Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem benne vagyok,hanem talán most kellene felhivni ellenörzésre.Mindegy,a technikus a kikérdezés után leütve,mission over.
Ja,kösz,már megoldottam és végre tovább is jutottam.Most vagyok asszem a tengeralattjároban.Itt a technikust kihallgatom,aztán muszáj leütnöm,de akkor vége a küldetésnek.Ha jol gondolom,már volt korábban vkinek ilyen gondja,visszalapozok,hátha találok megoldást.
Az elsõ pályát, hogy csináltad meg?Abban is kellett ilyet csinálni.A fal mellé állsz az oldaladdal és megnyomod a shift-et és amikor a levegõben van Sam akkor még 1x megnyomod.Akkor terpeszbe áll majd.Aztán onnan megint felugrassz és fent is vagy.
Kész,az összes billentyûvel megprobáltam a falra felugrani,de nem ment.
Egyébként ott a beugroban fent van egy nyitott rész a tetõtérben.Oda fellöttem egy kamerát és láttam,hogy a tetõ alatt a tuloldalon van egy fegyveres.Na oda kellene feljutnom,de nem tudok terpeszben felugrani.
Egyébként ott a beugroban fent van egy nyitott rész a tetõtérben.Oda fellöttem egy kamerát és láttam,hogy a tetõ alatt a tuloldalon van egy fegyveres.Na oda kellene feljutnom,de nem tudok terpeszben felugrani.
Tudom,hogy én vagyok a legbénább splinteres,de hogy kell terpeszugrani?Shift+?
Az jonak tünik,megprobálom,THX!
Én nem olyan régen csináltam ezt a pályát és úgy emlékszem, hogy a kutyás kennel mellett jobbra van egy beugró rész. Ott kell terpeszugrással felugrani és jobbra felmászni a falra.
Csoki! Segitség!
Az a gondom a sp2-vel,hogy felinstallálom a játékot,(3 cd vel,de 4 cd van nálam,de azt nem kéri.)
leszedtem egy crackot is.
Eddig OK.
A probléma most jön:elinditom,bejönnek videók meg egy valami,amikor a kezemet kell kiszedni egy lakatból.
És utána tölti az elsõ pályát,de mikor betöltötte kidob a windowsba. Légyszi segitsen valaki!
Az a gondom a sp2-vel,hogy felinstallálom a játékot,(3 cd vel,de 4 cd van nálam,de azt nem kéri.)
leszedtem egy crackot is.
Eddig OK.
A probléma most jön:elinditom,bejönnek videók meg egy valami,amikor a kezemet kell kiszedni egy lakatból.
És utána tölti az elsõ pályát,de mikor betöltötte kidob a windowsba. Légyszi segitsen valaki!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ha ez az ahol kutyák vannak egy kennelben,alatt kis patak szerrüség akkor csak oda kell sétálnod a kenneltQl jobbra esQ árnyékos "fal-bemélyedéshez"
Remélem érthetQ
Remélem érthetQ

semmi nem jött be.Nincs aktiv felület,nem lehet átmászni,átcsuszni,felemelni,kinyitni semmit és nem is tölt uj pályát.
Ja,ott vagyok,ahol mondod,keresgéltem is arrafele,de nem volt átjáro.Lehet valami bug?Azért elmegyek megprobálom mégeccer.
Jó, már tudom hol vagy.
Kicsit keveredik bennem a demó és a teljes, a hackeletlen demónak itt volt vége.
Namost vagy be kell menned a kis beugróba, és töltés lesz, vagy a mellette lévõ ajtón kell átmenni, ha ez nincs nyitva, akkor a vizen keresztül leguggolva, vagy a falnak lapulva tudsz átmenni.
Valami ilyesmi, de már pontosan nem emlékszem.
Kicsit keveredik bennem a demó és a teljes, a hackeletlen demónak itt volt vége.
Namost vagy be kell menned a kis beugróba, és töltés lesz, vagy a mellette lévõ ajtón kell átmenni, ha ez nincs nyitva, akkor a vizen keresztül leguggolva, vagy a falnak lapulva tudsz átmenni.
Valami ilyesmi, de már pontosan nem emlékszem.
PrintSreen-t megnyomod kilépsz és paintba alt+v. aztán elmented.De ez a pálya volt a demóban is nem?
csinálnék,ha tudnám,hogyan.Nem vagyok tul profi,csak szeretek jáccani.
az lesz az,a bunker,de nem tudom,hol juthatok le
asszem indonézia,de nem vagyok benne biztos.ez a küldetés ugy kezdödött,hogy figyelek a nagy füben este és pásztáz egy lézercsik,egy ör sétál,elöttem néhány fakunyho,egyik elött egy automata géppuska.Azt kikapcsoltam,kunyhok között eljutottam egy kis udvarra,ahol szintén pásztáz egy piros lézer a toronybol,van két ör.ezeket leszedtem,aztán egy ujabb udvarra értem,ahol két ör ül egy fa asztalnál,van egy kunyho és egy rotweiler bezárva.mindenkit leszedtem,de nincs tovább ut.A tornyokba pedig nem tudok felmászni.Olyan volt már korábban,hogy a toronybol át kellett csuszni kötélen vhova,de még nagyon az elején.Két hete nem tudok innen elmozdulni...k.ra idegesit.
Szerintem is valami kötélen kell átcsúszni és utána meg egy kunyhóból lehet lemenni a föld alatti bunkerbe, asszem ott van lent a kábítószergyár...
http://epica.nl
Hát én így ezek alapján nem vágom.
Már elég régen nyomtam végig, de milyen lézerkövetõs puskákról van szó? Nem emlékszem? Hol vagy pontosan? Indonéziában, vagy Kelet-Timoron??? Hogy kezdõdik a küldetés pontosan???
Már elég régen nyomtam végig, de milyen lézerkövetõs puskákról van szó? Nem emlékszem? Hol vagy pontosan? Indonéziában, vagy Kelet-Timoron??? Hogy kezdõdik a küldetés pontosan???
ez a vonatos pálya után van,amikor lézerkövetõs puskákkal pásztázzák a terepet.A tornyokba nem tudtam felmászni,mert elöttük kerités van,ami nem mászhato felület.Afeladat az lenne,hogy a bunkereket találjam meg.
Nem valami egyértelmû, hogy pontosan hol vagy...lehet, hogy nem is tudod???
Szal ha ott vagy ahol gondolom, akkor fel kell mászni a leshelyre, és onnan kötélen átcsúszni a következõ helyszínre.
Szal ha ott vagy ahol gondolom, akkor fel kell mászni a leshelyre, és onnan kötélen átcsúszni a következõ helyszínre.
gondolod,hogy nem probáltam?
merre?
nem tudok.
merre?
nem tudok.
somebody help me!
Dzsungelben járok,ahol két lézerrel figyelik a terepet magaslesekröl.Volt egy automata gépfegyver is,amit kikapcsoltam.Kunyhok között katonák,likvidálva.Még egy rotit is találtam egy kunyhoba bezárva.Szoval itt mit tegyek,hogy továbbjussak?
Dzsungelben járok,ahol két lézerrel figyelik a terepet magaslesekröl.Volt egy automata gépfegyver is,amit kikapcsoltam.Kunyhok között katonák,likvidálva.Még egy rotit is találtam egy kunyhoba bezárva.Szoval itt mit tegyek,hogy továbbjussak?
Bocs ha volt már de nem szeretnék 3200 hozzászólást elolvasni.
Ezt a hibaüzenetet kapom induláskor.
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Mitõl lehet?
Ezt a hibaüzenetet kapom induláskor.
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Mitõl lehet?
Hi! Tudom,hogy már kérdeztem, énis, mások is, de mi a helyzett a magyar verzióval? Az már tudom, hogy állítólag készen van már, csak a UBISOFT, sz**akodik, de nem hiszem, hogy úgy készült el a magyar verzió, hogy arra számítottak, hogy a UBISOFT, majd talán csak rá bólint és kiadható lesz. Ezzel arra célzok, hogy valószínûleg még a honosítás készítésének elkezdése elõtt le tárgyalták a UBI-val a dolgot, ha pedig így van, és szerintem így, akkor nem értem, mi a gondja a UBISOFTNAK.
énis!
És sajnálom amit mondtam. Nem is olyan rossz a story. Hülyeségeket mondtam. Az a jelenet amikor a bombát kellet hatástalanítani...3 mp-nél állt meg, mint a filmekben!
Bocsánat...Kicsit felhúzott, hogy nem indul mx-en, mint a Thief III. De sebaj. Szeptemberben jön a mikulás...
És sajnálom amit mondtam. Nem is olyan rossz a story. Hülyeségeket mondtam. Az a jelenet amikor a bombát kellet hatástalanítani...3 mp-nél állt meg, mint a filmekben!
Bocsánat...Kicsit felhúzott, hogy nem indul mx-en, mint a Thief III. De sebaj. Szeptemberben jön a mikulás...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Köszönöm...
csába! mindegy.