it's used. It can also be used as a verb:
Thief, Fool, Jerk, Joker, etc.
Noun(1): "Give that back this instant, you taffer!"
Verb(1): "Quit taffing around!"
Verb(2): "You mean he managed to fit -both- his hands up his gaping asshole?! You're taffing me!"
és milyen hibákat véltél felfedezni?...
Meg jópár helyesírási hiba is van. :-DDD

nnna, ez szép volt skacok.... gratula
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
De aze sok szerencset..
Nem vaok én semmirekellõ taffer
, neveletlen õrök!
Majd Gyuri megmondja mi legyen OK?
Még 1 + ok hogy jöjjön fórumozni 😊
Tuffer-rel nemtom hol találkoztál.
Taffer van jónéhány helyen, erre nem találtunk eddig megfelelö kifejezést. Felmerült a bumburnyák, a tökfilkó, a kurafi, és még nemtom mi. Én nem tudtam eddig dönteni

)
A Return To Castle Wolfeinstein-t megcsinálhatta volna külön is már akkor, amikor én közel a felénél jártam, ehelyett megkeresett e-mailben, felajánlotta a segítségét a fordításban és a tesztelésben
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne haragudjatok a tudatlanságomért
off:
Akkor is mi az a tuffer szó szerint?
Úgy vélem nincs helye rivalizálásnak és féltékenykedésnek magyaritók között. Oly kevesen vagyunk, tartsunk össze - én legalábbis igy gondolkodok.
Igy jártam el Imy-vel szemben, és Gyurival is - remélem viszont is ezt kapom, ezt kaptam.
KGY megtehette volna, hogy megtartja magának az editort, de ö még a kódot (!!!) is elküldte nekem. Azthiszem aki egy kicsit is programozó, tudja mit jelent ez.
Õ klikkesedik, akkor csinálja meg maga.
De ha azt olvasom legközelebb az oldalán (nem mintha érdekelne) hogy megoldotta ezt a poblémát õ is, akkor felmerül bennem a thief gyanúja
A tuffer meg milyen szó? Nem találom a szótárban. Ezt talán maga Warren Spector se érti.

Na, akkor már két emberke is van, akit nyaggatni fogok editor-ügyben 😊)))))))
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hatalmas hir!
KGY-vel közösen legyöztük a con-okat!!!
Találtam egy file-struktúrát, ezt idöhiány miatt átadtam Gyurinak, aki mármár engem is megszégyenitö gyorsasággal és profizmussal megalkotta az editort hozzá. Nincs karakterhossz korlát! Nem lesznek angol párbeszédek!
Azthiszem egy meghajlással adóznunk kell KGY-nek!

szerintem ez nem megfelelõ szó rá.
legalábbis ahogy a játékban figyeltem, hogy mikor alkalmazzák ezt a taffer-t, a kurafi sokkal inkább megfelelõ lenne (hangulatilag is)
Mellesleg nagy taffer-vetélkedõ volt itt a múltkor, lehetett rá 5leteket küldeni. Én a kurafira voksoltam (a tökfilkó se rossz), de úgy tûnik, végul a bumburnyák lett a befutó...

Csak egyvalami lepett meg: taffer, mint bumburnyák...
Jópofa, de még szoknom kell
"A szerverünk pillanatnyilag túlterhelt, kérjük látogasson vissza néhány perc múlva.
Türelmét és megértését köszönjük!"
LOL