Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
a pandorához kell az alap SC, vagy jáccható önmagában is?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

hykao
Jó kérdés...
Fel kell hívni az Automex-et.
péder
Küld a fejed!!!!!

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

péder
Bocsika, tényleg! a szemetek!!!

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Maffya
Ja ! CSAK AZ ANGOL NYELVEN VÁRHATÓ 06.10-én !!!

péder
CDGalaxis honlapján 06.10 szerepel.

Maffya
Itthon a szinkronos verzió mikorra várható?

nemcsakfeel
a játék tök elején mindíg egy adott pontnál lefagy a játék..
( még vmilyen tréning pálya szerûség lehet, átmásztam mindenféle rúdon, meg rácson lemásztam, ott megszólal a fõnök " vannak túszok is , vigyázni kell,... " kimegyek a faviskó elé és BELEFAGY az egész XP, még a taskmanager sem jön be... )
Kell hozzá vmi patch?
Vidkártya: R9200, Catalyst 3.7

*hihi ** *

hykao
Huh, hát ilyenre már pontosan nem emlékszem.
Nézd meg a feladatoknál, és amit nem értessz azt szótárazd!
balintka
Van egy kis gondom. Nem tudom hogy kell kijutni a pályáról, most ott tartok, hogy beszéltem a csajjal.

(Szólj ha eleged van belõlem)

hykao
ja
balintka
Js, bocs ezt nem is tudtam hogy Magyarországon még csak most jelenik meg, tehát, ha jól értem akkor majd újra "meg kell vennem" a játékot?

hykao
Mondom: "...itthon magyar felirattal és szinkronnal fog kijönni!"
Tehát hivatalosan így fog megjelenni magyarországon
balintka
Honnan veszed? Kik csinálják?

hykao
Jó kérdés. Május végére ígérték, de az már biztos, hogy csúszik.
balintka
Kösz, valószínüleg megvárom a magyarítást, mert nem értem azokat amit kiír 😞 Ha meglesz a magyarítás majd honnan szedhetem le? Ja és kb. mikor?

hykao
Az a valami egy automata géppuska.
Ha elolvasod a kiírásokat, hogy mit kell csinálni: kiderül, hogy a toronyban egy éjjellátós õr van, így végig az erõs fényben haladva tudod kiszopatni, mert akkor nem lát semmit, az éjjellátót elvakítja az erõs fény!

Ha nem tudsz angolul, akkor meg rakd félre egy kicsit a játékot, mert nemsokára itthon magyar felirattal és szinkronnal fog kijönni!
balintka
Most ott akadtam el még ezen a pályán,amikor újra a szabadtéren vagyok és van két vílágító cuccos ami figyeli a betolakodókat, mellette van egy folyosó amin el tudnék menni csak valami mindig lelõ. Mit kéne tennem?

balintka
Sõt!!!!!!!!!

balintka
Megvan köszi!

ez van olyan reális minta counter strike???
hykao
Legközelebb egy kicsit pontosabban, hogy hol is vagy...
Ha jól értem a nagykövetségnél vagy, amikor Sadono kivégez egy túszt. Tovább kell menni a tûz felé, és fel az ereszcsatornán.
balintka
Hali! Sajna elég hamar elakadtam, (1 vagy 2 pálya) Amikor felmásztam egy állványon akkor egy épület elõtt vagyok, ahol hallom hoyg "kérlek ne ölj meg" gondolom ki kéne szabadítani a csávókát. De az ajtón se tudok bemmenni mert meglátnak. Mit kell csinálni?

hykao
A liftekkel szemben nézz le a hõképlátóval, amíg meg nem találod a három "meleg" terroristát (Soth-ot is), utána már jó lesz az egyik lift...
Elakadtam, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném:
egy nagy épületben vagyok, ahol a plafonról lóg egy hatalmas repülõ modell, lementem egy mozgólépcsõn a lift szobába, de egyik lift sem mûködik, ekkor jön az utasítás, de nem tudom hova kell menni, mit kéne megtalálni. Soth kéne becserkészni a ''ticketing area''-ban de nem tudom hogy juthatok oda.

Plíízz help.
balintka
Akkor majd ha elakadok,tudom hogy kihez kell fordulni!

hykao
végigjátszás a fejemben
hykao
még nincs
balintka
Vagy magyarosítást

balintka
Valaki mondjon please egy végigjátszás címet!
Kösz

jerome
Baz nem multizik senki sem?!
Fenn vagyok a mirc csatin és a botokon kívûl nincs senki😞

jerome
Sziasztok ha multiban akarok játszani a 1.2 es multi patch is jó?

Breki33
ja azok már a sarokban fekszenek
de sokkal korábban volt

Dhalia-t nem akarom kinyirni

most csak végignyomnámgyorsan magyarul majd lassan élvezettel P
hykao
...lehet, hogy nem fel, hanem lefelé megy a lift a szírekhez...hiába már öregszem, a memóriám nem a régi...
hykao
SPOILER!

Már nem emlékszem pontosan a jeruzsálemi pályára, csak arra, hogy milyen nagy kiterjedésû, és szép volt.
Valamint, hogy az egyik részen két pajeszos ortodox zsidó héberül sugdolózik, aztán leülnek a padra. 😊)
Ja meg, hogy egy zsarut maga Dhalia intéz el.

Arra emlékszem, hogy Dhaliával egészen a liftig mentünk, beszáltam, hogy felmenjek a szírekhez, mire Lambert, és a másik CIA-s pasi rászólnak a fülemre, hogy nyírjam ki Dhaliát (ezt megtehetjük még gyorsan, amíg a lift elindul), vagy ha tanakodunk - Lambert leszid, de nem fújja le az akciót - akkor késõbb a pálya végén...de azt hiszem át lehet a végén jutni Dhalia kinyírása nélkül is...)

Mellesleg, ha csak mostanában játszol a játékkal, azt javaslom várj még egy-két hetet, mert akkor jön ki itthon hivatalos, full szinkronos magyarítással!
Breki33
van egy tippem
Breki33
jó de az érdekelne hogy a felálványozottnál elvileg minek kéne lennie

gondolom nem mászik be velem a csaj P
bon
Szerintem a crackfix-et kéne használni

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hykao
Milyen videókártyád van?
hykao
Egészen a liftig kísér! ...és egy magas ház.
edios
Sziasztok! Van egy kis gondom a játékkal! Bejött a fõmenü, majd megnéztem az introt, bejött a másik menü, csináltam profilt is, de ha startra kattintok, akkor a loading képernyõ pár másodperc után eltûnik és kilép a winbe! 😞
Egyébként ezt csinálta még1 játéknál is, bár nemtom, hogy van-e összefüggés a két error között! Nemhiszem hogy hardver problem, mer ha az lenne, akkor lefagyna, vagy valami normális 😊 de így csak simán kilép, mintha semmi sem történt volna! (sc1et tegnap vittem végig!)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Breki33
de ez a felállványozott ház?
hmm érdekes 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

The Garrett
na ezaz 😄DD
ez az immersion féle 4 CD-s 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hmm, honét szedtél te ilyen spéci verziot? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

The Garrett
de az a pecs csak multipeccs... na mind1 😄

The Garrett
ennyire lama azért nemvagyok. DE pl nekem az a pecs se volt jó ami itt van a topikban. MErt nem us/uk german stb verzió és nem stimmolt.

kipróbálom az 1.01 et mer végülis a pecs fennvan 😛

hykao
Szerintem kezdd újra a TEMPSAVE-el, mert Dhalia el kell, hogy kísérjen egy ház liftjéig!

SPOILER:
ugyanis ott ki kell nyírnod, vagy késõbb a pálya végén (rajtad, és a gyorsaságodon múlik...)
Breki33
a kérdés továbbra is áll

ha elmentem balra és bent vagyok az állványos részen amit leírtam merre kell tovább menni
Breki33
mondom, hogy ott már voltam