3392
-
#452 Ritek (380)
Diamond (330)
Ezek fullra bejönnek nekem az LG íróhoz.
-
#451 Dual formátumú DVD írók tesztje. -
Lacika 79 #450 Nekem is abszolút bevált. Annyi "gond" van vele, hogy ha megírok 2-3-4 lemezt, (változó) akkor kell neki vagy 10 perc pihenő, mert nem hajlandó írni. De a haverom Pio a06-osával is ez a helyzet, szal gondolom, hogy nem az író szar. :-))
Szerintetek melyik a legjobb lemez ÁR/Minőség viszonylatában, + mennyi az ára, ill. hol lehet kapni? -
TheZsenyka #449 Haveri körben már négy embernek van Teac DV-W50D (nem E!) írója és igencsak bevált. -
Borg #448 Ha jó, akkor érdemes megvenni.
Mindenféle formátumot tud kezelni, semmi gond nincs vele. -
#447 Ja amúgy az árán kívül milyen az író? Jó vásárt csinálok vele? -
#446 Ok. Kössz, hogy így aggódsz :)
De nincs vele semmi gond. A boltba ahol veszem a tulaj az ismerősön és a múlt héten adta el 38.000-ért, csak aki megvette visszavitte, mert egy béna pancser, nem ért hozzá, azt hitte hogy csak úgy tud vele írkálni nagy filmeket, pedi a gyári filmek ugye nem 4,7 gigássak, így csak 25.000-ért vette vissza. -
Borg #445 Annak oka van, ha azt annyiért adják... még nagyker nettója is több ennél valamivel... jól nézd meg mit veszel. -
#444 Szerintetek megéri venni egy pár napos, bontott, de nem használt LG GSA-4040B típusú írót 25.000 Ft-ért? A Depon 34.000 körül van. -
#443 én is (most megyek az íróért) -
#442 Valaki légyszíves ajánljon egy tuti módszert, amivel gyári DVD-ket (akár tömöríés után) át tudok másolni egy üres DVD-re. Jöhet emailbe vagy privátba is, írjatok programokat, hogy ti melyiket használjátok. Ne legyen túl bonyolult, mert ilyen téren kezdő vagyok. Kösz. -
#441 TDK DVD+RW-t használok hozzá. Simán viszik az asztalik is Sőt még olyan is aminek a leírásában csak - os DVD lejátszás van írva. -
#440 még túl drága :( -
#439 Plextorrol mi a velemenyetek? -
#438 megtaláltam aszem, már nem kell.... -
#437 Jakuza vissza tudnád tenni a Hackelt a06-os firmware-t???? -
#436 Ez van, még gyerekcipőben jár az (újra)írható DVD, meg az azokat támogató asztali kütyük köre, majd kb egy másfél év múlva már szerintem abszolút nem lesz gond az, hogy +/- lemezt teszünk be egy akkori lejátszóba. -
Lacika 79 #435 Na igen, ugyanis szopok néha elég erősen a lemezekkel. Már lassan dossziékat kell nyitni, és beletenni, hogy ennek ilyen lemez jó, annak amolyan, stb. Kész kabaré. :-) -
#434 Nézz át a dvd lemezek topicba, ott a válasz. -
#433 Abszolút változó, az én tippem az a mínuszosra esne (olyan 55/45%-os megoszlásban), de szerintem ez sem vehető biztosra, nem lehet túl nagy eltérés, nagyon függ attól, hogy ki gyártotta a lejátszót. -
Lacika 79 #432 Egy kérdés. Átlagban véve +-os vagy -os lemezt szeretnek jobban az asztali lejátszók? -
#431 Ja, a lényeg, hogy a Verbatimet valamilyen asztaliban kipróbálta a hever, és végignézett egy filmet amit írtam rá tökéletes minőségben, nem voltak képhibák, nem akadt, és a hang is stimmelt, most egy másik asztaliban akarom kipróbálni a TDK -RW 2x lemezét, mert asszem ez az asztali kütyü inkább a mínuszos korongokat kedveli. -
#430 Nekem a Verbatim +RW 2.4x-es jött be a legjobban, nettó 900 Ft volt kb, lehet, hogy 890, és jó, gyors, megbízható. Most tesztelem a TDK -RW 2x-est... -
#429 Én is így vagyok ezzel a f@cking Princoval.Gyenge híg fos a minősége és kíváncsi vagyok mi lesz egy két hónap múlva a megirt adatokkal.Azóta dobtam a princo -rw projectet.
-
#428 Nekem számít a minőség!A DVD2one és a Shrink gyors de gyenge a minőség!
Instant copy fullos minőséget produkál!
Teszteltem az összes progit.A nero visionexpressel elég jó a kép de a pinnacle mindent üt.
Egy film átkódolása nekem 70-75 perc az igaz de a minőség mindenekelőtt!
Viszont szerintem, mindenki tapasztalja meg melyik számára a legjobb.Mire használja a dvd íróját.A nepperek úgyse fognak tuti minőségre menni inkább a sebesség számít nekik. Én pont a Mátrix dvd-vel teszteltem és a pinnacle tudta hozni egyedül a minőséget.A dvd2one és a shrink elég gázos kb svcd-nél egy picit jobbat hozott.Aki találkozott a Mátrix dvd-vel tudja milyen furfangosan megírt lemez.(kövesd a fehér nyulat opció eléggé megcsavarja a dolgok menetét)
szvsz próbáljátok ki a progikat egy dvd-rw/+rw lemez nem árt és lehet tesztelni.Megéri az időt.Persze ezután jön a "milyen lemezt" mizéria.Egyiket szereti az író másikat nem!!
Még gyerekcipőben jár a dvd írás és már jönnek mindenféle konkurens formátumok...stb... -
#427 Nekem is az van (A301), és mindenfélére írtam már (Imation 1x -RW, Verbatim 2.4x +RW, TKD 2x -RW, Princo 4x -R), igaz Princo 2x -R az még nem volt, de a többi hibátlanul ment eddig ott ahol néztem. Amúgy nem tartom túl jó alapanyagnak a Princo-t, régen legalábbis sokat szoptam a CD-R-ekkel... "Olcsó húsnak híg a leve!" ugye, tehát szerintem a koronggal lehetett a gond. Próbáld törölni, és 1x-es sebességgel újra megírni. -
#426 A legfrisebb amit taloáltam A301-es. -
#425 Pl a legfrissebb CDRWin-el. -
#424 Milyen FirmWare verzió van most beégetve az LG-be? -
Xboxman #423 Hali!
Nem tudjátok már eleve RIP-elt DVD-t mivel és hogy kell kiirni(egy bin meg egy cue file van)? -
Joi #422 Sziasztok! Egy "buta" kérdésem lenne: Az IMG kiterjesztésű
DVD fájlokat milyen progival tudom kiírni ill. virtuális
drive -ba beolvastatni? -
Anee #421 A nyissz megvolt de utánna mivel irom ki? -
Anee #420 dasdaw:Nemazért de Corába LG író volt szarásig s nem lehetett előrendelni s lefoglalni se így volt esély hogy marad mindenkinek..csak debrecenbe majd 50-et hoztak, ami mondjuk 2 nap alatt elment de legalább van nemúgy mint MMarktba ahol összvissz volt 3......és Cora vár hetente ennyit...
Szóval érdeklődj
Jah és szerintem azt a 2 ezer plusszt ne sajnáld rá!
A filmrippeléses válaszokat pedig köszönöm, minden progit meg fogok nézni -
JxOxExY #419 Csatlakozom Lsire-hez!Ha van valakinek vmi ötlette ne tartsa magába:) -
Lsire #418 Csövi
Nekem Sony DRU 510A sulinetes iróm van, most kinlódom vele nem eszi a Princo 4x-es lemezeket, a Decryterem lefagy vele, más lemezt megir (Primedisk, TDK). Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném... -
#417 szerintem igen :)) -
#415 nekem azt mondták idén már nem lesz egyáltalán dvd-író sulinetben -
#414 És valószínűleg idén már nem is kapsz, de gyorsan kérdezz körbe. -
#413 valószínűleg rendelni kell... -
#411 Ha visszaolvasol találsz linket a crackelt fw-re ha érdekel.