3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#543 Bizony, jó volna... -
Novca #542 Én még egy dologban bízom, bár könnyen lehet, hogy ez is hiú ábránd. Mégpedig abban, hogy a NovaLogic-ra nem jellemző, hogy csak NovaWorld reg-gel lehessen gamézni. Hátha az első patch-ben benne lesz a lehetőség a játékra, csak egyenlőre arra utaznak, hogy minnél többen vegyék meg a gamét.
De szép is vóna ... -
antijedi #541 sok ip-t?
csak a host ipje kell senki másé...
a lagzást meg nem tom, scpt nem lagzott nagyon bár az nem is enyi játékosra készült :) -
Lifeforce #540 Értelmetlen.
1. Egy kicsit sok ip-t kellene bevinni ami adsl miatt elég hülyeség.
2. A gyári lanbeállításai miatt szét lagzana (nem lehet átírni) -
Lifeforce #539 Nincs mit de a BFV Alcoholost a BFV közösségnek köszönd mert az ő érdemük... :) -
antijedi #538 figy, azért meg kéne probálni a dolgot gitel..., mert ugye ha külömbözőek a kulcsok és lanban megy a dolog és "valamiért" nem éri el master szervert nem tugya leellenőrizni a kulcsokat rendesen és igy simán mennie kéne, igaz kicsit macerás de egy próbát megér :) -
Mossberg #537
azért köszi az erőfeszítést meg így utólag a BFV CloneCD-t is, azzal kihúzom amíg lesz valami megoldás -
Lifeforce #536 Ennyi volt...
Feladtam. :(
Ehez profibb ember kell.
Meg kell várni míg írnak hozzá egy joinert mint a bhd-hez. -
#535 hehhh ebben nincs single? multira meg nem enged mert nem eredeti:P
suxxxxxx marad a bfv:) -
#534 Valaki vakarja már szemen! -
#533 KUSS!!! :DD teeee
-
#532 10. HÓZZÁSZÓLÁS, JIPPÍÍÍ!!!
-
#531 úgy mint a farcry-nál?
mert néztem és nemtudom, hogy itt hogyan lehetne ip-re csatlakozni, mert a menüben nincs console -
#530 -
antijedi #529 kérdés: ha letultjuk mastar server cimet, és szimulálunk egy lant akkor elvileg kodot nem tugya ellenőrizni és mennie kéne nem? -
Lifeforce #528 Most fejeztem be :)
Most jutottam el arra a pontra, hogy rájöttem, mélyen belekódolták a Jointops.exe-be a címet.
Holnam meglátom mit tehetek ugyanid az exe-be semmit nem lehet csinálni.
Valami külső progival kell megkerülni :( -
#527 Hát én végülis inkább csak várok a megoldásra. Pl. mi lenne, ha itt is lenne egy ilyen szépmagyar tört exe, ami átalakitja a menü szerkezetét (jó példa a far cry), és akkor lehet, hogy menne. Hmm. Bár a FC az ubisoft, ez meg novalogic. Törjük fel a központi szervert és csorjunk el pár alapkulcsot a több ezerből (vagy millióból?)...
elsőre ennyi jutott eszembe -
#526 oké! -
antijedi #525 bazz birjátok már ki holnapig amig life alkot valamit... :) -
#524 Tudott már valaki multiba játszani mert nekem sehogy se jön össze? -
#523 Nem. Én feltettem másodszor a cuccot, ugyanazt a key-t írtam be. Na de a progi megszabja, hogy hány s milyen betű&szám legyen benne!!! Olvassad el a szöveget is, ember:D -
#522 nem lehet az h logolásnál azért nem fogadja el a cd kulcsot mert mást generálsz annál amit instalnál beirsz?én sem irtam le az elsöt:( -
antijedi #521 hát engem azért zavar hogy nincs aa de mind1... :/ -
#520 Hö!
Akkor vedd la az AA-t, úgyis elég jó még a grafikája :) -
antijedi #519 ati... :) -
#518 Nekem is ez van! Azért azt le kell vennem 0-ra:P
Mindegy, múagy se megy vmi jól :)
Nekem ATI kártyám van. És neked? Lehet, hogy ati bugrol van szó. -
antijedi #517 jah elég jó
arra valakinek valami 5lete hogy ha aa-t felnyomom (bár lehet inkáb antialaisingtől van :P) csak night visional látok mindig mintha éjszaka lenne? :DDD
ha lejeb veszem akkor simán jó :P -
#516 kiprobáltam végre és nagyon bejön!isten lehet multiban.
hajra life! -
#515 Még szép hogy fogunk biznunk kell is hinnünk hogy sikerülhet mert olyan nem fordulhat elő hogy nem sikerül :) -
#514 Előbb van a kétségbeesett szomorú arc,
majd utána a reménysugár: , hogy fogunk mi még ezzel multizni nagyonjókat!! -
#513 Nem, van training is. Sőt, hostolhatsz egy olyat, hogy COOPERATIVE, akkor botok is lesznek. De hálózatban a legélvezetesebb! -
Realist #512 egy hülye kérdés, ezt csak hálózatban lehet "nyomni"? -
HAJRÁ LIFEFORCE, MENNI FOG! -
Coco #510 ok -
antijedi #509 szenvedsz? ez már rossz előjel :/
pedig demohoz képest nekem elég jonak tünt a full :/ -
Lifeforce #508 Még nem...
Azzal szenvedek... -
#507 Nem ír senki semmit okosat? -
#506 Jó lenne... -
Coco #505 sikerült? :) -
#504 Én végigrugdaltam őket a pályán!