3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Coco #20 ja kb annyi mint amennyit Tibre mondott... -
#19 Ehh! Az jo lesz. Kulon kaszt lesz a krokodil kaszt. Fegyvere az eles fog es a farka amivel nagyot tud csapni. :))))) -
#18 Maximum annyi,hogy ebben is lesznek vezethető járművek,nagy terepek,meg,hogy főleg online-ra lesz kihegyezve.Más:Sztetek elképzelhető,hogy mondjuk AI irányította krokodilok egyéb állatok lesznek multiban is? -
#17 De mi koze ennek a jateknak a BF-hez? Ha jol tudom nincs ilyen mod. Az egyetlen jelenkori modja a BF-nek a Desert Combat. Legalabbis ami emlitesre melto. A tobbi 2.vh vagy Vietnam. Valamirol lemaradtam? -
Coco #16 jaja az igaz hogy 64en is lehet nyomni meg a jarmuveket lehet majd vezetni!ami nagyon szupi lesz!(ez lesz a BHD.Team Sabre-ben is), én csak azt mondtam hogy ha megnézed a bhd topicot akkor látod hogy mennyien mondtak hogy: huh mekkora gém!,már alig várom!... -
#15 Biztos,hogy többen fognak vele játszani,már csak azért is mert ezt tényleg multira készítik.64-en játszhatnak vele online egyszerre egy szerveren,lehet benne mindenféle járművet vezetni nem úgy mint black hawk downban,ahol csak gunner lehettél.Szóval sztem ütni fog,ha nem is grafikában játékmenetben biztos(azért a víz elég jól néz ki),csak még messze van az a 2004 eleje :(. -
Coco #14 "Nem, nem valami füves játékról van szó, hanem a NovaLogic legújabb fejlesztéséről. A Joint Operations egy akció játék lesz, amiben vezethetünk vízi, földi és légi járműveket (avagy egy Battlefield 1942 klón). A csaták színhelyéül Indonézia (mégiscsak lesz fű) szolgál. A gammát az "öregecske" Black Hawk motor fogja hajtani. Multiban akár 64en is játszhatunk majd, természetesen a Cooperativ mód fog uralkodni (azért ennyire nem kéne az a bőrlehúzás). Idén ősszel fog a boltok polcaira kerülni a gamma (addigra bár fincsi BF mod is napvilágot lát). Megjelentek az első screenshotok is, ezeket alább láthatjátok."
-
Coco #13 ja és lehet kicsit off, de lesz a bhdnek egy új kiegészítője az talán még jobb lesz mint ez -
Coco #12 amugy asszem bhd motor lesz benne.... -
Coco #11 ebben csak az a bibi, hogy a Black Hawk Down-ra is mindenki azt mondt hogy "jó kis multi szagú", ma pedig örülünk ha 20an jáccanak a gémmel...ugyhogy... -
#10 Jó lesz ez,láttam belőle a moviet,jó kis tengeri harcok meg légi ütközetek lesznek itt. -
#9 thx -
#8 Hat errol csak keveset tudni meg, de egy tipp mar van: Joint Operations megjelenes . -
#7 +jelenés mikorra várható? -
#6 -
#5 hát ezek elég undorító képek -
#4 Itt van meg egy rakat kep, csak tul nagyok belinkelni: Kepek -
#3 ez kell nekünk -
#2 Hat hja! Erdemes figyelni ra, en is neztem. -
#1 Web
Egy másik fórumon találtam erre a linkr, és gondoltam nyitok neki egy fórumot, mert nagyon jó kis multi szaga van a játéknak!:)
Thx Lifeforce