3392
-
#547 Nha uj irom van.
A Htvegen erosen szivatot a TEAC irom, nem volt hajlando a "-"-os lemezeket lezarni. (5-bol 5-ot rontott). Igy ma visszavittem a boltba, az eleado mondta a multheten 8at vittek vissza ugyan ilyen gondokkal. Igy volt 3 lehetosegem. 1. visszakapom az arat, 2 kapaok egy ugyanolyan tipusu keszuleket, 3 valastzok mas tipust +a kulonbozet (+/-).
En a 3dikat valasztottam. LG4040B+1 DVD-RAM lemez.
A mostani irom csendesebb gyorsabban olvas, igaz egy kicsit melegszik igy munkaba allitottam 9 centis ventit ami az cd es dvd irora fujja a hideg levegot.
Ui. Ezt az irot kellett volna elsonek megvenni. (Az ember mindig a sajat hibaibol tanul) -
#546 Nem még nem. Egy db. műsoros eredeti DVD-m van azt odaadtam valakinek csak már nem tudom, hogy kinek és aki ígérte hogy ad az nemadott. Szóval most már megvan a 7.0 de kipróbálni még nem volt min. -
#545 na megvan az iro, vegul TEAC-ot vettem, nem volt pio sehol...de latom ezt is meg lehet butykolni:) -
#544 BaLeeX
Használod már az instant copy 8 at?
Nekem eddig minden jó volt de a Pearl Harbourral suxx-olok!
Nem akar sikerálni. -
#543 Myth akkor csináld meg te is ezt és akkor ugyanaz az íród lesz mint nekem :)))) -
Lacika 79 #542 Na akkor mostmár nyugodtan lehet csinálni, mert működik a dolog. Tegnap délután vetkőzte le a TEAC ruháját a Pioneer, és mostmár mint 106-os feszít a gépben. Rálöktem az 1.07-es hackelt firmware-t, és megy mindennel, ír mindent. Szal abszolút jó. Szal harcra, .... izé flash-elésre fel. :-) -
#541 Szerintem itt még nem nagyon csinált senki ilyet.
Legalábbis hozzászólásokban nem láttam. -
Lacika 79 #540 I have adapted the firmware files to enable flashing the OEM TEAC DV-W50D to a True PIONEER DVR-106D this consists of a three stage operation to make this possible. I have made them available as is until such times as the universal flasher is complete. The package TEAC_DV-W50D_to_PIONEER_DVR-106D.zip consists of the first two stages
Stage 1:
Flash the TEAC into safe mode
Stage 2:
Flash to firmware 1.05 and change the kernel to true Pioneer GENERAL
Stage 3:
Flash to the Pioneer firmware of your choice
The files can be found on my web check my sig
Please post your results and comments here
And remember YOU FLASH AT YOUR OWN RISK
Na ezt találtam. Valaki elmondaná lépésről lépésre, hogy mit is kell konkrétan csinálni, mert még nem csináltam ilyet, és nem akarom elcseszni. -
Lacika 79 #539 Visszaolvasgattam, de valószínüleg elkerülte a figyelmemet. De azért köszi, hogy beírtad, hol található. :-) -
#538 #262, igaz link nincs. -
#537 Olvass vissza, van rá mód! -
Lacika 79 #536 Helló!
Visszaolvasgattam, de nem találtam meg, amit keresek. Szal az lenne a kérdésem, hogy szerintetetek meg lehet-e azt csinálni, hogy a TEAC DV-W50D-s írómba a Pioneer 106-os firmware-t beletegyem. Met van egy-két lemez, amit a TEAC csak 1x-esen akar írni, pedig 4x-es lemez. Szal ha tudtok valami oldalt, vagy bármit ami ezzel foglalkozik, ill. van rá mód egyáltalán, akkor plíz írjatok.
Köszi -
#535 Vannak olyan médiák amit a Pio pl. nem ismer alapból (pl. ritek g03, ami 2x-esen írható) és ilyet csak 1x-esen hajlandó megírni. Crack után viszont ezeket is írhatod 2x-esen meg az 1x-es sebességűeket is, ez utóbbi már nem mindig egészséges.
Pluszba még régiófüggetlenné teszi a driveot és a gyári lemezek 2x Rip-elés korlátját feloldja. -
#534 koszonom a segitseget...mihez kell amugy crackelt firmware? -
#533 Inkább Pioneert vegyél ha rám halgatsz. Teljesen ugyanaz a két meghajtó csak a fw a más. Ebben viszont a Pioneer előbbre járt és van hozzá király crackelt fw is. Meg jópár helyen láttam a Piot olcsóbban, mint a Teac-ot.
Nekem is Teac cd íróm volt ezelőtt de rábeszéltek a Pioneerre és eddig nem bántam meg.
Az E-s és nem E-s TEAC között fogalmam sincs mi a különbség, talán az E-s nem írja mindkét formátumot, a D betű a Dualt jelenti azaz ez írja a +ost és -ost is. -
#532 es megegy kerdes, ki tudja mi a kulonbseg az E-s es a nem E-s TEAC valtozat kozott? thx elore is a valaszt -
#531 en is egy ilyen Teacot neztem ki magamnak, a cd irojukkal nagyon meg voltam elegedve (es vagyok is, mar 2,5 eve teljesit nagyon szepen a gepben). Egy tesztet olvastam, amiben azt irtak, hogy az ASUS, TEAC irok mind a pioneer A106-osara epulnek, csak a korites mas. Ez egy kicsit elveszi a kedvem a vasarlastol, a pioneer szamomra ismeretlen a szamitastechnikaban...de ahogy latom elegedettek vagytok a TEAC-el, az ara is jo. Kompatibilitasi problematok nem volt vele? Es frissiteni kellett rogton vasarlas utamn a firmwaret esetleg? -
#530 Eddig nem volt.
Köszi, megy oda is. :) -
Borg #529 Csak halkan jegyezném meg, hogy VAN DVD-IRÁS TOPIC IS. -
#528 Megtanítasz angolul is, akkor már sokat segítettél. :)
Azért kösz, majd lefordíttatom valakivel.
De addig ha valaki pár szóban magyarul összefoglalja nekem mit kellene csinálni annak megköszönném.
Tmpegenc-ben elvileg van demux lehetőség csak még azt sem találtam meg de majd este ha hazaérek belenézek jobban. -
#527 Szia! Találtam egy külföldi fórumot (angol nyelvű) Olvasd el Minion hozzászólását. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/54680
Ezen kívül még nézd meg ezeket is, hátha segít!
How to convert multiple SVCD's to DVD without losing quality
VCD and SVCD on DVD-Rs
How To Turn a VCD/SVCD Into a DVD in Easy Steps
remélem tudtam segiteni! -
#525 "m2v fájlokat akar használni videófájlok helyett"
az m2v az kőkemény videófájl
Bár nem mernék megesküdni rá, de mintha a Tmpgenc-ben lenne demux lehetőség SVCD-khez is. -
#523 Na, nagynehezen szereztem DVDMaestrot.
Szóval a feladat, hogy több SVCD filmet akarok feltenni a DVD-re amit menüből ki lehet választani és el lehet indítani. A gondok ott kezdődnek, hogy ennek a proginak külön kell a zene fájl és a videó fájl. Hogyan lehet egy .mpg-ből kiszedni az audió sávokat, hogy a proginak megfeleljen? Ráadásul valami .m2v fájlokat akar használni videófájlok helyett is, ezt mivel lehet neki összehozni?
Sorry de csont láma vagyok és nekem az kevés, hogy a DVDMaestroval meg tudom oldani...
Kösz. -
#522 Én is így jártam először.
Vettem hirtelen felindulásból egy TDK DVD-RW-t aztán láttam, hogy a DVD+RW-t 2.4x-esen írja, nem csak 2x-esen így vettem egy olyat is. Az a 0.4x sebesség plusz pedig pár percben biztos megmutatkozik. :)
De legalább van mindkétféle újraírhatóm. :) -
#520 Ok, hazamegyek kipróbálom megint. Kösz.
De addigis ha valaki tud más lehetőséget az szóljon. -
#518 Jah láttam köszi.
De megpróbáltam tegnap otthonról és semmit nem találtam bár eddig csak zene keresésére használtam a progit, de egy találat nem volt dvdmaestro beírásnál.
A másik nagyobb gond pedig, hogy melóhelyről vagyok és itt van adsl de nincs dc++ (nem is lenne mit megosztanom) otthon pedig csak ISDN van szóval ha nagyobb a progi hamar "lelőnek". -
#517 Már válaszoltam erre az 510-es hozzászólásban.
Ott tuti megtalálod. -
#516 Sorry az OFF-ért, de ki tudna nekem elérhetővé tenni egy dvdmaestro programot, vagy egy letöltési helyet mondani?
Fontos lenne! -
#515 Nemrég volt a prohardveren egy teszt írókról, ott nézz utána, hogy volt-e a tesztben. -
Borg #513 Nekem a meghajto tetején rajta van a matricán, hogy GSA-4040B. És zacskós volt. -
#512 A drive-ra nincsen ráírva, csak a matricára, ami a zacskón/dobozon van. A Drive mindig simán GSA-4040B. Nekem dobozos van. -
#510 Két betú után ++ van :) -
#509 Ellátogattam oda de csak angol leírás volt, de találtam hozzá nagyon király magyar leírásokat most már csak 1 dolog hiányzik. A program.
Honnan tudom letölteni? :) -
Borg #508 Érdekes, nekem ilyen van, és csak siman 4040B. Zacskos.
+volt a kezemben mar dobozos is, es az is siman 4040B.
Az inyencek kedvéért... -
#506 Bár nem csináltam még ilyet, de lenne rá egy elméletem.
Kell hozzá egy "authoring" progi pl. a DvdMaestro, vagy a Sonic Scenarist (többet tud, de komplikáltabb a kezelése).
Először is importálod az egyes Svcd-ket (külön hang- és videósávként!) Miután kész rendezd el őket úgy, hogy mindegyik külön VTS-ben legyen. Ha ez megvan akkor megcsinálhatod a menüt. Nem nagy cucc, beimportálsz egy képet csinálsz rajta gombokat az egérrel, ezeket összelinkeled a hozzátartozó filmekkel és aztán megnyomod azt, hogy complile (már ha a DvdMaestrot használtad)
Ha részletesebb leírás kell akkor én is csak csatlakozni tudok DVDencoderhez, azaz látogass el ide www.doom9.org -
#505 Valami dvdíró guru nekem is segíthetne.
Olyan igénnyel léptek fel nálam, hogy írjak az illetőnek DVD-re svcd filmet (amennyi ráfér) és ő asztali dvd-vel tudja ezeket lejátszani és menüből tudja kiválasztani mit akar róla nézni. Ezt mivel lehet megoldani?
Valahogy meg lehet, mert csináltak már neki ilyet csak az adott "forrás elapadt". -
#502 Hát nem vagyok valami nagy guru (még 1 filmet sem másoltam) de ajánlom ezt a kis fórumot a programról, sok hasznos információ van bent.
Röviden: DVDdecrypterrel leszeded a filmet vinyóra, átküldöd rajt az InstantCopyt majd a végén a kapott fájlokat kiírod decrypterrel. Na azért ennél bonyolultabb a dolog de tömören ennyi. -
mason #501 Sziasztok!
Egy hete vettem egy új gépet, és bele egy Pioneer Dvd-rw dvr 106D írót. Most tanácstalanul állok, mert nem tudom, hogy hogy lehet gyári filmeket átírni, tömöríteni, nem ismerem a filéket, stb...
Annyit tudok, hogy 4,7 GB fér egy írható dvd-re, és egy film 7-8 GB, de valahogy állítólag meg lehet oldani. Na ehhez kérnék én segítséget, hogy mely programokkal és hogyan hajtom végre a feladatokat:)
Nagyon jó lenne, ha tudnátok nekem segíteni!
Ja, és van egy filmem, gyári a Hazafi, az pl nem értem, hogy miért csak 4,1 GB, azt simán egy az egybe át tudtam írni, de vannak olyan filmek, melyeket fel sem tudok rakni a gépre!!!
Kérem segítsen nekem valami nagy GURU!
Mason -
Borg #500 *Ha* jól tudom, az M-eset nem az európai piacra szánták... itthon aligha találkozni olyannal. -
#497 Ezt most komolyan kérded vagy szórakozol?
Nem olvasnál vissza #486-os hozzászólástól!!!!!