4368
Szal...
-
#123 Hya... -
#122 Itt is. Egyébként ha kapsz Ritek G03 vagy G04-es dvdket, akkor azok is jók lesznek nálad, mivel a Traxdata is Ritek gyártmány.
Nagyon jó még a Samsung 4X és a Sony 4X (MarVo felirattal a közepén és hófehér tetejü), mindkettő visszaolvasáskor felkúszik 16X-os sebességig egy hackelt Toshibán, ami a gyengébb lemezekre nem jellemző, pl Fibra. -
#121 Pio + Nero6+Traxdata = (nalam) Tokeletesen 100% mukodo bisztonsagi masolat. -
tproli #120 Üdv!
A dvd íróm (LG) nem támogatja a prassi-t, se a recordnow-t, így gondban vagyok a *.gi kiterjesztésű fájlok kiírásával. Most azt olvastam valahol, hogy a DVD Decrypter-rel minden gond nélkül ki lehet írni őket, és a ps2 is vinni fogja. Van valakinek erről valamilyen tapasztalata? -
#119 Hát nemtudom, szerintem a program mindegy egy már eleve másolt lemez lemásolásánál.
CdrWin, Nero és nagyritkán RecordnNowMax amit használok, de nemvettem észre külömbséget.
Ami gondot okozhat, az a aspi driver, nálam okozott olyanokat, hogy hogy bizonyos programok nemszerették, ha más aspi van fen. A CdrWin-nek egyszer engedtem telepítéskor, hogy feltegye a saját aspi driverét, utánna az a program szarul írta meg a cdket. Felraktam egy másik aspi-t, a cdrwinnek meg beállítottam, hogy a rendszer aspiját használja, akkor megjavult. Itt lentebb meg Sephi szopik a RecordNowMax-al, pedig mások azt favorizálják, legalábbis a HWSW fórumán. -
#118 Kösz az infókat -
#117 ALCOHOL 120% ezzel kell írni mindent -
crx #116 Ki milyen programall irja az se mindegy általában a gépeknek az élettartalma ki toldhat ha mindig ugyanolyan minöségü lemezre irod ki a játékot. Ha egyszer a gép elfogadja hogy te primcora irod és azt teszed bele akor egy idö után a lézer beál a megfelelö pozicioba. Ha minden játék külömbözö minöségü alapanyagra van irva akor mire bekalibrálja a lézer hogy most jo akor a másiknál már nem jo. mulik az írótol is meg az alapanyagtol gyári vagy már megirt lemezről szeded le a játékot. Milyen programall szeded és mely programall írod ki. Mindenki másra esküszik ez biztos. -
#115 A jóég tudja, hogy melyik milyen, én a fehértetejü szitázatlanból mát több forrásból vettem, azok jók.
Amire már rávan nyomva, hogy 1-4X, azokkal már több gondom volt. -
#114 Van maljziai és tajvani gyátrmányú Princo. Na ebből csak az egyik jó. Azt hiszem a tajvani a jó, de nem vagyok bene tuti. Amit a neten árulnak, annak kb a 80-90%-a a gyengébbik minőségű. -
#113 Én amikor megvettem a gépet újjonan, akkor a gyári lemezt(!) alig akarta vinni, 3-4-re töltötte csak be.
Aztán szétszedtem, beállítottam a lézert, utánna mindent vitt, még a leggagyibb cd-ket is.
Ha tudod, akkor érdemes beállítatni a lézert egy szervízben, mert szerintem ha úgy hagyod, akkor elöbb-utóbb tönkremegy az "erölködéstől".
A dvd lézerét pl szarul állítottam be, erre hozzácsapta a fejet (a lencsét?) a pörgő dvd-hez. Miután jól beállítottam, ez megszünt.
Több infó ITT. -
#112 A Princoból a fehér tetejü 4X-es jó. -
#111 Az a baj, hogy a memorex hol szar, hol jó.
Ők nem gyártanak üres dvd-ket, csak a nevüket adják hozzá.
Van amelyik CMC gyártmány, ilyeneket dobáltam ki sorba, mert olvashatatlanok voltak. Van amelyik jobbfajta gyártmány, szerencséd, hogy olyanokat fogtál ki. -
#110 Köszi...
Azt tudod esetleg, hogy mitől megy gajra a chipelés után? -
#109 Az a fura hogy nekem az elejen meg sok barosagot csinalt de amiota TraxDatazok semmi bajom vele.... -
#108 En mar lassan egy eve hassznalom chippel de nalam a TraxData DVD jon be a legjobban. a Primco-tol ovakodni kell! A Memorex se rosz. -
#107 Hi!
Az érdekelne, hogy kinek mióta megy gond nélkül a chipes PS2-e?
Igaz az, hogy max 1 évig bírják a strapát, és ezt is nagymértékben befolyásolja a másolt DVD lemez márkája,minősége? /No name vs márkás/ -
#106 Szia
boot dvd kell beszereznem??
Ja volt szo 6-800MB játék kocsomagolva 3-4GB
Nem ritka
PL:Deer_Hunter_USA_PS2DVD-iNSOMNiA
5×50Mb de kicsomagolva már 2.3Gb :-)
-
#105 12-17e Ft. Van biztos olcsóbb is és drágább is; ez egy átlag, amit írtam. -
#104 Mielott chipeled probald meg hatha megy. Olvas visza es irtam en egy modszert hogy nalam hogy megy. Ha szerencsed van nem is kell chip. FOleg ha a geped 30004 R -
#103 Köszi
Csippeltetni menyiért lehet??
-
#102 Csippeltetni kell. -
#101 Ja nem eredeti a dvd játék -
#100 Halli adot egy PS2 konzol,DVD játékokat lefogja játcani vagy csipelteni kell??? -
Jinchuu #99 Ahogy bejön az oldal, jobbra írja, hogy "Latest Version", arra katt rá és bejön a download oldal! Ott pedig a legfelsőt szedd le, a Windows Installer alattit! -
#98 El tudnád pontosabban mesélni, hogy mit és hogyan kell csinálni ezzel az Experimental Bittorenttel? Melyiket szedjem le (mert több is van azon az oldalon, amelyet ajánlottál)? -
Realist #97 tud nekem ajánlani valaki privát ftp-t ahol vannak régebbi játékok is?
Kösz! -
#96 VAnnak. -
lowdog #95 a legújabbak mindenkinek megvannak, azokat legkönnyebb letölteni... régiek vannak neki? -
#94 Hi!
Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétől akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tőle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
UI: ha nincs kedves szarakodni, hogy te írd ki. :) -
Gábor #93 Alkohol 120% -
Jinchuu #92 Hali!
A *.mdf (3gb) és a *.mds fileokkal mit kezdjek? Ezeket milyen progi ismeri fel? Vagy esetleg át kell alakítani?
Help! -
#90 mail ment -
Jinchuu #88 BTW neked most bejön ez a suprnova.org? Mert nállam nem akaródzik! :( -
Jinchuu #87 Persze, megoldható, bár teljesen akkor sem lehet letiltani a feltöltést. Amúgy ahhoz nem kell mást tenned, mint leszedni egy experimental bittorrent klienst, pl. innen: http://bt.degreez.net/
Szépen felrakod és utána le tudod venni min. 3k-ra a feltöltést. -
Jinchuu #85 Nekem teljesen jól jön, az FFX2 és a Fatal Frame2 is. Nem tudom mi lehet baj. -
#84 khm, nekem pl. el sem indul, megjelenik a letöltő ablak, azán ozz csücsül 0%-on
-
Jinchuu #83 Ez inkább azon múlik, hogy kikhez vagy csatlakozva. Ha van köztük nagy sávszélességű egyén akkor igen gyors tud lenni (200k pl.). Nekem most 20-25-30k-val jön egy file. Mindig változik, attól függően, hogy kikhez csatlakozom. -
Jinchuu #81 Folytatja a megkezdett letöltést, ha tehát abbahagyod 45%-nél, akkor majd legközelebb innen folytatja. De ha már elkezdted akkor majd fejezd is be, mert máshol nem nagyon tudod felhasználni azt a file-t, már ha nincs feldarabolva és az új 3.3 alapú bittorrentet használod! -
#78 Hehh most kapcsoltam. Nem akad ez ki. Ez egy bug mivel most olvasom hogy amit en megirtam az meg valami szar Beta volt... bake :)