10699
-
#6335 ok akkor olyat fogok venni és végre tudok a Thief-el játszani lössz a tippet -
#6334 Az tökéletes! -
#6333 Abit gffx5600 256mb agp dvi 8xagp, ezen a karin menne full grafikán 27E-ért láttam -
thief3 #6332 A fordítasz egy "sz"... hihi -
#6331 Én is ilyenre gondoltam neki. Gondolom nem a legjobb kártyát akarja megvenni a piacon. :-) -
#6330 mit fordítassz? szaros alsógatyákat kifele? :)) -
thief3 #6329 Nem, fel kellett avatnom a tüzest is :D -
#6328 Kérdezősködj ITT.
Sajna mostanában nem követem figyelemmel a kártyákat. -
#6327 ...és 30 ezer alatt legyen?
lehetetlent kívánsz!
amúgy vegyél egy 8500-at, kb. 15-20e-ért, és azon minden mostani el fog futni...persze nem fullon, élsimítással. -
thief3 #6326 Most nem unom magam halálra, megszereztem a Train Sim-et és töltök le hozzá jóöreg magyar diesel mozdonyt(a csörgőt). :D
Elleszek amíg fordítgattok ;) -
#6325 Nekem nem ált szándékomban vitát nyitni.
Ki hogy fogja fel. :-) -
#6324 akkor cssak mond meg milyen kártyát vegyek amin menne a Thief3 -
#6323 ühüm, a gyökérszertartásra gondolsz?
mé' sima mezei nyílvessző nem volt, amiből mindenfelé hever? -
thief3 #6322 Itt ne nyissunk kari vitát!
Köpike. -
#6321 nem, kellett valamit mondanod, miellőt halálra unod magad... :) -
#6320 Mivelhogy a Doom 3 még nem jelent meg, ezért nem is tudok nevet mondani. De egy újabb Geforce vagy ATI simán megteszi. Én személy szerint a Geforcet ajánlom, bár sokan az ATI mellett esküsznek. De a játékok java Geforce támogatású. -
#6319 és mi a neve amine a doom3 is menjen meg az ijen ujjabb játékok -
#6318 Már 20E-ért tudsz venni olyan karit. -
thief3 #6317 A jópofánál :)
Amúgy a pogány fánál, mert kellett vér, és én így csaltam ki pár cseppet a hullából :D ehe ehe ehe -
thief3 #6316 :)
csak szólok, az etikett nem egyenlő hej:)esírás
:P
Ijesztő, de nem tudtam elbujni a kritikád elől.
Viszont kellett valamit mondanom amihez te is hozzá tudsz szólni :))) -
#6315 akor milyen kártya kéne amin jól futna esetleg full garfikán 30E ft alatti kártyára gondoltam?????
-
#6314 milyen fánál? -
thief3 #6313 Ja akkor bocs, de én 1 szem tűznyilat használtam annál a fánál... -
#6312 kicsit túl sok helyen használsz ly-t j helyett... :))
(pl: megilyedek, bulykálás)
...úgy tűnik ott, ahol nagy erőkkel az etikettet tanították, a helyesírás háttérbe szorult... :))))))) -
#6311 háromféleképpen lehet élőholtakat ölni: tűznyíl, szenteltvíz, fénybomba (ezekből, ha max. van nálunk, nemigen van olyan hely, ahol ne lenne elég az összes kifingatásához) -
thief3 #6310 A pixel shader hardweres, nem szoftveres cucc, nincs esélyed. -
thief3 #6309 Mondasz valamit, de nekem akkor is túlzás volt(és még sokaknak) az a rengeteg z.
Nem is mertem elsőre megcsinálni, és csak ez meg az AVP amiben féltem(és a mai napig megilyedek néha :) -
#6308 és ha felteszek egy uj drivert? -
#6307 Mert a videokártyád MX és az nem támogatja a Pixel Shadert. -
#6306 Gf4 MX440 64-mg kártyán mért nem akar elindulni a játék
768mgrammal 2.2Celeron proci mellett???? -
#6305 Én MINDENT szeretek a Thiefben. A zombikat, robotokat, bújkálásokat, mindent! A zombik félelmetesek és iszonyat parásak, nem is igazán a zombik, mert ők annyira lassúak, hogy elég csak elfutni mellettük, inkább a halott őrök. Hogy azoknak milyen hangjuk van atyaúristen Brrrrr...
A robotok is szörnyen jól el vannak találva szvsz és nekem ők is nagyon félelmetesek voltak. Én nem is szeretek úgy gondolni a Thiefre, mint egy lopakodós játékra, mert nem az. Úgy nem is lenne jó. Ez egy kaland-szerepjáték keverék. Tetszik ahogy mi magunk éljük át az egészet, mint pl a Mafiában. Ha folyamatosan csak bújkálnunk kéne és semmi extrém pálya nem lenne, úgy elég uncsivá válna egy idő után. -
thief3 #6304 Hát a thief1 hangulatát nem adja vissza hál'égnek, mert biza sokaknak nem jött be(nekem se) az első fantasztikus és azóta utánozhatatlan pálya után a sok(rengeteg) zombi.
A félelem jó volt, meg a szellemek is, csak a szenteltvizes nyíllal zombit lődözni nem élmény, meg az első részben ahogy haladtál a történetben, egyre jobban háttérbe került a bulykálás, a leggagyibb szereplőről, a dinóról nem is beszélve.
A 2. rész meg nem hozott nagy újítást, kivéve no zombitömeg :D
Nekem ennyi elég is volt akkor :D
Na de a története a 2-nak is zseniális...
3. részben a legnagyobb hiba a hihetelenül pocsék támogatás, nincsen pályaszerkesztő amivel millió meg egy szuper kiegészítő pályát készíthetnének a rajongók.
Márpedig ők aztán beleadnának apit-anyait...
Amúgy zombit 2 módon ölhetsz:
-vagy szenteltvizes tócsába csalod
-vagy 2 villanóbombával porrá változtatod :D
Viszont nekem nem ez a változás volt a csalódás, hanem az hogy "elfelejtett" Garrett úszni+eltűnt a köteles nyíl és lett helyette falmászó kesztyű amivel sok a bug... -
_Vegeta_ #6303 Nemtom jatszottal e thief1-et de ezek a zombinak latszo akarmik meg se kozelitik a thief1 hangulatat. :( -
_Vegeta_ #6302 Egyetertek, de azert ennel meg a thief 2 is jobb volt (marha a robokocskakat kiszedjuk belole) :). Persze meg nem vittem vegig meg sztem nagyon sok van hatra, csak akkor leszek biztos a dolgomban ha mar vegignyomtam. :) -
_Vegeta_ #6301 Lehet h teged nem de engem erdekelnek az ilyen aprosagok. Ami azert nem is annyira aprosag. Gondolom tese a hangulata miatt jatszottal thief1et. :P -
Zsoldos #6300 A zombi hajo nekem speciel a kedvencem volt :)
az undorito horgos nyogos maszkalo halottak kozott osonkodni. Es a normal mapping miatt szepen lathato ahogy rothadnak szet, az arnyekolas is jol all nekik. Szenteltvizes nyil minek, epp az a jo, hogy nincs eleg eszkozod, hogy kiirtsd oket :)
Grafikat nem tudom minek szidjak olyan sokan, a modellek a hajukat leszamitva profik, a terepen minden szepen bump/specular mappelt, es mindenen ott a stencil arnyek. A doom3 megjeleneseig egyik masik jatek sem fogja mindezt felmutatni. A hangzas is nagyon jo, persze nem art vmi hifi, nomeg eax2-t tamogato hangkartya, nem vmi integralt hulyeseggel kene hallgatni felwattos aktiv squeekerrel. -
mike369 #6299 ami van:
- jó sztori
- (szerintem) viszonylag jó grafika és hangok
- nem lehet 5 perc alatt végigvinni
- bughalmok (még)
és ez (a bugokat kivéve) máris magasan kiemeli a mai játékok (valljuk be) kicsit egyhangú áradatából.
hja, kérem, nem lehet minden játék korszakalkotó és kultikusan zseniális mestermű... -
ronhaven #6298 Na mer ha a zombi felrobban elporladas helyett, az mar mindjart mas.. -
mike369 #6297 -
#6296 SZtem se hozzá a régiek színvonalát, de attól még egy egész jó folytatás. Legalábbis ha figyelembe vesszük, hogy manapság mennyi hangulatlan játékokat adnak ki.