3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#383 Még mindig semmi??? Nem tudjátok, mit hagytok ki :(
DB -
#382 Remélem még sokáig marad public beta, mert iszonyú jó! Ma 92-en nyomtuk egy térképen. Ehhez képest a BF Vietnam egy nyamvat deathmatch...:) aki nem hiszi, próbálja ki!
DB -
lachun #381 Na akkor most mivan nagyon elhalgatott a Novalogik mikor is jelenik meg a játék:( -
#380 Na, egyébként nagyon bejön a cucc, óriási térképeken rengeteg ember, elképesztő mennyisésű jármű és fegyver, gyors az egész (2400XP, Rad9500 sima), pörög az akció, jók az animok és a hangok is elmennek.
AMI nem tetszik: kiegyensúlyozatlan pályák - az egyik térképen a rebelekkel voltam, de olyan hülye helyen volt a startbázis, hogy alig lehetett megmoccanni: az antiterrorok körbekempelték az egészet (egyik irányba egy nagy bazi hegyoldal, a másik irányban tenger) sniperekkel, és képtelenség volt beszállni a helikopterekbe, mert azonnal kiszedtek belőle távcsövessel (BAZI lassan pörögnek fel, de ez legalább reális :) Mindig a Joint Ops-osok felé lejt a pálya amúgy is.
Sajnos egyelőre nem volt semmi összjáték, még az is ritka volt, hogy 1-nél több ember üljön 1-1 járműben egyszerre.
De majd kialakul ez, és bőven verni fogja a BF-et, szerintem.
DB -
#379 Próbáld meg Update-tel.. nekem tökéletesen megy (bár néha swappel kicsit - kevés ma már az 512 RAM
DB -
#378 Mióta kell update? Nekem tegnap elött még ment anélkül is. Amúgy nekem rohadtul lagos az egész. Totál szaggat, meg mnden. -
Chaos Mad #377 kösz -
Coco #376 A JO Demo és a JO update kell hozzá. -
Chaos Mad #375 mert a játék nagyon bejön, a black hawkot is éjjelnappal toljuk háloban :) -
Chaos Mad #374 megszereztem ezt a beta demot, de hogy kell neten játszani? plz vki help, mit kell letölteni és honnan? -
Coco #373 Csak hétvégente megy -
#372 Nekem a tüzfal miatt csinált ilyesmit. Ilyenkor kiléptem, engedélyeztem a kapcsolatot, és utána már müködött is. -
#371 Hát én egy darab magyar szervert nem látok... A játék szerverkeresQjében kell nézni? -
greco #370 Igen,volt.De sajnos én sem értem rá... -
#369 majus elsejen nemvoltam... lett valami a gamelesbol ? -
#368 Calabasas, CA — 4/28/2004 – Entertainment software developer and publisher NovaLogic, Inc. today announced that the squad based, large scale multiplayer combat title Joint Operations: Typhoon Rising, will now be released in early summer, 2004.
Nahh... Nálam már nyár eleje van!:) Szal' jöhet... -
#367 Itthon magyarul fog kijönni. -
El Fuego #366 Kaszi!
Csak a full game fogja tartalmazni a PunkBustert. :( -
greco #365 nincs -
#364 a peccselt verzioban sincs? -
greco #363 A punkbustert ne keresd ebben a verzióban.A hibával kapcsolatban nincs tippem.Próbáld installálni mégegyszer.Ja és tiltsd le a tűzfalad ha van. -
#362 valami nem stimmel:(
feltelepitettema demot ráraktama a patchet(#237. hozzászolás linkjéről szedtem). játék elindult de ha a nowa menüre kattintok akkor kiir egy hibaüzit:An unknown error has occured. please try again......
és a punkbustert se találom az options-ban.
amikor a a patchet telepitettem a akkor a jodemo.exe filet mutattam meg a telepitőnek elfogadta és a z install végén kiírta hogy minden rendben.
légyszives segitsetek mert szétvet minket a az ideg:?D
köfi előre is -
greco #361 Nem kell más.És tényleg olyan jó!!! -
#360 sziasztok!
most töltöm a demot+ a patch-et, kell még valami ahoz hogy tudjak játszani?
és ez tényleg ennyire kirrrrály játék mint ami a képekről és a kommentjeitekből lejön? -
Novca #359 Teamspeak szerver:
tss.thomi.hu
~DFH~ szerver szoba
-
Novca #358 A ~DFH~ Squad a Joint Operations Hungary klánnal karöltve megpróbálja megszervezni az első nagyobb összejövetelt a JO rajongók számára, egy közös játék formájában.
Időpont: Május 1. Szombat, 17:00
Helyszín: ~DFH~ Szerver
Várunk Mindenkit szeretettel! Akik esetleg még nem próbálták volna ki a JO Demo-t, azoknak itt az alkalom, hogy magyar társaságban ismerkedhessen meg a játékkal! -
greco #357 De akkor kárpótlásként kiadhatnának még egy pályát. -
#356 Inkább csússzon, de legyen minél jobb! -
#355 :D
mind1, régen erről álmodtunk, h tolják ki ... nesze nekünk ;) -
Novca #354 Szeptembert.
Pedig hogy fogadkoztak, hogy májusban kijön. -
#353 Már csak az a kérdés Nováéknál mit takar a nyár eleje... -
greco #352 Már megvan:
Joint Ops, for the PC, will be in stores early summer, 2004.
-
greco #351 Honnan az info? -
#350 Úgy tűnik még egy kicsit csúszik...nyárra... -
Coco #349 talán este fele :) -
#348 sehol senki a serveren :) -
#347 szedem le ceghez a demot ... es megyeeek ;)
koszonet a szerverert! -
Mossberg #346 -
Novca #345 Jó hírem van a játék rajongóinak. Szerverünk egy darabig JO szerverként üzemel. Keressétek "DFH server" néven, vagy csak simán menjetek a legalacsonyabb pingű szerverre.
Nem tudom, mennyire mutat valós dolgokat, de nekem 6-15 ms közé teszi általában. Egyszer volt 3 ms is. -
Novca #344 Bepakoltunk!