Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
ATI kátyád van???

Sajnos a játék nem kompatibilis az élsimítással!
Az újabb Catalyst driverek "erõnek erejével"😄 ráteszik az élsimítás az ilyen játékokra is.
Szal kapcsold ki az élsimítást (Control Panelen Vonalsimításként szerepel, ennél pipáld be, hogy: alkalmazás szerint) és mindjárt nem fogja "dicsfény" övezni Fisher barátunkat!
Hello mindenki!!!!
Történt bárkivel is olyasmi, hogy a játékban a kis kommandós csávókája világos mint a p*csa(csak a csávó, semmi más, a többi normális)?
Mert ez az APRÓ PROBLÉMA némiképp ZAVAR!!!!
Ha tudtok segíteni azzal kapcsolatban, hogy mi lehet a baj, megköszönném.....
hykao
Szal mondom, ha ott vagy, hogy Ingrid integet a toronyból, az éjjellátós mesterlövésznél, járj a fényben! (így nem lát az éjjellátóval, mert elvakítja a fény)
bazza
béke porainkra...😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hykao
járj a fényben!
ha már a fejedben sötétség honol... 😊)
bazza
Van hozzá végigjátszás, vagy ti is szivesen segítetek?(2 fényszóró, egy éjjellátós, merre mennyek?)

bazza
Ez igaz! 😊

HuAn82
A story valóban nem valami nagy szám, de ettõl függetlenül a játék még nagyon jó.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

bazza
Hátbazmeg te tényleg, kurvára nem fogod fel hogy mirõl beszélek!
Elkezdesz itt engem így meg úgy baszaogatni, sértegetni, mert véletlen azt mertem mondani, hogy nem a legjobb a történet SZÁMOMRA! De oké, én vagyok a hibás, mivel csak most kezdtem, és még nem is állhatott össze bennem a kép. A fos pedig tényleg túlzás, ezzel azt szerettem volna kifejezni, hogy engem nem izgat a történet, mivel semmi érdekes nincs benne, SZÁMOMRA! De szerintem már nem abban a világban élünk, ahol nem volt szabad fosnak nevezni egy egy egyszerû, unalmas, átlagos, történetet...És itt a pont.

Ha te hirtelen felindulásból azt kezdenéd el gyorsan gépelni, hogy
"de ez nem unalmas történet, tele van csupa izgalmas szálakkal! És hogy egy ilyen hülye pisis, mit képzel magáról, hogy elmeri mondani az elsõ benyomásait(ami késõbb semmivé is válhatnak) errõl a játékról..."
Akkor én azt írnám rá, hogy Izlések és

U.I: Tényleg nem értek jól angolul...De ha érdekelne a történet, mint pl a XIII-nál, akkor szívesen veszem a fáradságot, hogy elõlapozzak egy angol szótárat!

Shep
Hát tényleg jó a történet a mai játékokhoz képest, bár én sose szerettem a kémregényeket, de a játék az más.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Ühüm, talán ha értenél angolul, akkor értenéd, hogy mi történik pontosan körülötted.
Meg ha elolvasnád az összes mellékszereplõk levelezésit, mert ezek is sokat dobnak a hangulaton. Olyan életszerûvé teszik az egészet.

Azt nem tudom, hogy Clancy csak rábólintott-e, de az biztos, hogy a mai játékfelhozatalok között a Splinter Cell 1-2 sztorija egyáltalán nem fos.

De mondom, szerintem bazza nem is érti pontosan, hogy mi a cselekmény.
Shep
tudtommal õ csak rábólintott az egészre, de nem õ írta a történetet, de lehet tévedek, mindenesetre én ezt olvastam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bazza
Hát az biztos, hogy ez nem story! Ez egy fos...
De ezen ne vitázzunk. Nekem fos, neked story, mindenki azt kapja amit megérdemel. 😄 (Csak tudnám miért mondom ezt)

hykao
Az elsõ rész még futott MX-eken is.
Mi változott a grafikán? Azért több minden is.
De ami kegyelemdöfést adott az MX-eknek, az a Pixel Shader.
hykao
Szerinted miért van ott Tom Clancy neve?
hykao
Te mirõl beszélsz???
Pont a sztori is egyik erõssége ennek is, meg az elõdnek is.
bazza
Tetszik, nagyon jó játék!
Az elsõ rész is nagyon remek volt, ez is szuper. De ahogy ott is, a story elég foxnak ígérkezik, bár szerencsére nem azzal kell büszkélkednie a gémnek...😊
Végigtolom, ahogy az elsõt is! És mégegyszer köszi hykao, hogy segítettél!

0ppika
Amúgy az elsõ rész ment vele "elég jól" és azóta mit változott a grafika?

http://epica.nl

0ppika
Ha hazaérek kipróbálom a GF2 MX 400-asmon

hykao
Ühüm, akkor csoda történt... 😊)
0ppika

GF MX 440 és FUT!!!

Shep
cdgalaxis?

hykao
Mert még nem jelent meg magyarul.
Ugy tudom hogy hivatalos magyaritasa van a proginak.Le tölthetö valahonnan? Meg akartam venni eredetibe de nem kapok sehol csak angolt.

hykao
Azért nem fut, mert az MX kártyák nem támogatottak ebben a játékban (sok más újabb játékkal egyetemben, mivel az összes MX kártya valójában Gf2 szintû - DirectX7-es kártya).

Idézek a hivatalos oldalról:

"Not Supported:

GeForce 4MX and GeForce 4Go, Game Pad"

Tehát a haverodnak vagy nem MX kártyája van, vagy nem fut nála mégsem...
0ppika
Miért nem futna mx-en??? Haveromnál megy, persze més kérdés hogy milyen minõségben ...

hykao
nm
bazza
1000 hála!
Thx!

hykao
www.gamecopyworld.com

nekem nincs meg a crack, mert már nincs fenn a játék.
bazza
Igen én is olvastam róla, hogy egy crackfix segítene rajta..
splinter.cell.pandora.tomorrow.crackfix-deviance.rar
De ezt sehonnan sem tudom leszedni!

Nemtudod elküldeni? 😊

Nagyon megköszönném! ([email protected])

hykao
MX-en nem fog futni ne is kísérletezz!

a tesód 9600-asán viszont fog, amennyiben jó krekket fogtok felrakni.
bazza
Amint indítom a Single Player-t, kiugrik egy kis ablak:

"General protection fault!

History: ConfigUI <- InitEngine"

bazza
A probléma tesóm gépén is fenn áll!
(Radeon 9600, 2,4 proci)

Lehet hogy a Videokártyával van gond.Nem tudom hogy Mx-en fut e.

bazza
Ja a Pixel Shader nincs kipipálva...Akkor nem is fog mûködni?

bazza
Ja és hogyan hozhatom elõ újra azokat a "pipákat"?

bazza
Basszus!
Install után elõjöttek ilyen pipák...És az egyik tényezõ X volt, nem pipa.
Erre megpróbálom elindítani a játékot, és amikor rámegyek a single playerre, akkor ezt a hibaüzit dobja ki:
"General protection fault!

History: ConfigUI <- InitEngine"
A demo tökéletesen futott. Mi lehet a gond? (1,7 proci, GeF4 MX440, 512M😎

Én is csak érdeklõdnék? még mindig nincs kint a magyar verzió amibõl ki lehetne szedni a filéket???!

balintka
Igazatok van

Igen, nekem is 5200-asom van és az új driverrel tökéletesen ment.

Seth
Érdekes nálam nem volt ilyen..nekem is 5200 van, talán próbálj újabb (vagy éppen régebbi😊) drivert, hülyeség hogy lekéne butítani

PSN ID.: Beegabor

Panjabi Mc
Ok Köszi szépen

Rotary & Dypee production

balintka
Ez azért van mert FX 5200 van, állítsd át a grafikát alacsonyra és a felbontást 800*600-ra. Haveromnak is ez volt a gondja,de ahogy állítgattuk megoldódott.

Panjabi Mc
Nekem az lenne a gondom hogy elkezdem a legelsõ pályát és valamikor a grafika elkezd babrálni pl megyek és egy zöld csík a képernyõn mi lehet Geforce FX 5200-esem van az lenne a rossz vagy a Driverom?

Rotary & Dypee production

Danecay
Hát remélem minél elõbb kijön.

hykao
Tuti lesz belõle valami, mert már elkészült, csak az UBI nem adott még zöld utat.
Danecay
Hát tényleg jöhetne már, mármint a magyar verzió.Az angol nekem is megvan a megjelenés óta de nem játszok vele mert én is várom a hungarise verziót. Lesz ebbõl valami egyáltalán? mert ha jól emlékszem július elejére volt beígérve, lassan pedig augusztus eleje van. Lehet jobb lett volna nem tudni errõl az állítólagosan készülõ magyar verzióról, és az óta gazdagabb lennék 1 élménnyel.

hykao
Hehe, novemberben itt a játék harmadik része, addigra remélem kijön itthon magyarul...a második rész...
Rage47
0ppika
Még mindíg nem tudja senki.