3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Coco #263 értem, thx -
Freeeee #262 A mortar:Eloszor is a tavcsovel(b)be kell merni a helyet ahova szeretnenk loni.A mortar hatotavolsaga78-500 meter.Tehet bemertem egy helyet az ellenseg bazisa kozepen ami mondjuk 256 meter.Veszem a mortart(7),es megnyomom a jobb klikket.Erre a karakter lefekszik tuzeloallasba.Az eger jobbra-balra mozgatasaval a celiranyt hatarozzuk meg.Fel-le mozgatasaval pedig a tavolsagot.Beallitom a mortart 256 meterre,es tuz(bal klikk).A target designator az egyszerubb valtozat,mert ott nem kell a tavcsovel bajlodni.Szerintem ez ugy jo,ha pl:egy sniper,akinel van target designator,es egy enginer a mortarral,szepen elmegy az ellenseg hataba,es ott a sniper bemeri a tavot, az enginer pedig mortarozik. -
greco #261 Na meg magyarokkal még nem találkoztam egyik szerveren sem.
Pedig jó lenne összedolgozni.Pl. egy hajón ha minden hely foglalt lenne ,akkor szerintem elég ütőképes lenne. -
greco #260 Az előző két hozzászólásban feltett kérdések engem is érdekelnének. -
Coco #259 a másik be az a target disignator, annak mi értelme? (azon kivul, hogy szép naracssárgával kiírja hogy bemértem a helyet...:) ) -
Coco #258 na ezt nekem nem sikerült!Hogy kell azt a mortart használni? :) -
Freeeee #257 Ami nagyon komoly az szerintem a hokovetos stinger raketa.Tegnap leszedtem egy csapatszallitot,amin oten utaztak.Be is pusztult mind:))A masik a Mortar,igaz ezzel kell gyakorolni,de ha be sikrult merni a helyet akkor negy-ot holttest mindig marad utana:) -
greco #256 Én is órákat játszok vele.Még a Far Cry-t is félbehagytam.
Viszont van egy pár idióta játékos.Elfoglalja a saját bázisán a gépágyút és sorra lövi szét a program által lerakott járműveket. -
#255 Na most,hogy fenn van a patch és nem szaggat,nagyon jónak találtam.Persze vannak benne hibák,de így is élvezhető nem bírtam letenni több óráig :) -
lachun #254 Nekem is müködik rakjátok ujra nagyn jó gama lesz :) -
greco #253 Nekem működik minden az update után is. -
#252 Dettó.Amiota felraktam a patchet semmit sem tudok benne! -
#251 Előfordult még rajtam kívül vkinek, hogy az alap demo tökéletesen ment viszont ahogy az update felkerült onnantól se join-ni se host-ni nem lehet. Nálam töltés közben vagy kilép a windows-ba vagy sysdump-al lefagy :( -
#250 impozáns lista!!!!!
nekem ugyan nem jött le, de ez a kettő nagyon jolesz:
New ground physics
Flying into objects will destroy the helicopters. -
Freeeee #249 Ezeket javitja.
Fixed Muzzle flashes
Removed tracers from MP5
Fixed missing friendly tags
Added support for 16x9 aspect ratio monitors
New ground physics
New recoil system
Can now fire while swimming but take a larger recoil
Reduced armory timer to 30 seconds
Commanders map has more functionality
New helicopter flight model
New video test
No longer support cards without T&L.
New player info screen
In game options screen now works.
People get credit from blast radius weapons.
Falling from a great distance will now kill the players
Flying into objects will destroy the helicopters.
Fixed a problem regarding the floating husks
Greater stability for 100 player servers.
Fixed bug with clouds not displaying on certain video cards.
We have been busy -
#248 Joint Operations Update to 0.15.14
Mi ez az Update mit javit???? -
lachun #247 MÜkxik igen nekem nagyon gyorsan lejött!!!! -
Freeeee #246 Van egy angol szerver ahol nics idobeallitas,es jo a ping.Tegnap ejjel ot oran keresztul jatszottunk mire gyozni tudott az egyik csapat.Az ejszakai harc nagyon kiraly.Repkednek a nyomjelzo lovedekek.A szerver neve UK Hopper(vagy valami ilyesmi).Nyolcvan jatekos.
Creasy
-
Smokk #245 Nektek bejon a link?
Nalam nem muxik... -
lachun #244 Nem tudom, remélem jobb jesz a jármübe beszállás is:) -
greco #243 Na meg szebb lett a grafika! -
lachun #242 Thx nagyon thx Novka a néhai HBA|Lacus vagyok aki már nagyon várta ezt a játékot Deltát is szeretem csak egyszerüen nem tudok annyi játékkal játszani mint amivel szeretnék!!!!!:)Szoval meg nézem a linket és mivan akkor a magyar serverrel:)? Nagyon jo lett még több gomb beálitás a player infoban annyi fegyvert választhatsz hogy egyedül is meg lehet nyerni egy csatátt:) -
Coco #241 Jobb lett legalább? -
Novca #240 Van van:
~DFH~ Squad -
lachun #239 Magyar HQ van aki ezzel a játékkal foglakozik,ha van linket kérek!!!!!!! -
lachun #238 hu de mázli hogy nem szedtem le mert menem kellt egy kicsit akkor ezt rántom! -
Novca #237 Hopp, amit feltettem az imént, az nem az az update. Bocs! Viszont innen letöltésvezérlővel nekem jön 63k-val. -
lachun #236 Na lejött huh nem semmi változtatások asszem tanulhatom elöröl a menüket -
Novca #235 Felraktam a tárhelyemre az update-et. Nem tom, gyorsabb lesz e innen ...
Klick -
lachun #234 nem nagyon találtam honnét lehetne leszedni, de 3óra 35 nél méd kel 10% és kész!!!! -
Novca #233 Captain Jóska! A többi novalogic játéknál nekem az jött be, ha bemásoltam a leszedett update-et a játék könyvtárába, és ott indítottam el. Esetleg próbáld ki ezt. Bocs, ha már próbáltad, vagy triviális dolgotírtam. ;-) -
Smokk #232 Ja beszaras, mashonnet nem lehet letolteni???
Mekkora faszsag h emiatt nem enged jatszani... -
lachun #231 Nekem 3 Óráj a szedi 3 k val huh ez nem igaz!!!!!! -
Jóska Kapitány #230 Rohadt életbe, amikor ma el akartam indítani és csatlakozni a nova-ra, kiírta, hogy updatelni kel agame-t. El is indul az updtae, de egy idő után error-al elszál. Nem tudok updatelni, nem tudok játszani. Esetleg valakinek valamilyen megoldása???
Sezavsztok. -
Gabe18 #229 Üdv!
Hát én is kipróbáltam,és ugy alapjaiban tetszik.Persze bőven van min javitani,de ha a full-ban az alapvető hibákat orvosolják,szerintem nem lesz rossz. -
#228 a cs-vel már majdnem rátapíntottál :D -
antijedi #227 ezt hihetetlenül rosszul sejted, kevés oylan game van ami messzebb álna az uttől mint ez..., ez inkább a df sorozattal van közeli kapcsolatban... -
#226 Jól sejtem, hogy ez egy folyamatosan fejlődő UT md??? nem olvastam vissza sak régen jáccottam (még anno saját klubban) Amolyan cs utánzat.... -
antijedi #225 fő az önbizalom :D -
#224 haaat, a hozzaszolasaim miatt mar lepett innen el vki... gondolom majd visszajon :)
eloben felesleges, azert mondtam szervert mert elegtetelt max ott tudna rajtam venni... ;))