3392
-
Borg #648 Itt végülis csak a hitachinak, és a pioneernek kell kiadni. A többi már csak maszlag lesz... -
#647 Én is ebben reménykedek és a hír szerint a BENQ már tervezi a hónap végére kiadni az ő írójukhoz. -
Borg #646 Ha csak 1 cég kiad ilyen firmwaret, akkor a többinek is ki kell, különben lehúzhatják magukat... -
#645 kétrétegű lemezeket eladni = kétrétegű lemezeket írni -
#644 Kétrétegű lemezt író Pioneer DVR-A06
Erről beszélt Borg, ez nagyon komoly!
Félek, hogy a pénzéhes cégek nem nagyon fognak kiadni a régi írókhoz ilyen firmwaret, mert akkor elesnek jópármilliárd $ bevételtől de elég ha egy kiadja és akkor mindenki az ő régi íróját fogja megvenni ami képes lesz kétrétegű lemezeket eladni, így a többi cég nem tudja majd eladni a kétrétegű íróját így talán megjön az eszük.
Mindenesetre nagy királyság lenne! -
#643 :)))) -
Borg #642 Remélem láttátok a hírt, hogy a mostani DVD írókat valszeg fel lehet készíteni egy szimpla firmware frissítéssel a kétrégetű lemezekre...
Pioneer már bemutatta az új FW-t a DVR A06-hoz! -
#641 A OEM_Pioneer_DVR-106_UNIVERSAL_Flash_1.0.zip 05-Jan-2004 17:33 1.0M
OFFICIAL/ -tól?
Sokban!
Márcsak azért is mert ez flash programm.Amit te #639-ben ismertettél az meg maga a firmware.Egy 1.07-es RPC1-es régiómentes firmware.Tedd ezt bele ha ilyen az íród.Nekem NEC-van de szintén rpc1-es régiómentes van beleflesselve. -
#640 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ezekről az írókról van-e valakinek bármilyen tapasztalata?
Asus DRW-0402P/D
és
Gigabyte GO-W0404A
Az érdekelne, hogy milyen lemezeket ír meg normálisan, megbízhatósága stb.
(A gépem: 1GB RAM, AMD 2500+, GF4 TI 4200, OpR: XP) -
#639 Jó ezt tudom, csak nemtudom miben különbözik a DVR-106D v1.07 - RPC-1 + 2xDVD-R + 12xRip.zip től.
A Firmvare rev és a Patch ugyanaz.
Drive: Pioneer DVR-106/DVR-A06 (Dual format DVD+/- Burner)
Convert all OEM versions to true PIONEER DVR-106D
Flash all Pioneer DVR106 Drives Retail or OEM
Firmware Rev.: v1.07
Platform: WINDOWS XP
Patch: RPC-1 (Region Free) + 2xDVD-R + 12xRip (pressed DVDs)
Date: 2003.10.29 - 09:30 GMT
Author: Agent Smith
Release Notes: This is the release of the Universal Flasher with
the release version of the 2x4all DVD-R, RPC1 and
including the anti 2x Rip Speed limitation patch
for pressed encrypted DVD-VIDEO
The 2xDVD-R patch DOES NOT alter the write strategy for
Pioneer 2x authorized media, or any media that is burnt
at 1x or 4x
PROPER BURN OF 2X NON AUTHORIZED MEDIA IS NOT GUARANTEED! -
#638 Firmware flash progi pio-hoz. -
Lacika 79 #637 Na ezen már én is gondolkoztam, hogy mi lehet. Szerintem úgy általánosságban a Pioneer "belsejű" írókat lehet vele flash-elni. De lehet, hogy nem így van, én ezt vettem ki belőle. Hátha jön valami okosabb ember, aki tudja pontosan. -
#636 Innen
link
A06_v1.05_DOWNGRADE.zip 07-Oct-2003 23:53 2.2M
A06_v1.06_DOWNGRADE.zip 07-Oct-2003 23:54 1.1M
DVR-106D v1.07 - RPC-1 + 2xDVD-R + 12xRip.zip 29-Nov-2003 19:10 1.1M
FAILSAFE_to_PIONEER_1.05.zip 18-Oct-2003 11:32 1.1M
OEM_Pioneer_DVR-106_UNIVERSAL_Flash_1.0.zip 05-Jan-2004 17:33 1.0M
OFFICIAL/ -
Borg #635 Van aki dolgozik ám napközben -
#634 Honnan szedted?Valszeg firmware de ebből nem esküdnék + rá. -
#632 ez micsoda meg tudja mondani valaki?
OEM_Pioneer_DVR-106_UNIVERSAL_Flash_1.0.zip -
Lacika 79 #631 Köszi, Isten vagy. Ha nagy leszek, meghálálom. Küldök emailen sört. :-)) -
#629 Bocsánat! Igazad van csak itt kérdezték! Sorry az off-ért -
Borg #628 Közkívánatra a helyére is kerülhetett volna... -
#627 Közkívánatra :
Akinek a Clony XXL esetleg nem működne XP alatt az szegggye le EZT.Értelem szerűen ezzel írja felül a winfos\system32 wnaspi.dll fájlt.
Osztán örülni mert műxik a clonyXXL és lehet újból illegális másolatokat készíteni XP alatt úgy hogy megmutasssa mivel is van védve a lemez!
-
Borg #626 Szerintem nyugodtan vegyél most, már a 8x írók sem vészesek árban, a 4x meg teljesen jó már. Hozzá kell tenni, hogy 8x irható média még nem nagyon van, sőt, még a biztonsággal 4x irható is kevés. Szóval egy jó 4x iróval sem lesz gondod sokáig.
Várni mindig lehet a végtelenségig, mert bármeddig vársz, mindig olcsóbb lesz. Csak éppen addigra lesz jobb.A kétrétegűekre tényleg nem érdemes várni, második félév előtt biztosan nem lesz semmi belőlük, és utána sem olcsón.
-
#625 nem 1 rétegű, több adat megy rá..... -
#623 nem lesz -
#622 400W-os táppal el kell vinnie simán, plusz szerintem a Plextor írót vágd ki, DVD írónál szinte felesleges.
Nekem is egy vinyó, egy rack vinyó, egy dvd olvasó és egy író van. Mondjuk raidom nekem nincs.
Raiddal nyugodtan bent is hagyhatod az írót ha van helyed. -
zero_cool51 #621 nekem 1 kérdésem lenne:
Alaplap: Epox 8K9A2+
Táp: 400W
Proci: 2500+ Athlon XP
Ram: 512MB
1 DB Todhiba DVD olvaso
1 DB Plextor CD iro
2DB 80 gigás Maxtor vinyo.
kérdés: elfér-e még 1 DVD iró? (van RAID vezérlö)
nem lesz tulterhelve a gép? -
#620 az a kérdés, hogy a kétrétegű írók megölik-e az itthoni dvd forgalmazást, vagy pedig azok fogják haszbnálni, akik amúgy sem potencionális vásárlók e téren.
mert mondjuk ha megöli, akkor nesze neked magyar kiadás, szinkron, felirat
ezzel együtt a kétrétegó írónak megvételének, még a mindenújdonságotmegveszek bélyeg sütögetése mellett is több értelme van, mint szerencsétlenkedni 4,5 gigával, ami semmire sem elég ma már (igaz a 9 se) másrészt meg ugye kérdés, mibe fog kerülni a média hozzá
egyébiránt én azt tippelem, hogy a kétrétegű írók ára messze 100 fölött lesz, a hozzávaló média áráról nem is beszélve, hiszen a filmkiadóknak ez elemi létérdeke -
#619 AZ én véleményem, hogy ha kijönnek ezek a kétrétegű írók nyár elején akkor kezdődik az áruk 100k fölött, hogy akinek sok a pénze, meg "mindenújdonságotmegveszek" az megveszi ennyiért aztán szép lassan kezd el majd lefelémenni de szerintem még jövő ilyenkorra sem fogja eléni a mostani írók árait. Esetleg abban lehet gondolkodni, hogy ha kijönnek akkor lenyomják a mostaniak árát de ez sem feltétlenül igaz, mert már most is elég alacsonyak az árak, lehet 20ért cd írót venni és 30ért dvd írót. -
#618 Ha van türelmed akkor várj mindenképpen a 2-rétegű írókra mert ahogy kijön ezeket az egyrétegű írókat (DVD-film ügyileg) le fogja nyomni mivel full origi minőségben lehet majd átkarcolni a motyót.
Az ára kérdéses lesz mármint a lemezé mert az író tuti eleinte drága lesz már csak azért is mivel a gyári DVD filmeknél olcsóbban kell, hogy adják a film nepperek ha egyáltalán el akarják adni.
Szal ha van sok türelmed akkor sok rózsád lesz! -
#617 VAlszeg nekem is az lesz a gaz! -
Borg #616 A tavasszal azért kicsit túlzás, inkább tavasz vége, nyár eleje lesz az, mire ideérnek. -
#614 Nos!
Működik a ClonyXXl csak nem jó az ASPI drivered!
Nézd meg a hibaüzit és látni fogod! -
#613 Osztom a véleményt!!
A princo DVD-RW egy nagy szar!NE vegyétek!! -
Borg #611 Ezért irtam, hogy a továbbiakban. -
#610 MAr ne is haragudj de azert tettem fel itt a kerdest ,mert mivan ha maga az iro a szar azaz masnak is volt mar problemaja!!
Koszi -
Borg #609
A továbbiakban kéretik a megfelelő topicban tárgyalni az írási ügyeket, ez itt az író meghajtókról szól, nem a médiákról, senem az író programokról, vagy az eljárásokról.
-
#608 az új cloneCD progi kezeli a DVD-t és CD-t is...... -
#607 Sztem kipróbálásra elég a nem tört is. :)
www.dpgtar.ini.hu
www.cdgrab.hu
www.letoltes.com
www.origo.hu/szofverbazis
Nézz körül. -
#606 Clone DVD-ven sajnos nincs !
winon-bol meg hol talalok vmi tortet? -
#605 Azt mondta az nem megy neki.
Szerintem akkor WinOnCD/DVD progit próbálj ki vagy bármilyen DVD írásra is képes progit, mert bennük kell lenni a törlés lehetőségének.
Kíváncsivá tettél, miért kell neked sok újraírható? Na jó ha nem akarod elárulni akkor maradjon titok. :) -
#604 NERO 6