Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na erre varrjál gombot!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
szal nem tudom, lehet, hogy játékok esetében elég lenne a feliratozás...bár még mindig reménykedem, hogy egyszer a kezem közé akad egy olyan szinkronminõségû játék, mint a filmek szinkronjai...
Sejtésed nem csal: a gamékat tényleg nem úgy szinkronizálják, hogy a színészek látják a játékot. Ennek meg van a maga oka.
- komolyan el tudod képzelni, hogy a stúdióban ott tolong a Pandora Reptér részének húsz szinésze (miközben valaki tolja a játékot) és amikor az õ karakterük feltûnik akkor odapattan a megfelelõ színész a mikrofon elé és bemondja a szöveget? Honnan tudná pl. szerencsétlen színész, hogy az éppen képernyõn levõ karakter a 1. vagy a 7. amerikai zsoldos? Mi van ha a színész elrontja a szöveget? Akkor savegame visszatölt és kezdjük elölrõl?
- egyeztetési problémák miatt sem lehetséges, hogy mindenki egyszerre érjen rá. Még a párbeszédeknél sem. Kapaszkodj meg: a filmeknél sem mindig egyszerre veszik fel, csakhogy ott nagy segítséget jelent a szájmozgás a gesztusok és a mimika, ami ugye a gamékban nem mindig oly erõteljes.
-az átvezetõ múvik természetesen a Pandora esetében is úgy készültek, hogy a színészek látták. Ez ugyanis megoldható volt.
Ami a beszédtechnikai és kiejtési problémákat illeti, abban sajnos igazad van! Egyetlen mentségünk (ha az..), hogy a kiadó valami kegyetlenül szûk határidõt szabott. Három hetünk volt a felvételekre és az összes utómunkára (darabolás, effektezés, mastering + hibajavítások). mellesleg fogalmam sincs, hogy miért tartott eddig a megjelentetés, a kész hanganyag JÚNIUS 14-én lett leadva! Ha viszont csak most jelent meg akkor miért kellett úgy kapkodnunk...?
Szóval ennyit szerettem volna hozzáfûzni.(nem is lett olyan aprócska...)
A SZÜTYÕ-s dologban is egyetéertek veled!
További jó munkát kívánok!
Van egy kis problémám. Megvettem a gémet, mert nagyon szeretnék vele multizni, de sajna nem megy valamiért. Felraktam a legújjabb patch-et (EMEA_SCPT_Multi_Update1.31.exe), de azt mondja minden csatlakozásnál, hogy nekem más verzióm van, mit tegyek?
Kérem, hogy akinek megvan (a magyar verzió) és játszott már vele neten, az írjon.
Köszönöm
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
De nem adom fel!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Jöhetek én is? Nagyon hiányzik és itt senki sem akar jönni, az eredeti meg még nincs meg. <#rinya>#rinya>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
2. hogy jutottál el idáig, ha azt sem érted, mi történik körülötted?
Ha végképp nem megy, akkor:
SPOILER
(...a terroristáknak a védõoltás miatt valamivel magasabb a hõmérsékletük, ami ugye jól érzékelhetõ a hõképlátóval...az összes terroristát meg kell ölnöd...)
Ne legyel telhetetlen, nincs minden azonnal, foleg, ha mar magyarul kiadott jatekrol van szo.
Nagyon sok magyarul kiadott jatekot nem tudsz sehonnan letolteni, legyen az regi vagy uj, jo esellyel ezt sem fogod megtalalni.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Nálam valamiért "fura" a hang. Játék közben valamikor a beszéd meg a lövések "recsegnek". sound blaster 5.1 -em van...
Talán kellene valami patch a játékhoz? Nem tudom volt-e valakinek ilyen, de gondoltam megkérdezem...
Nekem is ez volt, kezdheted elölrõl..
El kell menni jobbra, és ha jól emléxem, valahogy fel a tetõre, és onnan ide.

Csao! egy kicsit elakadtam😞 ez a lotyó nem akar mozdulni innen. tud vki segiteni?