4368
Szal...
  • vgaben
    Aramir!
    Azt ASUS bevált?
  • Sephi
    Te vagy a titkarno ?:)))

Jo a bajszod :)))
  • Aramir
    Hőj, az csak vitz volt. Nemismered azt az urbán-legendát, hogy egy titkárnő betelefonált a supportnak, hogy letörte a számítógép pohártartóját?
    Ja, én vigyorgok ott, mint egy tejbetök
  • Aramir
    Akkor mondom sorban.
    Pio 104: Néha nemismerte fel a lemezeket, amiket beleraktam, aztán egyre sűrűbben csinálta, végül már csak azt csinálta. Egy pucolás meghosszabította az életét egy kerek héttel :) Gariba csere 106-ra.
    Pio 106: Az elején még megírta az újraírható DVD+/-RW-ket, aztán már nem. Elkezdte írni, majd kb 2%-nál kiköpte, hogy az nemis újraírható, ezekután azt írta ki a lemezre, hogy üres és a szabad kapacitása nulla :) Másik íróval lelehetett törölni, úgyhogy legalább a lemez jó maradt.
    Na, ebből lett nekem Asus 402P/D.
  • Sephi
    Hihe hogyan sikerult ?:))

Te en ma' reg meg akartam kerdezni. A logodon a kep az te vagy?
  • Aramir
    Nem, letörtem a pohártartóját
  • vgaben
    Nem értek hozzá ... Sokban különbözik vajon a 4081B-től (sebességet kivéve persze?) De ha jól tudom ez nem tud 1x-es sebességgel írni vagy nem?
  • torrente
    LG4040B eddig nem hibázott egy lemezt sem nálam.
  • vgaben
    Hát az ellen nincs orvosság...
    Félre a súlyos tréfákkal, a Pioneer DVD-R 107D lehet már valahol kapni ?
    Én nem találtam sehol :(
  • Sephi
    Veletlenul rault :)))
  • vgaben
    Aramir: Neked Mi baj volt vele?
  • Aramir
    Én meg örülök, hogy garanaciába kitudták cserélni egy ilyenre kb mésfél hónap alatt.
  • Sephi
    Tudom en is alig szereztem egyet :)
  • Gábor
    Én plextor 708A-t használok. Teljesen meg vagyok elégedve vele.
  • Aramir
    Az mostanában ritka, mint a fehér holló. Asus 402P/D, ugyanaz, mint a Pio106, csak Asus van rászitázva a tálca előlapjára.
  • Sephi
    Pio 106 !!!!!!!

Az a legjobb szerintem :)
  • vgaben
    Sziasztok!
    Megint tanácsért jöttem...
    DVD írót szeretnék venni./nagy általánosságban PS2-re optimalizálva/. Van olyan amit különösen ajánlotok? Én Piokról hallottam jókat, vagy esetleg LG tapasztalat valakinél?
  • Gábor
    Én dvdkről beszéltem végig.A record now-t nem szeretem...olyan fura. Viszont az alcohollal már hármat írtam eleddig hibátlanul, neroval elindulni sem akart az írás, record now-val azt hiszem csak egyet írtam.
  • Sephi
    Nekem a record now baszot el 3 DVD-et :(
  • Aramir
    Ilyen hibát szokott dvd-nél is, szerencsére azt sem bassza el.
  • Sephi
    Ja most ti CD-rol targyaltok... aszitem DVD
  • Aramir
    Hát, nálam szerencsére nemcsinál ilyeneket, olyant szokott, hogy amikor elkezdene írni, akkor kitolja az üres cdt, aztán megfagy. Kikell lőnöm a tasklistából, aztán újra elindítanom a Nero-t. Ja a cd-t nem bassza el.
    Ha ilyen gondod van, akkor tedd fel a saját aspi driverét, vagy ha fentvan, akkor töröld le. Hátha segít.
  • Sephi
    En nekem csakis Nero-val sikerult irni eddig Ps2 DVD-et :(
  • Gábor
    A legújabb nero nagyon nagy csalódás számomra! Discet szúr el akár többször is, lefagy image beolvasás közben, megbízhatatlan végeredmény :((
    Alcoholt használok ezért mostanában dvdhez.
  • Sephi
    Akko lehet a tores xszar... meglatom! Meg van egy nrg filom a Fatal Frame 2 de azt mejd cska holnap irom ki. Ha az is akadozik akkor nem tom mivan mert ilyen meg nem volt...
  • Aramir
    A Nero-ról meg anyit, hogy a hibás dvd-t amikor szedte le image-ba, akkor amikor elért a hibáig, az olvasás leállt, de a neró folytatta a beolvasást látszólag 15000 kb/sec(!)-el és a végén azt írta, hogy minden rendben.
    Azóta én a RecordNow Max-al csinálom a lemezképeket és a Nero-val írom ki.
    De ez még egy régebbi Nero volt (5.5?), nálad Sephi meg biztos, hogy nem ez a gond, mert akkor nem akadozna, hanem lefagyna a játék.
  • Aramir
    Ja, én már szívtam eredeti (MCC) Verbatímokkal is, 5-ből három olvashatattlan volt a lemez végén.
  • Gábor
    Nekem még az eurodatakkal is van gondom néha, így kénytelen vok scratchproof tdkra írni, az atombiztos.
  • Aramir
    Nem, az nemlehet baj, ez nem olyan, mint egy videokazetta, hogy minnél többszőr másolod, annál szarabb.
    Ez van, írd meg egy másik lemezre.
  • Sephi
    A lemez traxdata ami ugye oszes tobbinel van es megyen csodasan.

Akkor roszul imagelte lefele?
  • Aramir
    Vagy a gép, vagy az alapanyag.
    Ha a többi játék nem szaggat, akkor alapanyag.
    Sajnos a legjobb lemezek között is vannak gyengébb darabok.
  • Sephi
    Aramir... ma megirtam a Ratchet And Clank 2 cimu jatekot. Es hogyan? Hat a hever elvitte valakihez aki csinalt a masolt jatekrol .nrg imaget. Ezt az .nrg imeget en megirtam neroval (mert sok masal lehetne:) es 1x sebbesegen megis amikor a jatek elkezdodik akadozik az intro es nehany atvezeto muvi is akdozik... ez mitol lehet?
  • Aramir
    Lásd #144.
  • lowdog
    most látom csak, hogy ez a marharépa 4x írta, holott én direkt 1x állítottam...
    avg ment közben, megy mindig, eddig nem volt gond...
    másik gépben az író tökéletesen ment (celeron 366 volt, RecordNow DX-el), most ebbe meg itt szaraxik nekem...
  • Sephi
    Mindenek elott nezd meg jol hogy ne menyen semmi progi mikozben irod. Foleg anti-virus nem.

• lowdog
    most ez lett... vajh mitől?

####################### Dumping/Recording Progress Log #######################
    PM 01:08:14 Processor info: AMD Athlon(tm) XP 2500+ (1837MHz)
    PM 01:08:14 Memory Available to Windows: 523,760 KB
    PM 01:08:14 Memory Buffer size: 128 MB
    PM 01:08:14 Image file loading: E:\NBASTRT2\NBASTRT2.mds
    PM 01:08:14 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 3.79 GB / 441:28:40
    PM 01:08:16 (G:) ASUS DRW-0402P/D (0:1): Recording Method/Speed
    PM 01:08:16 Recording - DVD DAO - 4.0X (5520 KB/Sec)
    PM 01:10:10 (G:) ASUS DRW-0402P/D (0:1) - [Write ERROR] LBA: 00227280, Length: 16
    S:KEY - 05/21/02 - "Invalid Address For Write"
    PM 01:10:10 (G:) ASUS DRW-0402P/D (0:1): Recording failed!
    PM 01:10:10 Error message: [05/21/02] - Invalid Address For Write
    PM 01:10:10 (G:) ASUS DRW-0402P/D (0:1): Recording failed!
    PM 01:10:10 Image file loading aborted!
    PM 01:10:13 Something is wrong with the recording procedure!
    Please check the log file and report any errors to Technical Support.
    ##############################################################################

üdv
    lowdog
  • lowdog
    thx körülnéztem!
    vettem is egyébként végül TDK-t, TYG01-es fajtájút. megnéztem a Verbatimjaimat, a jobbik, MCC 01RG20 kategóriájúak!
    kösz még egyszer mindenkinek a segítséget!
  • Sephi
    Huhh ez nagyon jo site! Kohi :)

• Aramir
    Amúgy ITT nézz körbe, ha a dvd-k minőségére vagy kiváncsi.
  • Aramir
    Pedig a TDK a legjobb lemez, Tao Yuden gyártmány.