Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
Csak nem a készítõk számára!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

uv
Szerintem azért mert fogalmuk sem volt róla, hogy milyen stábbal dolgozunk. Mert lehet,hogy a gamén nem nagyon jön le, de remek színészek voltak/vannak a csapatban. A Forgi esetében - ezt konkrétan hallottam - azért mert szerintük Horgász Samu egy érzelemmentes, hideg profi... (és az így beszél?!)
Na erre varrjál gombot!

Seth
A magyar média még szerintem nem fogta fel hogy ebbe mekkora pénz van...

PSN ID.: Beegabor

hykao
de mi a túróért kértek ilyet?
uv
Az igaz, hogy a szinészek kapnak egy rövid karakterjellemzést, csak sajnos ebbõl egyáltalán nem derül ki, hogy az adott szituban hogyan kell viselkedniük.Sajnos... El fogsz borzadni de elmondom: a kiadó maga kérte, hogy a színészek NE JÁTSZANAK (!), csak mondják fel a szöveget. Képzeld mi lett volna ha még figyelembe is vesszük a kérésüket!

hykao
hát nem tudom, az angol eredeti szinkron pl. ennél a játéknál is, de úgy általában jobb minõségû...pedig gondolom ott sem úgy szinkronizálják a játékot, hogy valaki tolja, és közben hemzseg a szinkronstáb...(amúgy én úgy gondolnám, hogy arra azért lenne lehetõség, hogy legalább a fõbb szinkronosok megismerkedjenek a játékkal, a történeti háttérrel, a szereplõkel, szituációkkal, és akkor talán nem lenne olyan prózai, szavalásszerû némelyik szöveg...pl. Forgách a filmeknél elég jól nyomja a szinkront, itt meg - némely esetben - mintha egy kimittud versmondója lenne... 😄)

szal nem tudom, lehet, hogy játékok esetében elég lenne a feliratozás...bár még mindig reménykedem, hogy egyszer a kezem közé akad egy olyan szinkronminõségû játék, mint a filmek szinkronjai...
uv
Üdv! Élvezettel olvasgattam irásod Pandora szinkronjáról. egy aprócska kiegészítést szeretnék hozzáfûzni:

Sejtésed nem csal: a gamékat tényleg nem úgy szinkronizálják, hogy a színészek látják a játékot. Ennek meg van a maga oka.

- komolyan el tudod képzelni, hogy a stúdióban ott tolong a Pandora Reptér részének húsz szinésze (miközben valaki tolja a játékot) és amikor az õ karakterük feltûnik akkor odapattan a megfelelõ színész a mikrofon elé és bemondja a szöveget? Honnan tudná pl. szerencsétlen színész, hogy az éppen képernyõn levõ karakter a 1. vagy a 7. amerikai zsoldos? Mi van ha a színész elrontja a szöveget? Akkor savegame visszatölt és kezdjük elölrõl?

- egyeztetési problémák miatt sem lehetséges, hogy mindenki egyszerre érjen rá. Még a párbeszédeknél sem. Kapaszkodj meg: a filmeknél sem mindig egyszerre veszik fel, csakhogy ott nagy segítséget jelent a szájmozgás a gesztusok és a mimika, ami ugye a gamékban nem mindig oly erõteljes.

-az átvezetõ múvik természetesen a Pandora esetében is úgy készültek, hogy a színészek látták. Ez ugyanis megoldható volt.

Ami a beszédtechnikai és kiejtési problémákat illeti, abban sajnos igazad van! Egyetlen mentségünk (ha az..), hogy a kiadó valami kegyetlenül szûk határidõt szabott. Három hetünk volt a felvételekre és az összes utómunkára (darabolás, effektezés, mastering + hibajavítások). mellesleg fogalmam sincs, hogy miért tartott eddig a megjelentetés, a kész hanganyag JÚNIUS 14-én lett leadva! Ha viszont csak most jelent meg akkor miért kellett úgy kapkodnunk...?

Szóval ennyit szerettem volna hozzáfûzni.(nem is lett olyan aprócska...)

A SZÜTYÕ-s dologban is egyetéertek veled!

További jó munkát kívánok!

nincs kedve vkinek multyzni?<#kerdes>(nem eredit gamem van)
Maffya
nem tudod a magyar részeket feltenni vhová?

Lord AnonymouS
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Megvettem a gémet, mert nagyon szeretnék vele multizni, de sajna nem megy valamiért. Felraktam a legújjabb patch-et (EMEA_SCPT_Multi_Update1.31.exe), de azt mondja minden csatlakozásnál, hogy nekem más verzióm van, mit tegyek?
Kérem, hogy akinek megvan (a magyar verzió) és játszott már vele neten, az írjon.
Köszönöm

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Danecay
Hi! Azt kérdezném, hogy a magyar verzió letölthetõ e valahonnan? Mielõtt megveszem kipróbálnám, hogy milyen 😊 Jöhet privátban is.

Köszi mindenkinek a segitséget sikerült végre!<#vigyor3>
nem látja egymást a két git(1.1pach+crack)
0ppika
Igen, sztem a problémára rájöttél, csak a megoldást nemtod 😄
Mit csinál?

http://epica.nl

próbáltad már multyban?mert mi nem jövünk rá hogy mi a problema
0ppika
<#wave>

http://epica.nl

Sziasztok!
Maffya
valahonnan megszerezhetö a magyar fájlok a játékhoz?

báttyó02
A videókártyád miatt,nekem is olyan van és nem ismeri fel a játék,úgyhogy ne is próbálkozz<#szomoru1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Danecay
Hi! Azt kérdezném, hogy a magyar verzió letölthetõ e valahonnan? Mielõtt megveszem kipróbálnám, hogy milyen 😊 Jöhet privátban is.

Lord AnonymouS
feladtam, ez van, nem megy

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Tibor
nekem a játékban elindítom az elsõ küldit és kivág nemtom miért van ez? kérlek segítsetek

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Lord AnonymouS
megpróbálok még valamit! lehet menni fog, utána irc!

menjünk az irc ott könnyebb a kommunikácio
Lord AnonymouS
neked sem megy? nem ismeri fel a kártyád? Fura. Meg az is, hogy eddig nekem ment. Ez a Winpcap fennt van neked? Az kell, de csak a 3.0-val megy elvileg

de nekem nincs is fennt az sp2 és nekem ugy sem ok-s a dolog
Lord AnonymouS
Sztem az SP2 zavar be...

én sem értem mi lehet a gáz<#kerdes><#schmoll2><#rinya>
Lord AnonymouS
ehh, úgy látszik nem, nem tudok mit csinálni, nem ismeri fel a packet device-ot. Eddig kb 20-szor újraindítottam a gépet és 10szer újraraktam a Git-et és a Winpcap-et is. Nem igaz! :-(((

<#dumcsi><#guluszem1>
Lord AnonymouS
ok, 5 perc és kiderül, hogy megy e vagy nem. Drukkolj :-)

lehet a régivel kéne bajlódni nem?!?(0.97)<#nemtudom>
Lord AnonymouS
Nem, épp a GIT-tel szenvedek, nem találja a kapcsolataim <#falbav>
De nem adom fel!

na mi van megint eltünt mindenki?<#shakehead>
Lord AnonymouS
Melyik szoba és hol? A quakeneten nyitottam egy #scpt.hu-t, kb 15 perc múlva beszélhetünk ott.

gyerünk az irc re
takraj
Nekem is kéne, de szinkronnal!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Lord AnonymouS
Tûzfal ki van kapcsolva? A Windowsé baj szokott lenni. Vagy esetleg, ha az aki indít LAN-on van, lehet még bajos.
Jöhetek én is? Nagyon hiányzik és itt senki sem akar jönni, az eredeti meg még nincs meg. <#rinya>

Hali!A haverommal próbáltunk játszani a neten de nem látta egymást a két git<#szomoru1>(1.1 patch+crack)nem tudjátok mi lehet a baj?minden ugy van beállitva ahogy kell!Nem tudja vki mi lehet a baj???
Mayday
Utalsz visszaolvasni, mi? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

kinek van meg a magyar verzió, amit magyarul adtak ki Mo-n?? ha megvan valakinek, akkor kitudná nekem szedni belõle a magyar szövegeket, meg a magyar betöltõképernyõket? nagyon megköszönném, 1000thx
hykao
1. olvasd el, hogy mit írnak, ha tudsz egy kicsit angolul, ha nem szótárazz egy kicsikét!
2. hogy jutottál el idáig, ha azt sem érted, mi történik körülötted?

Ha végképp nem megy, akkor:

SPOILER
(...a terroristáknak a védõoltás miatt valamivel magasabb a hõmérsékletük, ami ugye jól érzékelhetõ a hõképlátóval...az összes terroristát meg kell ölnöd...)
Szevasztok! Nekem 1 kis segitség kellene a Splinter Cell: Pandora Tomorrow játékban a repülöteres pályánál akadtam el, belopoztam a parkoloházba a kamion platóján aztán utána kifaggattam mindenkit akit lehetett de semmi, hogyan illetve merre kellene tovább menni és mit kellene még csinálni???<#gun> Várom a tippeket e-mailben vagy itt!<#nezze> Az e-mailcimem: [email protected] Elõre is köszike<#beka3>

Mayday
Nem letoltheto meg.
Ne legyel telhetetlen, nincs minden azonnal, foleg, ha mar magyarul kiadott jatekrol van szo.
Nagyon sok magyarul kiadott jatekot nem tudsz sehonnan letolteni, legyen az regi vagy uj, jo esellyel ezt sem fogod megtalalni.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

takraj
hahó!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
A magyar változatot honnan lehet tölteni? (szinkronosat)

Ja,sajna ez bug volt. Újrajátszottam a pályát, és most jó. Köszi

Rage47
Sziasztok!
Nálam valamiért "fura" a hang. Játék közben valamikor a beszéd meg a lövések "recsegnek". sound blaster 5.1 -em van...
Talán kellene valami patch a játékhoz? Nem tudom volt-e valakinek ilyen, de gondoltam megkérdezem...
DarkJedi
Asszem ez bug.. nem mentél körbe hanem az õrök kijátszásával jutottál a nõhöz ugye? 😊
Nekem is ez volt, kezdheted elölrõl..

El kell menni jobbra, és ha jól emléxem, valahogy fel a tetõre, és onnan ide.

Csao! egy kicsit elakadtam😞 ez a lotyó nem akar mozdulni innen. tud vki segiteni?