3392
  • BaLeeX
    Rendben, akkor a kérdés el van döntve.
    Pioneert vagy TEAC-ot veszek, az ár dönt a dologról. Láttam olyan helyet ahol az egyik olcsóbb, láttam olyat ahol a másik.
  • [Jakuza]
    Azt nem tudom, hogy van e beloluk fekete, de akkor valaszolok mar Balee uzenetere is egyuttal.
    Szvsz vegyel DVR-106-t az az OEM valtozat.
    A DVR-A06 a dobozos valtozat, csak az a kulonbseg, hogy adnak hozza audiokabelt, egy ujrairhato DVD-t, egy irhato DVD-t es Pinneacle szoftvert.
    De mindenketto iro ugyanazt tudja. 4X DVD-R/DVD+R, 2X DVD-RW, 2.4 DVD+RW, 16x CDR, 10x CDRW.
    Korrekt arnak tunik, mert en az www.e-connect.hu oldalon ennyiert lattam.

PIONEER DVR-106 DVD-RW/DVD+RW OEM 32680 (40850)

• Breki33
    azt 38.000-ért láttam tegnap
    az korrekt ár?

Amúgy Pio-bol melyik típus éri meg?
    és abboól is van Black?
  • BaLeeX
    Mi a különbség a Pioneer DVR-106 és a DVR-A06 között.
    Annyi, hogy az egyik dobozos a másik meg OEM vagy más is van?
  • [Jakuza]
    Hat en inkabb a Pioneert ajanlom neked, mert az FW frissitesekkel a masik cegek igencsk leszoktak maradni.
  • Breki33
    akkor ez jo?

még nincs DVD irom csak filozok TEAC és PIoneer között emiatt
  • BaLeeX
    Van a neten valami oldal, ahol DVD írókat teszteltek?
    Esetleg valami újság, amiben mostanában volt ilyen?
  • [Jakuza]
    Amugy talaltam egy ilyet is. Meglatszik, hogy mar regen neztem szet a dugi FTPimen. :)

Drive: TEAC DV-W50D (OEM PIONEER DVR-106)(Dual format DVD+/- Burner)
    Convert to Drive: Pioneer DVR-106D True Pioneer (Dual format DVD+/- Burner)
    Firmware Rev.: v1.05
    Patch: NONE
    Date: 2003.10.18 - 12:00 GMT
    Author: FLASHMAN
    Release Notes: This set of files is to transform your
    TEAC DV-W50D (OEM PIONEER DVR-106)
    into a true Pioneer DVR-106D
    This is a 2 part operation
    one to force the drive into safe mode
    and then continue to flash the drive to Pioneer F/W 1.05
    You then will have a true PIONEER DVR-106D firmware 1.05
    From which you can upgrade to any firmware of your choice
    Flashing Instructions: Make sure you don't have Intel Application Accelerator
    installed. Then run UPGRADE.BAT
    You shouldn't have to downgrade if you flash from Windows
  • [Jakuza]
    Ilyesmi kene hozza, de mivel a gyar nem adott ki meg hozza meg eredeti FW-t se igy nem lehet frissiteni.
    Az Asus legalabb kiadtad ugyanehez a Pio belseju DVD irojahoz az eredeti FWt igy azt mar megcsinaltak.
    Akar a Pio 106D-s FWt is belehet egetni neki, de a Teachoz meg nincsen 1.07es FW.
    Amugy most nezem azota a Teac kiadta hozza az elso FW frissitest: 1.06 a Teac DV-W50D irohoz.

Amugy nem tudja alapbol. Miert is tudna ?Teac DV-W50D 1.06 FW

Szerintem ide jarj surubben megnezni, hogy hackelt FW mikor jelenik meg.Nezd a forumban es a downloadsnal.
    The firmware page
  • Breki33
    ilyesmi cucc kell a TEAC-hoz is?
    Vagy az alapból tudja?
  • JxOxExY
    Hali!

Sony dru500-am van s princo dvd-t szeretnk írni, de a nero meg a fireburner vmiért nem hajlandó.Only csak a alcohol.tudtok segíteni miért szopok vele??legújabb fw van rajta és hibaként valami power calibrationt ír ki NEROba(Ahead nero ultra 6.0.1 vagy mi)
    Egyébként érdemes lecserélni pioneere vagy teac-ra?
    Ja és primo se ismeri fel a cuccost!
  • [Jakuza]
    Azt jelenti, a hackelt, hogy regiokod fuggetlen az FW es a Pioneer irokban a DVD rippelesenek sebessege 2x-re van limitalva gyarilag.
    Valamint ezzel az FW-vel tudsz 1x-es DVD mediara 2x-esen is irni.
  • Gerry
    Mint írtam sebességben nem jeleskedik igazán, viszont eddig mindenféle DVD-t megírt nekem a megfelelő sebességen, és még egyetlen poháralátétet sem készítettem vele, sem CD, sem DVD téren. Amúgy nekem az A301-es FirmWare van beégetve.
  • Borg
    Remélem tényleg jó ez a 4040, jövö hét végén jön az enyém is... bár jó lenne ha nem fekete lenne:)
  • Breki33
    ja bocsi már válaszoltak
  • Breki33
    Hát annyi a különbséh hogy a B-s pont jó a fekete házamba P
  • Gerry
    GSA-4040B Mindent ír, +/- R/RW valamint DVD-RAM, a másik típust nem ismerem, nekem 4040B van, 4x-esen egy fullos DVD-t kb 14-16 perc alatt ír meg, 2.4x-es sebességgel egy DVD+RW lemezt pedig kb 23-25 perc alatt fejez be. 1x-es sebességű írás durván 1 óra.
  • [Jakuza]
    Van hozza hackelt FW.
    Pioneer DVR-106 v1.07 RPC-1 + 2xDVD-R + 12xRip

A FW frissites meg holt egyszeru.
    Kicsomagolod valahova a filet, majd futtatod a Upgrade.bat filet. Ha jol emlexem nem lehet ugy frissiteni, ha CD vagy DVD van a meghajtoban.
    Ennyi.
  • legensy
    Elfelejtetem leirni a 2 tipust.
    LG GSA-4040B
    LG M4020B
    és ha tudtok rola valami sebeség adatott is mondani.
  • legensy
    Sziasztok.most szeretnék dvd irot venni.LG-t a kérdésem az az lenne hogy a két tipus közül melyiket érdemes melyik +/- os.és mit jelent a +/-?meg ha tudnátok mondani egykét dvd iro progit amivel gyári filmet le lehet konvertálni a 4,7 gb lemezre,és valami olyan progi is kellene amivel avi formátumbol(divx,xvid)dvd formátumot lehet csinálni.
    elöre is THX
  • BaLeeX
    Na mindenre gondoltam volna, csak erre nem.
    Kösz!
  • IMYke2.0.0.0

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • Lacika 79
    Milyen jó, hogy Imyke nem csak a magyaritások topicban mozog. :-))
  • IMYke2.0.0.0
    A B betű ezt jelenti: Black = Fekete.

.:i2k:.
  • BaLeeX
    Nagyon helyes. Akkor most már csak azt mondd meg nekem mi a különbség a D és a DB végű író között.
  • Breki33
    jó minőségű igen

gondolod különben ilyet szeretnék venni?
  • NeoMaN
    lol
  • Lacika 79
    Azt mondják az okosok. Nekem nincs viszonyítási alapom, mivel eddig csak plextor és pioneer cumóval nyomultam. (cd író, DVD rom) De akinek van, az csak dicséri. Én is. :-))
    Hogy mi a különbség? Az "E" asszem csak minuszos, a "D" az pluszminusz, a "DB" meg Dragonball. :-)) Nemtom.
  • BaLeeX
    Találtam 3 féle TEAC-ot:
    DVD író Teac DV-W50D /OEM/ 38e
    DVD író Teac DV-W50DB /OEM/ 40e
    DVD író Teac DV-W50E /dobozos/ 48e

Mi a különbség köztük?

Nagy kibaszás ez a rohadt sulinet. Sulinet nélkül 38 ugyanaz az író. Ki teszi zsebre azt a 17e ft különbséget?

Teac akkor jó minőségű a DVD írók között is?
  • Lacika 79
    TEAC DV-W50D +-. Abszolút megbízható, profi jószág. 55 pénz.
    www.sulinetonline.hu
    A médákról meg valaki hozzáértő nyilatkozzon, mivel még én is viszonylag kezdő vagyok, így nem akarok hülyeségeket írni.
  • BaLeeX
    Ajánljatok nekem valami jó írót 50 körül/alatt amit esetleg sulinet keretein belül is meg lehet venni. Lehet beruházok egybe év vége előtt. CD íróból TEAC-om van most és meg vagyok vele elégedve.

Értemes + - os írót venni? Mennyivel drágábbak ezek? Van valami érv a +-os vagy a --os írók vagy médiák mellett?
    Bocs, abszolút kezdő vagyok a témában.
  • Lacika 79
    Az a gagyi TEAC volt a "legjobb vétel" a PC-worldben. Ha elolvastad volna figyelmesen, akkor rájönnél, hogy gyorsabban, és megbízhatóbban olvassa be a lemezeket, mint a Pioneer. Mondjuk ezt én sem értem miért. Lehet, hogy jobb a firmware neki?

Breki: a Pioneer a05 az van az "W50E" jelzésű TEAC-ban, az a06 pedig a "W50D"-ben.
  • Breki33
    pontosan melyik Pio és melyik TEAC

pontos típust kérek
  • Emery
    A TEAC-be Pioneer belso van a ket iro egyfomra fizikailag csak a Pioneer gyorsabban adja ki firmware-t
    Nekem Pioneer van a baratnomnem TEAC. szetszedtem mind a kettot, meg a csavarok is egyformak benne.
  • trunks666
    "ne hol mi gagyi NEC TEAC markat"

Te se vagy semmi öregem
  • Molnar Gabor
    Szerintem Pioneer vegyel.Ha hosszu tavra akasz egy megbizhato mindenevö gepet.Erre ne sajnald a penzt,ha veszel minosegit vegyel ne hol mi gagyi NEC TEAC markat,tegyel hozza egy 10eFT es Pio-t kapsz.De te tudod,ez csak a én véleményem.De nezd meg a szeptemberi-oktoberi Pc WORLD magazint ott le teszteltek a DVD irokat.Mondanom se kell melyik nyert.
  • Lacika 79
    Nem csodálom, nekem is ő van a gépemben, és szerinbtem nagyon tuti. Ő a mindentvivő. :-)
  • NeoMaN
    Nem kezdőknek!! :)
  • NeoMaN
    A legjobb mpeg tömörítő (minőségileg):
    CinemaCraft Encoder (CCE)
  • ZaJanga
    Valaki?
    Többet erről a CCE progiról! Mi is ez?