3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
antijedi #223 servert? ezt nem ugy szokták hogy mongy egy helyszint és egy időpontot és ugy jáccuk le? :D (helyszinként élőben gondolom nem neten :P)
amugy mondta itt valaki is hogy irritálod őt? :D -
#222 klubra nem vágyom, kösz ;)
Amugy akit irritalok, annak azt szoktam mondani, mondjon egy szervert, egy idopontot es lejaccuk ;) Ez meg ezen jatek eseten is el, max 1 kudarccal tobb, elviselem ;) -
antijedi #221 vagy pánk klub? :PPP -
#220 fánk club :P -
antijedi #219 én már tervezen hogy megnyitom az arty fan clubot.... (vagy inkább fun clubot? :P) :PPP -
antijedi #218 honét gondolod hogy bárkitis irritál? :PPP -
#217 Siralmas, és egyben nevetséges is. Ekkora nagy bénaságokkal régen találkoztam. És ezekre az sem mentség hogy demo. Na gyorsan uninstall, mert tök igy minnyá hányok. Majd talán a fullos. -
#216 konszenzusra jutottunk :) ritka pillanat a topikban ;)
na, mivel ez felig OFF volt, abbafejezem, gondolom sokakat irrital ;) -
antijedi #215 ez igaz, és ez az aminek alapja nincs... :)
bár az is igaz hogy a talajnak sincs, szal azzal nem tom mit akart life :) a netkodhoz csak a sok playernek van köze... :) -
#214 Olvass ujra lecc. Pont ez volt gondolatkiserletem alapja, h a sok ember miatt (100+) kellett butitani a fizikat :) A netkod kimelese okan ....
ok ? -
antijedi #213 amugy valódi fizika persze hogy terhelné de amit ma csinálnka az nem annyira mint hogy 20millio dolgot kell megjelenitenie... :) -
antijedi #212 arrólnem is beszélve hogy attól hogy ekvesebb ember lenne nem lenne jobb a fizika az elöbb emlitett okokbol :) -
antijedi #211 max te értetted félre, a netkodnak nem olyan lényeg hogy mekkora a terep, annak inkább a játékosszám számit..., a talaj meg fizika az emg a gép leterhelésénél számit, kcisit gondolkozz már néha pls :) -
#210 Akkor felreertettuk egymast. Itt netkodrol volt szo!
Amugy sztem a ronda hegyeket okosabb palyatervezessel dombba lehetett volna gombolyiteni ... ala BHD-TS. Mashol sztem nem latszik a talaj, hiszen a fu miatt tok jol nez ki.
A fizika olyan mertekben terheli amugy a CPU-t, h meg egy egyszeru autoviselkedest sem kepes leszamolni egy mai CPU. Mar ha realisan lenne megcsinalva ... Es itt rentgeteg objektum hathatna egymasra ... ugyhogy a kliens gepet a fizika tutira terhelne. A savszelt nemtom, elbizonytalanodtam.
-
antijedi #209 a talajtexturához ha nagy területen kell megjeleniteni sok erőforrás kéne (-> tul nagy területen tul szép talajkinézet kétvállrafektetné a elgjobb gépet is...)
viszont a fizika nem terheli meg ilyen modon a gépet ennyire mivel az nem grafikai téma és nem akkora területre hat mint pl a talaj... -
#208 OK, rajottem enis kozben h felreertettuk egymast :) -
#207 Segits! ;) -
#206 Sztem kar ironizalni, az FC sokkal szebb, ha meg tul csilivili leszedheted normalisan kinezore is, kisse visszavesz a szinekbol. A csillogo rozsdacsovek ellen azthiszem pont en szolaltam fel FC topikban .... ;) Nade ebben a topikban hagyjuk mar a far cryt .. nemtom jatszottad e, de ahol elhasznalt kinezet kell, ott volt azis ... en csak mint lehetseges indokot irtam, h mi a gond ezzel a demobeli palyaval! Nezd meg a korabbi betabol valo scr shotokat! Azok a palyak sokkal szebbek lesznek!
Egyebkent meg a kepekkel nem a grafikat akartam lesajnalni, hanem a fizikat... am vegulis elfogadom h ez egy beta demo, es ebben ilyen. -
antijedi #205 jázus..., gondolkozz már picit :) -
#204 Ha a fizikanak nincs koze a 100+ playerhez, a talajnak miert van ? -
#203 Ha ezekutan tolem kerdezed, akkor te nem vagy vele tisztaban :) -
Freeeee #202 Mar harom napja jatszom,es nagyon tetszik meg mindig.Altalaban a Jakarta 1,2 vagy 3-as szerveren.Eleg jo a ping es mindig vannak vagy hatvanan.
Creasy -
#201 Oké továbbolvasva már tárgytalan a kérdés. Sry -
#200 IGEN! -
#199 :) -
#198 Bazze! Tudod Te mi az a dedikált szerver?! -
#197 off:
"csodálatos" Far(t) Cry vérspricc effekt:
-
#196 Má' elnézést, de 640x480-ban, FSAA, és AF nélkül a Far(t) Cry is így néz ki...
...és szerintem az a barbie-kommandó, az über fizikájával, meg a rongybabaként csukladozó holttesteivel együtt is sokkal művibb hatást kelt (csili-vili minden, sehol egy kopás, szennyeződés - ahol meg van: pl. rozsda, az is meseszerű...), mint ezek a deltás játékok. -
Lifeforce #195 A fizikának semmi köze ahoz, hogy 100mplay vagy sem.
A talj grafikája ezért van butítva de a fizáka nincs kész ez egyértelműen látszik.
És nem véletlenül írták, h ez csak egy beta! -
#194 Azt nemértem amugy, h a korábbi béták képei is szebbnek tüntek ennél... lehet h csak nagyon mexoktam a far cry rikito szineit, és azokon a képeken is hasonloan tropusi pályák voltak ... mindenesetre ha lesz magyar szerver, akkor kipróbálnám ezt is... a kintieken nagyon sok a "wombat" :) - bár a netkod már most is jonak tünik! sokhelyen 19es pingem volt, nem lagzott a jármüvekkel sem, stb. -
#193 Ez az egyik magyarázat.
Én azt is elképzelhetönek tartom, hogy a 100+ player miatt van a végletekig leegyszerüsitve a fizika. Inkább 64 player kellene, job fizikával - sztem.
A fö gondom h sokat bf1942zte, majd jött a DC. Az volt eddig nekem legjobb online... A BFV-t a kezdeti lelkesedés után már nem játszom, a dcbe visszaülve meg csunyácska.
Ezért vártam/várum ugy ezt, mint a megváltót.. -
Lifeforce #192 És a cél ez és nem az, hogy évekig ezzel játsz. -
Lifeforce #191 Nem hiszem.
Szerintem ez valami tavaj nyári pre beta.
Ugyan is tavaj szeptemberben kellett volna kiadniuk, és valószínüleg az általad leírt okok miatt nem adták ki.
De ez a demo arra tökéletes, hogy szemléltesse a terepek nagyságát, némi grafikai megvalósítást és az eszközök-fegyverek megvalósítását. -
#190 csak mondjuk a trendeket figyelembe véve remény sincsen, hogy gyökeresen más legyen a final, mint a demo :( -
#189 simán lehet! ha beta demo helyén kezelem a cuccot, akkor semmit gond... abba sokminden belefér! -
#188 Na, részemről ennyi volt a fórum. Max TS-en tovább... -
#187 Joint Operations(tm): Typhoon Rising(tm) Beta Demo v1.0
ReadMe File
March 15, 2004
ez a readme.txt .. igazad van, csak a gamewindow title kepen nem ez volt ... -
Lifeforce #186 Az eszedbe sem jutott, hogy ez egy tavaji pre beta?
Jövő hónapban jön a teljes, akkor szerinted nincs kész a játék?
nem lehetséges, hogy az általuk készített képek a teljesen kész játékból vannak, míg te lehetséges, hogy majd egy éve készült pre beta demot próbálgatsz amibe belebaszták a járműveket csak azért, hogy te is lássad, hogy miröl is lesz szó a játékban? -
#185 "egymásra NEM ható kölcsönhatása" = kölcsönhatása ;) -
#184 Ember, ez BÉTA demó.