Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én felraktam, és még az ini beállításaim is megmaradtak!

IMYke2.0.0.0
Pontosítok: a mentéseidet.
A beállításaid elveszenek (ini-buhera).

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mert nyugodtan felteheted a javítást, el nem rontja a Játékot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
???
Ezt most miért nekem?
Köszi!

IMYke2.0.0.0
Mint azt már sok játékos tudhatja, a Thief 3-at egy igen komoly buggal adták ki: a nehézségi szintek között óriási különbség volt, mitöbb, néhol szószerint játszhatatlan a játék. Ez természetesen tarthatatlan, így már itt is van a legfrissebb segélycsomag, mely hivatott ezt a problémát azonnal orvosolni. Akik a játékban már késõbbre járnak, azoknak örömhír, hogy a patch kompatibilis az eddigi mentésekkel, úgyhogy nem kell attól tartanunk, hogy elvész a tolvajunk.

FORRÁS

Van egy angol nyelvû végigjátszásom, de ez olyan hosszú és olyan részletes, hogy nem fogom lefordítani...
De itt a link, szerintem sokaknak így is segíteni fog:
Thief 3 végigjátszás (angol, 380k😎
hykao
Én már végigvittem, de fejbõl nem mernék belevágni egy végigjátszás-leírásnak! (már csak azért sem, mert bizonyos feladatokat többféle sorrendben is végig lehet vinni, valamint a mellékküldetsek is bekavarnak...)
hykao
Az 5. cellában.
Menj az Árvaházhoz.Az óvárosban van ott ahol át lehet menni a kikötõbe.

Menj az Árvaházba (Cradle) a boszorka (hag) után kutatni. Az Árvaház az Óvárosban (Old Quarter) van, közel a Dokkok kapujához...

Legalábbis fordítás után... én még nem jártam arra...

bon
Üdv segítségre lenne szükségem a játékban a feladat a következõ? Go to the Shalebridge Cradle to see what you can learn about the hag. The Crade is in Old Quarter, near the gate to the Docks. Köszi a segítséget. Egy végigjátszásnak én is tudnék örülni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hi!Lenne egy kérdésem:Hol találom az árvaházban a lány hálóingét?

FIGYELEM!!!

Ha valaki már végigvitte a játékot és esetleg kedvet érezne egy végigjátszás megírásához, az NE FOGJA VISSZA MAGÁT!

Roppant hálásak lennénk érte! (ROPP)

Mike

Kösz továb jutotam most a "multban" bolyongok
hykao
Legalább két dolgunk van a temetõben, emlékeim szerint.
Gunner
Bátyám jár ott nem én és nem enged oda géphez, meg nekem nem is annyira fontos, de úgy tudtam egy temetõs rész van... inkább hagyjuk, ne fáraszd magad miattam 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

hykao
Azt hiszem 7. napon látogatunk a volt Árvaházba...
Temetõs résznél? De melyiknél??? MI A FELADAT??? MIT ÍR A JEGYZETEKNÉL???
Ha már segítséget kértek (és kaptok), akkor vegyétek már a fáradtságot, hogy kicsit bõvebben böfögtök...
MIT ÍR???
nagykispeter
Köszi akkor még várok

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Gunner
Ez hanyadik napon van? Én már félek a következõ napoktól, mert néztem hogyan játszik bátyám 😊
Ja és temetõs résznél mit kell csinálnia? Épp ott tart...
arra emlékszem, hogy valaki talált egy ködöt és átmenetelkor kérdõjel van ott 😊

hykao
Azt írd le légyszives, hogy mit ír angolul! Én meg mondom mit kell csinálni! Honnan a fenébõl tudjam, hogy melyik mozzanatnál vagy???

Ha még nem tetted volna meg, akkor a hálóinget égesd el a hullaház hamvasztókemencéjében.
Gunner
Valamikor itt nem írt valaki valamit az árvaházas részrõl kb. 3 oldallal ezelött? Vissza kéne olvasni, amire én se vagyok képes 😉

Izé anti angol tudasom van.
Az árva házban mit kell csinálni.
hykao
Mit ír a feladatoknál, jegyzeteknél?
Nem tudom hogy mit kell csinálni.
hykao
Akkó' mi a gond? Nem értem...
Naná és nagyon jol mutat Gareten
hykao
Na és mit csináltál a hálóinggel? Felvetted? vagy mi? Kicsit bõvebben, ha lehet...
Mar megint elakadtam most az árvaházban.
A Laura vére megvan bele ötötem a csatornába.
Háloigje is megvan de most ne tudom hogy hogyan tovább.
The Garrett
Vazzz tudtam hogy valamit elfelejtek 😛 vegigvinni.
na mind1 nekifogok ujra 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Andie már dolgozik egy progin, amivel át lehet majd rendesen írni õket. (elvileg most is lehetne, de csak azonos hosszúságúra, ami a legtöbb helyen szívás!)
Úgyhogy hamarosan...

nagykispeter
Szia!
Tudsz-e valamit mondani a feladatok fordításárol mikor fog sikerülni?Végülis szerintem az lenne a lényeg (bár kinek mi )hogy tudja az ember mit kell csinálni!Nem követelõzés akar lenni csak addig nem fojtatom inkább ha még soká lessz meg akkor játszok mással!Köszi!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nálam is fent van!!!

AMD Norbee

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
na mind1 a Hardwired-en rajta van

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
oo bocs elszurtam a linket

AMD Norbee
Thief III. v1.1 peccs
Dixie Flatline, 22:57 - Játék: Akció - (12 komment)

Grath kiszúrta a hivatalos Thief III. peccs lelõhelyét. Többek között a mentés, az AI hibát és az öntörvényû nehézségi szintet orvosló készítmény itt leledzik

Hardwired

Böcs a hej😊esírási hibákért, siettem

Hozzám beszélsz? Akkor tégy úgy és ne a levegõbe...
Nem én találtam fel? Hát persze hogy nem, a készítõk, de azt hoittem erre magadtól rájössz.
Kolumusz sem találta fel Amerikát, kevered a szezont a fazonnal, amirõl beszélsz az a FELFEDEZÉS, édes fiam.
Ja és ne oktass ki bocs öcsike, nem publikáltad, tehát honnan a péróból tudja más hogy te ilyen "okos" vagy.

hykao
Ahol van a Könyvtár Gliféje, ott mássz föl...
A kesztyûvel azért nem próbáltam eddig ,mert azt hittem van "köd" bejárat is.Azt nem találtam.
Rosszul mondtam ,bocs; kesztyûm van, csak a falakon (a jeleknél nem tudok bemenni a könyvtárba)
Tehát, így pontosan hol másszak? menjek?
Sil3nt
thief3: nem te találtad fel...én már kb. a 2 nap óta így csinálom....nem volt nagy feladat kitalálni..azt hittem ezzel mindenki tisztába van...

Ha nem veszel Mászókesztyût nem fogsz tovább haladni.Hiába toporogsz.

nemtom miert nem vettel eddig, nem viccbol van a jatekban 😊
faljaro nelkul sehogy nem tudsz bemenni oda, vegyel.
Hi !
Már két napja toporgok,(amikor üldöznek,és nincs faljáróm)de nem találom a bejáratot a könyvtárba.
Hol menjek be? Valahogy ismerjek rá !
Kössz!
hykao
Hát én ezt a peccset nem rakom fel. Úgyis normalban nyomtam végig (másodszorra is úgy fogom). Az viszont nem hiányzik, hogy az .ini módosítás miatt (még)instabil(abb)á váljon...újrainstállálni sem fogom, amit javasolnak...majd ha lesz rendes peccs (nem veszek rá mérget, hogy lesz...)
ZsoltiHunGames
Nekem is Pioneer 107D típusú DVD égetõm van!
Én se régen vettem, úgyhogy nincs sok tapasztalatom róla.
De régi LG írom (4081😎 1hónapig bírta 😊)

Megköszönném, ha továbbra is csekkolnád az eddigi munkát, mert így nekünk nem kell visszaellenõrizni!
Így tökéletes, ahogy most küldözgeted, mert így meg tudom nézni a módosítást.
Köszi!