4097
-
#3297 1. nem
2. egyelőre nem -
#3296 No, ide is eljutottam végre :)
1.)
A játékhoz megjelent patch-ek közül érdemes v.melyiket letölteni, ha csak single player-ben fogom játszani?
2.)
Az angol verziót le lehet v.hogyan magyarítani? -
#3295 Nem feltétlenül, ne feledjük, hogy a XIII-nak is hatalmas csúszással jött ki a magyar változata...pedig - ha jól tudom - annak csak a feliratai lettek magyarítva...
Namost ehhez képest ez a három hónapos csúszás, szinte semmiség... -
#3294 Szerintem is
-
#3293 Szerintem lemondhatunk a szinkronos verzioról... -
Zsolo #3292 Igen, de már csinálják a 3-at aminek a neve Chaos Theory! Mondjuk az még csak Xbox-ra jön! (Egyenlőre) -
#3291 igen
lesz majd egy chaos theory de az még messze van -
#3290 Splinter Cell-nek melyik a legújabb verziója? Ez a Pandora tomorrow? -
#3289 nah ez sem fog megjelenni már augusztusban sem -
necroman #3288 Hitman2 megvolt,3 nincs,Thief3-at nem ismerem és nincs is meg.De utánanézek,kösz a tippeket.Ha nem akarok lopakodni,akkor mi van még?Az Unreal féle játékokat nem szeretem. -
#3287 ha lopakodós téma érdekel, akkor Hitman 2-3, Thief 3 -
necroman #3286 Na,végignyomtam,de éppen odaértem a dobozhoz.
Néztem a vonatban az ujságokat,de nem esett le semmi.Lehet nincs humorérzékem.
Kereshetek uj játékot.Mit ajánlotok? -
Vlala #3285 A vonatos pályán észrevettétek már a poént? Demóban is benne van (nekem csak az van meg... még!)
A padlón nézzétek az újságokat! -
kispalika #3284 OAzon a szinten van ahol a 3 pasas. Az egyik általában ott guggol előtte és bütyköli. -
necroman #3283 nem is tudom pontosan,hol van a cucc,mert nincs idöm megkeresni
-
kispalika #3282 Nekem is elindult az óra, már amikor közelítettem a 3 tag felé, pedig meg sem láttak. Akkor mentem, mikor viszonylag közel voltak egymáshoz. Így gyorsan lelőttem őket, aztán ugrás és futás a vírustároló kütyühöz. -
necroman #3281 Hu,ez érdekel!Ha az elsö arcot lelövöm,már fut is az ora. -
Zsolo #3280 Okosnak kell lenni! Ha ügyes vagy akkor az óra nem indul el! -
necroman #3279 utolag már minden egyszerü,csak bosszanto,ha nem tudok sokáig továbbmenni. -
necroman #3278 oké,oké,már az idövel küzdök a lépcsöknél.Mire a három tagot leszedem,letelik az idöm
-
Zsolo #3277 El kell indulniuk! -
#3276 És tartsd rajtuk amíg lehet -
#3275 A hQérzékelQvel zoomolj rájuk,az Isten áldjon meg! -
necroman #3274 hiába nézem a terroristákat,nem akarnak mozdulni és a lift sem. -
necroman #3273 ránéztem a három tenorre,de a lift továbbra sem üzemel.És kötelek sehol. -
Zsolo #3272 A három terroristára ránézel és elindulnak, aztán a jobb szélső lift működni fog. Elindulsz vele és majd megállítják neked, felül kimászol és a köteleken elindulsz. -
Zsolo #3271 Ha a lifteknél vagy akkor kell lennie, méghozzá 12darabnak ... ha nem látod akkor nem ott vagy. -
#3270 Biztos, hogy jól detektáltad mindhárom terroristát lent? -
#3269 -
necroman #3268 hát,nem tudok felmászni a liftekre.Hol?Kötelet sem látok sehol. -
necroman #3267 köszi szépen,probálom
-
Zsolo #3266 A köteleken kell felmászni! -
Zsolo #3265 Középső lifnek a tetejére felmászol és ott lesz egy kis rés ... ott kimész és ennyi! -
necroman #3264 Lehet,hogy vicces,de egyik lift sem müködik
-
#3263 Csak az egyik lesz jó... -
#3262 Te....ez vmi vicc amit itt csinálsz?? -
necroman #3261 Na,odaértem én is a ticket areás részhez.3 lift,egyik sem müködik.3terrorista hőtérképen detektálva,üzenet a fülbe megérkezve,DE A KURVA LIFTEK TOVÁBBRA SEM MÜKÖDNEK!!!
mér van ez?
-
Zsolo #3260 Már rájöttem ... végig is vittem! Szóval tárgytalan! -
Zsolo #3259 Elakadtam! Liftaknában vagyok, nagyon sok kötél megy felfelé, felmászok a középső lifthez amiben van egy ember, mert ugyebár látom a hőérzékelővel ... látom azt is hogy az alján van egy ajtó, de viszont azt nem tudom kinyitni ... ez egy bug lenne vagy máshonnan kell megközeliteni a liftet? (A tetején is van egy nyílás amin bemehetek, csak éppen nem tudom hogy jutok fel oda)
Valaki segítsen! Előre is köszönöm! -
necroman #3258 jovanjovanjovanjovan,csak ezér1 látogattyátok eszt a topkiot?