4097
  • hykao #3337
    má' hívtam a bótot, de még nem érkezett meg a cucc...talán délután...
  • nagykispeter
    Várom hogy milyen véleményed lessz rolla!
  • nagykispeter
    Már alig várom !Ezért nem játszottam még vele mert vártam hogy magyarul megjelenjen!Azt hittem nem lessz belőlle semmi
  • hykao #3334
    Ja!
    Ha ez igaz, amit írnak a honlapjukon, akkor holnap berobogok, és este már írom is az első benyomásokat a szinkronról, és a fordításról úgy általában!
  • nagykispeter
    A cdgalaxison állítolag mátol megvásárolható magyar nyelven
  • Lord AnonymouS
    Hali! Van valakinek játszani neten a Git-tel, mint régen? Jó lenne...
  • Dodey
    Hali All!Kérdésem:hol van a találkozó mert az irc-n(#scpt)szobában sehol senki!Ha megváltozott a találka hely és ezt vki tudja akkor help!Köszi elöre is!Bye
  • Danecay
    Most nekem olyat csinál a GAME, hogy betöltődik az első pálya, megyek eg pár lépést és kidob az asztalra mindenféle engine.dll(ha jól emlékszem), meg hasonló hibákkal. Már megvan egy jóideje a játék, igaz játszani még nem játszottam vele, csak próba szintjén de eddig ment. A hibát nem okozhatja esetleg, az új catalys(beta)4.10, vagy az erre épülő OMEGA driver?
  • tomcooper
    Köszi, srácok! A gamecopyworld eszembe sem jutott. :(
    Este megtekintem. :) THX!
  • Danecay
    Hát én nem tudom, akárhogy is van nemrég még úgy volt, hogy összel megjelenik a 3. rész és ha tényleg így lett volna a 2. rész magyarítva aliha vette volna fel a versenyt eladási szempontból a 3. résszel. Ezzel arra célzok, hogy üzleti szempontból megéri e megjelentetni egy több mint fél éves game-t még ha magyar nyelvű is lesz. A játékosok nagytöbsége már végigtolta a game-t igy már nem fognak olyan sokan pézt adni érte, és pont ezért elég olcsón kellene piacra dobni, hogy meg is vegyék, ez viszont nem biztos hogy olyan jövedelmező. Így, hogy már nem túl friss a játék pénzt inkább a gyűjtők fognak adni érte, a többiek pedig maradnak a warez megoldásnál, ahhoz, hogy elkeljen egy párszáz darabos példányban meg nem érdemes megjelentetni.
  • Danecay
    Szerintem inkább a crack lesz a ludas. Azon verzióhoz ami nekem is van van mellékelve egy crack de ezzel nállam sem indult el a game. Én aszem a gamecopyworld-ről töltöttem le a megfelelőt. Ezzel ment a single és a multi rész is. És tényleg arra ügyelj, hogy ne a gyökérbe tedd a crackeket, hanem oda ahol léteznek már ilyen file-ok és értelemszerűen írd felül őket.
  • Amse
    Crack-et hova másoltad?nem a főkönyvtárba kell, hanem a system/offline(vagy fordítva)-ba.Szerintem ez a baj, ha nem akkor a crack.
  • tomcooper
    Gyerekek, segiccsetek, ha még olvassátok!
    Megpróbáltam visszaolvasni, de 21 oldal után feladtam. Bocs.
    Athlon XP 2800, Radeon 9600 XT 256 ram, 512 DDR 400-as mem.,legújabb catalyst, directx 9 és nem indul. Jön a menü, nyomok egy single playert, és kidob egy ablakot: General protection fault, meg még vmi és leáll. Van vkinek működő patche vagy crackje? Dobjon már egy mélt: [email protected], ha egyáltalán ez a gond!!
    Lécci, sgiccsen vki, mert k.-ra szeretném végigtolni! THX!!
  • hykao #3324
    A dolog nem ilyen egyszerű.
    Én nem szeretek dolgozni, feleslegesen meg méginkább nem...
    A magyar szinkronos verzió meg fog jelenni, csak idő kérdése.
    Az elkészült szinkront láttamoztatni kell az UBISOFT-tal, azok meg már többször visszadobták az anyagot.
    Tehát a magyarítás lényegében elkészült már május körül, de nyilván nem ütötte meg az UBI által elvárt mércét...ezért halasztódik a dolog...
    Ezen kívül lehet még olyan is, hogy mostmár akkor kivárják az ünnepek körüli időszakot, és akkor dobják piacra a nagyobb eladási szám reményében...

Várni kell, türelemmel!
    Én biztos nem fogok olyan játékot magyarítani, amihez már van (megfelelő minőségű), vagy itthon magyarul jön ki.
  • KranaZoli #3323
    Hykao!

Te sokkal jobban mozogsz magyarítás körökben. Azt írtad azért nem készítetek a játékhoz magyarítást, mert meg fog jelenni magyar nyelven is.

Ti mennyire fértek hozzá olyan információkhoz, hogy most hogyan is van ennél a gammánál a magyarítás? Én nagyon furcsállom, hogy újságokban megjelentek az előrendelések, stb.

Én a helyetekben ha függetlenek vagytok azoktól akik a hivatalos magyarítást fogják csinálni elkészíteném a játék magyarítását, fel a játék magyarítások közé és egyéb fórumokra, médiákra, aztán törölhetik a seggüket ha megjelenik az Ő cuccosuk mert addigra már mindenki letöltötte a magyarítást.

Egyébként ha én előfizettem volna a magyar verzióra biztosan verném az asztalt, hogy harangozzák össze-vissza és sehol a termék! Trehány egy társaság.
  • Danecay
    Nekem sincs már sok bizadalam a magyar verzió felé. Az óta már az angolnyelvű SCPT image filejai is megsérültek, de beszereztem mégegyszer és szerintem én sem várok tuvább a honosított verzióra. Vannak kétségeim, hogy egyáltalán megjelenik-e valamikor.
  • hykao #3321
    az újabb splinter cellre írtam! azaz a 3. részre.
  • Maffya
    Márciusba jön a magyar? mert akkor elkezdem az angol verziot inkább?
  • hykao #3319
    az majd csak márciusban, mert elhalasztották...
  • Caponee
    Nem tudom, mi lehet a gond ezzel a magyar verzióval de, egy biztos. Nem sietik el. Lassan megjelenik egy újabb Splinter Cell.
  • hykao #3317
    Még nem. Ha megjelenik, egyből tudatom itt!
  • KranaZoli #3316
    Köszi a tippet és az ötletet tényleg volt sima távcső is, azt kellett használni. Így tegnap du-n végig is nyomtam.

Bízom benne sikerül majd megszereznem a magyar verziót is, mert kíváncsi lennék jobban a történetére, ui. elég kevéske volt amit megértettem belőle :(

Megjelent már magyarul?
  • hykao #3315
    Emlékeim szerint ebben a 2. részben már van sima távcső is!
    Asszem azzal kell lenézni a váróba az álmenyezet és a körfolyosó széle (ahol állunk) közt, úgy, hogy még rányomod a hőképlátót is a detektáláshoz.

Soth-ot a legkönnyebb kiszúrni - a hőkölünbségen kívül - a fél lábával!
  • KranaZoli #3314
    Tegnap du-n sem jutottam vele dűlőre, úgyhogy hagytam is a francba, nem idegesíttem vele magam. Ma du-n majd megprószálom azt, hogy simán egér scroll, mert már csak ebben bízok.

Bár ez nekem nem egyértelmű. Jó lett volna a CONTROLS közé felvenni egy távcső billentyűt is, hiszen direkt kerestem, hogy hol találom. Idáig nem használtam. Ott pedig az szerepel, hogy mouse scroll/sniper. Ez számomra annyit jelent, hogy fegyver és azon a távcső :(

Dam it!
  • Zsolo
    Úgyemlékszem hogy elteszed a fegyvert és a scrollal kattintasz egyet és akkor előveszi. (Csak tipp)
  • Amse
    Jaja van sima távcső!Azt kell használni asszem.
  • Zsolo
    Én úgy tudom hogy vam sima távcső is, de nem biztos.
    Azért kell elindulniuk mert bemennek egy szobába és ott ki kell őket nyirnod.
  • KranaZoli #3310
    Mé nem rendeled meg olyantól, aki foglalkozik gamma küldéssel. Asszem 4 CD az egész én tudok olyat, aki 400 pénzért ír CD-t így postaköltség, stb és 2 ezer pénzből megvan a gamma. Annyit meg megér, ha annyira játszani szeretnél vele.
    Nem?
  • KranaZoli #3309
    Szerintem ezt csináltam. Ráközelítettem a 3 user-re, távcsővel és hőkamerával együtt is. Távcső alatt én a fegyver távcsövét értem, ha más is van szóljatok. Szóval rájuk közelítettem amennyire lehetett (6x Zoom), kisétáltam addig a pontig, amíg nem riaszt a kamera. De azok nem moccantak egy tapottat sem :o Pedig rajta hagytam így egy ideig a zoom-ot és a hőkamerát.

Egyáltalán mitől indulnának el ettől?

Most nem azért, mert itt szívok először ezzel a gammával, de ez nekem tök hüleségnek tűnik. Lift is csak akkor kezd működni :o Mi az összefüggés a között, hogy elindulnak és nem működik a lift. V.mi mást is kiagyalhattak volna.

Jó, ma megint prószálom egy ideig, zoom+hőkamera és bízom benne előbb-utóbb elindulnak.

Egyébként kell várni v.mennyi ideig a zoom-olás után, vagy ha jól csináltam akkor rögtön megmoccannak?
  • DONGUBA
    enn meg le szeretnem szedni valahonnan
  • Zsolo
    Nem kell, hogy riadóztasson a kamera. Egyszerüen távcsővel ráközelitesz a 3-om emberkére és azoknak el kell indulniuk, amikor elindulnak akkor a 3-om lift közül működni kezd a jobb oldali. Beszálsz a liftbe, elindul. Aztán megállítják neked, felül kimászol belőle és ott mászkálsz míg nem találod meg a kijáratot.
  • KranaZoli #3306
    Ja, és sajnálom, hogy nem készült hozzá magyarítás :((( Mindenképpen megprószálom majd megszerezni a magyar verziót is, mert feledtébb érdekelne a történet is, de tényleg nem egy túlsablon sztori ez a biológiai fegyver megközelítés...
  • KranaZoli #3305
    Húha!

Látom meghalt a topic :(
    Ha van még itt v.ki az segíthetne nekem is. Én is ott vagyok meglőve, hogy azonosítanom kell a terroristákat.

1.) Természetesen liftek nálam sem működnek.
    2.) Ameddig csak lehetett megtettem mindent. Felmásztam (felugrott nagynehezen Sam) a mozgólépcső párkányára, ott elmegyek egészen addig a pontig, amíg nem riaszt a kamera.
    3.) Aztán elő a fegyver, rá zoom-olok a 3 terroristára, bekapcsolom a hőérzékelőt és ezt a három tagot látom, hogy magas a testhőmérsékletük.
    4.) Így elidőztem egy ideig, visszatartottam a lélegzetem, de csaknem akar kikpáplódni az, hogy azonosítanom kell Soth ellenséget :(
    5.) A liftek témát nem egészen értem amit írtok:

* hol és hova kell felmászni, mikor?

Akinek sikerült túljutni itt az legyenszíves írja meg hogyan sikerült neki, mert a lentebbi üzenetekből számomra nem derült ki egyértelműen :(

Egyébként v.melyik újságban olvastam, hogy az SP2 végig lehet úgyis vinni, hogy senkit nem ölünk meg :) Na, ezt gondolom csak azokra értették akiket tényleg nem muszáj, kell. Próbáltam úgy nyomni a gammát, hogy e szerint játszam és tényleg csak azokba eresztett ólmot akikbe muszáj volt, meg ha már nagyon kívántam :)
  • KranaZoli #3304
    No, tegnap a vonatos részt nyomtam végig.
    Szerintem keggyetlen jó lett ez a rész is! Számomra még a normál fokozat is elég nehéznek tűnik. Egy kicsit túl jónak érzem az ellenfelek intelligenciáját. De vannak dolgok amiken leesett az állam. pl. leoltom a villanykapcsolót, user-kém pedig visszakapcsolja! Jeee! Ez igen!

A vonatos résznél nagyob bejött Sam mozgása, főleg a vonat tetején és oldalán amikor elsüvít mellett egy vonat és Sam egy kézzel kapaszkodik. Ez is igen!
    Meg a vonat tetején a menetszélben történő mozgás az is nagyon brutál. Abban egy gyenge pont volt számomra, amikor megáll a vonat tetején ugyanúgy guggol szépen, mintha a beton stabil talajon lenne :(
    Azé kapaszkodhatna egy kicsit.

Ja, meg a fütyülés, az is király. Úgy emléxem a 1-ben nem volt ilyen.

Ami még mindig nem fér a fejembe, hogy test cipelés közben csak séta, séta, séta.
    Ez komolyan mondom csúcs. Nem vagyok egyszemélyes kommandós, mint Sam de egy 80-90kg-os emberkével a hátamon az lefutok egy rövid darabot.

Na mind1! Talán a 3.-ra még jobban gyúrni fog Sam :)
  • DONGUBA
    Valaki adjon cimet honnan tom leszedni pls.
  • KranaZoli #3302
    Ja, hogy ezek még csak előrendelések :(((
  • KranaZoli #3301
    Még nem jelent meg magyarul ???
    :o
    Én egy rakás újságban, fórumon láttam, hogy Splinter Cell magyarul.
    Akkor az mi?
  • hykao #3300
    Azért írtam, hogy: "egyelőre nem", mert még nem jelent meg magyarul.
  • Caponee
    Szerintem még nem jelet meg magyarul, de javítsatok ki, ha tévedek.
  • KranaZoli #3298
    A magyarul megjelent verzió állomány segítségével sem?