3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• DonnieBrasco
    Még mindig semmi??? Nem tudjátok, mit hagytok ki :(

DB
  • DonnieBrasco
    Remélem még sokáig marad public beta, mert iszonyú jó! Ma 92-en nyomtuk egy térképen. Ehhez képest a BF Vietnam egy nyamvat deathmatch...:) aki nem hiszi, próbálja ki!

DB
  • lachun
    Na akkor most mivan nagyon elhalgatott a Novalogik mikor is jelenik meg a játék:(
  • DonnieBrasco
    Na, egyébként nagyon bejön a cucc, óriási térképeken rengeteg ember, elképesztő mennyisésű jármű és fegyver, gyors az egész (2400XP, Rad9500 sima), pörög az akció, jók az animok és a hangok is elmennek.
    AMI nem tetszik: kiegyensúlyozatlan pályák - az egyik térképen a rebelekkel voltam, de olyan hülye helyen volt a startbázis, hogy alig lehetett megmoccanni: az antiterrorok körbekempelték az egészet (egyik irányba egy nagy bazi hegyoldal, a másik irányban tenger) sniperekkel, és képtelenség volt beszállni a helikopterekbe, mert azonnal kiszedtek belőle távcsövessel (BAZI lassan pörögnek fel, de ez legalább reális :) Mindig a Joint Ops-osok felé lejt a pálya amúgy is.
    Sajnos egyelőre nem volt semmi összjáték, még az is ritka volt, hogy 1-nél több ember üljön 1-1 járműben egyszerre.
    De majd kialakul ez, és bőven verni fogja a BF-et, szerintem.

DB
  • DonnieBrasco
    Próbáld meg Update-tel.. nekem tökéletesen megy (bár néha swappel kicsit - kevés ma már az 512 RAM

DB
  • Gfreiter
    Mióta kell update? Nekem tegnap elött még ment anélkül is. Amúgy nekem rohadtul lagos az egész. Totál szaggat, meg mnden.
  • Chaos Mad
    kösz
  • Coco
    A JO Demo és a JO update kell hozzá.
  • Chaos Mad
    mert a játék nagyon bejön, a black hawkot is éjjelnappal toljuk háloban :)
  • Chaos Mad
    megszereztem ezt a beta demot, de hogy kell neten játszani? plz vki help, mit kell letölteni és honnan?
  • Coco
    Csak hétvégente megy
  • Gfreiter
    Nekem a tüzfal miatt csinált ilyesmit. Ilyenkor kiléptem, engedélyeztem a kapcsolatot, és utána már müködött is.
  • Gfreiter
    Hát én egy darab magyar szervert nem látok... A játék szerverkeresQjében kell nézni?
  • greco
    Igen,volt.De sajnos én sem értem rá...
  • arty
    majus elsejen nemvoltam... lett valami a gamelesbol ?
  • Crem
    Calabasas, CA — 4/28/2004 – Entertainment software developer and publisher NovaLogic, Inc. today announced that the squad based, large scale multiplayer combat title Joint Operations: Typhoon Rising, will now be released in early summer, 2004.

Nahh... Nálam már nyár eleje van!:) Szal' jöhet...
  • hykao #367
    Itthon magyarul fog kijönni.
  • El Fuego
    Kaszi!

Csak a full game fogja tartalmazni a PunkBustert. :(
  • greco
    nincs
  • Kaszi46
    a peccselt verzioban sincs?
  • greco
    A punkbustert ne keresd ebben a verzióban.A hibával kapcsolatban nincs tippem.Próbáld installálni mégegyszer.Ja és tiltsd le a tűzfalad ha van.
  • Kaszi46
    valami nem stimmel:(
    feltelepitettema demot ráraktama a patchet(#237. hozzászolás linkjéről szedtem). játék elindult de ha a nowa menüre kattintok akkor kiir egy hibaüzit:An unknown error has occured. please try again......
    és a punkbustert se találom az options-ban.
    amikor a a patchet telepitettem a akkor a jodemo.exe filet mutattam meg a telepitőnek elfogadta és a z install végén kiírta hogy minden rendben.
    légyszives segitsetek mert szétvet minket a az ideg:?D
    köfi előre is
  • greco
    Nem kell más.És tényleg olyan jó!!!
  • Kaszi46
    sziasztok!
    most töltöm a demot+ a patch-et, kell még valami ahoz hogy tudjak játszani?
    és ez tényleg ennyire kirrrrály játék mint ami a képekről és a kommentjeitekből lejön?
  • Novca
    Teamspeak szerver:
    tss.thomi.hu
    ~DFH~ szerver szoba
  • Novca
    A ~DFH~ Squad a Joint Operations Hungary klánnal karöltve megpróbálja megszervezni az első nagyobb összejövetelt a JO rajongók számára, egy közös játék formájában.

Időpont: Május 1. Szombat, 17:00
    Helyszín: ~DFH~ Szerver

Várunk Mindenkit szeretettel! Akik esetleg még nem próbálták volna ki a JO Demo-t, azoknak itt az alkalom, hogy magyar társaságban ismerkedhessen meg a játékkal!
  • greco
    De akkor kárpótlásként kiadhatnának még egy pályát.
  • hykao #356
    Inkább csússzon, de legyen minél jobb!
  • arty
    :D

mind1, régen erről álmodtunk, h tolják ki ... nesze nekünk ;)
  • Novca
    Szeptembert.
    Pedig hogy fogadkoztak, hogy májusban kijön.
  • hykao #353
    Már csak az a kérdés Nováéknál mit takar a nyár eleje...
  • greco
    Már megvan:
    Joint Ops, for the PC, will be in stores early summer, 2004.

• greco
    Honnan az info?
  • hykao #350
    Úgy tűnik még egy kicsit csúszik...nyárra...
  • Coco
    talán este fele :)
  • arty
    sehol senki a serveren :)
  • arty
    szedem le ceghez a demot ... es megyeeek ;)

koszonet a szerverert!
  • Mossberg
  • Novca
    Jó hírem van a játék rajongóinak. Szerverünk egy darabig JO szerverként üzemel. Keressétek "DFH server" néven, vagy csak simán menjetek a legalacsonyabb pingű szerverre.
    Nem tudom, mennyire mutat valós dolgokat, de nekem 6-15 ms közé teszi általában. Egyszer volt 3 ms is.
  • Novca
    Bepakoltunk!