4097
-
#3537 Há' jah...Lambert egymilliószor a szánkba rágja ezt a mondatot (is)... -
#3536 " Részltek az OPSAT-on!" -
#3535 Talán ha nem találgatni kéne, hogy hol a rákban vagy, hanem leírnád te magad egy kicsit pontosabban (egyáltalán melyik ország, hol a fenében vagy, és mi a feladat???), akkor válaszolni is könnyebb lenne...bár gyanítom, hogy te is azon játékosok egyike vagy, akinek halvány fogalma sincs, hogy egyáltalán mi történik körülötte a játékban...csak valahogy mindig továbbjut... :)
Könyörgöm, azon a rohadt OPSAT-on csak úgy ömlenek az infók...olvasod ezeket egyáltalán??? -
Lsilent #3534 Hali mki
Megint en vagyok a legutobbi helyszintol hat, hogy is mondjam nem jutottam tul messze. Sadono szobajan vegre tul jutottam, de a kov. kulcsi az megint nem egyertelmu. Lementem a liftel egy szintet, talaltam 2 fegyveres katonat, meg egy nem tudom milyen arcot, egy server szobaban, de innen nem tudok tovabb menni. A 2 csavot elkaptam lelottem, a 3.-at pedig elkaptam beszeltem vele, de nem tudom elengedni, es minden ajto zarva. Aki tudja hol vagyok, es hogy mi a teendo, Help me.
Thx.
Hali -
#3533 ja...kösz -
Gandibá #3532 Tudom, csak megkerősítettem :D -
#3531 ezt írtam én is... -
Gandibá #3530 Hja, várd meg amig a Shetland lő. -
#3529 csak akkor ha előbb lősz, mint Shetland-ék -
kispalika #3528 A magyar szöveget fel lehet rakni az eredeti verzióra?
Ha igen, le lehet tölteni valahonnan a magyar szöveget (feliratot legalább)? -
Lsilent #3527 Eddig akarhanyszor elkaptak mindig mission over-t kiabalt aztszem.
De azert ki fogom probalni. Koszi a segitseget. -
#3526 Már mint a magyar verziót vag csak a szinkron+szöveg??
-
#3525 Dc++ -ra nem tudnád felnyomni? -
#3524 és akkor te is lövöldözz ezerrel -
Gandibá #3523 Az ott jó ha elkapnak. Kicsit várni kell, utána beszól Lambert hogy a haverod majd elvonja a figyelmüket, aztán meg megkezdődik a lövöldözés. -
Lsilent #3522 Hali mki
Meg mindig sadono szobajaban vagyok.
Minden ajto zarva hiaba hasznalom a gepet majd osonok ki a hata mogott. Be vannak zarva az ajtok. Ha pedig megkerulom a szobat es kimegyek az egyetlen nyitott ajton elkapnak azonnal az orok. Mi a teendo? -
#3521 Jah, szerintem is ez lehet a hiba. -
#3520 Hmm...talán nem jó krekket nyomtál rá... -
stami #3519 Hi!
Nekem lenne egy nagy problémám, remélem tudtok segíteni:
Mikor elindítom a gamét és rámegyek a single playerre, kidob egy hibaüzenettel:
History: ConfigUI <- InitEngine
Ezt miért csinálja? A hardverbeállításaim mind jók! -
Lsilent #3518 Thx mki-nek a segitseget meg fogom probalni. -
#3517 nem azon kell kimenni, hanem a túloldalin. jobbról kerüld meg a szobáját -
#3516 Várd meg amíg elmegy...csak cigizni megy ki időnként... :) -
Lsilent #3515 Hali Help me
Viszonylag az elejen jarok.
Sadono irodajaban vok irja hogy menjek ki a hatso ajton.
De ott all sadono.
Mi a teendo? -
#3514 Oké vágom! privát!Csak fantáziálunk nem? -
#3513 Az FTP-n csak bunyós anyag lehet először is! (pl: K-1, PrideFC, UFC)
Másrészt az én első-rész fordításom pár mega, ezé meg (szinkronostul, videóstul, töltőképestül, feliratostul) többszáz, vagy több, mint egy giga, már nem emlékszem pontosan....
DE: #3491 -
#3512 Ha bazinagy tömörítve camouflage aztán torrent lesz belőle! beszélni kellene a bithumenes srácokkal! -
#3511 Márint az első fordításodéba !Aztán jajj összekevertem ha bántanának.... -
#3510 Milyen első telepítőjébe???
Bazinagy! -
#3509 Tedd az első telepítőjébe aztán usgyi...! :)
Mekkora a mérete? -
#3508 Az FTP-m mindenki számára elérhető, de az anyag egy nap után lekerült, az üzemeltető kérésére...
Amúgy bunyós FTP... :))
De amint alant írtam: #3491!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3507 Az ftp-d elérhető halandók számára is...?
Vagy megint verekedni akarsz? :)
Lassan 1 éve küzdöttünk... -
#3506 A saját FTP-mre...
Én megvettem!!!
Persze, hogy illegális... -
#3505 Kinek töltötted fel? úgy veszem észre ,hogy senki nem akarja megvenni!!! Mindenki keresi de sehol nem elérhető!Egyébként mekkora a mérete? Illegális kirakni a cuccot egy honlapra? -
#3504 Ez egy tipikus bug, ami korábban naponta, majd hetente, mostanság párhavonta előjön itt a topikban... (aki nem hiszi, olvasson utána...) -
#3503 naugye -
Gandibá #3502 Előről kezdtem a pályát és most visszaszoltak. Nagyon lol. -
#3501 akkor nem tudom, hogy mi van... -
Gandibá #3500 De nem szól fel senki, hányszor mondjam még? -
#3499 Ne a fickót használd, hanem a számítógépet -
#3498 Ha felhoztad a gépet, akkor felszólnak a tengeralattjáróról hogy mi van má! Azért kell addig a technikus, mert ő szól le, hogy csak ellenőrizni akar valamit.