10699
-
mike369 #6415 de nem ám! fáradhatatatalannnnnn vaok....................................... -
#6414 Sziasztok,
Andie: lélekben veled vagyunk, de sz*r lehet neked :D
Más: most én vagyok béna, vagy a falon csak egyenesen meg oldalazva lehet közlekedni? semmi párkány átmászás, meg efféle huncutságok....???? he....
Kedves magyarítók, léeborulok nagyságtok előtt, mike naponta töltöm az új adagot, örül a lelkem, hogy nem fáradtál bele.... -
#6413 Nem visszamenni, hanem el KELL jönni onnan. :-D -
mike369 #6412 így lassan kezdünk úgy kinézni, mint a külföldi cserediákok hivatalos fóruma -
mike369 #6411 fordítottam mindent, amit eddig írtál és fel is töltöttem! -
#6410 soká -
#6409 na már annyira unatkozol, hogy magaddal beszélgetsz... -
Davidsned #6408 Mikorra várható 100%-os magyarítás? -
thief3 #6407 Biztos a JP haverja csinált neki új textúrát :))
Ahelyett hogy NPC textúrákat csinálna... -
thief3 #6406 Mondom az a baj hogy sokan el se mentek a 3. pályáig, mert a 2. elején feladták.
Ezt újságban is írták, tehát az info igaz.
Véletlenül nem tudsz pontos névvel olyan rajongói pályát amiben nincs zombi? Volt egy pár nekem, de sajna mára csak egy van meg. Nagyon kellene már új.
Ellenék vele amíg kedves magyarítóink dolgoznak(a kedves főleg Hykao-nak szólt :)
Tényleg, hol van Hykao? Nem látom... :D -
thief3 #6405 De sajnállak... :D -
Gbr #6404 Hétfő óta jáccok ezen a pályán,de nekem dolgznom is kell,igy nincs idő ujra jáccani,majd ha lessz időm. -
_Vegeta_ #6403 Jatszd ujra a palyat es kiderul. :> -
_Vegeta_ #6402 Sztem kevesebben vannak akiknek nem teccett a 3.palya, mint akiknek igen. Viszont a 2.palya nem zombis, csak az elejen van keveske, amit nem is kell kinyirni mer pihizik a folodon :) de az a palya hihetetlenul jo foleg experten, mikor ugy kell kivinni azt a basso figurat h ne olj meg senkit. Az de joooo volt! -
Gbr #6401 Az árvaházba vagyok hálóing elégetve,megvan az uj küldi,a cellákból összeszetem 8 tárgyat csorba kés,teleszkóp,kalitka,hamvak,gyertya,gramofon,szerszámosláda, túzszerszám,de 9 beteg van és 9 cella de az 1 elkülönitő cellába nem találtam semmit,van ott egy lift de főnn sincs semmi.
Mít hagytam ki,vagy mít kell csinálni? -
_Vegeta_ #6400 Jajjajj, az de nagy volt. En hetekig szenvedtem vele. :D
Mondom mi a frasz? mar mindent bejartam sehol semmi info. Nagyon idegesitett a dolog, aztan felvilagositottak h mi az abra. :> -
mike369 #6399 "...csak viz alatt lehet kibirni..."
azért néha gyere fel levegőért!
mellesleg erre szokták azt mondani, hogy: náná! ennyi hal nem tévedhet... -
_Vegeta_ #6398 En arrol beszeltem amikor !!!Vigyazat Spoiler!! :) vissza kellett menni a főúr kuriajaba, aztan ott volt minden eloleny, amitol fraszt kapok. Na az a masodik kedvenc palyam. :) -
#6397 Jó sünbe lépkedést! :))) -
#6396 Udv lopakodok!
Logatom a labam Korfu tengerpartjan, es szurcsolom a koktelt, ahogyan igertem!!! Sokat gondolok ratok, 2 nap henyeles utan kicsit hianyzott mar nemi thiefeles. Node ha hazamentem!!
Hogy allunk a magyaritassal? :) Nem kell valaszolni, mire legkozelebb olvasom, mar 9000nel leszunk :)
Sajna a sok burzsuj turista jol elrejtette a lootjait, mert ejszakai portyaimon csak kagylokat meg ures sorosuvegeket talalok a teraszokon. Majd esetleg megprobalom feljebb, a hegyi villakban, Bafford manornal, vagy ilyes helyeken :)
Az ido tok szuper, kisse meleg, csak viz alatt lehet kibirni. Ott azonban sok sok ertekes dolgot talaltam, amiert ugyan Black Bertha nem adna sok zset, de nekem nagyon teccenek :) (gyerekfej nagysagu kagylo, tengeri csillag, sunok, stb)
Na lepek is, var a beach, vasarnap irok otthonrol, es vissza is olvaslak titeket!
Legyetek jok, enis igyexem -
#6395 jó ötlet! -
mike369 #6394 nyeremény egy önköltséges egyiptomi vakáció, amiről kötelező ajándékot hozni neked. -
mike369 #6393 ja -
#6392 a megoldásokat priviben kérem :)) -
#6391 ezek szerint akkor smafu... -
mike369 #6390 én kipróbáltam 9600xt és bizony még mindig elég érdekes dolgokat csinál... -
mike369 #6389 na azért! -
#6388 ez tök jó, de vajon miért csak az X800-on javítja?
többi radeon már smafu? -
#6387 amúgy értelmes szöveg. -
mike369 #6386 -
#6385 nem tetszenek a gliféim? :)) -
mike369 #6384 köszi! átírogatom!
mi ez az új dizájn? -
thief3 #6383 Jaaa, ok. Gondoltam.
Milyen lusták, még ezt is leröv' :))) -
#6382 Ebben az esetben: You -
thief3 #6381 nem rossz!
Ez a legmacsosabb szöveg:
"I see you there! And you're gonna be in big trouble when I get back with some help!"-milyen bátor egyedül is :))))
Mi az a Found ya, vagyis a "ya"?
/A "taffer"-t nem kérdezem meg.../ -
#6380 Again? You'd think I would have found you by now…
Hmm, again?
See anything yet? Or do I gotta remind you to keep your eyes open, case we see it again?
You there. Stop that. Or else.
I see you there…or…at least I think I see you there…hello?
You there! In the alley!
I see you there! And you're gonna be in big trouble when I get back with some help!
I see you there! Just take what you want!
You there! I saw that! Hello?
Ain't nowhere to go, you know!
…ain't nowhere…[huff] to go…
Found ya! Thought you'd get away with murder, eh?!
Found ya! You're in a world of hurt, taffer!
Found ya! Now die, you murderer!
Found ya! ! I'll make a corpse of ya!
I found ya! Get ready to die, you!
Found ya! Where you there this whole time?
Found ya! You've had it, thief!
Found ya! Now you're gonna die!
How's that feel?! -
#6379 Bloody hell! - Kénköves pokol! -
#6378 IGEN IGEN IGEN SZERINTEM IS A LEGJOBBAK KÖZÖTT VAN MOST ÉRTEM SOKADJÁRA A VÉGÉ(?)RE!SYSTEM SHOCK2
-
#6377 töltöm, és kukkolom -
mike369 #6376 kiraktam a legfrissebbet!