3392
-
#495 a sulinetben semmi se lehetetlen na
azse, hogy minden drágább úgy P -
Borg #494 NINCS "B" nélküli 4040!!! Nem kell tovább ragozni a kérdést.
Ugyanolyan elírás, mint a palomino 2500+ :D -
#492 Az LG magyar oldalán meg egyáltalán semmilyen DVD író sincs. -
#491 Mondjuk az az érdekes, hogy az LG honlapján nincs olyan, hogy B nélküli 4040B. De akkor mégis mi? Vgay lehet , hogy egyes árlistákon így jelölik, a nem dobozos verziót? -
Borg #490 hát a sulineten már sok érdekeset irtak... -
#489 Más meghajtónál a B a Black, azaz fekete színt jelöli, de itt nem tudom. -
Borg #487 Miért, hol láttál te 4040-t B nélkül? szvsz olyan nincs.
De a "B" nem a boxot jelenti, egyszerűen csak ez a tipusa. -
#486 Hello! a 4040 és a 4040B között mi a különbség? B=Box azaz dobozos, vagy van más különbség is? -
#485 Na ennek örülök! Én is valószínűleg veszek egy 4040b-set. -
#484 ??
Összeveszni??
Ez nem ovi!
Beszélgetünk, kérdezünk stb. Semmi esetre sem "összeveszünk"!
És most én kérek elnézést mert rosszul olvastam.Asztem 4040b-ről írtál.
A 4020-valóban gyengécske.Nekem 4040-es van és az full jó.
Mea Culpa!
-
#483 Kedves ZaJanga! Nem szeretnék összeveszni veled, az LG-vel semmi bajom, a CD íróm és a DVD olvasóm is az. Sőt DVD íróba is csak LG-t akarok venni. A te íród se szar csak "kisebb teljesítményű", mint ami kellene nekem. Az még haggyán hogy a DVD-t 2-szeresen írja, de CD-t csak 12-szeresen., és ez igen szerény. -
#481 Privi ment! -
#480 Nekem ilyen íróm van és az égvilágon semmi gond vele!A gyér princo-t utálja és ennyi! Ismered, hogy fikázod?Van vele tapasztalatod?Oszd már meg velünk légyszi!Hisz ez fórum és a tapasztalatokat cseréljük ki!Elmeséled miért is szar ez az író?Ugye nem azt fogod írni, hogy az LG felirat miatt!!?? -
#479 Ha ftp-n megtudom osztani és leírod hogyan akkor megteszem neked! -
#478 Borg nebasszki velem. Nyissak egy topicot a DVD író programokról vagy mi?
Mellesleg nekem fullosan jó a nem illegális program is, elég a demo vagy kipróbálható verzió de nem találom sehol a hivatalos hpn lévő meg szar. Hol a francba érdeklődjek, ha nem itt? Esetleg a DVD lemezek vagy az Asztali DVD írók topicban??
Ha meg valami olyan a válasz ami nem ide való (illegális progi stb.) akkor meg majd gondolom privátba küldi az illető. Már ha küldi... -
#477 na
DVD irási tapasztalatok....... -
Borg #476 Ez a topic a DVD írókról szól, és nem arról, hogy milyen programot honnan lehet illegálisan beszerezni.
A további offtopic hozzászólásokat törlöm. -
#475 Szerintem az az Instant CD/DVD lesz, amit te mondasz, nekem csak az Instant Copy 7 vagy 8 kellene. -
#474 Köszi, én is valami ilyet sejtettem.
Próbáld ki a CloneDVD-t én ma írtam egy próba DVD-t vele és 1 az 1-ben átmásolta a DVD-t amit kellett. Előtte a DVDXCopy-t próbáltam de ez nem 1 az 1ben másolta át (4,4 gb helyett lett 3,6) és valami hülye figyelmeztető szöveget is rakott a film elejére. Ja és a CloneDVD tud magyarul és nem is bonyolult.
Ugye a gondok ott kezdődnek, ha a film nem 4.7gb-os DVDn van és tömöríteni is kell. -
#473 nekem most cloneDVD-t ajánlottak azt a progit ismeritek? -
#472 utána kérdeztem avi-ból csinál dvd-t..... -
#471 a Matrix-rol -
#470 én az egészet akarom most szedni de több mint 700 mega az image fájl...... -
#469 Valaki segíccsen léccives.
Nem tudtok valami oldalt, ahonnan az Instant Copy 7-es vagy 8-as verzióját le lehet tölteni? Az se baj ha teljes. :)
Csak mert én a hivatalos oldalról letöltöttem a 8-as demóját és ki sem csomagolja az exe-t mert azt mondja corrupt...
Esetleg ha valaki nagyon nagylelkű, nem töltené fel valahova? -
#468 melyik hub-ról? -
#467 En most vettem le aPinnacle Instant CD/DVD V8.0 -t 705 mega az install. Dc++ rol szedtem le. Ha lesz szabad helyem felteszem -
#466 Hát nem vettem meg az írót :(
Kiderült hogy mégsem olyan, hanem: LG GMA-4020B, ez meg kicsit sz@rabb. -
#465 Nem használtam még.De a neve sokat sejtet -
#464 Az jó, de engem az is érdekelne, hogy mi ez a Pinnacle Instant CD/DVD? -
#463 a www.cracks.am-en minden krekket +találsz csak fusson a háttérben a peerguardian! -
#462 De-de! Az kő neked!!!!!
A 7-est szedd le!!
Azt lehet "állígatni" extrém módon is.
-
#461 thx -
#460 Akkó?A többit tod!! ,-)
independence,flash,koli stb.
Szedd le az update-et a reg fixet is.
Ja és van egy pdf file vgalami olyasmi a címe, hogy mindent a dvd-írásról! -
#459 Nincs sajnos, csak otthon de ISDN-el fél nap mire lejön. Itt melóhelyen meg nincs. -
#458 Az nem az Instant Copy? -
#457 igen van -
#456 DC++ -od van?
-
#455 Az enyém full verzió, de csak 55mb ! -
#454 Ok, kipróbálom köszi.
A Pinnacle Instant CD/DVD az milyen progi? Csak mert elkezdtem volna letölteni és valami 270 mega.
Esetleg van a Copyhoz valami cracked? Mert letöltöttem de csak demo verziót találtam az oldalon. -
#453 Pinnacle Instant Copy.
Véleményem #428 szerint ez az egyik legjobb de a record now max és a max veritas is jo.A cinema craftot is ajánlották de nem próbáltam még