3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Smokk #423 Neked innen jon lefele?
Mert nalam nem mukodik a dolog... -
greco #422 Már tölthető a demo INNEN. -
greco #421 Este 6 körül letölthető lesz az új demo.... -
Christian #420 mikor jelenik meg? -
Freeeee #419 Mar az elozo demoban is volt 120 fos szerver. -
#418 Új Joint demó szerdán
[2004-06-08 @ 22:02 - Berkenye]
A Blue's értesülései szerint a Novalogic holnap kiadni készül egy új multis demót a Joint Operations-höz, amivel a korábbi, nem teljesen végleges változatot akarják lecserélni. Állításuk szerint ez már 100 játékos egyidejű "foglalkoztatására" is alkalmas lesz. Egyébként a teljes változatot június 16-tól kívánják a boltok polcaira sorakoztatni.
Remélem majd ebben is lesz 1-2 tört magyar szerver.Mert a demó tetszett. -
#417 Várjuk meg azzal a teljes verziót (már csak 11 nap) Gondolom senkit nem fog érdekelni, hogy csak amcsi verzió lesz :) Szal elméletileg a szerver meg tudjuk oldani, ha elég jelentkező lesz ;) -
El Fuego #416 Udv Mindenkinek!
Hat jomagam eloszor egy "biztonsagi masolatot" szerzek be, aztan ha tenyleg megeri es toppon lesz a jatek, akkor azert megerdemel egy jogtiszta verziot, igy meg fogom venni. :) De addig is ossze kellene hozni valami nagy partit, mint a multkor.
Ha lenne ra jelentkezo, akkor a Joint Operations Hungary forumaban lehet jelentkezni. Azaz megbeszelni egy idopontot. johforum.srv.hu
Es jatszunk egy jot. :) Varunk mindenkit szeretettel. :))))
-
#415 Annyira úgyse lehet jó, hogy megérjen nekem 12e-t :D -
lachun #414 szerintem ne fizess még annyit én is kiprobálom azt meg látom milyen:) -
greco #413 Az túl sok.Kár érte... -
#412 Sajnos 12 ezerért láttam, hogy hírdetik. -
greco #411 Lehet,hogy ez lesz az első játék amit eredetiben megveszek(főleg ha még magyar is lesz).Csak ne legyen túl drága... -
greco #410 -
#409 Joint Operation aranyban !
(HW Insider) Elérkezett a Joint Operations: Typhoon Rising rajongók számára avárva várt pillanat, a Novalogic multi-hent játéka bearanyozódott és június 16-án kerül az üzletekbe. A játék impresszív számadatokkal büszkélkedhet: 150 játékos egyszerre a szervereken, 29 vezethető vizi-, légi, és szárazföldi jármû, 35 modern, 50 négyzetkilométert felölelő pályák, 32 fős, 5 harci osztály, 7 harcban álló nemzet (Usa, Anglia, Franciaország, Németország, Oroszorszég, Ausztrália, Indonézia).
Hardwired -
#408 öö tudod én vagyok a Ranger2 -
lachun #407 Ranger2nek is ez a baja én felmentem és megy agama -
#406 Nah! :( nem enged játszani... valami... :)
Akármilyen updatet töltök le,akármelyik serverre szeretnék kapcsolódni, akármilyen tüzfalat kapcsolok ki, be LÉNYEGTELEN mert MINDIG EZT IRJA KI!
-
#405 Miért van az, hogy akármelyik szerverre próbálok felmenni, a töltés végén kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat, én meg bolyonghatok egyedül a kihalt mapen? -
#404 Ezt csak remélhetjük :) -
lachun #403 Na oké de a Novalogik is tudj amit te -
#402 -
#401 Elárulom: idén lesz. Én honosítom. Sőt, már be is fejeztem.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
lachun #400 Hát ha nem tanultak a BHDből akkor nagyon buták ,de szerintem jővőre lesz a gama mert addigra kijavitanak minden jármű meg textura bugot!
Viszon nagyon szertem a játékot rengeteg uj pályát lehet nyomni a demoban már:) -
#399 Az lehet, hogy a tavalyi béta ez, de a teljes is ilyen bugohalom lesz, ahogy a Novalogic-ot ismerem :) -
lachun #398 Igen de ez egy tavalyi béta ezt nefeled:) -
#397 Jelen állapotában az egész játék egy hatalmas bug
Novalogic! -
Mossberg #396 Francba hibás az update -
Mossberg #395 Köszi
Itt vannak a magyarok is gondolom
Alig várom, hogy hazaérjek és jöhet a -
Coco #394 igen ennyi
godskillers.de és *ISA* Recruiting itt általában normális arcok vannak -
Mossberg #393 Letöltöttem megint a demot meg a patchot. Kell még mást is vagy ennyi az egész?
Melyik szerverekre éri meg felmenni? Mármint hol vannak relatív normális emberek? A magyarok hol játszanak? -
lachun #392 F9 F10 tudsz választani és a bill numerikkel megadod a parancsot: -
Smokk #391 Ez a kerdes nagyon gagyi lesz, de azert csak meg kerdezem:Szal h kell benne beszelni/uzenni? most nem a csetelesre gondolok...
Mas: van magyar server? -
lachun #390 Tegnap voltam fent és nagyon jó új mappokat csinálnak és nem kell a szigeten menni mindig a gyári bétán, szóval nekem bejön.Az más kérdés mennyi idöm marad WWII Online mellet:) -
#389 Hát ez komplett hülyeség :)
Ha egyik járműhöz sem értesz, az mitől jobb, mintha a feléhez/kétharmadához igen? :)))
Egyébként iszonyat sokféle jármű van már most is, csak heliből minimum 8 félét vezettem már jómagam is :) Nagyon állat, mikor a heliben ülve ordibálod, hogy "Szálljatok már be!", miközben lőnek rád tüzérséggel, és a becsapódások közt szlalomozva rohannak a csávók, kiabálva hogy "need a lift!" :)
Ezerféle beszólás van, mint pozíciófüggő. Ha pl. helibe ülsz be oldal-gépágyúsnak, akkor lehet kérni targetet.. mindenképp érdemes kipróbálni, a full egyébként állítólag Júliusban esedékes.
DB -
Mossberg #388 Úgy emlékszem a fullban sokkal több jármű meg egyébb cucc lesz. Ha most begyakorlom a fele cuccossal a harcot és kialakítom a játékstílusom csak szopni fogok amikor kijön a full...
Persze most hogy jobban belegondolok lehet hogy mégis fölteszem a betát -
#387 Miért csak akkor? -
Mossberg #386 Jah, majd ha kijött a full akkor jöhet a -
#385 Az oké, de ha ingyen nyomhatod bétában, akkor miért ne tennéd? :) nem árt begyakorolni "kissé" összetettebb, mint a BF sorozat. Igaz, sok az iditóa hülyegyerek a servereken, de azért játszható összjátékban is. Jó lenne, ha lenne egy "közös" szerver, ahol a magyarok együtt vannak (lehetőleg). Nálam vagy 25-30 server megy 50-es ping alatt, ezek között van 5-6 100, vagy 120 fős pályás!
DB -
#384 Én várom a fullt...