3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• arty
    DUD: "ultra szánalmasnak tartom hogy se normális szerverkereső, nincs dedikált szerver opció"

ARTY: "van dedikált szerver ... ha hostolsz beállithatod h csak host vagy host and play is"

LIFEFORCE: "Akkor úgy írjuk a hülyébbek kedvéért, hogy commandline-al indítható (no grafikus felületen) indítható dedikált szerver"

Ok, ird ugy :) akkor nem ezt fogom válaszolni, hanem h igazad van ;) Amint látod, ő nem ezt irta.

Komolyan csodálkoztok, hogy nincsenek épitő jellegű hozzászólások ? Ilyenek után ? Ha valaki rendesen válaszol, segítő szándékkal, akkor faszságnak kell titulálni, meg hülyézni ?

Nekem sem tetszik, ahogyan néhányan leiráják a véleményüket, főleg amikor dezinformálnak. Egyetlen megoldás, h irsz rá ellenvéleményt.

Egyébként egyáltalán nem a grafikával van gond! Én imádom a játék motorját, csak amit nem tud, azt nem kellene erőltetni! Vagy megírni rendesen ... ld. hegyek, és objektek egymásra NEM ható kölcsönhatása. ÉVEKKEL ezelőtt sem volt ez divat, és ebben mégis jelen van ... ha két jármü ütközik, illene lemodellezni az eseményt legalább minimális szinten.

Senki sem vár szimuláciot, de ha már vannak jármüvek, a minimum lenne hogy legalább a jellegüknek megfelelően viselkedjenek.
  • Bee
    Mikor?
  • arty
    a gamespotos képek 1600x1200ban készülnek, majd átméretezik öket kölünböző szűrőkkel. ráadásul jol beállitott jeleneteket látsz ...

a valoság nem az, hanem:

relative jo kép:

helikopter és a táj reális :D kölcsönhatása:
    (a helikopterekből már kiszálltam, és mégis...)

• insp
    Naná!
  • Novca
    Nekem kezd elég rendesen megváltozni a véleményem a játékról. A világ 8-dik csodája, hogy elindult egyáltalán a gépemen, és amíg 60, vagy több fős szerverekre mentem, nem is igazán tudtam ölni. Tegnap viszont hostoltunk egyet 1,5-2 órára, 6-8 nyomtuk, és azt kell, hogy mondjam, nagyon élveztem. Jó kis játék lesz ez. Mondjuk engem abszolút nem érdekel, hogy nem látszik minden egyes porszem, vagy fűszál.

Körkérdés!
    Ha hostolnánk egy 24-32 fős (lehetne több is, de nem naon akarjuk, hogy "Wombat"-tal legyen tele) szervert, lenne rá igény?
  • Lifeforce
    Én azért nem hagyom itt pár idiota miatt.
    Nem az a baj, hogy leírják a véleményüket, hanem az ahogyan leírják.
    És mit csinál?
    Nem tovább áll mert nem tetszik neki a játék, hanem telenyomja takonnyal.
  • Bee
    Nyugi! Ne veszekedjünk, inkább toljuk a játékot, majd elválik, hogy milyen lesz a full verzió. Akinek nagyon nem jön be, az klikkeljen az uninstallra, akinek a gyermekbetegségei ellenére is tetszik, az klikkeljen a joinra. Uff.
  • insp
    Szeva Life,

tegnap én is ott tartottam, hogy hagyom a f@szba ezt az egész fórumot, annyira nem építő jellegűek a hozzászólások -szinte egyik témában sem.
    Valszeg ez is lesz belőle... Senki nem veszt vele semmit (kivéve talán néhány értelmes gondolatot), én meg majd kimazsolázom azt a pár infot, ami kell.
  • insp
    Nem.
  • Lifeforce
    Szerintem okosabb maradtál volna ha csöndben maradsz.
    Kezd bosszantani az emberek f@szsága.
    Akkor úgy írjuk a hülyébbek kedvéért, hogy commandline-al indítható (no grafikus felületen) indítható dedikált szerver.
  • Lifeforce
    Mitgondolsz én miért nem írok már ide sem semmit...
    Mert ott tart a dolog lassan, hogy egy repszimulátort hasonlítanak egy Doom3-al :D
    Összehasonlítanak egy belső terepeken játszódó max 8fős szervereken játszható singliben is max 20fps-t produkáló gamét egy külső, HATALMAS terepeken játszódó, eszközökkel teli, 100Fős szervereken játszható gaméval.
    Összehasonlítanak két pre beta játékot.
    Erre már nem tudok mit írni.
  • arty
    van dedikált szerver ... ha hostolsz beállithatod h csak host vagy host and play is
  • arty
    láttad te a gamespoton belinkelt képeket ? láttad a demot is ? ráittál a gyógyszerre? :D
  • Dud [OBI]
    Nekem teccik. Túl sokat tesztelni még nem volt időm, de amit láttam belőle az ok!

Bár azt továbbra is ultra szánalmasnak tartom hogy se normális szerverkereső, nincs dedikált szerver opció, nincs adminbarát felület... stb. Felfoghatatlannak tartom, hogy egy ilyen típusú játékhoz miért nem írnak dedikált szerver részt.
  • Novca
    Hivatalos triler #2
  • Crem
    Jogos!

Ha kijött volna egy olyan grafikával, ami elkápráztatja az emberi szemet, akkor meg az lenne a gond... ( Jajj nem fut a p3 mx400- on, pedig van benne 128Mb ram is...
  • davos80
    Gondolom nem rám gondolsz.Ha igen ln nem fikáztam, csak megjegyzezte, hogy hasonlít a far cry-ra, sőt lehet, hogy onnan vettek pát ötletet.
  • insp
    Nem tudom, hogy az április 1 miatt-e, de az SG-re mindenki már csak fikázni jár? Ez a Joint Operations pl. nagyon ígéretes szerintem. Full grafikán simán hozza a korábban belinkelt Gamespot-os képek minőségét. Röccenésmentesen fut, sok fegyver, sok jármű, jó netkód. Mit kell ezen b@szogatni?

• davos80
    Mé loál?
    Csak a szigetek miatt mondom, lehet, hogy szándékosan, lehet h
    nem, de nagyon hasonlít rá.
  • Pill
    Sorry. most látom hogy csak demo. :(
  • hykao #163
    LOL, má itt is LOLságokat mondassz???
    ...ennyire ne vegyük már komolyan azt az április 1-ét.
  • hykao #162
    multidemó
  • davos80
    Tiszta far cry utánzat...
  • Pill
    KIjött már?
    Na ne?
    warez-okon fönn van?
  • arty
    nem all meg, csak kb. volt h nekem is 5 !!!! percig toltotte gyors, 8 megas ide winyorol es 1 giga rammal ... :D
  • antijedi
    nem sajna nincs... :(
    bár izlések és pofonok, de akkor én inkább pasiánszok mitn ez a demo... :)
  • Freeeee
    Van ott azert mas is:)
  • skorpio7
    Azt nem tudni , viszont nekem dx9b-vel gond nélkül ment folymatosan ... amíg le nem töröltem .Amúgy valóban csak engedélyezni kell mindent JO kérést a tűzfalon és csatlakozik a NW-höz a game és már rakja is be szépen az elérhető szervereket .Németre jó 30-as a ping és 64 főnél sincs gong a netkóddal , de mindössze ennyi jót sikerült ebbe a game-ban alkotniuk a készítőknek .
  • soldier
    hey.Az miért van hogyha bemegyek egy szerverre akkor kifagy a játék?Már leszedtem a directx9b-t is mégis lefagy.
  • Coco
    "...mondván, hogy ez egy béta verzió"

mert az.... :)
  • greco
    Amikor rákérdezett a tűzfal én engedélyeztem.De akkor ennyi nem elég.Kikapcsolom és majd megpróbálom úgy.Thx.
  • Lifeforce
    Tűzfal off és mármenni is fog.
    Sajna nagyon érzékeny rá de egy jó konfigolt tűzfal mellett tökéletesen müxik...
  • greco
    ..Novaworld-re..
  • greco
    Egyébként lehet külső nézetből is vezetni a járműveket.Mert én csak vmi fél kűlső nézetet találtam,az meg nagyon szar.

Szerintem egyébként nem olyan rossz game ez.Elég jól elökörködtem magamban LAN-ban.Ti hogy csatlakoztatok fel a szerverekre?Én ha rákattintok a Novaworld kiírja,hogy connecting to novaworld és úgy marad.
  • greco
    F2 vagy F3 és már nem is látod a fegyvert.
  • The Garrett
    -M
  • The Garrett
    MAmi viszont nemtetsz, hogy rémidiótáén néz ki a fegyver+ a modelled karja... inkább ne látnál belőle semmit :P
  • The Garrett
    Nah miután este sikerült játszanom valami 30 fős svéd szerveren kicsit: Tapasztalatok:
    JÓ hangulata van a játéknak, de a grafikát sajna nem az én gépemre méretezték ez erőssen rontott a játékélményen.
    Tökjóvolt mikor felszálltunk 5 en 1 ?blackhawk? helikopterrel aztán mikor kilőtték alólunk a gépet a roncsokkal együtt bezuhantunk a tengerbe. Aztán onnan vízalatt kommandózva ki a partra és elfoglaltuk mind2 bázist. Remélem 1x bejutok 1 100 fős szerverre is... Bár ott a gépem meg fog dögleni. :/
  • KM
    Ez a grafika nem szép. Ronda.
  • antijedi
    hát az tény hogy netkod igy elsőre jonak tünik, egy jó pont a sok rossz mellet a fejlesztőknek :)