3392
-
#410 Sok örömed legyen benne! :) -
#409 na megrendeltem a Pio-t köszi a segítséget. -
JxOxExY #408 Hali all!
A Sony dru 500 dvd-m néha kiírja hogy "POWER CALIBRATIONS ERROR" egyes dvd írásánál!Miért is van ez?Nem rontja el a dvd-t hanem el se kezdi.Elmegy 1%-ig ..gondolkozik majd lehal (!!Pedig visz mindent.Princoval probálkozok, de csinálta már más lemezzel is!
-
#407 Thx -
Borg #406 Én a smartrippert nézegettem eddig csak, abban kijelölheted mi nem kell, aztán nyissz:) -
#405 Nédd, mit találtam neked! -
#404 Thx -
#403 Ha szükséges van DVD-Ramra is akkor LG-t, mert csak az tudja írni. Nagyon jónak mondják ezt az LG írót, a Pioneerhez viszont van hackelt firmware amivel régiófüggetlenné tudod tenni, feloldja a 2x sebsségre korlátozott dvd ripelést és tud 2x-esen írni 1x-es -R lemezeket (asszem). Meg a Pio elég gyakran ad ki új fw-ket a meghajtóihoz.
Dönts belátásod szerint.
Én piot vettem, mondjuk nekem az LG-vel szemben előítéleteim vannak és nem csak hallomásból. Volt egy LG meghajtóm (52x), alig volt 1 éves, eladtam, meghalt, a gyerektől 4000-et elkértek a javításáért! Haverom is LG írót vett és elég sokat szív vele.
Meg engem az is elrettent, hogy bemegyek a legtöbb boltba és LG meghajtók meg írók sorakoznak a polcokon és ha kérsz csak az van, a többit max rendelni tudnak. És a legtöbben ilyenkor inkább mondják, hogy jó az LG. Mondjuk ezen van a legtöbb hasznuk, azért tartanak ilyet.
Ez olyan kb. mint a tescoban a tesco gazdaságos termékek a polcokon. :)
Ettől még nyugodtan vehetsz LG-t, mert ezt az írót nagyon dícsérik mindenfelé és azthiszem a Toshiba gyártja. -
#402 Shrinkkel 35-40 perc ugyanez. És rippelni sem kell.
-
#401 LG4040B vs. Pioneer DVR-106 szerintetek melyiket válasszam? -
Anee #399 Módja?
Úgy nem lehet hogy "kiveszem" az angol hangot mert az nekem nem kell? -
#398 lehetséges a másolás csak kicsit össze kell nyomni...... -
Anee #397 Lehetséges a másolás vagy nem?
Vagy pl mivel törhetem akkor le?Mondjuk DivX vagy Xvid-be?
De az kellene hogy asztali is lejátssza...... -
#396 #392-re tudsz valamit mondani? -
Borg #395 Hát ez azért bonyolultabb kérdés ennél, már csak azért is, mert a gyári DVDk jóval nagyobbak mint a sima írható DVD :)
Elég macerás folyamat, ha eredeti DVDt akarsz másolni... -
Anee #394 Na megvettem a LG 4040B-t végre volt sulinetbe....
Az érdekelne, hogy filmeket konkrétan egy az egybe hogy kell és mivel lemásolni,úgy hogy asztali is lejátsza?
Irtátok, hogy ne on-the-flyba másoljam....na akkor pl mivel mentsem le vinyóra, s onnan hogy irjam ki?
Előre is köszi -
#392 LG4040B vs. Pioneer DVR-106 szerintetek melyiket válasszam? holnap akarom megrendelni és nem tudom eldönteni melyiket vegyem plz ötleteket..... -
Borg #391 Olyankor mi van, ha egy LG Combo drive nem tudja elolvasni az írt DVD-RW lemezt? Lehet azon firmware frissitéssel segíteni? -
#390 Köszi :-) -
#389 Kedves @lacibácsi
Nem az is normál méretű de más fejlesztésű és a gép vinyóként is le tudja kezelni. -
#388 Az LG4040B kezeli a DVD-RAM szabványt...
Hülye kérdés, de az mi?
Ez a 9GB-os DVD (Dupla réteg)? -
#387 Kösz, én is ott akadtam rá. :) -
#386 Igen ez engem is érdekelne!
Van javaslatotok???
Jobb mint az Xh-s,xb-s,400as Printyikóóó???? :)))
-
#384 ha kicsit visszaolvasol akkor megtudod hogy jó író......... -
Inquisitor #383 "Sziasztok mi a vélaményetek a Pioneer 106-os DVD íroról?Tud valaki valamit róla?Megbizható?"
Nem tudom, de ha egyszer Pioneer, Teac, Acer és Asus név alatt is árulják ... :) -
#381 Semmivel sem bonyolultam (mondjuk ezt kemény 1 megírt dvd-vel a hátam mögött állítom) fogsz egy újabb Nero-t (6.x-est) átállítod írásnál DVD-re ugyanúgy beállítod a dolgokat, áthuzagatod a fájlokat, beállítod a sebességet és írod.
Filmeknél egy kicsit mondjuk már bonyolultabb (ilyet még nem írtam ebben majd más kiokosít) de ezt meg sima Nero másolással vagy akár CloneDVD progival meg lehet oldani, ami fontos, hogy ne "On The Fly" módban írd, hanem először mentsd le vinyóra. -
#380 Ja ez a leugatás nem neked szól, csak úgy általánosságban kijött belőlem. :) -
#379 Hozzátettem (20db-ot vettem) a benzin ára darabonként kb. +100ft. Ehhez képest ahol az írót vettem kaptam 565Ftért abszolút noname -r-es lemezt amin semmi infó nincs, gondolom 1x írható.
Egyébként meg bárkitől kérdtem akár itt akár más fórumon, hogy mondjon infót hol lehet olcsón jó lemez kapni akkora kuss volt, mintha nem is tudom mit kérdeztem volna, ennyit erről... -
Borg #377 Ügyes voltál, tedd hozzá a benzin árát, és annyiért már a szomszéd üzletben is kapsz:) -
#375 Mondjuk eddig kemény 1 dvd-t írtam csak vele szóval sok tapasztalatom még nincs, viszont beruháztam ma 20db Ritek G03 alapú lemezre, igaz csak 2x-esen írható de a környéken egy helyen tudtam csak szerezni 400-ért, ezért is kocsikázni kellett 100km-t... -
#374 Ha visszaolvasok kicsit csak jókat olvashatsz róla. A Teac és az Asus meghajtónak is Pioneer belseje van azaz egy firmarefrissítéssel elvileg simán átalakíthatók.
Az említett meghajtóknál a Pio annyiban jobb, hogy előbb adja ki a firmware-ket és van hozzá egy crackelt firmware, ami régiófüggetlenné teszi, lehet vele 2x-esen írni 1x-es lemezekre (azt hiszem) és nincs lekorlátozva a DVD-k ripelése 2x sebességre. -
#373 Gerry.
Az LG-vel próbáltál már Princo 1.1 2X DVD-RW-re égetni?
Nekem elkezdte-megírta-befejezte.Majd azóta nem látja semmolyen meghajtó.Se asztali se pc semmi.Úgy érzékeli, hogy nincs benne adathordozó.Törölni se tudom.....
A legújabb firm van benne! -
Borg #371 Nekem egy hete van meg, teljesen jó. Halk, és megír mindent, még RAMot is. -
lolka123 #370 Csövi!
Mi a véleményetek az LG GSA 4040B dvd-iróról? Mer elég óccso. Vagy inkább a Pioneer DVR-A06 a jobb? -
Lsire #369 Helló
Nekem sulinetes Sony DRU 510A-m, eddig adatot, mp3-t irtam. jó a tapasztalatom. Múltkor CloneDVD-vel irtam filmeket jó lett. Megbizhatóan ir, bár én Win2000 alatt használom.
R,RW - vel is jó. -
#368 Értem. Viszont én arra gondoltam, hogy a RAM az nem software függő, de lényegében mindenki azt használ, ami számára a legelőnyösebb, én meg külön örülök, hogy válogathatok a megoldások között (RAM és +/-RW). -
#367 Itt volt -
#366 izé...
most vettem észre, hogy májusban egy új firmware is megjelent hozzá
na megfrissítem oszt kiderül jobb lesz-e
-
Callisto #365 Nos nem kell, ha az oprendszer támogatja az MRW formátumot. Ha nem, akkor sem fontos, de ebben az esetben fel kell tenni az EasyWriteReader-t. Szóval ilyenkor installni kell valamit így is úgí is, de csak egyszer és nem fontos DVD-RAM olvasónak lennie. Szerintem ennek a technológiának az asztali felvevőnél van nagy haszna, mert HD nélkül lehet vele TimeSlip-elni. -
Lacika 79 #364 Ha van köztetek Szabolcs megyei, és tud jó árban Princo lemezt, az plíz írjon már egy privi üzit. Előre is thnx