3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
greco #303 Bocs, de tényleg nem vettelek észre. -
#302 van már 120 fős szerver is :) -
Coco #301 tegnap láttalak a DE Candi Rimbi 3 -on köszöntem vagy 4szer de nem vetted észre...:-) -
greco #300 Új pálya,új járművek :-)))))
-
greco #299 De egyébként ott van a Read2.txt-ben. -
greco #298 A Joint Operations Beta Demo főkönyvtárba.Utána indítsd el a tkoth2.bat-ot,majd kezd a játékot a jodemoTHKOH2.exe-vel. -
#297 hova kell betenni vietcong marshot? -
szucsati #296 HÍRSZERKESZTŐ KERESTETIK!
Az aláírásomban szereplő portálra keresünk olyan lelkes embert, aki magát a Delta Force sorozat (és a JointOps) elkötelezettjének tartja (vagy legalábbis szereti a játékot), és e mellett van kedve, ideje, kitartása, és némi tehettsége is ezekről a játékokról híreket írni.
Ha megnézitek a lapot, gondolom világos, nagyjából miről is lenne szó. A félreértések elkerülése végett: ez nem kereskedelmi oldal!
Ha valaki alkalmasnak érzi magát a feladatra, kérem, küldjön nekem egy privát üzenetet!
(A kéretlen reklámért pedig elnézést kérek!) -
pedro870 #295 Igen, sőt még a csillagképeket is a helyükön találod. És a apály-dagály is van... Szóval az ötlet nem új, max szebben csinálták meg. -
Coco #294 nm -
Jóska Kapitány #293 És ott is szépen lassan feljön a hold, a nap pedig szépen eltűnik a horizonton a felhők közt, amint éppen nyúlik az árnyék és a vizen tükröződik? -
greco #292 köszi -
Coco #291 május 28. (ha jól tudom) -
greco #290 Tudtok vmit a megjelenési dátumról? -
Bee #289 "A" vagy "B", ha indonéz oldalon nyomod, "C" vagy "D" "füvesként". :) -
#288 láma kérdés de,hogy tudom megváltoztatni a respawn point-ot? -
pedro870 #287 "de aztán kiderült, hogy tényleg LE MEGY A NAP! játék közben. Besz..ás! Zseniális ötlet."
Azé láttunk már ilyet :) (ofp) -
#286 az elozo palya is copy+paste volt, ha jobban megnezed ... -
Novca #285 Ha a Novalogic programozói fele olyan lelkesek, mint pár játékos - akik pályákat, map editort, stb-t készítenek - akkor naon jó kis game lesz ebből. Bár ha a BHD-t veszem alapul, akkor eltelik majd kb. 1 év, mire normálisan játszható, hibáktól többé-kevésbé mentes játékkal nyomhatjuk. :-/
Tegnap fent voltam egy német szerveren (*GER* TKOTH), ahol 180 perces map time volt. Először azt hittem, hogy a húsvéti "dajdajozás" túl sok agysejtet vett ki belőlem, de aztán kiderült, hogy tényleg LE MEGY A NAP! játék közben. Besz..ás! Zseniális ötlet. -
greco #284 Tulajdonképpen elég egyszerű egy pálya.A képből minden kiderül:
-
greco #283 Letölthető egy új pálya a demóhoz.
VIETCONG MARSH -
greco #282 Jééééééé,hát itt is összefutunk? :-)
Általában ott vagyok megtalálható.. -
#281 jah, egyebkent felraktam a peccset:
a jatek mind grafikaban, mint jarmuiranyitasban HATALMASAT lepett elore! Vegre nem gagyi a hegyoldal sem, es a helik is turhetobbek lettek... persze, meg mindig tudnak vizen lebegni pilota nelkul :((( -
Bee #280 Szevasz Greco,
rám gondoltál? :) Az UK-n nyomod még mindig? -
greco #279 Na én mentem játszani..... -
greco #278 Én (HUN)Greco néven sniper-kedem.Általában változó szervereken,mert némelyiken túl sok az idióta.
Ma viszont végre találkoztam egy magyarral is. :-) -
Freeeee #277 Az a gond ezzel hogy ehhez a jatekhoz kell a nep.Nem tudom lenne-e otven ember aki jatszana egy idoben,mert tizen-tizenoten nem erdememes.En Carlos(Hun)neven nyomom.Altalaban a Jakarta1,2,3,4 es a UK Island Hopper szervereken. -
#276 jó,és legyen kulcsos a szerver!only for hungarian :) -
#275 jah, csak az is tul kozelrol mutat.. igy jarmuvet nem lathatsz kivulrol :( -
Novca #274 Greco!
Ha valakit ilyen névvel látsz, ~DFH~ Valaki, esetleg -DFH- Valaki, akkor az magyar. ;-)
Ami a szervert illeti: megpróbáltuk a BHD-s szerverünket átállítani JO-ra, de sajna kevés hozzá a gép, és egyenlőre nem áll módunkban fejleszteni. Talán, mire kijön a full ... -
Coco #273 a singleben lehet majd rendesen kívülről nézni, ugyanúgy mint a BHD-ban, ha jól tom...:) -
Freeeee #272 F4 a kulso nezet.F3 vissza. -
Coco #271 igen, még több lesz -
greco #270 A teljesben még lesz több fegyver és vezethető jármű?Mert ebben a demóban is van egy jópár.
Tetszik az,a BF:V-al ellentétben,hogy a helikoptereket normálisan lehet irányítani.A BF:V-ben is próbáltam,de az ötödik lezuhanás után hagytam a fenébe.
Viszont a külső nézetből való irányítást nagyon hiányolom.Remélem a teljesben benne lesz. -
Coco #269 nincs :( -
Freeeee #268 Nem semmi ez a jatek az biztos.Van egy Angol szerver(UK Hopper)Ahol nincs idohoz kotve a jatek idotartama,hanem addig megy,amig valamelyik csapat gyozedelmeskedik.Delutan egy orakor kezdtunk el egy palyat,most pedig ejfel mult,es meg mindig nem dolt el ki gyoz.En kiszalltam,mert holnap ill.ma melo.pedig harmadik voltam 94 ember kozul.Valoban olyan erzese van az embernek,mintha haboruzna.Lemegy a nap feljon a hold,es meg mindig folyik a harc.Majd megint reggel lesz,es meg mindig megy a gyilok.Kiraly egy jatek ez,es ez meg csak egy palya,mi lesz meg itt:))) -
greco #267 Magyar szerver nincs? -
Coco #266 Nova-Inside -on megtalálsz minden...majdnem..:) -
Torry #265 Bocsi már töltöm! -
Torry #264 Hi all!
Az a buzi update-et meg kell várni vagy esetleg patch formájában le lehetne tölteni?