Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Helptextek közt volt kb. 6 db., ahol szöveg helyett csak ennyi volt: <XBOXOnly><PCOnly>
Ezek is okozhattak leállást elvileg...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Terrorista símaszkos pofa...nagyon LOL!
majd csinálok én is egyet mondjuk BKV-s karszalaggal...

http://thenamelessphoto.com/

Én tegnap a trója után 9 fele akartam, lehúzott redönnyel, de az ajtó alatt a konyhából és a redöny alatt az utcáról beszürödö fény úgy reflektált a monitoron, hogy hót feketeséget láttam csak, meg néhol 1-1 világos foltot. Betöltöttem az állást, vaksiskodtam fél percig, aztán valaki elkezdett kiabálni, hogy há! áhááá! No I gáttyá, de fogalmam sincs, ki volt, úgyhogy gyorsan ESC-t nyomtam 😊
Aztán 1 óra múlva, tök sötétben már mindjárt más volt minden.
Brigthness állitás nem megoldás, mert mindennek olyan opálos, körözött szine lesz, hogy rossz ránézni.

Nappal tiszta pangás. Max a magyaritásról témázunk, netán civódunk egy kifejezésen, linkeket adunk, offolunk, stb.
Ahogy besötétedik, 22 óra fele megélénkül az élet, mint egy kikötöi kocsmában, és pörgünk ezerrel, percenként 3 hozzászólás, mert jáccik mindenki 😊
Azért ezt nem sok játékról lehet elmondani 😊))
Régebben kérdzetem hogy honnét lehet letölteni a gamét, tudom hogy nem cak onnét már de kéne a két oldal címe:
egyik a 7wrz volt azt tudom a másik kéne valami box vagy mi volt, pls valaki irja le cimet.
thx
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Tehát eddig:
-4 féle fejtextúra (Nagyon megvágott, kicsit megvágott, nem megvágott, símaszkos)
-2 féle testtextúra (Fedetlen karos-mint az eredetiben, fedett karos)
-Ezen kívül a módosítócsomag: Más (nagyobb felbontású, jobb) menüháttér, az ellopható tárgyak sötétebben, és kevésbé csillognak, a "világoskékre válás" helyett "barnulás" (a használható, felvehetõ tárgyak)
Ezen kívül ne feledjük Mike barátunk módosításait sem (letölthetõ a magyarítás oldalról):
-tovább módosított fejtextúra (a módosított fejtextúra kék szeme helyett barna szem)
-más menühátterek
Aztán így belegondolva nem is történt semmi... :-)
Ha elkészültünk, akkor végre én is nekiállok játszani!
A library-ba való bejutás trükkjét köszi mindenkinek, sajna már csak vasárnap lesz módom kipróbálni, mert délután megyünk haza Szegedre.
Enforcers - Végrehajtók - elég brutál figurák. Jason maszk van rajtuk, és valami elektromos sarlóval flangálnak. Úton útfélen összekapnak a hammeritákkal, ilyenkor öröm nézni, ahogy csépelik egymást 😊
Kipróbálta már valamelyikõtök a textúrapakkot? Ha igen, hoz látványos javulást a grafikában? Kiváncsi lennék!
Köszi!
Volt valakinek hasonló "élménye"?
Ez a progi vagy az eax hibája?
Megnézem, és javítom amit kell!
nagy segítség, hogy nem kell még1szer átnyálaznunk az egészet!!!
A nyelvválasztás ügyön meg már dolgozunk...
tenyleg amugy lehetne azt csinalni, (fel ora alatt meg lehetne csinalni az egeszet), hogy a francia szoveget atirni, a magyarra, es az angolt meghagyni. A menuben meg siman atirni a franciat magyarra. Igy lenne egy tokjol allithato magyar-angol-nemet tífünk 😊
- a szöveg módosítása nem okozhatja, max. ha a szöveg lényegesen hosszabb az eredetinél, de ezt mindenhol javítottam
- a speciális írásjelek (ékezetek) nem okozhatják, mert az alap betûtípus eleve ékezetes
- kimaradt bejegyzések okozhatják, de amit megtaláltam, pótoltam, amit nem, az meg eleve benne se volt a fájlokban
- a "telepítés" nem okozhatja, mert ugyebár nincs telepítés, csak felülírás
- az eredeti szöveggel is lefagy néha töltések közben

A feladat ez: bekéne jutni az Õrzök Könyvtárába vmi titkos bejáraton át...
(Hogy pontosítsak:ez az után van amikor "elüldöznek" az örzõk....Utána jönnek ezek a fura hangu akárkik

) (sry nekem itt már kicsit kusza a történet😛P)
Na itt a baj:ugyanis má' 4 napja nem találom a bejáratot...😛P
Már megpróbáltam a temetõn át(is),de oda át se lehet menni..😞
A térképek segítségével próbáltam más pályarészrõl menni de nem nagyon megy..😞(
Szal ha valaki már volt itt,mondja már meg hol lehet átmenni...
KÖKI!!
Bár a tolvajunkat se láthattuk még kívülrõl(kivéve a távoli kamerával)
Akkor már csak Thug maradt rejtély számora.
The Keepes call these Glyph altered beigns "The Enforcers" .
They are summoned in emergencies to brings swift and deadly closure to loose ends that might risk exposing the Keeper's secret operations.
Unnaturally storng and agile, they communicate telepathically to close in on their prey.
Most akkor õk mik, mert nem "rendes" Õrzõk az tutkó. Meg mikor Garrettet megvádolják akkor is sejtelmesen a háttérben mutatják õket.