4368
Szal...
-
#283 Nalam a Nero6 tokeletes. -
bobo11 #282 szia
a padus-t bekell állitani valahogy hogy gondnélkül megirja a ps2-es dvd gamet ? -
#281 Nálam az Alcohol dvd-nél még sosem hibázott. -
#280 Mindegyik verziót ajánlod? Te melyiket használod? -
Sil #279 Már egy ideje figyelgetem a hozzászólásokat ebben a topic-ban, nos egyet javasolnék mindenkinek, szerezzétek be a Padus Disc Juggler nevű programot, onnantól kezdve megszűnik minden problémátok azt garantálhatom. Tökéletes image fájlokat készít és nagyon jól meg is írja azokat. Az Alcohol nekem csak CD alapú játékokhoz jött be, a DVD-nél már hibázott. -
lowdog #278 nem kell semmit állítani ahogy én tudom... -
#277 Te en ezt 4-szer probaltam meg... haromszor sikerult egyszer nem. -
#276 Olyan kérdésem lenne, hogy ha eredeti CD-s játékot kiírok DVD-re (mert a CD hangos, bemelegedik stb.), az működni fog? -
#275 Közben szoktam Elastomaniázni :)
Úgy is jó szokott lenni az írás. -
#274 Joaz! Probald meg azzzal! -
#273 Nekem ugyanaz csak Nero6 :) -
bobo11 #272 torrente te dvd-re irsz valamit be kell állitani? -
#271 Alcohollal írtam meg az összes játékot. 1 játék volt hibás, de kiderült, hogy a lemez volt selejt. Szerintem az Alcohol szuper íróprogi! -
bobo11 #270 most szedem le a 6.0.0.19 ultra editiont az jo? -
bobo11 #269 szia Sephi
mi az hogy mezei 6-os nero? -
#268 Mar az hogy alcoholal irod nem jo pont.
Sima mezei Nero6-os 2x sebeseggel ird meg TDK-ra az image filodat es 80% hogy menni fog ha kozben nem dolgozol a gepeden. -
#267 Milyen sebességgel írtad? -
bobo11 #266 valamikacsás és teljesen megirta de nem olvassa be a ps2 csak rángatja az olvasofejet -
#265 Melyik játékot írtad és meddig jutottál az írásban? -
bobo11 #264 sziasztok
tudtok tanácsot adni,irtam 1 lemezt dvd-re /ps2-re/ universal-ra, iso formátumbol alcohol 120 -al és soha nem sikerül ,mit baltázok el,vagy mivel irjak,mire
üdv -
lowdog #263 én a media code-ot írtam... ez is media code lenne? mert akkor ilyen lemezt nem lattam meg... =]
lehet hogy ugyanarra a lemezre gondolunk, mert az egy dolog hogy a neve micsoda... -
lowdog #262 nekem tetszik... =] -
#261 Nem en a DVD-R : TDK R4.7 SS -re gondoltam. Es draga de legalabb minoseg! -
lowdog #260 a DVD-R:TYG01 -esre gondolsz? mer az szerintem is jó csak nagyon drááága... 580+áfa a legolcsóbb ahol láttam... akkor már inkább megéri szerintem a Sony márkájú DVD-R:SONY04D1, ami egy százassal olcsóbb (480+áfa), az is elég jó, ismerek valakit aki ezen árulja a játékokat és csak jót hallottam róla (és tapasztaltam is...) -
#259 Hogy lehet a Manhunt-al jaccani? Az valami remulet... -
lowdog #258 akkor az jó lesz... kicsomagolod és amilyen image fájl lesz belőle azt kell felírni lemezre az image fájlnak megfelelő íróprogrammal... (neroban pl burn image) -
lowdog #257 attól függ milyen géped van =]
mondjuk én egy 366-os celeronon írom a dvd-ket azon nem lehet nagyon semmit csinálni... de szvsz gigahertz felett simán...
próbáld ki egyszer és ha elbassza akkor nem lehet... -
lowdog #256 hát, ha emlékszel a Ghosthunter topikban sítam néha =]
de az már sikerült.
most a Manhuntot nyomom, de így a vége felé már vannak nehézségek, no és persze nem könnyű azt az 5 csillagot összehozni mindenhol =]
egyébként meg a Gran Turismo 3-at is játszom, csak nagyon keveset és ezért kevés százalékom van még és gyenge a kocsim, és mint montam béna vagyok :)
amúgy meg néha Tekken4, Soul Calibur 2, MKDA, de ezek azért mennek =] -
#255 En mindig toltok es webezek is... de ennyi. zene nem megy es mas sem csak explorer es bongeszes oszt kisz... soha nem volt baj vele. -
#254 Tölteni a netről. -
#253 Dvd-írás közben lehet tölteni? -
#252 Orommel jelentem hogy rajottem mi a legjobb DVD marka ami alig tesz roszat a Ps2-nek!!!
Ezt egy tuti forrasbol tudom!
TDK -R 4.7 Data/Video
Semmi hangot nem ad ki es mindent visz tok siman! -
bobo11 #251 dc++ szedtem le rar-ba és kicsomagoltam -
Jinchuu #250 Tudom, pont ezért mondtam azt, hogy lehet nem fog menni. :D -
#249 egyébként van mikor sikerül adatban visszairni cd-re. -
#248 cdrwin megcsinálja. -
#247 winiso -
Jinchuu #246 Az úgy már lehet nem lesz ám jó.
Image file-ba kell leszedni egyből! -
bobo11 #245 sziasztok
az volna a kérdésem hogy vincsire másoltam 1 ps2 gamet csak ugy simán de onnan nemtudom kiirni ezért átkéne raknom képfájl ba de hogy és mivel mert az alcohol csak abbol tud dolgozni vincsiről -
#244 Mit jacco'?