3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• LSC
    a 100 playeres szerverek elég durvák és ráadásul nem is lagol.
  • antijedi
    jah és tény hogy bfnek is vanank hiába meg minden, én se bfezek már nagyon szal nem azt istenitem, de ez a game eddig alulmulja még magát is nem hogy azt a játéktipust ahova betörni probálna...
    meg szvsz ha enyire szarnak a jármüvek fizikájára akkor inkáb hagyták volna ki a francba és probáltak volna meg normális terepet gyártani a dologhoz... :(
    nah midn1, majd kiderül a full milyen lesz...
  • antijedi
    hát épp ezaz hogy amig df-ek mentek nem is volt köze de ezzel a jármüvesdivel egyértelmüen bf-re meg ofp-re probálnak halyazni ami nagyon nem sikerült..., amugy tényleg az én véleményem, de inkább jácok egy ronda arcu emberel egy szinte élő környezetben mint egy szépen kidolgozott mukival egy olyan terepen ami oylan mintha egy tükrön sétálgatnék csak nem tükrözödik...
  • Freeeee
    Tegnap vegre en is kiprobalhattam a jatekot,amire mar nagyon regota vartam.Az utobbi idoben eleg rendszeresen jatszom a BHD-t is ezert nagyon erdekelt mit hoznak ki ebbol a reszbol.A karaktergeneralas nagyon jol eltalalt,es ez meg csak a demo.A grafika nalam eleg jo,igaz a gepem is uj.Az online resze a dolognak,eleinte eleg kaotikusnak tunt,de par ora jatek utan rajottem,hogy is mukodnek a dolgok,es reggel nyolcig meg sem alltam.Persze vannak hibai,de melyik jateknak nincsenek.Ha mar a BF-et emlitjuk,ott is vannak egbekialto baromsagok,megis tobb millioan jatszak.A jarmuvek,es kulonosen a helikopterek iranyitasa nekem nagyon tetszik.Vegre nem kell orakat tokolni csak azzal,hogy fel tudjak szallni.Persze lehet hogy bena vagyok,de a BFV-ben sem sokan spilerkednek a helivel.A jatekelmeny pedig egyedulallo.Igaz erre ra kell szanni nehany orat,de utana nem lehet abbahagyni.Volt olyan hogy masfel oran keresztul gyilkolasztuk egymast mire valaki gyozni tudott,es ez az ido full harcbol allt.Jo volt latni,ahogy nehany menet utan kezdett taktikussa valni a harc.Szoval nekem nagyon bejon ez a jatek,akinek meg nem,az jatszon massal,van meg a porondon boven az FPS-ekbol.

Creasy
  • LSC
    olyankor mi van ha map betöltés felénél megáll és kész? Volt ilyen valakinek már?
  • Bee
    Ne csodálkozz, láttam olyan screenshotokat, amelyikben a Barrett 0.50-es csövén nem volt lyuk.
  • Bee
    De azt a DM meccset képzeld el, ahol minden játékos egy szerveren van! Nem is kellene célozni, csak kaszálni, mígnem kifogy a tár. 30 kill egy sorozattal...
  • Zo-Lee
    Persze, hogy nem áll meg a víz felszínén, de mint már olvastad külföldi fórumokon ez csak beta :D:D:D
    Novalogic-ot ismerve késhet ez még attól mert májust mondanak :) Utánna meg majd szórják kifelé az updateket
    Ha már bug sztem az a legkisebb, ogy a heli nem süllyed el a vízben, jobban zavar amikor a golyó nem a csőből jön ki. Érdekes, hogy ezt a bugot még senki nem említette meg, de a helit az többször is.....
  • hykao #135
    "víz felszínén megáll"

ezt, hogy kell érteni? nem tud belezuhanni, vagy hogy?
  • Zo-Lee
    Ez a te véleményed az enyém pont az ellenkezője, én a bf-el vagyok úgy, hogy marha gusztustalan, irányítása pocsok és kockaháború.1ként a gamenak sztem még stílusban sincs semmi köze egymáshoz
    Szerencse, hogy nem egyezik minden ember ízlése, mindenki egy gaméval akarna játszani :))
  • Bee
    Néhány külhoni fórumon is eléggé lehúzzák a JOp-t, csak néhány fanatikus üvölti le a jónépet, mondván, hogy ez egy béta verzió, a final version ezerszer jobb és szebb és játszhatóbb és miegymás lesz. Csak az okoz nekem fejtörést, hogy ha májusban kihozzák a játékot, és a jelenlegi készültségi fok a béta verzió szintjén áll, akkor mire lesz elég az az egy-másfél hónap.
    A másik dolog, hogy ha már vezethetőek a járművek, akkor egy minimális realitást elvárna az ember a progitól.
    Zo-Lee: azt nem tudom, hogy a helikoptert hogyan kell vezetni, de arról még nem hallottam, hogy a víz felszínén megáll. Bár lehet, hogy lemaradtam valamiről...
  • antijedi
    bfv ben is vannak bugok amugy de ettől még ezerszer szebb az egész összeségében mint ez valaha is lesz szvsz...
  • antijedi
    minden maxon, és ettől még kalap szar a grafika...
    amugy nem tom hogy egy enyire statikus és steril táj hogy nézhet ki jobban?? az nagyon nem számit hogy hogy van kidolgozva a karakter arca ha maga az összehatás hihetetlenül ronda...
  • Zo-Lee
    9800pro-n már tuti, hogy kéne mennie, de én csak azt tudom biztosra mondani, hogy nálam lényegesen szebb, mint a TS.
    Valszeg vmit nem állítottál be amit én igen :)
    Kikpróbáltam a bf-t és szerény véleményem szerint ahhoz képest még ez a bughalom beta demo is jobban nézki :)))
    A végleges verzió koránt sem ilyen lesz, mint írtam ez beta demo nem más, ami annyit jelent Novalogic-nál, hogy játszható de minden mp-ben ujabb bugot találsz.
    Azt jól mondjátok, hogy ez nem szimulátor, engem éppen ezért nem is érdekel a benne lévő fizika, de sztem ebben is lesz változatás. Nézd meg a humwee-t. Mente közben szálljál ki a kocsiból, nem fog hírtelen megállni hanem szépen lelassúl. Ami azt illeti, hogy a heil a levegőben nem lassúl le, hanem magáll, nem tudom, hogy ez hiba lenne. Ha esetleg közületek bárki vezett volna élőben helit, azt kérem írja meg, hogy az életben ez hogyan is működik :D:D
  • antijedi
    igaz hogy nem jármüszimulátor de akkor emg minek erőltetik? egy olyan fizika mint a bf-ekben van min elvárható már (hozzáteszem szerintem az a fizika is elég gyenge szvsz de mind1) ha egy iylen alacsony szintet nem tudnak megütni akkor inkább ne eröltesék és hozzák ki a df 9milliomodik részét is és akkor nem huzza senkia száját 8vagyis mégis mert df2 óta szvsz nem sokat érnek df-ek sem... :( )
  • antijedi
    érdekes hogy egy 9800pro -n se képes kinyomni magábol a grafikai motor szartse... :(
  • KM
    Igenis!
  • hykao #126
    "Nincs benne fizika? Az eddigiekben sem volt nem értem ezen miért kell csodálkozni"

ez azért lett szembetűnőbb, mert eddig nem lehetett járműveket vezetni.
    mondjuk szerintem nem zavaró, mert ez azért nem jármű szimulátor.
  • Zo-Lee
    Hát én igazán nem tudom, ki hova tette a szémét amikor azt mondjátok, hogy nem elég kidolgozott. Bár a játék elmegy egy alapvetűen gyengébb kártyán is, a kártya mégsem tud annyit kinyomni magából, mint amire a grafikai motor képes, ezért mondjátok többen, hogy a TS szebb.
    Az igaz, hogy van benne hiba, de máris nem annyi mint mondjuk a full verziós BHD-ben volt annak idején.
    Nincs benne fizika? Az eddigiekben sem volt nem értem ezen miért kell csodálkozni. :)
  • hykao #124
    Nyugiban vagyok, beszélgetünk vagy mi...
  • KM
    Nyugi! Nem téged támadlak, hanem a játék készítőit.
  • Bee
    Remélem a Novalogic megfelelő fórumán a játékoskollegák felhívják a készítők figyelmét a game hibáira. Talán akkor a végleges játék nem marad ilyen.
    Ámen.
  • hykao #121
    Sajnos ahogy már írtam, nem tudtam multizni vele.
    Csak LAN-t indítva egyedül kóboroltam.
    Mondom, nekem valószínűleg az egyjátékos mód azért meg fog érni egy misét.
  • arty
    egyáltalán nem, nem kopirájtos amit irok ;)

Hykao: más pozitivumok? ;) én meg sem emlitettem, holott ez tényleg igaz, nagyon jol testreszabható a játékos kinlzete ... nade ilyen gyermekbetegségek mellett van értelme szép harcosunkat csatába indítani ??
  • hykao #119
    Nem írtam ilyet, hogy kidolgozott!!!
    Azt írtam, hogy "... a karakterek jóval kidolgozottabbak, mint bármelyik eddigi deltás játékban"!!!

És ezt tartom is, nézd csak meg a karakterkiválasztó menüben!!!
  • KM
    Hát, ha ezt kidolgozottnak lehet nevezni... Pocsék az egész.
    1024*768, minden maxon.
  • hykao #117
    Nem tudom...milyen felbontásban, és beállítások mellett nyomjátok???
    Figyi, a karakterek jóval kidolgozottabbak, mint bármelyik eddigi Deltás játékban! Ez jól lemérhető a karakterbeállításoknál, ha rázoomolsz a karakterekre!!!

Na mindegy, az egyjátékos mód szerintem a szokásos (nem a legjobb, de azért jó) lesz.
  • Novca
    Arty. Idéztem az egyik mondatod itt. Remélem, nem gond. ;-)
  • arty
    a bhd team sabre grafikája egyértelmüen üti ezt ! nemtom miért erőltetika képeimen is látható hatalmas hegyeket, amikor a grafikai motor nem tudja korrekten kezelni! ezzel szemben az előd növényzettel fedett dombjai messze felülmuljk ezt a - forumtárs tökéletesen illeszkedő szavaival élve - STATIKUS környezetet.

Hogy ennyire ne legyen fizika egy játékban, az valami otromba tréfa. Bárcsak késne ahogy itt többen leirtuk ... minél többet, annál jobb.

Arrol nem beszélek, h mekkore szemétség volt a fotosoppolt képekkel reklámozni a játékot.

Egyetlen dolog szól a fejlesztők mellett: a BATTLEFIELD V demoját nem merték kiadni, gondolták azt ugyis eladja a neve, ne veszitsünk a demoval vásárlokat :D

Nova ebből a szembpontból - és csakis ebből! - korrektebb.
  • Smuggler
    akkor ezt en nyertem mert 3 perc utan uninstallaltam. beultem egy hummerba és átgázoltam vele a tavon..elég is volt. ahogy mondod grafika szánalmas, nem üti meg a mércét még közelébe sincsen. mondjuk farcry után probáltam ki. komolyan mondom mint egy régi 386os gép koraba lennek ezzel a gammel...:(
  • hykao #113
    Nekem a multi sehogy sem indult el. LAN módon tudtam csupán egyedül kóricálni a pályákon.
    A grafika szerintem majdnem olyan mint a DFBHD esetében, de mintha gyorsabb lenne!!! ...és a karakterek kidolgozottabbak!
    Az egyjátékos módban reménykedem, hogy azért olyasmire számíthatunk mint a BHD, meg a TS, kicsit optimalizáltabb, tovább toldozgatott grafikával.
  • skorpio7
    Hát annyi bizonyos így 1 óra játék után , hogy sem a BFV-ot sem DC-t nemhogy nem űberli , de jó 1-2 év fejlesztésre még visszadobnám nekik .A járművek ( Heli és motorcsónak ) irányítása több mint nevetséges , a grafikája totál gagyi és mindez túlbonyolított opcióhegyekkel van megáldva .Nos ezek után egy szép kis törlés vár rá ... pedig a látott képek nagyon bejövős game-t igértek számőmra , hát mégsem az lett .
  • Gremovan
    Ez a jatek egy kesz csodtomeg. Az iranyitas tul van bonyolitva. Az en gef3 ti200-amra az detektalta, hogy 1024x768-ban szinte full graffal hajlando menni. Nem is szaggatott az igaz. A latvany megis siralmas. A jatekmenet meg nem hogy nem taktikai, de egy mero kaosz. 100 emberke rohangaszik fejetlenul a szigeteken, ropkodnek a gepekkel, de igazi esemeny semmi. A BFV se nagy durranas, de ez csapnivalo. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem 30 perc kiprobalas eleg volt arra, hogy egy gyors uninstallt megerjen.
  • antijedi
    hát igy első ránézésre és ha komolyan gondolják hogy ez már beta akkor még fog csuszni pár évet...
  • hykao #109
    nem csoda, hogy ennyit késik...inkább csússzon, mint így kiadásra kerüljön...
  • antijedi
    hát em tom, bhd szebb volt szvsz, ez a game egy katasztrofa..., oylan statikus minden mint állat , a táj steril irányitás pocsék,stb...
  • hykao #107
    nálam nem jönnek be a képek.
    de ha már itt tartunk, a motor ua. mint a BHD-é???
    vagy azért csiszoltak rajta???
  • arty
    Nekem nem bugzott, nem fagyott, nem szaggatott, nem lepett ki windowsba. Ott a geppel nem koser vmi ... (nekem AMD 1700+@2200mhz (2800+?) + ATI9500PRO ).

Remelem meg egy jo felevet dolgoznak a cuccoson, ez igy KESZ ATVERES. Azert mert a bfv jobban szaggat ez meg nem jobb jatek. Sajnos. Hiszen tudjuk az is milyen .... :(
  • arty
    jah, es ennyire azert nem szep, a kis kepek szepitik :)

de nem is a grafikaval van a gond ...... eh.
  • arty
    SZOVAL EZ A VALOSAG :) nem a gamespotos kepek :(

es meg par: