4368
Szal...
-
#77 na, egy kicsit elkjúrtam a másolást. szóval a bittorrent klisenst innen tudod leszedni:
http://bitconjurer.org/BitTorrent/ -
#76 http://www.suprnova.org/
pl.
ehhez persze kell egy BitTorrent kliens (http://www.suprnova.org/) -
#74 Na megsem megy a Maximo az a jatek aminek a imaget .gi rol .iso-ra konvertaltam. Az elso muvinal kiakad es ir valami erorrt.
Fene egye meg az oszes .gi kiterjeszest -
#73 Elhiszem, nyugi. Én csak azt írtam le, hogy nálam hogyan ment. -
#72 Mondom nem ment ember. .gi atneveztem .iso -ra es moutoltam es nem latta meg. Amuitan UltraIso-val konvertaltam mar latta.
-
#71 Baszam meg ennek mennyi koze van a kibaszott DVD irashoz... -
#70 Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következő e-mailra várom: [email protected] -
#69 Eh, tényleg.
Én átneveztem isora, majd felmountoltam a daemon toolsban és abból csináltam dvd image-t. -
#68 Azt mar probaltuk es nem ment :( -
#67 Szerintem egy átnevezés gi-ről iso-ra is jó lett volna :) -
#66 Na sikerult!
A Maximo jatek egyetlen egy .gi kiterjsztesu filebol alt es nem a megszokott harom .gi bol.
Fogtam atalakitottam .iso ra es megirtam es csodasan megyen!
-
#65 Keresd meg a www.google.com -on megtalalod. -
#63 Sajnos ehez nem ertek. Nekem minden ami .iso volt Nero6-al irtam ki es csodalatosan megy... mind!!
De ami mar .gi az egyszer se ment nekem! Ma este lesz az utso proba megirom a Maximo-t amit .gi filebol csinaltam .iso-t ... ha igy sem megy orokke felhagyok a .gi-vel amig majd nem lesz olyan DVD irom amit a draga Prassi PrimoDVD felismer :) -
lowdog #62 Sephi: tán az image fájl hibás... (tipp)
más. van 1 Tekken4-em DVD-n, amit próbálnék image fájlba menteni, kevés sikerrel. Alcohol 120%-nak beadom, 99%-nál elszáll
PM 04:13:52 Disc read error at: 2279744
PM 04:13:52 Disc dumping failed!
PM 04:13:52 Error message: [04/09/01] - Tracking Servo Failure
PM 04:13:52 E:\Tekken4\TEKKEN4.mds: Image file writing aborted!
üzenettel... először arra gyanakodtam hogy talán túl nagy a fájl egyben, ezért a darabolást választottam (700 megánként), de ugyanezt adta ki.
viszont, ha Disc info-ra megyek, a lemez méretére 02298493 (4.38GB) -ot ír, az image fájl tulajdonságaiban is ugyanezt írja, tehát méretben ugyanaz... így ez most jó vagy nem? tán csak azért írja méretnek ezt, mert az mds-be még az elején az alcohol bementi hogy mekkora lesz az egész?
egyáltalán, mi ez a Tracking servo cucc? a lemez elvileg jó, működik a gépben a játék. az olvasóm picit régi, egy Pioneer DVD-103S, 1.16-os firmware-rel...
ötletek?
üdv
lowdog -
#61 2 gigánként szeleteli a program, hogy fat16-on működjön a dvd másolás. -
#60 Nagyon is halas lennek erte de sajnos tul mesze lakunk egymastol :( -
#59 En nem ertem hogy pl az egyik jatek , nevezzuk X-nek , az all harom darab .gi filebol es az egezz konyvat 3.5 giga :
x(11).gi (3 GB)
x(12.gi (500 MB)
x.gi (4 KB)
Namostakkor most letoltottem masik jatekot , nevezzuk Y-nek de ez mar csak egy darab .gi es 1.5 GB foglal a HD-en :
Y.gi (1.5 GB)
Akkor most mivan? -
#57 Elhiszed, hogy nemtudom.
Elvileg jól csinálod.
Szerintem nemtudom, hogy mi a baj.
Nincs valaki, aki kiírná neked azt a 1-2 dvd-t, ami gi formátumban van? Lehet, hogy az íród nemkezeli jól a program. -
#56 A fenet ezzel is elbaszta!!! Mia fenet csinalok en roszul?
Bedaom az 1x sebeseget es a .gi image file nak a helyet. Es megint ugy 23% nal error es el is basza a DVD-et!!!! -
#55 Pontossan recordnow max.
-
#54 De pontosan mi a neve! -
#53 A készítő honlapjáról lelehet szedni a trial verziót, az okosítást meg a cracks.am-ről.
Használd a google-t. -
#52 De el lehet rontani! Nekem starbol elbaszta.
Figyej lehet nekem van meg a rosz verzio? Kerlek egy linket ahonnan letoltsem azta a Record now max-et amit ti hasznaltok.
-
#50 Te hallod neked mi bajod van gyerek? Mit kotekedsz mindig? Es foleg miert nem olvasod el a forum beirasokat. Beszlesz itt magadnak. -
#48 Aki nekem elaruja valaha hogy hogyan kell rendesen kiirni a .gi filokat kap egy kavet tolem :) -
lowdog #46 Tools menü, Options, Wizard, Limit write speed (listából tudsz választani) -
lowdog #45 mail ment -
lowdog #43 hali
én a Sonic nevű programot ajánlom, nekem az Asus íróhoz ezt adták.. eddig két játékot írtam vele (Gran Turismo3 és NBA Street 2), és gond nélkül megy
egyébként ha valakinek van ps2 játéka és el tudnánk intézni hogy letöltsem vhogy tőle (ftp-n cserélhetünk stb), akkor jó lenne. nekem kéne Manhunt, Silent Hill 2-3, Mortal Kombat Deadly Alliance, és Soul Calibur 2, de csak DVDs változatok.... adnék cserébe amim van: Tekken4, Ghosthunter, GT3, NBA Street 2
üdv
lowdog -
#41 Nemtudom, Pio-106-om van. Ha 2x-en írod max, akkor tökéletes lesz a ps2-höz, de ahogy gondolod.
Vegyél egyet, próbáld ki.
Egyébként tényleg Sony-t ír ki a dvd infó. -
#39 Meg, kurvajó lemezek a mostani EuroData-k. Vedd meg bátran. -
#37 De hogyan oldottad meg a .gi kiterjesztest ? hogy irtad fel vegul? -
#36 jó minőségű dvd 400 Ft-ért? -
#33 Sikerult vegul? Megy a gama? -
#31 Igen, elvileg jó lesz. -
#29 Ne beszélj már hüjeséget, miért ne lehetne olyan szintű a tömörítés. Pl Ps2-re a Celebrity Death Match 3.6 Gb, tömörítve meg 240 Mb, igaz van rajta egy fake file. De láttam már 6-700 Mb-os tömörített játékot, ami kitömörítve több mint 4 Gb.
Egyébként, ha iso, akkor simán kiírthatod Neroval, ha gi a kiterjesztés, akkor a Record Now Max-al.
És ha lehet egyszeressen írd valami normális alapanyagra, pl Ritek G03/G04. -
#28 kösz. meglep ez a segítőkészség. de végülis mit vártam -
#27 haggyuk...
-
#26 Láma nem tom mi van a stílussal, mert nem követelőztem és senkire nem mondtam semmi rosszat.. Sephi pls fejtsd ki bővebben mit érdemes használni -
#25 Es nem roszindulatbol nem segit senki hanem mert mondjuk nekem sem segitett senki (csak egyvalaki de az se volt direkt help) es en is a sajat penztarcammal jacadoztam egy idejig de hidd el nekem ra lehet jonni hamar. Csak probalgasd a DVD-eket es a iro programokat... -
#24 Hát ilyen stílusban nem hiszem, hogy segíteni is fog bárki...