Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Sziasztok,
tudom. ez nem az a fórum, de elkezdtem az alap SC-vel játszani, és akadt egy kis problémám. Az erre való fórumba meg bõ 1 hónapja nem írtak.
sz'al: új 9600XT kártyám van, és a játék képernyõjét jobb oldalt és alul egy fehér csík keretezi. Olyan mintha nem rajzolná ki a kártya. Gondolom van vmi pecs, de a gém bizt. másolat, és a kérdésem, találkozott-e vki ezzel a problémával, illetve ennél az estnél van-e erre megoldás...
elõre is köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

jaaah, amúgy van címem, ahova majd fel tod tölteni ....
Van MSN-ed?
várok, ...... majd moddok címet
hykao
jó...mondom, vagy várj, vagy töltsd le, vagy vedd meg.
modemem v an, és nem kell felrakni a gamet, hanem a cd-n van a file, amit telepít .....
megvan, csak nemyo a file, szektorhibás a disc, és nem olvassa a CD-olvasó, PLEASE HELP
hykao
Mellesleg, ha tudod, hogy mekkora a fájl mérete, akkor most megvan, vagy mi van???
hykao
Nézd: ahhoz, hogy ehhez a fájlhoz hozzáférjek, fel kéne telepítenem a játékot, amire jelenleg nincs helyem.
Másrészt az adsl-emmel kb. 8-9kb/s-el tudok feltölteni, illetve az egész hercehurcára nem nagyon van idõm a napokban.

Úgyhogy, ha tudsz várni egy kicsit, és mondassz egy oldalt, ahová feltölthetem, visszatérhetünk rá...kicsit késõbb.

...de mellesleg jobban járnál, ha valamelyik fájlcserélõvel lehúznád a játékot újra.
és csak 25 MB, úgyhogy nem nagy ..... annyira
Nahh? szted lehetne?
vagy 2 részbe emailbe?
hááát, nemtom, mien neted van? ha tudnál segíteni, akkor nem tod egy-két napra felrakni netre, egy ingyenes kiszolgálóra?
hykao
Ez a fájl, mivel videofájl, nem egy-két mega ám! mit szeretnél?
a 3024-es kérdésre választ PLEASE !!!!
júli 1.-én jön ki full magyarul, szinkronosan!

Hi

Van ehhez magyaritas?

Koszi
tommmyv
Igen

Seth
És Mission Failed van?

PSN ID.: Beegabor

tommmyv
Nálam nem igy van! Mint írtam mikor letelik az idõ a hapsi még nem kezd el beszélni!Az-az nincs mit lehallgatni.

DarkJedi
Igen, mert nyílván mikor letelik az idõ, akkor kezd el telefonálni... Nem értem mi a problémád. Bemész jobb oldalt abba a konyhaszerûségbe és tökéletesen rálátsz a lézermikrofonnal.

tommmyv
Hello Mindenki!
Csak azt szeretném kérdezni hogy mindenkinek aki Hard fokozaton játszik a vonatos pályánál ,mikor a mugsot kell lehallgatni ,akkor elõtte 20 másodpercet add a játék ,hogy odáig kõvessem ,de ez lehetetlen mert mire letelik az idõ a hapsi mégcsak oda se ér a másik mugsóhoz.

Splinter Cell 1
Valakinek megvan a Splinet Cell 1-bõl a 1_2_1DefenseMinistry.bik fájl a 3. CD-n lévõ Videos mappából? Akinek megvan szóljon, thx
threeman
A sima system-ben lévõt, a 'system.bak' az biztonsági másolat (minden 'bak' az).

grebber
Van egy problémám.Amikor kijött az 1.1-es patch akkor feltudtam tenni és ment a multiplayer menü.
Most nem tom mit kell crackelni 😞
Felteszem a gamet megkrekelem a cd-n lévõ krekrõl, felteszem a patchet az létrehoz a game mappáján belül az onlinen belül egy system.bak mappát.

Van crack az 1.1-es patchez de a crackel mit irjak felül mert két shadowstrike_static_retail.exe van egy az online mappában egy pedig a system.bak mappában??????????HELP.

Next PC upgrade: 2022

most olvasok vissza és megisvan mitkell csinálni

😊))

kosz

sziasztok

a 8. pályán vagyok 2 terroristát kell kinyirnom(benn vagyok a reptéren) van 3 lift de egyikse mukodik,sehova nemtudok menni, mit kelll csinálni hogy tovább tudják menni?

koszi elõre is

hykao
annak is a legvége...
Köszi a gyors választ, megpróbálom.
Ez már az utolsó pálya ? Akkor elég rövid volt, jöhetne a Mission pack (ha-ha)

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

hykao
Likvidálni kell a (maradék) három terroristát, és megszerezni a himlõvírust tartalmazó táskát. Ellenkezõ esetben (ha kifutsz az idõbõl) sikerül "kinyitniuk Pandora szelencéjét"...
Hali ! Én a 8. pályán akadtam el,amikor a repülõtéren kell elkapni a terrorista fõnököt, és megszerezni a táskáját.
Kimásztam a liftbõl, a kis ablak alatt 3 pofa beszélget, majd elkezdenek valamit szerelni. Ha leugrok, elkezd kb. 50 másodperctõl visszaszámlálni a gép, és valahonnan lõnek rám.
Mit kell csinálni ez alatt a rövid idõ alatt, és ki a franc lõ, honnan? De jó lenne magyarítás, akkor talán többet értenék!!! Légyszi valaki adjon tanácsot ! Kösz !!!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

hykao
lehet...de remélem nem.
Rage47
persze utána meg 08.01 lesz??
hykao
egyel alatta a 07.01 a magyar verzió megjelenésére vonatkozó aktuális dátum...
halit akrtam írni
kali van már a játékhoz magyarosítás?
hykao
CD GALXIS-nál a magyar verzió legújabb dátum: 07.01.
Ki fogad?
Goodwill
köf

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Lord AnonymouS
csak úgy...

itt vannak:
http://anymvs.uw.hu/programs/us_scpt_multi_update1.1.exe
http://anymvs.uw.hu/programs/shadowstrike_static_retail.rar
http://anymvs.uw.hu/programs/git-097.exe

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

mirrorokat? minek? 😊 de tõlem 😊
amugy majd valamikor lehet énis felnézek kicsit nosztalgiázni

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lord AnonymouS
Tudok mirrorokat szolgáltatni a multi-howto-hoz. Antijedi érdekel?

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Lord AnonymouS
Ha valaki akar multizni és tud is , akkor jöjjön a csatira!

péder
Ez idáig ment is simán de most megakadtam a Jeruzsálemi pályán, ott ahol az SC-20K kiprobálása után követem az öreget, mindig megcsípnek.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

hykao
Meg tudod csinálni végigjátszás nélkül is...az egész lineáris.
péder
Hykao csak a fejedben van végigjátszás vagy valahol máshol is.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

hykao
Ez az SC2, tehát csak önmagában játszható.
Danecay
Azt aaa! Nálunk még csak most jelenik meg? Pedig valahol azt olvastam, hogy a magyar verzió, már május végén kit lesz, de úgy látom, hogy arra akkor egy kicsit várni kell, hogy ha az angol is csak 10.-én lesz elérhetõ hivatalosan hazánk fiainak.