KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• Jóska Kapitány
    Ahh thx.

Nem volt egyszerű menet, mert volt ott egy rossbrágta klán, valami "BA" volt a nevük (Violator~BA~ őt megjegyeztem) akik egy nagyon jól szervezett kis csapat. Több orvos van náluk, asszem kettő, sniper és természetesen tele lövészekkel. Kb olyan heten lehetnek. De... Elbafták a lépést de nagyon.
    Ismételték a taktikájukat, vagy egyenlőre csak egy van nekik még, nem tudom az okát.
    Mindig a gyosr "lövészhajókkal" közlekedtek (nem tudoma nevét, nem a zodiak csónak, hanem a nagyobb), ugye ez televan géppuskákkal és gránátvetőkkel. Az öbölből indultak mindig és nagy kerülőt téve a part mellet beúcsónakáztak, onnét gépuskákkal és gránátvetőkkel ledarálták a terepet, befutottak és már takeover.
    A görcs megevett meg az unalom mire kivárogattam és rájöttem mit csinálnak, de kis suták voltak és sikerült megfogni őket. Hihetetlen egyszerű módszer:
    A part közelébe érve, mikor már lőtték a bázist (menet közben) kilőttem a sofőrt, bámm. Megált a hajó, és mivel a "platón" elég közel voltak egymáshoz double shot-okkal pikk-pakk a földön volt mind, de ugye jött a hülye taktikájuk hibája, mert a doctor egyből elkezdte gyógyítni őket, de aki felállt bámmm, már feküdt is vissza. Ezt eljátszotta vagy háromszor, mire rájöttek, hogy mi a gond, ekkor elkezdtek a vízbe ugrálni, de ott megint le lettek vadászva avgy hárman ott már a doki *art se ért, de addigra már odaértek a mieink is és kilőtték a hajót.
    Szóval ha látja őket valaki, nyugodtan ki lehet próbálni. A következő menetben, ugyan ezt megtörtént a szárazföldön is, igaz ott kisebb eredménnyel, mert ott szétszéledtek, de akik lefeküdtek a doki ismét ment, és ismét lejátszódott ami a vizen.

Na, ez egy ilyen kis történet, gondoltam valaki elolvassa. ;)

A HUN témához: amit én láttam aza volt, hogy több helyen is "s*it, not again a hungaryan dude" és a következő percben a lövéslistán szépen jelentek, meg a magyar találatok. Ezt kb. olyan három serveren is láttam.

Szevasztok

u.i.: az hozzátartozik a történetecskéhez, hofgy utánna megtaláltak, sőt rámszáltak ezek a genyók és agyonszurkáltak. Nem is egyszer.