Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reménykedem hátha van valaki aki még játszik evvel a játékkal.
eredeti a játékom és szeretnék összehozni egy magyar játékosokból álló csapatot akik online játszanának
felajánlom a ts3 szerverem 2 szobáját ha lenne kedve valakinek játszani.
elérhetõ vagyok skype:mikulaas16 néven. csak írjátok be,hogy splinter cell miatt kerestek.köszönettel:miku
Egy oldalon találtam, nagyon friss.
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow Teljes Magyarítása letölthetõ!
Ez csak a magyarítás, nem a teljes játék!
Magyar felirat és textúrák és szinkron (a videók is), csak az egyjátékos részének a fordítását tartalmazza. A telepítõ learchiválja a játék eredeti fájljait a magyarítás telepítése elõtt, és utána telepíti fel a magyarítást, és amikor eltávolítod a magyarítást, visszaáll az eredeti állapot.
Megaupload: Part1 Part2 Part3 Part4
Rapidshare: Part1 Part2 Part3 Part4
Hotfile: Part1 Part2 Part3 Part4
Nem teszteltem, de állítólag jól mükõsik, és azt írták róla, hogy még le is archiválja a telepítés elõtt, az eredeti fájlokat, nég mielõtt felülírásra kerülnének, ha eltávolítod, akkor visszaáll az eredeti állapot.
"Elhagyatott kikötõ
A bázison kérdezzük ki az irányítópultnál lévõ embert, majd rejtsük el, és menjünk tovább (A tengeralatjáróhoz egy függõlift visz, ezzel jussunk szépen oda, közben el kell intézni pár rosszfiút.")
kikérdezem a csávókát elmond mindent,de ha leütöm vége a játéknak :S
Intel(R)Core(TM)Duo CPU T2450 @ 2.00 Ghz 2.00 Ghz, 1 Gb RAM
Grafika😞ezt nem tudom lefordítani)
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report
Report Date: 10/28/2009
Report Time
Driver Version: 6.14.10.4543
Operating System: Windows XP* Home Edition, Szervizcsomag 3 (5.1.2600)
Default Language: Hungarian
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 128 MB
Graphics Memory in Use: 10 MB
Processor: x86 family 6 Model 14 Stepping 12
Processor Speed: 1995 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 27A2
Device Revision: 03
Videókártya: Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Familyide
Elõre is köszönöm!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Akkor nézd meg a youtube-on.
Nem vagyok benne biztos, hogy jó vidit mutatok-e meg, de talán ebben megtalálod a megoldást.
KLIKKELJ! 😊
Elakadtam az indonéz mapon!Sadono-t kell kihallgatnom bent áll egy szobában kamera van mellette az ajtó felett, én kint állok,hová lõjem a kis kamerát?Próbálkoztam sadonoval szembe a falra lõttem rá zoomoltam sadonora de nem akarja lehallgatnia beszélgetést!!!SEgítség!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem tudok tovább jutni azon amikor kamerát kell kilõni.
Kilõttem már ezer helyre de Sadono meg a másik meg se moccan.
Láttam volt egy oan hsz hogy lõdd a zöld mohára ,na de én oat se látok.
Kérlek vki segítsen.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Valaki tudna segíteni????
Lax international airport-on vagyok (Dili Timor/level) és az a feladat,hogy azonosítani kell Soth-t a jegykezelõ területen csak nem értem, hogy hogy???? Én pedig az elsõn vagyok de sehogy se tudok lejutni vagy innen azonosítani..
Elõre is köszönöm, rem tud segít valaki.
Nem tudok tovább jutni azon amikor kamerát kell kilõni.
Kilõttem már ezer helyre de Sadono meg a másik meg se moccan.
Láttam volt egy oan hsz hogy lõdd a zöld mohára ,na de én oat se látok.
Kérlek vki segítsen.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
hamachin keresztül nem lehetne játszani???
lan-ban megy de 2-en kicsit unalmas ezért kéne még pár ember!
akinek lenne kedve az írja ide és megadom utána az msn-em
de nem biztos hogy menni fog:S
csá
Éljen Deviance!!
Ezzel már megy a game!
SPLINTER.CELL.PANDORA.TOMORROW.V1.0.ENG.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP (1.6M😎 😊
szia
Pár napja szedtem le a játékot szinkronosan.
De van vele egy kis gondom.
Nem találok a játékban olyan menüt hogy kilépés.
Azóta nem is játszottam vele pont emiatt ... csak akkor az elejét néztem meg.
Már az összes gombot végignyomkodtam a bill. de semmivel se tudok kilépni csak úgy ha újraindítom a gépet. 😞
Ilyenkor mi van? Lehet kaki a játék amit leszedtem?
... nem igaz hogy nincs benne kilépés menü ...
multi módban lehet-e botok ellen játszani?
Telepítés után ezt irja!
Ez micsoda aminél a piros X van?
Next PC upgrade: 2022
Grafika: 4/5
Hangok: 4/5
Irányíthatóság: 5/5
Hangulat: 4/5
Küldetések felépítése: 4/5