3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Jóska Kapitány #343 Hahhh, találkoztam is vele egy maszek map-on, az Urban Tigers serveren, elég gyors, meg vizben is jó.
Volt ott buggy is, wroooom, faja gyors. -
greco #342 Végülis furikázni biztos jó lesz.Ez a motoros csónak földi változata(na meg vizi,ha kétéltű). -
Jóska Kapitány #341 Hehe, iilyen kis kétéltü jármű. Városban szoktaák használni, nagyobb verzióját pedig hegyivadászok. -
greco #340 Ez meg mi akar lenni?
-
#339 nemsokára ;) -
Coco #338 még nincsen -
#337 Sziasztok!
Van már magyar server? -
greco #336 Bocs,csak az explorer szarakodott... -
greco #335 Nem jön be az oldal!!! -
vader #334 üdv!
ha valakit esetleg érdekel, az első magyar JOINT OPERATIONS KLÁN tagokat keres!!!!!!! részletek az alábbi linken:JOINT OPS HUNGARY -
#333 -
Mossberg #332 Tud valaki egy oldalt ahol megnézhetem a végleges játékban szereplő járművek listáját?
A hun témához még egy szösszenet: tegnap belga desertcombat serveren hárman is voltunk magyarok (nem ismertük egymást de a (HUN) ott volt mindhármunk neve mögött) és elég masszívan nyomtuk, erre az egyik külföldi srác beírja, hogy "HUN are you recruiting?" úgy elkezdtem szakadni a röhögéstől, hogy még a helit is belecsaptam a hegyoldalba -
greco #331 -
Jóska Kapitány #330 Ahh thx.
Nem volt egyszerű menet, mert volt ott egy rossbrágta klán, valami "BA" volt a nevük (Violator~BA~ őt megjegyeztem) akik egy nagyon jól szervezett kis csapat. Több orvos van náluk, asszem kettő, sniper és természetesen tele lövészekkel. Kb olyan heten lehetnek. De... Elbafták a lépést de nagyon.
Ismételték a taktikájukat, vagy egyenlőre csak egy van nekik még, nem tudom az okát.
Mindig a gyosr "lövészhajókkal" közlekedtek (nem tudoma nevét, nem a zodiak csónak, hanem a nagyobb), ugye ez televan géppuskákkal és gránátvetőkkel. Az öbölből indultak mindig és nagy kerülőt téve a part mellet beúcsónakáztak, onnét gépuskákkal és gránátvetőkkel ledarálták a terepet, befutottak és már takeover.
A görcs megevett meg az unalom mire kivárogattam és rájöttem mit csinálnak, de kis suták voltak és sikerült megfogni őket. Hihetetlen egyszerű módszer:
A part közelébe érve, mikor már lőtték a bázist (menet közben) kilőttem a sofőrt, bámm. Megált a hajó, és mivel a "platón" elég közel voltak egymáshoz double shot-okkal pikk-pakk a földön volt mind, de ugye jött a hülye taktikájuk hibája, mert a doctor egyből elkezdte gyógyítni őket, de aki felállt bámmm, már feküdt is vissza. Ezt eljátszotta vagy háromszor, mire rájöttek, hogy mi a gond, ekkor elkezdtek a vízbe ugrálni, de ott megint le lettek vadászva avgy hárman ott már a doki *art se ért, de addigra már odaértek a mieink is és kilőtték a hajót.
Szóval ha látja őket valaki, nyugodtan ki lehet próbálni. A következő menetben, ugyan ezt megtörtént a szárazföldön is, igaz ott kisebb eredménnyel, mert ott szétszéledtek, de akik lefeküdtek a doki ismét ment, és ismét lejátszódott ami a vizen.
Na, ez egy ilyen kis történet, gondoltam valaki elolvassa. ;)
A HUN témához: amit én láttam aza volt, hogy több helyen is "s*it, not again a hungaryan dude" és a következő percben a lövéslistán szépen jelentek, meg a magyar találatok. Ezt kb. olyan három serveren is láttam.
Szevasztok
u.i.: az hozzátartozik a történetecskéhez, hofgy utánna megtaláltak, sőt rámszáltak ezek a genyók és agyonszurkáltak. Nem is egyszer. -
Novca #329 A HUN=Csíter témához:
Más játékban nincs tapasztalatom, de BHD-ban hál' Istennek nem ezt tapasztaltam. Itt csak annyit kapunk (persze azt elég gyakran), hogy "f...ing hungarian lag". Remélem, ez a "hozzáállás" a JO-ban is megmarad. -
Novca #328 Összesítés ide, vagy oda ez szerintem mindenképpen jó eredmény. A sniperkedésen sokat javítottak a BHD-hoz képest, főleg, hogy itt már "meg kell saccolni" a távolságot, és nem "halványodik" a sniper, hanem csak a rucija fedezi. Szóval (még ha Wombattal volt is tele a szerver) azt kell, hogy mondjam, le a kalappal! ;-) -
greco #327 A végén az összesítésből látod,hogy mennyire voltál jó a többiekhez képest.Ha az elsők közt voltál akkor jó eredménynek számít. -
Jóska Kapitány #326 Szevasztok!
Szakértő urak, játszogatok ezzel a gameval egy ideje, egyedül vagyok álltalában, nem nagyon látok magyarokat. :(
A kérdésem a következő lenne: egy másfél órás menetben (két órás de elöbb végetért) ezek az eredmények milyennek számítanak sniperként?
Exp pts: 637; Enmy Kills 70; Death 15; Shot/Kills 4.
Ugye a szokásos demo pálya, 22-25 fő átlagban, mondhtaom, hogy a találat olyan 90-95% körül lehet, mert az összesben volt APC gun is.
Nah, szóval milyen eredménynek számít ez? -
Bee #325
Off -
Sajnos így van, amikor a Vietconggal [HUN] Bee -ként nyomtam, és első lettem, állandóan kinyomtak a szerverekről, modván, hogy csíter, takarodj! Ezeknek a germánoknak, gótoknak és ibéreknek nem lehetett megmagyarázni, hogy az anti-cheat proggi nem engedné meg a cheat-et. Persze nekik könnyebb volt ezzel igazolniuk a saját sikertelenségüket. Kapják be a falovat! :D
- On -
Mossberg #324 Arra gondoltam, hogy a magyar szervereken a PB-vel leállt (vagyis inkább jóval kevesebb lett) a csíterezés.
Amúgy meg ismerős a helyzet, érdekes módon én is akkor leszek rögtön csíter ha (HUN) végű nick-el megyek föl külföldi szerverre.
Külföldön a magyarok örökké csíternek fognak számítani, na igen, egyes népek nehezen viselik, hogy mi a jurtából jobban nyomunk MINDEN játékot mint ők
Bekaphatja a sok csóró, tanuljanak meg játszani... -
szucsati #323 Nehogy azt hidd.. Raven Shieldben elég sokat hallottam külföldiektől, hogy ".hu = cheat" (merhogy .hu utótaggal játszottunk külföldön). A legkönnyebb arra fogni, hogy csítel a másik, PB ide, vagy oda! -
Marcus_ #322 Hihetetlen h ráérsz velem foglalkozni...
Amugy bocs:) -
Mossberg #321 Jó, hogy lesz beépített anti-cheat program, sok anyázás megelőzhető vele. Remélem addigra a PB is elég fejlett lesz ahoz, hogy ne dobálja ki az embereket a szerverről 0 percre az elbénázott frissítései miatt (á la DesertCombat) -
#320 atyaég ... -
#319 -
#318 Hihetetlen, hogy még az előtted lévő hozzászólást sem voltál képes elolvasni. -
Marcus_ #317 Savaztok!
Kijött már a game v csak a demo???
Honnan lehet huzni??
Köszi! -
Novca #316 A Nova ma hivatalosan is bejelentette, hogy a JO-ba "beleépítik" a PunkBuster nevű anticheat progit.
jah, és: "JO:TR (PC CD ROM) hits stores on May 18th, 2004" -
Coco #315 nm :) -
greco #314 Megvan.Kösz. -
Coco #313 aha, F9+5 -
greco #312 Akkor ez az F9-en belül van? -
greco #311 Ezt tudom.Engem a sima kiáltás érdekelne. -
Coco #310 F9 - kurjongatások, beszéd
F10 - rádió parancsok -
greco #309 Egyébként melyik gombbal lehet kiáltozni? -
greco #308 -
Coco #307 +l -
Coco #306 ~DFH~ Tomi