4368
Szal...
  • lowdog
    a TDK-nak van azon kívül baja, hogy drága (600+áfa)?
    holnap azér kipróbálok egyet, az íróhoz egy 4x-es TDK-t csomagoltak nekem, még mindig itt áll üresen csóringer!
  • Sephi
    Verbatim. TDK semmiesetre es foleg nem Benq :)
  • lowdog
    thx, de azt nálunk nem kapni a nagykerben.
    csak TDK, Verbatim ás BenQ van...
  • Sephi
    Vagy ugye a Traxdata ami nalam eddiog a 100% -an mukodo DVD :)
  • Aramir
    Veszel egyet, majd megnézed ezzel a programmal:
    http://dvd.identifier.cdfreaks.com/
    MCC (Mitsubishi Cemical Corporation, vagy mi) az eredeti.
    CMC-t ne. Meg van még valami AMC, azt nemtudom milyen.
    A Sony lemezek is jók még, kb egy árban van a TDK-val.
    Sony gyártmány még az EuroData is, ha látsz ilyen vegyél egyet próbának feltétlenül.
  • lowdog
    kösz a tanácsot!
    honnan lehet tudni, hogy a Verbatim milyen gyártmány, a jó-e vagy a rossz-e?:)
  • Aramir
    Na ugye, hogy én jobban tudom milyen írod volt
  • Sephi
    Ja jo az akko' volt :))))
  • Aramir
    A TDK nagyon jó, a Verbatimmel meg vigyázni kell, mert van belölle hamis gyártmány is, az eredeti MCC, a hamis CMC gyártmány, ez utóbbiból kettőt kidobtam az ötből, azóta nem veszek Verbatimot.
  • lowdog
    TDK, Verbatim lemezről mi a vélemény? vki próbálta őket? inkább rászánok kicsit többet a lemezre, minthogy Princo-t használjak (a cd-ikkel sok rossz élményem volt)... annyira nem kerül sokba, nem írok tonnányi gamékat úgyse!
    és FujiFilm? ezt elgész jó áron láttam egy bécsi média márktban, "hordós" kiszerelésben...
  • Aramir
    Igen. A 4X-en írt játékok és filmek akadozhatnak.
    Itt lentebb is panaszkodott Sephi.
    A dvd élettartamára nemtudom milyen hatással van az, hogy 4X-en írod. Cdknél hamarabb tönkrementek a lemezek, ha gyorsan írtad őket, akkor gondolom itt is.
  • Megics
    Szerintetek baj ha 4x sebességel irok? a cd backupoknál fontos volt az irási sebesség de a dvd-nél is figyelni kell rá? Eddig megirtam vagy 20-at de semmi baj nem volt velük....
    Megics
  • Aramir
    Innen:

"
    2003. szept. 16. 18:11 | Privát | Válasz | #1

Nekem van kerem a Soul Calibur 2 jatek. Ezt letoltottem a ntrol volt 680 mega par file. Amikor kicsomagoltam 4.3 gigat csomagolt ki !!!!!!!

Nem ez a lenyeg!

A lenyeg az hogy hogyen irom azt meg???? Van DVD irom HP model es egy ures 4.7 (120 perces) DVD.

Neroval csinaltam Burn Image de kiirt valami szoveget hogy valami block nem egyezik meg a leirt mdeiummal vagy mi de ha adtam ra Correct akkor kiiert valamit a Data Mode 1 es 2 rol meg Block Size de nem ertettem. Erre adtam ra ignoret. Es 2X megirta a DVD-et de nem megy :(((

Help!

Szal... TM {C} "Sephi" Lord Of The Bells
    TubularWork's and TubeNest Co. All rights reserved

"
    Ez volt az első hozzászólásod.
  • Sephi
    Fenet! Nekem Pio 106-om van jelenleg.

Mutkor meg 104-es volt... honnan veszed hogy HP?
  • Aramir
    Ezt értem, de neked nem Pio104-es íród van, hanem valami HP model, mint lentebb írtad.
    Ha via chipsettes alaplapod van, akkor uninstalláld a Ide Busmaster nevű kis programot, egyből jó lesz.
    Egy kétszeres író ha fejreáll sem fog neked egy teli dvd-t megírni 13 perc alatt.
  • Sephi
    Nalam bealitom a Nero6-ba hogy 1x-esen irja de egy teli DVD-e kesz kb 13 perc allat. Sot van amikor hamarabb. Tehat logikusan akkor en beadom neki hogy 1x de o 4x ir valojaba.
  • Aramir
    A Pio104 csak 2X-en ír, valamit elnéztél vagy a program rosszúl írja ki az írásidőt. Nálam pl a Nero 15 perc időt ír ki egy teli dvd 2X-s írásánál. Aztán 50%-tól 0 percet ír ki
  • Sephi
    Oksa koszi!

Enenk Pio104 e volt es ha 1x-eset raktam akkor is 4x-eresel csinalta. Mert ugye kcisit gyanus volt hog a 4.3 imaget 11 perc allat irta meg.

Masiknak Pio106 volt de mar 1x-eres irasnal is 50 perc :)
  • Aramir
    Hoppá, csak kétszeressen írt, mivel az még kétszeres író volt.
  • Aramir
    Igen, jó lesz.
    Nekem egyszer volt olyan, hogy a Pio104-em csak 4X-en írt, akármit állítottam be. A Via Ide Bus Master okozta a galibát.
  • Sephi
    Aramir? Ha nekem meg van irva egy jatek 4x-es sebessegel... akkor en ha leimagelem es megirom ujra masik ures DVD 1x-szeresen akkor az ugy jo lesz?

Mert rajottem hogy a haver iroja az mindig is 4x-szeresen irta oket :( Es most szeretnem a jobbakat ujra atirni csak 1x-eressen
  • Sephi
    .iso -t csakis Nero 6-al irok.
    .gi meg egy masik progival amit egy ismerosom hozta.
  • torrente
    Nero nem ismeri a .gi-t, de alig van egy pár .gi kiterjesztésű játék. Mondjuk én a Nero-ra csak rosszat hallottam. De ahány gép, annyi variáció.
  • tproli
    Mégis, egy *.gi-t (ami három darabból álló imagefile) hogy írnál ki neroval? Nem igazán van benne nero által támogatott cd image fajták között.
  • Gábor
    AnyDVD automatikusan átugorja a másolásvédelemet,legalábbis ezt hallottam a metrón két beszélgető sráctól
  • bobo11
    de nekem 1x véletlenül sikerült neroval,eredetit beraktam és rőptében megcsináltam ez a tekken4 volt,az a baj hogy azota se sikerült
  • torrente
    Szerintem eredetit nem lehet. Erre van a CsISO, Kalisto, Deviance, Insomnia és a társaik.
  • Sephi
    Hat oo en ugy tudom hogy nem eleg ha csak siman le imageled az erdetit. tudtomal nem is lehet csak egy kulonc progival de sajna en nem tudom annak a nevet. De ha mar alapbol masolt a DVD akkor siman mentsd le a lemezre .iso kiterjesztesben es ugy multiplikalhatod!
  • bobo11
    de ez már másolt lemezről vagy eredetiről mert én az eredetivel nem boldogulok,ebben tudnál nekem 1-2 tippet mondani

üdv
  • Sephi
    Berakom majd burn image , kivalasztom a imaget majd atalitom 1x sebbesgere es Burn :)
  • bobo11
    miért te a nero-val hogy csinalod?
  • Sephi
    De mier nem hasznajatok a NERO 6 -ost?
  • tproli
    Köszi az infót!
    Előtte felismerte az íródat? Nekem a firmware nélkül, meg 301-re való update után se ismerte fel (LG GSA4040b)
  • ergo
    Szia. Igaza van annak aki ezt mondta neked,tökéletesen működik ez a megoldás.Jómagam is igy csinálom mert nekem is ilyen íróm van és amióta csináltam rajta egy firmware update-t 300-ról 302-re azóta nem ismeri fel a Recdordnow Max.
  • Sephi
    Hehe :))

En is harom honaponta kitisztitom...
  • bobo11
    kőszi a választ inkább megprobálom magam ,nem akarok 3 havonta pucolásért és fejállitásért 3rugot fizetni,bake a ps1-el semmi bajom nem volt,ez meg ugy szivja a port mintha muszaj volna

azért mégegyszer kőszi

üdv
  • Aramir
    Ha letudod szedni a gép alját és a két árnyékoló lemezt, akkor könnyü dolgod van, a régebbi gépek ilyenek.
    Az újabb gépeknek a tetejét lehet leszedni, ha ilyened van, akkor inkább vidd el egy szervízbe, mert ezt a fajtát macerás állítgatni.
    Ott a kép a linken:

Itt láthatod, hogy melyik a cd és megyik a dvd lézeréhez tartózó "tekerentyű". Finoman tekergesd, jegyezd meg, hogy hol állt eredetileg. Egyszerre csak fél mm-t tekerj rajta kikapcsolt állapotban, majd rakd össze és próbáld ki, ha rosszabb lett, akkor próbálj meg ellenkező irányba tekerni rajta. Reméllem sikerül, de ha teheted, akkor vidd inkább egy ezzel foglalkozó boltba, mert lehet, hogy csak egy alapos pucolás kell csak neki, ezt pár ezerért megcsinálják neked.
  • bobo11
    szia ARAMIR

tudnál nekem segiteni a ps2 konzol fej állitásában mert szerintem ráférne,az érdekelne hogy mik kellenek hozzá és hogy hogyan kell a linket megnéztem de nemigazán megy az angol

elöre is kőszi

=red
  • player1
    Szevasz Roli!

Látom nagyon rajta vagy a témán :)))
    Van egy nagyon király kis progi, ami frankón átnyomja a .gi kiterjesztésű fájlokat .iso-ba!

Küldöm mailban!

• torrente
    Lehet hogy azért nem támogatja, mert régi a verziószáma az íróprogramnak. Szedd le a legújabbat és próbáld azzal!