3392
-
#226 Én ilyet szeretnék
-
#224 Khmmm ! :-)
A CCE alatt melyik progit érted mert engem is érdekelne! -
#223 Jah, clonedvd-hez dvd decrypter is kő. -
#222 minőség: CCE
egyszerűség: DVDShrink
középmezőny (gyors, egyszerű, de fullkezdő tutti elbassza): CloneDVD -
#221 Az hogy azt használom az enyhe túlzás, de már használtam. A kollégám ajánlotta, ő ezzel szokta átnyomni a filmeket bent a cégnél, én meg otthon írtam vele át 2 filmet eddig, és szerintem jó a minőség, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az egyik DVD-t kellett kicsit tömöríteni, a másik egy-az-egyben átment, tehát nem romolhatott a minősége. -
#219 Pinnacle InstantCopy? -
#217 Szerintem meg, de nekem adták a dobozban az íróhoz. Neked is ott kéne hogy legyen. -
#215 Feltetted a DVD-RAM drivert? Amúgy nekem asszem anélkül is írt rá a NERO 6-os. Sőt szoftveréből megformázva drag&drop módszerrel is írtam már rá. -
#212 Általában igazad van de most tévedsz ebben a boltban tökjóárért lehet kapni cuccokat.
És pl a dual actionomat nagy meglepetésemre olcsóbban kaptam meg mint a depo lb. ár.
Csak az emlitett termék csak a kékhalnál ilyern olcsdó a többi pesti cég sem tudja ezen az áron adni.
Csak magáról a boltrol nem halottam jókat, meg messze van. -
#211 és ott nincs TEAC?
AMugy akkor egész közel lax :-)
MAjd ha megvetted érdekel, persze he nem NEC-et vettél P -
Inquisitor #210 "itt a helyiek azt mondták ezt az árat nem tudják vllalni"
Hmmm. Nekem a városi legnda jutt eszembe, miszerint X városkában egy sok boltos cég meg akarta vetni a lábát, de a többi boltos kiutálta őket, mielött bármit tettek volna:
Mert vidéken akár 50% haszonkulcsot is be lehet vasalni a vevőkön, és nem akarták ezt elveszíteni.
Welcome to the real world in Hungary, 2003. :( -
#209 Én Pécsett lakom... Budapest számomra elérhetetlen.
Legalábbis, nem nagyon kéne nekem odamenni - többe kerül a leves, mint a hús alapon...
A Depo-n nézte, vannak házhozszállító számtech boltok Pesten, de gondolom, vidékre borsos lenne az ár... továbbra is ott vagyok, ahol a part szakad...
Marad tehát a pécsi Mistral, úgy tűnik.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#208 kékhal
itt a helyiek azt mondták ezt az árat nem tudják vllalni -
#207 Hol lehet venni ennél olcsóbban TEAC-ot?
------------------------------------------ -
Lacika 79 #206 Sulinet. 55e párszáz pénz. 57 volt, de úgy láccik lejjebb ment az ára. Ez nekem csak jó. :-)) -
Lacika 79 #204 TEAC DV-W50D. Eddig úgy néz ki, mindenevő, csak ugye ha nem muszály, akkor nem szarok el egy-két lemezt. :-) -
#203 Ritek a legjobb. Milyen íród van amúgy? Privi ment. -
Lacika 79 #202 És a Ritek az jó? Még csak most vettem az írót, ezért nem nagyon vagyok járatos, ill. kevés a tapasztzalatom lemezek terén. Jah, és hol lehet venni Riteket olcsón? Jöhet priviben is, ha itt nem jó. -
#201 Nagyon sokan szídják, többek közt én is. Írással is bajok vannak vele, az asztalimon (JVC) pedig rángat.
Ennyié ilyen van. Vagy 500-é RitekG04. -
Lacika 79 #200 Hi!
Tudom, hogy nem ide való, de mi a véleményetek a Princo DVD-kről? Ami nekem van, azzal nincs semmi gond, de van aki panaszkodik rá, + néhány asztali olvasó nem viszi. Ebben az árkategóriában tud valaki esetleg valami mást, ha a Princo tényleg gáz? -
#197 Jo a NEC is, de én a helyedben inkább a TEAC-ot venném olcsóbban
tudod hol........ -
#196 Szerintem nem rossz vétel. Én amint bejött az országba megvettem. Olyan 70-75 ezer lehetett akkor. Azóta már rengeteg lemezt írtam vele. Panaszom eddig max annyi, hogy volt egy lemezmárka (valami gagyi)amire nem volt hajlandó írni. Egy-két fajtát leszámítva összességében szinte csak Ritek-re írtam és ezekkel eddig abszolút meg vagyok elégedve. De azért, hogy holnap is működjön a masina lekopogok mindent : KOP-KOP -
#195 Kiadta az LG a GSA-4040B-hez a legfrissebb FirmWare-t, ami az A301-es verziószámot kapta, és elvileg egyes médiatípusoknál javítottak az írási sebességen. Leölthető az update: INNEN. -
#194 Srácok:
Ezt érdemes megvenni:
NEC ND-1300A???
Az ára - Mistral - bruttó 36341.25 Ft
4-esen tud +/-
Please, válaszoljatok...
Több pénzem, nincs, mint 40 rugó.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#193 Én meg nem dohányzom... -
#191 Ne azt nézd, hogy mit ír ki a nero, mert az nem menet közben kalkulál, hanem az elvi sebességet írja ki, inkább azt nézd, hogy mondjuk 74 vagy 80 percnyi anyagot ténylegesen mennyi idő alatt ír fel. 24x-es sebességgel 3 perc és pár másodperc (15-20mp) alatt végez egy olyan író, ami szinte végig 24x-es sebességgel ír (pl egy Plextor vagy egy Teac). Ez az LG meg olyan 4:30-5 perc alatt végez, tehát kb 15-17x-es sebesség az átlag. -
#189 valaki adott érte pénzt is? :D -
#188 A fenomenális azért szerintem enyhe túlzás, átlag 17x-es sebességgel ír meg egy 80 perces CD-t, a Teac CD-RW-m ami szintén 24x-es az meg majdnem másfélszer gyorsabban, de átlag 22-24x-es sebességgel simán. De ezenkívül tényleg jó ez az a DVD-író. -
#186 Nekem LG 4040B van, és tényleg mindenevő, csak CD írásban kicsit lassú. -
#185 én nemigy tudom
TEac egyértelműen egyik legjobb
mondjuk ez nem saját tapasztalatt de minenhol ezt olvasom tesztekben és fórumokon énis....... -
Inquisitor #184 "a "kis teac" a plextor,sony,pio,asus dvd írókat is lemosta ,akkor hogy is van ez?????"
Már azért is vicces, mert:
Teac/Asus - Build by Pioneer :) -
#182 kis?
a TEAC-ot minoségileg közel egy lapon ermlitik a PLextorral...
Melyik pontosan ez a tipus?
ES hogyhogy csak a BlueFish-nél kapható olcsobban? -
#180 oké énis igy voltam de 3 ezerrel többert TEAC azert jobban megéri
Főleg ha ilyen válógatós a Toshi
-
#179 Breki: igen, én is gondolkoztam más írón persze, eléggé körülnéztem a neten a témában vásárlás előtt, de
1. ez volt Miskolcon kapható 40 alatt akkor (persze az árak folyamatosan csökkennek)
2. ps2-re, xbox-ra szeretnék írni, meg néhány filmet asztali playerekbe, szerintem erre a minuszos verzió tökéletesen megfelel (egyelőre, de mire a plusz szabvány az élre tör - ha élre tör-, úgyis le kell cserélni az írót)
3. nem bírok semmire várni :) akkor volt pénzem, bele kellett vágni.
Vettem Ritek G03-ast 420-ért (a lemezen 'Mix' márkanév szerepel, de a DVD Identifier szerint Ritek), még nem teszteltem, de állítólag 2x-esen viszi majd a füstölő. Apróneten van jópár hirdetés.
-
#178 Akkor most Ritek kapható vagy nem kapható
Kicsit elvesztettem a fonalat.
A telefonszam engem is érdekelner
nincs icq-d? -
#177 semmi, gond minket is érdekel.
És ugyan én ajánlottam itt a Toshiba-t pl Neomannak (aki úgy látom elég profi lett:)
DE most azon filozok, hogy egy +-.os teak 3-4 ezerrel olcsobban jobban megéri. -
Callisto #176 Megvan a hiba. Egy nap tesztelésbe került, de meglett!
Az InstantCopy szarul állítja össze képfile-ba a DVD-t.
Meg lehet csinálni valahogy, hogy az InstantCopy ne képfájlt gyártson, hanem simán videófileokat??? -
#175 Kevés swap hely a vinyón?
(500mb nem árt). Szar 64bites videjókari. Hangkártya zavar be. Vinyóról is akadoznak, vagy csak cd-ről? Be van kapcsolva az UDMA az írónak?
Ennyi jutott elsőre eszembe... -
Callisto #174 Bocs a kis Off-ért, de hirtelen nem találtam itt ilyen fórumot. -
Callisto #173 Üdv!
Azt vettem észre, hogy a megírt film lejátszáskor ugrik, egy-egy rövidke jelenet ismétlődve jelenik meg stb. Pioneer DVR-106D íróm van. GOndoltam van Buffer Underrun és az megvéd, ezért közben dolgozgattam. Valószínűleg ki is ürült a buffer néhányszor.
Ez védelem bekapcsolásakor adatlemeznél nem okoz rontott lemezt, mint ahogy most a film írásánál sem jelzett hibát a program (Alcohol 120%).
Ennek ellenére felmerült bennem a gyanú, hogy a filmeket nem úgy olvassák a lejátszók (még a szoftveres PowerDVD sem), mint ahogy az adat DVD-ket és talán a buffer kiürülése a gond.
Please aki többet tud erről adjon tanácsot, miért ugrik meg az írt film. Jóra gondolok és az a biztos, ha film írása közben hagyom a gépet nyugodtan dolgozni?
Másik problémám: Van egy film (Ellenséges terület). Két verzióban is megvan (eredeti DVD és DivX). Mindkét verzióban nálam a film a 21. perc 18. másodperc körül állóképeket mutat, viszon egyk haveromnál nem. Ez miért lehet, hiszen a két verziónak túl sok köze nincs egymáshoz (egyik uigye DVD, másik DivX). Sem a hang, sem a képformátum nem egyezik és ha jól tudom még a Codec-k sem, amik lejátszák.
Segítségeteket előre is köszönöm!!!