3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#463 nagyon király lett a gáma :D ma kiproszáltam :D
remélem lesz eső is meg villámlás :D -
#462 A szerver fut ma még aztán legközelebb majd 7végén Akinek van kedve JO-ni csak tessék, a szerver nincs lezárva :) -
#461 Ma nem lesz killing magyar részről? :D -
Smokk #460 Bakker pont 4-kor???szomoru1]
Nem lehetne 1 kicsit hamarabb?!? -
#459 Miben más ez mint mondjuk a Battlefield? Kipróbáltam novaworld-ön, de nem kaptam képet a játék mibenlétéről. -
#458 Roger, cpt. :D -
#457 Asszem ezzel sokat fogok multizni nagyon-nagyon tetszik és nem is lagol sok emberrel sem. -
#456 Hát én voltam a szerveren és még leszek párszor -
lachun #455 hát nem tudom jövő héten tudnák menni a serverre remélem a hűtés összejönn, mert a nyár nekem külön rendszer követelmény!!Tanulság komoly gamer ne vegyen dél nyugati panorámás lakást mert akkor a hűtőben fog játszani:))) -
Novca #454 Szombat délután 4-re mindenki tisztogassa meg kedvenc fegyverét, ugyanis össznépi JO-zás várható!
Helyszín: ~DFH~ Server -
greco #453 Lehet játszani a béta demo pályán is.Igaz kicsit módosítva van,de nekem jobban bejön mint ez az új pálya. -
#452 Mostantól egészén hétvégén az új JO demo-t hostoljuk szélessávű szerverünkön. Mindenkit szívesen látok egy izgalmas játékra
Szerver neve:~DFH~ Server IP:192.188.245.216 -
#451 Na és is kiprobáltam az új demót tényleg szebb valamivel mint az előző.Nekem nagyon bejön. Várom a fullt ezerrel. -
Freeeee #450 Nekem FX5900-om van,es meg soha semmi problemam nem volt egy jatekkal sem.A Far Cry,full beallitassal siman futott.A JO-val ugyanez helyzet.Szerintem ha csucs kartyat veszel,mindegy a marka. -
#449 Ati vs Nvidia, AMD vs Intel, nem teljesen mind1? :) Ugyanolyan jó mind2 csak megvan mindegyiknek a trükkje -
Gabe18 #448 Hát nem tudom,nekem november ota egy Ati 9600-as van a gépemben,minden game amit kipróbáltam gond nélkül ment.Ez a Joint tegnap épp szenvedett egy kicsit,de igazitottam a video beállitásokon,és már gond nélkül mqködik.
A legujabb drivert mindig felraktam azt kész,régebbire soha nem kellett cserélnem...
De egy jó FX is biztos szuper,ugyhogy nem akarlak lebeszélni,csak nem általános szerintem ami a haveroddal történt. -
#447 Te tudod... -
lachun #446 Bakker most veszek uj vga karit szerintem GF FX nyert, ennyi szaarakodás az ATIvan hm....szoval haver vett egy 60 hufos aTI karit és bármivel akar járszani mindig driver csere hu hez nekem magas:) -
#445 Nemtom mit csodálkotok, hogy szaggat. Mindkét gépben butitott proci figyel, ráadásul az 1.4-es proci lenne a game minimum igénye. Gf3 kb egyí színten van az én 8500-mel (hidd el bnálam sem megy jobban), a Far Cry azért ment nálad jól, mert a game Nvidia-ra van kihegyezve. A Gf4 ti4200 már elég lenne a gaménak, de ott a proci meg a memó a karcsú
Az én kofigom: AMD 2.0xp+ 512Mb DDR Radeon 8500 és 1024 mineden low-on megy -
Gabe18 #444 Némi állitgatás után jó lett,de valami beállitás nagyon nem tetszett neki. -
Gabe18 #443 Ati 9600 kártya,és 4.5 catalist van hozzá.Letöltöm,menü ok,csatlakozom egy szerverre és leoltják a lámpát... De szó szerint,vaksötét a kép,csak a hangok hallatszanak.Valahol a távolban látszik a nap,azt ennyi az össz fényeffekt.Ha a nightvisiont bekapcsolom,még csak-csak látszik valami,de kétlem hogy ez igy jó lenne... -
#442 az én konfigom az aláírásomban van, de mondom, szanaszét akadt a játék, pedig anyira nem szar a gépem, hogyha a far cry medium beállítással zökkenőmentesen futott.... -
#441 Na most én is tudtam játszani, hát nekem is akad eléggé... Amugy tökre Battlefield koppintás.
(1400 celeron, 256 mb ram, és gef4 ti4200) -
#440 jézusom, letöltöttem a demot, mondom megyek kipróbálni, és minden low-on úgy akadozik, mint az állat! azért ezt nem hiszem el, hgoy ilyen hatalmas a hardverigénye, mikor a far cry mediumon gyönyörűen futott, úgy, hogy még 1-2 dolgot high-ra is fel lehetett húzni, ez a játék meg összevissza akad, még a legalacsonyabb beállítások mellett is -
#439 Megy minden ATI kártyáva, de nem minden driverral Nekem is volt ilyen problémám az első emoval, de drivercsere után megoldodott Nálam a 4.1 driver-től felelé ment a game -
lachun #438 nekem PIIIson 850 en simán ment egyedül a vid karim a küszöbb az nem nagyon boldogult a garafkoval:( -
#437 Nincs nekem olyan :) -
lachun #436 oké akko nem tudom miért fagy ki neki remélem a pacsot felrakta mert ha nem akkor szívás!!! -
#435 hardverigénye milyen a gamának? nem nagy? -
#434 Nekem is ATI-m van és ment a demó. -
lachun #433 Tanácsot kérek,sajna havernak az elöző demo sem menz !pedig elég huzos gépevan ,azt akarja be nesélni ATI kártyával nem megy a game ,ez létezik????? -
greco #432 Kapcsold ki a tűzfalad! -
#431 Nekem nem tud csatlakozni a NovaWorldhöz. -
greco #430 Kipróbáltam.Nagyon jó!!!!!!A grafika sokkal szebb!!!
Sajnos nincs több időm játékra.Majd holnap több időm lesz.Mindenesetre nálam 10/10 pontos. -
#429 na, majd este én is lecibbantom az új demot, kíváncsi vagyok a játékra, még nem játszottam vele -
Smokk #428 Most mar nalam is ok! -
Gabe18 #427 Az elöbb nekem el sem indult,most meg igen.Jön fullon. -
#426 Nekem is jön, de full sebességgel. -
greco #425 Még 15 perc és lent van. -
#424 Nekem jön csak lassan!