Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Oldal 1 / 82Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiszteletem.
reménykedem hátha van valaki aki még játszik evvel a játékkal.
eredeti a játékom és szeretnék összehozni egy magyar játékosokból álló csapatot akik online játszanának
felajánlom a ts3 szerverem 2 szobáját ha lenne kedve valakinek játszani.
elérhetõ vagyok skype:mikulaas16 néven. csak írjátok be,hogy splinter cell miatt kerestek.köszönettel:miku
Mivel egy-páran nyavalyogtatok magyarításért, tessék itt van.

Egy oldalon találtam, nagyon friss.

Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow Teljes Magyarítása letölthetõ!

Ez csak a magyarítás, nem a teljes játék!

Magyar felirat és textúrák és szinkron (a videók is), csak az egyjátékos részének a fordítását tartalmazza. A telepítõ learchiválja a játék eredeti fájljait a magyarítás telepítése elõtt, és utána telepíti fel a magyarítást, és amikor eltávolítod a magyarítást, visszaáll az eredeti állapot.

Megaupload: Part1 Part2 Part3 Part4

Rapidshare: Part1 Part2 Part3 Part4

Hotfile: Part1 Part2 Part3 Part4

Nem teszteltem, de állítólag jól mükõsik, és azt írták róla, hogy még le is archiválja a telepítés elõtt, az eredeti fájlokat, nég mielõtt felülírásra kerülnének, ha eltávolítod, akkor visszaáll az eredeti állapot.
csáó

"Elhagyatott kikötõ
A bázison kérdezzük ki az irányítópultnál lévõ embert, majd rejtsük el, és menjünk tovább (A tengeralatjáróhoz egy függõlift visz, ezzel jussunk szépen oda, közben el kell intézni pár rosszfiút.")

kikérdezem a csávókát elmond mindent,de ha leütöm vége a játéknak :S

tigeroo
canyourunit.com
hykao
Hát nagyon kérdéses a dolog...de van demó a játékból. Szedd le, és kiderül.
Sziasztok ! Azt szeretném megtudni hogy a Splinter Cell: Pandora Tomorow elfut e a gépemen akadozás nélkül. Gépem adatai:
Intel(R)Core(TM)Duo CPU T2450 @ 2.00 Ghz 2.00 Ghz, 1 Gb RAM
Grafika😞ezt nem tudom lefordítani)

Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report

Report Date: 10/28/2009
Report Time: 15:54:08
Driver Version: 6.14.10.4543
Operating System: Windows XP* Home Edition, Szervizcsomag 3 (5.1.2600)
Default Language: Hungarian
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 128 MB
Graphics Memory in Use: 10 MB
Processor: x86 family 6 Model 14 Stepping 12
Processor Speed: 1995 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 27A2
Device Revision: 03

Videókártya: Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Familyide

Elõre is köszönöm!
Tekken5
Szerinted nem láttam? Megoldotta? Sose lehet tudni... 😄

biomage
eh, nézd már meg mikor irt -.-, majdnem 2 hónapja, már rég megoldta 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tekken5
Szia!

Akkor nézd meg a youtube-on.
Nem vagyok benne biztos, hogy jó vidit mutatok-e meg, de talán ebben megtalálod a megoldást.
KLIKKELJ! 😊

Hello!

Elakadtam az indonéz mapon!Sadono-t kell kihallgatnom bent áll egy szobában kamera van mellette az ajtó felett, én kint állok,hová lõjem a kis kamerát?Próbálkoztam sadonoval szembe a falra lõttem rá zoomoltam sadonora de nem akarja lehallgatnia beszélgetést!!!SEgítség!
zoliii
valakinek van ehhez a játékhoz egy 100%-os mentése elõre is köszönöm.

Sziasztok, Vista alatt vhogy mûködésre lehet bírni?

Hello nekem lenne kedvem Hamachin multizni ugyhogy én benne vagyok!😄😄
balee4
Akinek nem ment dual-core procival a game a szokásos megoldás: elindítod a gamet, aztán ctrl+alt+del, affinitás beállításai és letiltod az egyik magot, nekem így fagyás nélkül ment.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Amikor a kódot kell tõle megtudni? Én csak simán mellé (asszem mögé) löttem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kérlek vki az én kérdésemre is válaszoljon:

Nem tudok tovább jutni azon amikor kamerát kell kilõni.
Kilõttem már ezer helyre de Sadono meg a másik meg se moccan.
Láttam volt egy oan hsz hogy lõdd a zöld mohára ,na de én oat se látok.
Kérlek vki segítsen.
hykao
Talán a dual core miatt (de csak tipp)
Ja még egy kérdés, az miért van hogy befagy a játék az elsõ videó után? A splinter cell 1-nél is ugyanezt csinálja. Mi lehet a gond? Elõre is köszi.
Uhh, köszi szépen, hát akkor érthetõ miért nem ment😊. Na mindegy remélem a chaos theory-nak még megy a multi része. Mégegyszer köszi.
biomage
Remélem nem leszel nagyon letörve, olvasd el ezt link

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok!Én megvettem eredetiben a trilogy-t és a pandora tomorrowal szeretnék neten játszani, frissítettem is 1.31-es patch-el, és amikor beakarok jelentkezni azt írja, hogy nem kompatibilis, pedig ez a legújabb patch, szal nem értem. Mi lehet a gond? Ja és magyarítást hol találok hozzá, mert sajna ebben a trilogy-s kiadásban az angol verziók vannak? Elõre is köszi.
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni????
Lax international airport-on vagyok (Dili Timor/level) és az a feladat,hogy azonosítani kell Soth-t a jegykezelõ területen csak nem értem, hogy hogy???? Én pedig az elsõn vagyok de sehogy se tudok lejutni vagy innen azonosítani..
Elõre is köszönöm, rem tud segít valaki.
Hali!

Nem tudok tovább jutni azon amikor kamerát kell kilõni.
Kilõttem már ezer helyre de Sadono meg a másik meg se moccan.
Láttam volt egy oan hsz hogy lõdd a zöld mohára ,na de én oat se látok.
Kérlek vki segítsen.
Ben007
hát ez remek de most egy vasam sincs (most vettem mp4-et) de akkor megvárom a húsvétot

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

hykao
Itthon magyarul jelent meg... Meg kell venni. 1500 forint igazán nem sok érte: KATT ...vagy itt van még olcsóbban: KATT
Ben007
a magyaritások porton is néztem de 404-es hiba van<#szomoru1>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
olvastam hogy már van hozzá magyarosítás de nem találom plííz hellp

helló!
hamachin keresztül nem lehetne játszani???
lan-ban megy de 2-en kicsit unalmas ezért kéne még pár ember!
akinek lenne kedve az írja ide és megadom utána az msn-em
de nem biztos hogy menni fog:S
csá

Az elõbbi üzenetet erre írtam:
Éljen Deviance!!

Ezzel már megy a game!
SPLINTER.CELL.PANDORA.TOMORROW.V1.0.ENG.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP (1.6M😎 😊
És honnan a ..csából kell letölteni te szerencsétlen Barom?! Beírod ide a nevét a linkjét meg nem?! Nincs annyi eszed hogy ideírd hogy ne'b..meg innen letöltheted?!<#boxer><#boxer><#boxer>
biomage
kicsit utána jártan az internetes játékal kapcsolatban és ezt találtam 😞
link

biomage
visza tértem a játékhoz 😊 milyen jó a nagy gépemel teljesre rakni mindent 😄, kár hogy nem tudok multizni interneten

Prince23
Helyes!

hykao
Tessék, mostmár látszik... 😊
Prince23
Nem látszik a Banner!!!

ha jól emlékszem az eér görgõ gombját tekergesd, az sikerülhet
szia

jackson77
Hello.

Pár napja szedtem le a játékot szinkronosan.
De van vele egy kis gondom.
Nem találok a játékban olyan menüt hogy kilépés.
Azóta nem is játszottam vele pont emiatt ... csak akkor az elejét néztem meg.
Már az összes gombot végignyomkodtam a bill. de semmivel se tudok kilépni csak úgy ha újraindítom a gépet. 😞
Ilyenkor mi van? Lehet kaki a játék amit leszedtem?
... nem igaz hogy nincs benne kilépés menü ...

helo! Melyik gombbal lehet futni??? Mert nincs a beállításoknál bent és vicc hogy egyfolytában csak sétálni tudok.....

hykao
Rá lehet erõltetni, de nincs értelme, mert egyrészt átvilágítanak a textúrákon bizonyos fényforrások, illetve Sam meg szellemként tündököl a sötétségben élsimítás mellett... 😊
grebber
Hálistennek már azthittem szar a gépem 😄

Next PC upgrade: 2022

hykao
Nem támogatott.
grebber
Ebben a gameben van élsimítás?

Prince23
Sztem, mivel magyar játék, vedd meg, megéri, olcsó is😊
a multit azt nem tom.

engedjetek meg egy nagyon láma kérdést (csak most találtam rá erre a progira és nem tudom "megvegyem-e"):
multi módban lehet-e botok ellen játszani?

grebber
Na most szereztem meg magyar szinkronnal a gamet és megint végigfogom vinni igy!

Telepítés után ezt irja!

Ez micsoda aminél a piros X van?

Prince23
Magyarul nagyon kira gém... csak hát azért a szinkron lehetne jobb is. Egy-két emberkének jó, meg Samnek is.
Grafika: 4/5
Hangok: 4/5
Irányíthatóság: 5/5
Hangulat: 4/5
Küldetések felépítése: 4/5

Azt irja version is not compatible,please update your software.
Hello,lenne egy kérdésem,megvan eredetibe a játék felteszem eltöltöttem 1.31(UK) verziot feltettem,elinditom bemegyek multiba és mikor csatlakozok ubi.com-on azt mondja hogy nem jo a verzio,ez mitöl van?Én nem találtam frisebbet az 1.31-nél,pls help.
Streetlife
sziasztok,a a játék mûködik vista alatt?

Oldal 1 / 82Következő →