Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Mitõl lehet, hogy játék közben néha kattog a hang?

hykao
meglesem...
hykao
csodálkoztam volna, ha valami épületes hozzászólással debütáltálnál itt...a hitman-es bemutatkozásod után...
ez az! fõ a kitartás!

bricsi01
a vonatos pályán elakadtam és letöröltem.

ja, mégis; ezt én néztem el

Nagyobb a gond!!!
A rövid "ö" és "ü" sem jelenik meg!!!

ill. ugyaninnen a prog könyvtár tartalmát...

../offline/data/textures/font mappa tartalmát nem tudnád valahogy...esetleg...tudod...szóval...

nincs valami dll fájl is a magyarításban?
mert ezt általában azokban trükközik meg...

hykao
Az elsõ rész ill a demó fordításánál én sem tudtam hosszú û-t, és õ-t, valamint nagy ékezetes betûket használni...szal akkor a magyar verzióban valahogy ez meg van oldva...mert nálam vannak õ-k meg a többi is...

(amúgy nem túl nagy baj: keressetek rá ezekre a szövegfájlokban, és javítsátok át, nincs túl sok szövegfájl)
hykao
Na itten van Fisherünk magyar hangja: Forgács Péter

amugy ki lehet szedni a gamebol a multi részt és az igy csak 28 mega, nem kell hozzá az egész game 😛 nekem is igy van meg a rendes game meg valahol a cdkupac alján hever már régóta 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

szeirntem tényleg olyan jó, maga idejében elég sokat nyomtuk...
szerver nem hiszem hogy van állandó mert a 4 embert még az adsl is elbirja...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Amse
Nálam se!=o(

nálam sincs "Õ" betû!
miéhéhéhééééért?

nagykispeter
Köszi szépen sikerült elis indult!Azért nem semmi vesz az ember egy eredeti játékot és ilyen faszságokkal kell még törõdni benne!Mégegyszer köszi

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nektek se kellett a 4.cd???

hykao
jaaaaah...lol... 😊
Amse
A baywatch-ból a michael hasselhoff.

hykao
sõt, ha nem multizol, akkor elég ha marad az "offline" mappa tartalma (1,7 giga), a többi mehet a levesbe!
Nekem speciel nem hiányzik az az animált elõmenü, fõleg, hogy már csak az egyjátékossal nyomulok...
Az asztal ikon célútvonalát megváltoztattam az offline/system mappa SplinterCell2.exe-jére, és máris kissé gyorsabb az indulás...
végülis...

hykao
de hát a játékot felrakod, nem? aztán már nem kell az iso, ha lekrekkeled.
mert még mindig a vinyón pihen és már kevés a helyem rgo: törlés vagy kiírás...

nagykispeter
Köszi megprobálom

hykao
Mé't akarod kiírni?
Mivel is kell kiírni CD-re?
Mert emlékszem, hogy volt valami trükkje csak nem tudom, mi volt az...

hykao
Az kiaz?
hykao
Nálam ugyanez volt! A Webroot Spy Sweeper miatt...amig le nem lõttem az install idejére...
Uninstalláld, majd lõdd ki az installálás idejére az összes rezidens spyware, vírusírtó meg ilyesmi programokat!
nagykispeter
Tegnap feltettem rá a nocd crackket azzal elindult 2-szer,ma mikor indítani akartam akkor csak egy fekete képernyõ van és csak ctrl-alt-dellel tudok kilépni!Codek hiba nem lehet mert akkor nem indult volna tegnap sem el!2 eredeti játékot vettem meg az idén a másik a Codename Panzers volt ott meg a patch után nem akart elindulni hát száradjon le a kezem ha mégegyszer veszek eredeti játékot!Ma még megpróbálom egy másik gépen ha ott sem indul el akkor csak vissza kéne vinni nem?

nagykispeter
Nem pont ez bosszant kurvára hogy tegnap vettem meg és baszik elindulni

Amse
Meg a Mícs Bjukenen hangja is. =o)

hykao
Ez most warez?
hykao
Hát én már annó megcsináltam a demó magyarítását, amiben a HUD és a Memorystick nagy része is meg van (én nem SZÜTYÕnek írtam... 😄)

Nekem a legnagyobb bajom a fordítással - ahogy már említettem - hogy Fisher szarkasztikus, cinikus megjegyzései jócskán el lettek laposítva, csakúgy mint Lambertéi, ill. azok, amikor egymást húzzák...
szal olyan langyi lett az egész...

Amúgy a demó magyarítás a vonatos és a tengeralattjáró felhozása féle pályát tartalmazza...

A szinkron meg:
Fisher magyar hangja az a csóka aki pl. a Helyszínelõkben Grisom magyar hangja. Namost a Helyszínelõkben sokkal odaillõbben nyomatja a dumát! Sajnos az az érzésem, hogy a játékokat nem úgy szinkronizálják, mint a filmeket. A madarak nem látják, hogy mi a pontos szitu, bár nem értem miért nem lehet ezt megoldani, hogy valaki nyomatja a játékot, és a szinkronszínész nézi, hogy mi az ábra, és a történésekhez mérten hangsúlyoz, stb...
Az egészen érzõdik, hogy simán beolvastatják a szövegeket, és még azt is el tudom képzelni, hogy külön külön, és nem a történet szerinti sorrendben...és így alakulnak ki a szavalásszerû monológok, párbeszédek...az egész néhol nagyon hiteltelen...
Ezenkívül vannak komoly hangsúlyozási, és még kiejtési, beszédtechnikai hibák is némelyik mellékszereplõnél, de még Lambertnél is...

Szal sajnos ez sem váltotta meg a világot játékszinkron ügyben, pedig nagyon vágynék már egy ilyen kaliberû játékra, mely olyan minõségû magyar szinkronnal rendelkezik, mint egy film.
nagykispeter
Nagynehezen sikerült de ajáték nem akar elindulni!Mikor elindítom kéri a 3. cd-t azt beteszem és azt a baromságot írja ki hogy cd dvd emuláló eszközt talált és nem találja a cd-t mi a fenét csináljak mkkor már mindenvirtuális meghajtot kikapcsoltam és így sem indul???????????????

nagykispeter
Nem letõltés hanem instalálás

nagykispeter
Valaki akinek sikerült felrakni az eredetit az légyszi árulja már el hogy kell,mert mikor a 2.cd van benn a vége fele kiírja hogy rossz kötet van a meghajtóban!Ez a kibaszott xp máskor is csinált ilyet de másodjára vagy harmadjára végig vitte de most nem akarja csak megszakad a letõltés!HÁT ENNYIT AZ EREDETI JÁTÉKOKRÓL!Méghogy vegyél eredetit aztán még felinstalálni sem lehet

Amse
Nekem nincs õ betûm.Azt mivel lehetne orvosolni?

a szinkron amúgy elég jó lett.

HÁÁÁÁÁÁÁT............
Lehet, hogy szentségtörés, meg minden...
de én nekimegyek egy kicsit ennek a magyarított változatnak, mert már bántja a szemem ez a SZÜTYÕ meg még egynéhány ordenáré el,- és félreírás...

nagykispeter
Ezt én is szeretném tudni mert ha tényleg jó a multi akkor én is megveszem

Amse
Jó lenne, ha valaki feldobná valahova, hogy le lehessen tölteni.

Rage47
Sziasztok!
Tök jo hogy megjelent😊) Erre vártam. Eddig nem is jácottam vele😊
Nekem csak a felirat kéne. Nem lehetne vhonnan letölteni?
hykao
minden további nélkül.
maguk a feliratok pár kilóbájt, töltõképernyõk pár mega, videók 355 mega, szövegek legalább 300 mega...

De asszem kölcsönadom majd egy-két embernek, aztán, hogyha õk iso-t csinálnak-e belõle... 😊
megnézzük!

Mayday
Asszem en is beruhazok ra a napokban.
Kerdes: multija tenyleg olyan jo? Az igazat megvallva, meg ki sem probaltam, amikor megjelent, mert vartam a magyart 😊
Es vannak meg jatekosok, szerverek? Bar csak decembertol fogok tudni multizni, addig nincs otthon netem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

péder
Az angol vezioba átlehet valahogy rakni?

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

nagykispeter
Kíváncsi leszek rá valamilyen módon megszerzem

hykao
Jah. Egyébként ha jól hallom, akkor Fisher magyar hangja ua. mint pl. a Helyszínelõk sorozatban Grisom-é...ha jól hallom...
De az biztos, hogy valamelyik ismertebb szinkronszínész.
nagykispeter
Akkor megérkezett...........