3392
-
#269 Rendben, akkor a kérdés el van döntve.
Pioneert vagy TEAC-ot veszek, az ár dönt a dologról. Láttam olyan helyet ahol az egyik olcsóbb, láttam olyat ahol a másik. -
#268 Azt nem tudom, hogy van e beloluk fekete, de akkor valaszolok mar Balee uzenetere is egyuttal.
Szvsz vegyel DVR-106-t az az OEM valtozat.
A DVR-A06 a dobozos valtozat, csak az a kulonbseg, hogy adnak hozza audiokabelt, egy ujrairhato DVD-t, egy irhato DVD-t es Pinneacle szoftvert.
De mindenketto iro ugyanazt tudja. 4X DVD-R/DVD+R, 2X DVD-RW, 2.4 DVD+RW, 16x CDR, 10x CDRW.
Korrekt arnak tunik, mert en az www.e-connect.hu oldalon ennyiert lattam.
PIONEER DVR-106 DVD-RW/DVD+RW OEM 32680 (40850)
-
#267 azt 38.000-ért láttam tegnap
az korrekt ár?
Amúgy Pio-bol melyik típus éri meg?
és abboól is van Black? -
#266 Mi a különbség a Pioneer DVR-106 és a DVR-A06 között.
Annyi, hogy az egyik dobozos a másik meg OEM vagy más is van? -
#265 Hat en inkabb a Pioneert ajanlom neked, mert az FW frissitesekkel a masik cegek igencsk leszoktak maradni. -
#264 akkor ez jo?
még nincs DVD irom csak filozok TEAC és PIoneer között emiatt -
#263 Van a neten valami oldal, ahol DVD írókat teszteltek?
Esetleg valami újság, amiben mostanában volt ilyen? -
#262 Amugy talaltam egy ilyet is. Meglatszik, hogy mar regen neztem szet a dugi FTPimen. :)
Drive: TEAC DV-W50D (OEM PIONEER DVR-106)(Dual format DVD+/- Burner)
Convert to Drive: Pioneer DVR-106D True Pioneer (Dual format DVD+/- Burner)
Firmware Rev.: v1.05
Patch: NONE
Date: 2003.10.18 - 12:00 GMT
Author: FLASHMAN
Release Notes: This set of files is to transform your
TEAC DV-W50D (OEM PIONEER DVR-106)
into a true Pioneer DVR-106D
This is a 2 part operation
one to force the drive into safe mode
and then continue to flash the drive to Pioneer F/W 1.05
You then will have a true PIONEER DVR-106D firmware 1.05
From which you can upgrade to any firmware of your choice
Flashing Instructions: Make sure you don't have Intel Application Accelerator
installed. Then run UPGRADE.BAT
You shouldn't have to downgrade if you flash from Windows
-
#261 Ilyesmi kene hozza, de mivel a gyar nem adott ki meg hozza meg eredeti FW-t se igy nem lehet frissiteni.
Az Asus legalabb kiadtad ugyanehez a Pio belseju DVD irojahoz az eredeti FWt igy azt mar megcsinaltak.
Akar a Pio 106D-s FWt is belehet egetni neki, de a Teachoz meg nincsen 1.07es FW.
Amugy most nezem azota a Teac kiadta hozza az elso FW frissitest: 1.06 a Teac DV-W50D irohoz.
Amugy nem tudja alapbol. Miert is tudna ?Teac DV-W50D 1.06 FW
Szerintem ide jarj surubben megnezni, hogy hackelt FW mikor jelenik meg.Nezd a forumban es a downloadsnal.
The firmware page -
#260 ilyesmi cucc kell a TEAC-hoz is?
Vagy az alapból tudja? -
JxOxExY #259 Hali!
Sony dru500-am van s princo dvd-t szeretnk írni, de a nero meg a fireburner vmiért nem hajlandó.Only csak a alcohol.tudtok segíteni miért szopok vele??legújabb fw van rajta és hibaként valami power calibrationt ír ki NEROba(Ahead nero ultra 6.0.1 vagy mi)
Egyébként érdemes lecserélni pioneere vagy teac-ra?
Ja és primo se ismeri fel a cuccost! -
#257 Azt jelenti, a hackelt, hogy regiokod fuggetlen az FW es a Pioneer irokban a DVD rippelesenek sebessege 2x-re van limitalva gyarilag.
Valamint ezzel az FW-vel tudsz 1x-es DVD mediara 2x-esen is irni. -
#256 Mint írtam sebességben nem jeleskedik igazán, viszont eddig mindenféle DVD-t megírt nekem a megfelelő sebességen, és még egyetlen poháralátétet sem készítettem vele, sem CD, sem DVD téren. Amúgy nekem az A301-es FirmWare van beégetve. -
Borg #254 Remélem tényleg jó ez a 4040, jövö hét végén jön az enyém is... bár jó lenne ha nem fekete lenne:) -
#253 ja bocsi már válaszoltak -
#252 Hát annyi a különbséh hogy a B-s pont jó a fekete házamba P -
#251 GSA-4040B Mindent ír, +/- R/RW valamint DVD-RAM, a másik típust nem ismerem, nekem 4040B van, 4x-esen egy fullos DVD-t kb 14-16 perc alatt ír meg, 2.4x-es sebességgel egy DVD+RW lemezt pedig kb 23-25 perc alatt fejez be. 1x-es sebességű írás durván 1 óra. -
#250 Van hozza hackelt FW.
Pioneer DVR-106 v1.07 RPC-1 + 2xDVD-R + 12xRip
A FW frissites meg holt egyszeru.
Kicsomagolod valahova a filet, majd futtatod a Upgrade.bat filet. Ha jol emlexem nem lehet ugy frissiteni, ha CD vagy DVD van a meghajtoban.
Ennyi. -
#249 Elfelejtetem leirni a 2 tipust.
LG GSA-4040B
LG M4020B
és ha tudtok rola valami sebeség adatott is mondani. -
#248 Sziasztok.most szeretnék dvd irot venni.LG-t a kérdésem az az lenne hogy a két tipus közül melyiket érdemes melyik +/- os.és mit jelent a +/-?meg ha tudnátok mondani egykét dvd iro progit amivel gyári filmet le lehet konvertálni a 4,7 gb lemezre,és valami olyan progi is kellene amivel avi formátumbol(divx,xvid)dvd formátumot lehet csinálni.
elöre is THX -
#246 Na mindenre gondoltam volna, csak erre nem.
Kösz! -
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
Lacika 79 #244 Milyen jó, hogy Imyke nem csak a magyaritások topicban mozog. :-)) -
#243 A B betű ezt jelenti: Black = Fekete.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#242 Nagyon helyes. Akkor most már csak azt mondd meg nekem mi a különbség a D és a DB végű író között. -
#241 jó minőségű igen
gondolod különben ilyet szeretnék venni? -
#240 lol -
Lacika 79 #239 Azt mondják az okosok. Nekem nincs viszonyítási alapom, mivel eddig csak plextor és pioneer cumóval nyomultam. (cd író, DVD rom) De akinek van, az csak dicséri. Én is. :-))
Hogy mi a különbség? Az "E" asszem csak minuszos, a "D" az pluszminusz, a "DB" meg Dragonball. :-)) Nemtom. -
#238 Találtam 3 féle TEAC-ot:
DVD író Teac DV-W50D /OEM/ 38e
DVD író Teac DV-W50DB /OEM/ 40e
DVD író Teac DV-W50E /dobozos/ 48e
Mi a különbség köztük?
Nagy kibaszás ez a rohadt sulinet. Sulinet nélkül 38 ugyanaz az író. Ki teszi zsebre azt a 17e ft különbséget?
Teac akkor jó minőségű a DVD írók között is? -
Lacika 79 #237 TEAC DV-W50D +-. Abszolút megbízható, profi jószág. 55 pénz.
www.sulinetonline.hu
A médákról meg valaki hozzáértő nyilatkozzon, mivel még én is viszonylag kezdő vagyok, így nem akarok hülyeségeket írni. -
#236 Ajánljatok nekem valami jó írót 50 körül/alatt amit esetleg sulinet keretein belül is meg lehet venni. Lehet beruházok egybe év vége előtt. CD íróból TEAC-om van most és meg vagyok vele elégedve.
Értemes + - os írót venni? Mennyivel drágábbak ezek? Van valami érv a +-os vagy a --os írók vagy médiák mellett?
Bocs, abszolút kezdő vagyok a témában. -
Lacika 79 #235 Az a gagyi TEAC volt a "legjobb vétel" a PC-worldben. Ha elolvastad volna figyelmesen, akkor rájönnél, hogy gyorsabban, és megbízhatóbban olvassa be a lemezeket, mint a Pioneer. Mondjuk ezt én sem értem miért. Lehet, hogy jobb a firmware neki?
Breki: a Pioneer a05 az van az "W50E" jelzésű TEAC-ban, az a06 pedig a "W50D"-ben. -
#234 pontosan melyik Pio és melyik TEAC
pontos típust kérek -
#233 A TEAC-be Pioneer belso van a ket iro egyfomra fizikailag csak a Pioneer gyorsabban adja ki firmware-t
Nekem Pioneer van a baratnomnem TEAC. szetszedtem mind a kettot, meg a csavarok is egyformak benne. -
#232 "ne hol mi gagyi NEC TEAC markat"
Te se vagy semmi öregem -
Molnar Gabor #231 Szerintem Pioneer vegyel.Ha hosszu tavra akasz egy megbizhato mindenevö gepet.Erre ne sajnald a penzt,ha veszel minosegit vegyel ne hol mi gagyi NEC TEAC markat,tegyel hozza egy 10eFT es Pio-t kapsz.De te tudod,ez csak a én véleményem.De nezd meg a szeptemberi-oktoberi Pc WORLD magazint ott le teszteltek a DVD irokat.Mondanom se kell melyik nyert. -
Lacika 79 #230 Nem csodálom, nekem is ő van a gépemben, és szerinbtem nagyon tuti. Ő a mindentvivő. :-) -
#229 Nem kezdőknek!! :) -
#228 A legjobb mpeg tömörítő (minőségileg):
CinemaCraft Encoder (CCE) -
#227 #224
Valaki?
Többet erről a CCE progiról! Mi is ez?