Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, még néhány "bogarat" eltapostam!
A Helptextek közt volt kb. 6 db., ahol szöveg helyett csak ennyi volt: <XBOXOnly><PCOnly>
Ezek is okozhattak leállást elvileg...

Jó Pihizést Neked!

Andie
Na lépek haza, mindenkinek jó 7végét, sok sok játékot és élményt, vasárnap este jelentkezem!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Még ilyenebb! Istenem, miket csináltunk mi?!! 😊

Adam5
én csak magamról tudok nyilatkozni

Glpetyus
😊

IMYke2.0.0.0
Minden 14 éves ilyen?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jézusom!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Adam5
kk

hykao
Thief 3, de a lessz, az 1 db sz! -> lesz
Adam5
jó van na 😄

Glpetyus

Adam5
A Deadly shadows akko a thief 3?
vagy az más lessz?

hykao
Jah, elég lett volna egyféle pofa (az eredeti alapján...de nem kék szemmel...), a többi idõt nyugodtan fordíthatta volna más textúrákra...

Terrorista símaszkos pofa...nagyon LOL!

ez a maszk azért már kicsit túlzás...
majd csinálok én is egyet mondjuk BKV-s karszalaggal...

az sch fájlok már majdnem kész vannak (30 hiányzik a 498-ból), a con fájlokkal még elszöszmötölünk egy darabig, hogy jók legyenek

hány %nál van a magyarosítás?

http://thenamelessphoto.com/

Megoldás: ajtó alá törölközõ, ablakot feketére festeni

Andie
Képtelenség jáccani nappal.
Én tegnap a trója után 9 fele akartam, lehúzott redönnyel, de az ajtó alatt a konyhából és a redöny alatt az utcáról beszürödö fény úgy reflektált a monitoron, hogy hót feketeséget láttam csak, meg néhol 1-1 világos foltot. Betöltöttem az állást, vaksiskodtam fél percig, aztán valaki elkezdett kiabálni, hogy há! áhááá! No I gáttyá, de fogalmam sincs, ki volt, úgyhogy gyorsan ESC-t nyomtam 😊
Aztán 1 óra múlva, tök sötétben már mindjárt más volt minden.
Brigthness állitás nem megoldás, mert mindennek olyan opálos, körözött szine lesz, hogy rossz ránézni.

hykao
...vagy inkább nappal játszanak az emberek a játékkal, éjszaka meg nem mernek...félnek... 😊))))))))
Andie
Tudjátok mi tetszik a legjobban ebben a fórumban?
Nappal tiszta pangás. Max a magyaritásról témázunk, netán civódunk egy kifejezésen, linkeket adunk, offolunk, stb.
Ahogy besötétedik, 22 óra fele megélénkül az élet, mint egy kikötöi kocsmában, és pörgünk ezerrel, percenként 3 hozzászólás, mert jáccik mindenki 😊
Azért ezt nem sok játékról lehet elmondani 😊))

pl.: http://bounce.freeweb.hu/

raziel.
Hali.

Régebben kérdzetem hogy honnét lehet letölteni a gamét, tudom hogy nem cak onnét már de kéne a két oldal címe:

egyik a 7wrz volt azt tudom a másik kéne valami box vagy mi volt, pls valaki irja le cimet.

thx

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hykao
A menüben állítható a nyelv?
hykao
Ma frissítette az oldalát a gyerek. Bekerült a fej textúrák közé egy símaszkos, terrorista féle is (LOL)!
Tehát eddig:
-4 féle fejtextúra (Nagyon megvágott, kicsit megvágott, nem megvágott, símaszkos)
-2 féle testtextúra (Fedetlen karos-mint az eredetiben, fedett karos)
-Ezen kívül a módosítócsomag: Más (nagyobb felbontású, jobb) menüháttér, az ellopható tárgyak sötétebben, és kevésbé csillognak, a "világoskékre válás" helyett "barnulás" (a használható, felvehetõ tárgyak)

Ezen kívül ne feledjük Mike barátunk módosításait sem (letölthetõ a magyarítás oldalról):
-tovább módosított fejtextúra (a módosított fejtextúra kék szeme helyett barna szem)
-más menühátterek
Na én tegnap jártam itt és mivel elõtte olvastam ezt a beszámolót - legalábbis elkezdtem de aztán gyorsan átugrottam, hogy ne lõjjön le poént és csak a szövegre emlékeztem belõle ("aki ezt tette az többet tud a Glyphektõl mint a Keeperek és ez nem jó"), meg hogy frászt kaptál -, ezért kissé felment az adrenalin szintem és lépésenként mentettem, hogy mi fog történni.
Aztán így belegondolva nem is történt semmi... :-)

OK!
Ha elkészültünk, akkor végre én is nekiállok játszani!

Andie
Ez az Import-export progginkkal seperc alatt megoldható (nem a "lang_english" kezdetüeket cseréljük ki, hanem a lang_akármit.)

A library-ba való bejutás trükkjét köszi mindenkinek, sajna már csak vasárnap lesz módom kipróbálni, mert délután megyünk haza Szegedre.

Enforcers - Végrehajtók - elég brutál figurák. Jason maszk van rajtuk, és valami elektromos sarlóval flangálnak. Úton útfélen összekapnak a hammeritákkal, ilyenkor öröm nézni, ahogy csépelik egymást 😊

Sziasztok srácok!

Kipróbálta már valamelyikõtök a textúrapakkot? Ha igen, hoz látványos javulást a grafikában? Kiváncsi lennék!

Köszi!
Tegnap kipróbáltam audigy2-es hangkártyán eax hanggal és igencsak meglepõdtem. Bármi hangot aminek a forrása pont szembe volt velem azt nem hallottam - vagy csak nagyon halkan -, ha a "fülemet" tettem arra (azaz oldalt fordultam neki), akkor pedig jól hallottam. Kicsit furcsa volt harcolni úgy egy emberrel, hogy nem hallottam ahogy kiabál rám! :-)
Volt valakinek hasonló "élménye"?
Ez a progi vagy az eax hibája?

Köszi!
Megnézem, és javítom amit kell!
nagy segítség, hogy nem kell még1szer átnyálaznunk az egészet!!!
A nyelvválasztás ügyön meg már dolgozunk...

ja nezd meg a javitasokat, mar talaltam szarvasbakit is (museumalt.sch)
Szal csak at kell masolni a magyar szovegreszeket a francia vagy olasz szekcioba es astalavista baby 😊
ha forditas utan is ugyanugy fagy, akkor mi a problema ? 😊
tenyleg amugy lehetne azt csinalni, (fel ora alatt meg lehetne csinalni az egeszet), hogy a francia szoveget atirni, a magyarra, es az angolt meghagyni. A menuben meg siman atirni a franciat magyarra. Igy lenne egy tokjol allithato magyar-angol-nemet tífünk 😊
Glpetyus
Már láttam lejjebb de,azé'

olvasd el a szoveget a briefingben roluk (mikor szokni kell)
Menja Szobros Térhez onnantól nincs messze.Egy kék jel mutatja.Ha Piros akkor mász fel a falon ott lesz a bejárat

NA, AKKOR ENNYI HIBAKÉRESÉS UTÁN A TÖLTÉS ALATTI FAGYÁSOKKAL A HELYZET A KÖVETKEZÕ:

- a szöveg módosítása nem okozhatja, max. ha a szöveg lényegesen hosszabb az eredetinél, de ezt mindenhol javítottam
- a speciális írásjelek (ékezetek) nem okozhatják, mert az alap betûtípus eleve ékezetes
- kimaradt bejegyzések okozhatják, de amit megtaláltam, pótoltam, amit nem, az meg eleve benne se volt a fájlokban
- a "telepítés" nem okozhatja, mert ugyebár nincs telepítés, csak felülírás
- az eredeti szöveggel is lefagy néha töltések közben

Glpetyus

Glpetyus
Hát én már másztam mindenhova de semmi..😞

SOHA nem szoktam napokra elakadni,de ez sux😞(

Glpetyus
Jól van visszaolvasás sux..😛PP

Glpetyus
Hali skacok,most nekem kéne egy kis help!!!

A feladat ez: bekéne jutni az Õrzök Könyvtárába vmi titkos bejáraton át...
(Hogy pontosítsak:ez az után van amikor "elüldöznek" az örzõk....Utána jönnek ezek a fura hangu akárkik) (sry nekem itt már kicsit kusza a történet😛P)

Na itt a baj:ugyanis má' 4 napja nem találom a bejáratot...😛P
Már megpróbáltam a temetõn át(is),de oda át se lehet menni..😞
A térképek segítségével próbáltam más pályarészrõl menni de nem nagyon megy..😞(

Szal ha valaki már volt itt,mondja már meg hol lehet átmenni...
KÖKI!!

számomra...

Jó legyenek, bár eleddig nem láttuk õket(Thief 1-2)
Bár a tolvajunkat se láthattuk még kívülrõl(kivéve a távoli kamerával)

Akkor már csak Thug maradt rejtély számora.

hykao
Végrehajtók
Hm, ez is fura, enforcerek.

The Keepes call these Glyph altered beigns "The Enforcers" .
They are summoned in emergencies to brings swift and deadly closure to loose ends that might risk exposing the Keeper's secret operations.
Unnaturally storng and agile, they communicate telepathically to close in on their prey.

Most akkor õk mik, mert nem "rendes" Õrzõk az tutkó. Meg mikor Garrettet megvádolják akkor is sejtelmesen a háttérben mutatják õket.

hykao
Az Enforcerekre gondolsz? Ha már kiderült az ártatlanságod, nyilván nem keresnek többé...
Akku a Szamuráj Jackben a fõgonosz ;D