3392
  • Breki33
    Én ilyet szeretnék

• ZaJanga
    Khmmm ! :-)
    A CCE alatt melyik progit érted mert engem is érdekelne!
  • NeoMaN
    Jah, clonedvd-hez dvd decrypter is kő.
  • NeoMaN
    minőség: CCE
    egyszerűség: DVDShrink
    középmezőny (gyors, egyszerű, de fullkezdő tutti elbassza): CloneDVD
  • Gerry
    Az hogy azt használom az enyhe túlzás, de már használtam. A kollégám ajánlotta, ő ezzel szokta átnyomni a filmeket bent a cégnél, én meg otthon írtam vele át 2 filmet eddig, és szerintem jó a minőség, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az egyik DVD-t kellett kicsit tömöríteni, a másik egy-az-egyben átment, tehát nem romolhatott a minősége.
  • Gerry
    Pinnacle InstantCopy?
  • Gerry
    Szerintem meg, de nekem adták a dobozban az íróhoz. Neked is ott kéne hogy legyen.
  • Gerry
    Feltetted a DVD-RAM drivert? Amúgy nekem asszem anélkül is írt rá a NERO 6-os. Sőt szoftveréből megformázva drag&drop módszerrel is írtam már rá.
  • Breki33
    Általában igazad van de most tévedsz ebben a boltban tökjóárért lehet kapni cuccokat.
    És pl a dual actionomat nagy meglepetésemre olcsóbban kaptam meg mint a depo lb. ár.

Csak az emlitett termék csak a kékhalnál ilyern olcsdó a többi pesti cég sem tudja ezen az áron adni.

Csak magáról a boltrol nem halottam jókat, meg messze van.
  • Breki33
    és ott nincs TEAC?

AMugy akkor egész közel lax :-)

MAjd ha megvetted érdekel, persze he nem NEC-et vettél P
  • Inquisitor
    "itt a helyiek azt mondták ezt az árat nem tudják vllalni"
    Hmmm. Nekem a városi legnda jutt eszembe, miszerint X városkában egy sok boltos cég meg akarta vetni a lábát, de a többi boltos kiutálta őket, mielött bármit tettek volna:
    Mert vidéken akár 50% haszonkulcsot is be lehet vasalni a vevőkön, és nem akarták ezt elveszíteni.
    Welcome to the real world in Hungary, 2003. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Én Pécsett lakom... Budapest számomra elérhetetlen.
    Legalábbis, nem nagyon kéne nekem odamenni - többe kerül a leves, mint a hús alapon...

A Depo-n nézte, vannak házhozszállító számtech boltok Pesten, de gondolom, vidékre borsos lenne az ár... továbbra is ott vagyok, ahol a part szakad...

Marad tehát a pécsi Mistral, úgy tűnik.

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • Breki33
    kékhal
    itt a helyiek azt mondták ezt az árat nem tudják vllalni
  • IMYke2.0.0.0
    Hol lehet venni ennél olcsóbban TEAC-ot?

• Lacika 79
    Sulinet. 55e párszáz pénz. 57 volt, de úgy láccik lejjebb ment az ára. Ez nekem csak jó. :-))
  • Lacika 79
    TEAC DV-W50D. Eddig úgy néz ki, mindenevő, csak ugye ha nem muszály, akkor nem szarok el egy-két lemezt. :-)
  • NeoMaN
    Ritek a legjobb. Milyen íród van amúgy? Privi ment.
  • Lacika 79
    És a Ritek az jó? Még csak most vettem az írót, ezért nem nagyon vagyok járatos, ill. kevés a tapasztzalatom lemezek terén. Jah, és hol lehet venni Riteket olcsón? Jöhet priviben is, ha itt nem jó.
  • NeoMaN
    Nagyon sokan szídják, többek közt én is. Írással is bajok vannak vele, az asztalimon (JVC) pedig rángat.
    Ennyié ilyen van. Vagy 500-é RitekG04.
  • Lacika 79
    Hi!

Tudom, hogy nem ide való, de mi a véleményetek a Princo DVD-kről? Ami nekem van, azzal nincs semmi gond, de van aki panaszkodik rá, + néhány asztali olvasó nem viszi. Ebben az árkategóriában tud valaki esetleg valami mást, ha a Princo tényleg gáz?
  • Breki33
    Jo a NEC is, de én a helyedben inkább a TEAC-ot venném olcsóbban
    tudod hol........
  • trunks666
    Szerintem nem rossz vétel. Én amint bejött az országba megvettem. Olyan 70-75 ezer lehetett akkor. Azóta már rengeteg lemezt írtam vele. Panaszom eddig max annyi, hogy volt egy lemezmárka (valami gagyi)amire nem volt hajlandó írni. Egy-két fajtát leszámítva összességében szinte csak Ritek-re írtam és ezekkel eddig abszolút meg vagyok elégedve. De azért, hogy holnap is működjön a masina lekopogok mindent : KOP-KOP
  • Gerry
    Kiadta az LG a GSA-4040B-hez a legfrissebb FirmWare-t, ami az A301-es verziószámot kapta, és elvileg egyes médiatípusoknál javítottak az írási sebességen. Leölthető az update: INNEN.
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok:
    Ezt érdemes megvenni:
    NEC ND-1300A???
    Az ára - Mistral - bruttó 36341.25 Ft

4-esen tud +/-

Please, válaszoljatok...

Több pénzem, nincs, mint 40 rugó.

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Gerry
    Én meg nem dohányzom...
  • Gerry
    Ne azt nézd, hogy mit ír ki a nero, mert az nem menet közben kalkulál, hanem az elvi sebességet írja ki, inkább azt nézd, hogy mondjuk 74 vagy 80 percnyi anyagot ténylegesen mennyi idő alatt ír fel. 24x-es sebességgel 3 perc és pár másodperc (15-20mp) alatt végez egy olyan író, ami szinte végig 24x-es sebességgel ír (pl egy Plextor vagy egy Teac). Ez az LG meg olyan 4:30-5 perc alatt végez, tehát kb 15-17x-es sebesség az átlag.
  • Laalee
    valaki adott érte pénzt is? :D
  • Gerry
    A fenomenális azért szerintem enyhe túlzás, átlag 17x-es sebességgel ír meg egy 80 perces CD-t, a Teac CD-RW-m ami szintén 24x-es az meg majdnem másfélszer gyorsabban, de átlag 22-24x-es sebességgel simán. De ezenkívül tényleg jó ez az a DVD-író.
  • Gerry
    Nekem LG 4040B van, és tényleg mindenevő, csak CD írásban kicsit lassú.
  • Breki33
    én nemigy tudom

TEac egyértelműen egyik legjobb
    mondjuk ez nem saját tapasztalatt de minenhol ezt olvasom tesztekben és fórumokon énis.......
  • Inquisitor
    "a "kis teac" a plextor,sony,pio,asus dvd írókat is lemosta ,akkor hogy is van ez?????"
    Már azért is vicces, mert:
    Teac/Asus - Build by Pioneer :)
  • Breki33
    kis?

a TEAC-ot minoségileg közel egy lapon ermlitik a PLextorral...

Melyik pontosan ez a tipus?

ES hogyhogy csak a BlueFish-nél kapható olcsobban?
  • Breki33
    oké énis igy voltam de 3 ezerrel többert TEAC azert jobban megéri
    Főleg ha ilyen válógatós a Toshi
  • elmo
    Breki: igen, én is gondolkoztam más írón persze, eléggé körülnéztem a neten a témában vásárlás előtt, de
    1. ez volt Miskolcon kapható 40 alatt akkor (persze az árak folyamatosan csökkennek)
    2. ps2-re, xbox-ra szeretnék írni, meg néhány filmet asztali playerekbe, szerintem erre a minuszos verzió tökéletesen megfelel (egyelőre, de mire a plusz szabvány az élre tör - ha élre tör-, úgyis le kell cserélni az írót)
    3. nem bírok semmire várni :) akkor volt pénzem, bele kellett vágni.

Vettem Ritek G03-ast 420-ért (a lemezen 'Mix' márkanév szerepel, de a DVD Identifier szerint Ritek), még nem teszteltem, de állítólag 2x-esen viszi majd a füstölő. Apróneten van jópár hirdetés.
  • Breki33
    Akkor most Ritek kapható vagy nem kapható
    Kicsit elvesztettem a fonalat.

A telefonszam engem is érdekelner

nincs icq-d?
  • Breki33
    semmi, gond minket is érdekel.

És ugyan én ajánlottam itt a Toshiba-t pl Neomannak (aki úgy látom elég profi lett:)
    DE most azon filozok, hogy egy +-.os teak 3-4 ezerrel olcsobban jobban megéri.
  • Callisto
    Megvan a hiba. Egy nap tesztelésbe került, de meglett!
    Az InstantCopy szarul állítja össze képfile-ba a DVD-t.
    Meg lehet csinálni valahogy, hogy az InstantCopy ne képfájlt gyártson, hanem simán videófileokat???
  • NeoMaN
    Kevés swap hely a vinyón?
    (500mb nem árt). Szar 64bites videjókari. Hangkártya zavar be. Vinyóról is akadoznak, vagy csak cd-ről? Be van kapcsolva az UDMA az írónak?
    Ennyi jutott elsőre eszembe...
  • Callisto
    Bocs a kis Off-ért, de hirtelen nem találtam itt ilyen fórumot.
  • Callisto
    Üdv!
    Azt vettem észre, hogy a megírt film lejátszáskor ugrik, egy-egy rövidke jelenet ismétlődve jelenik meg stb. Pioneer DVR-106D íróm van. GOndoltam van Buffer Underrun és az megvéd, ezért közben dolgozgattam. Valószínűleg ki is ürült a buffer néhányszor.
    Ez védelem bekapcsolásakor adatlemeznél nem okoz rontott lemezt, mint ahogy most a film írásánál sem jelzett hibát a program (Alcohol 120%).
    Ennek ellenére felmerült bennem a gyanú, hogy a filmeket nem úgy olvassák a lejátszók (még a szoftveres PowerDVD sem), mint ahogy az adat DVD-ket és talán a buffer kiürülése a gond.
    Please aki többet tud erről adjon tanácsot, miért ugrik meg az írt film. Jóra gondolok és az a biztos, ha film írása közben hagyom a gépet nyugodtan dolgozni?

Másik problémám: Van egy film (Ellenséges terület). Két verzióban is megvan (eredeti DVD és DivX). Mindkét verzióban nálam a film a 21. perc 18. másodperc körül állóképeket mutat, viszon egyk haveromnál nem. Ez miért lehet, hiszen a két verziónak túl sok köze nincs egymáshoz (egyik uigye DVD, másik DivX). Sem a hang, sem a képformátum nem egyezik és ha jól tudom még a Codec-k sem, amik lejátszák.

Segítségeteket előre is köszönöm!!!