Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
( még vmilyen tréning pálya szerûség lehet, átmásztam mindenféle rúdon, meg rácson lemásztam, ott megszólal a fõnök " vannak túszok is , vigyázni kell,... " kimegyek a faviskó elé és BELEFAGY az egész XP, még a taskmanager sem jön be... )
Kell hozzá vmi patch?
Vidkártya: R9200, Catalyst 3.7
*hihi ** *
Nézd meg a feladatoknál, és amit nem értessz azt szótárazd!
(Szólj ha eleged van belõlem)
Tehát hivatalosan így fog megjelenni magyarországon
Ha elolvasod a kiírásokat, hogy mit kell csinálni: kiderül, hogy a toronyban egy éjjellátós õr van, így végig az erõs fényben haladva tudod kiszopatni, mert akkor nem lát semmit, az éjjellátót elvakítja az erõs fény!
Ha nem tudsz angolul, akkor meg rakd félre egy kicsit a játékot, mert nemsokára itthon magyar felirattal és szinkronnal fog kijönni!
Ha jól értem a nagykövetségnél vagy, amikor Sadono kivégez egy túszt. Tovább kell menni a tûz felé, és fel az ereszcsatornán.
egy nagy épületben vagyok, ahol a plafonról lóg egy hatalmas repülõ modell, lementem egy mozgólépcsõn a lift szobába, de egyik lift sem mûködik, ekkor jön az utasítás, de nem tudom hova kell menni, mit kéne megtalálni. Soth kéne becserkészni a ''ticketing area''-ban de nem tudom hogy juthatok oda.
Plíízz help.
de sokkal korábban volt
Dhalia-t nem akarom kinyirni
most csak végignyomnámgyorsan magyarul majd lassan élvezettel P
Már nem emlékszem pontosan a jeruzsálemi pályára, csak arra, hogy milyen nagy kiterjedésû, és szép volt.
Valamint, hogy az egyik részen két pajeszos ortodox zsidó héberül sugdolózik, aztán leülnek a padra. 😊)
Ja meg, hogy egy zsarut maga Dhalia intéz el.
Arra emlékszem, hogy Dhaliával egészen a liftig mentünk, beszáltam, hogy felmenjek a szírekhez, mire Lambert, és a másik CIA-s pasi rászólnak a fülemre, hogy nyírjam ki Dhaliát (ezt megtehetjük még gyorsan, amíg a lift elindul), vagy ha tanakodunk - Lambert leszid, de nem fújja le az akciót - akkor késõbb a pálya végén...de azt hiszem át lehet a végén jutni Dhalia kinyírása nélkül is...)
Mellesleg, ha csak mostanában játszol a játékkal, azt javaslom várj még egy-két hetet, mert akkor jön ki itthon hivatalos, full szinkronos magyarítással!
gondolom nem mászik be velem a csaj P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyébként ezt csinálta még1 játéknál is, bár nemtom, hogy van-e összefüggés a két error között! Nemhiszem hogy hardver problem, mer ha az lenne, akkor lefagyna, vagy valami normális 😊 de így csak simán kilép, mintha semmi sem történt volna! (sc1et tegnap vittem végig!)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
kipróbálom az 1.01 et mer végülis a pecs fennvan 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
SPOILER:
ugyanis ott ki kell nyírnod, vagy késõbb a pálya végén (rajtad, és a gyorsaságodon múlik...)
ha elmentem balra és bent vagyok az állványos részen amit leírtam merre kell tovább menni