3392
-
#603 Masnak siman megy csak nekem nem ugyhogy valszeg nem dvd-vel elsz gond hanem iro progival!
Amugy Clone CD-vel nehezen torolnek dvd-t! :)
DE milyen mas iropogival probaljam meg?
Jah mellesleg az arrol en 350 ft-ert veszem ujrairhatot a monosegi meg 800 ft raadasul nekem kurva sok ujrairhato kell had ne irjam le miert!! -
Lacika 79 #602 Már régen meg akartam kérdezni, csak mindíg elfelejtettem, hogy XP alatt milyen progival tudom megnézni, hogy a játékokon milyen másolásvédelem van? Mert a ClonyXXL nekem bizony nem akar menni, és egy pár ismerősöm is hasonló gondokkal küzd. Csak hülye krix-krax-okat ír ki, jmikor keresné a meghajtókat. Jah, amúgy Pioneer a06-os íróm van, és egy Pioneer 121-es olvasóm. 98 alatt tökéletesen ment minden, csak XP-vel szívok. Jah, feltettem ASPI drivert is, de semmi. Valakinek van ötlete? -
#601 Princo DVD-RW...
Emberek, minek vesztek 2-300 Ft-al olcsóbb újraírhatót egy minőségi helyett? Újraírhatóból elég 2-3db az meg legyen minőségi. Aki nem így gondolja az meg szívjon csak vele...
Mellesleg a Neronál tényleg szoktak gondok lenni néha törléssel (nekem még nem volt). De én mást még nem használtam. -
#600 én cloneCD-vel szoktam törölni azzal a leggyorsabb..... -
#599 LG GSA 4081B dvd irom van es nem tudok vele ujrairhato DVD-t torolni legujabb Nerot hasznalom!!
Princo ujrairhato cd-rol van szo!
Milyen masik iroprogival probaljam meg ki? -
Lacika 79 #598 Mit mutatnak a tapasztalatok? Mennyi az átlagos élettartalma az írt lemezeknek? Van valaki, akinek már főtt meg lemeze? Ha igen, milyen márka, milyen sebességen írta, stb.
Köszike -
Borg #596 Az gut, de inkább nekem irj, mert én nem kaptam semmit ;) -
#593 ok thx -
#592 Nekem LG GSA-4040B van, és eddig jól muzsikált, mindent ír (DVD-RAM-ot is), és eddig még nem rontottam vele lemezt. (CD-t DVD-t vegyesen kb 50 korongot égettem eddig vele, és mind jó lett.)
NEC-t nem ismerem. -
#591 DVD+ -RW NEC 1300
DVD+ -RW LG 4040
A fenti két íróról mi a véleményetek/tapasztalatotok?
-
Borg #590 unreg...
locutuskukacfreemailponthu -
Borg #589 Dobj ide egy emailt, a cimemre.
De a bolhapiacolást itt tényleg befejezni! -
#587 33,6kért kínálgatja a gyerek a hwsw bolhapiacon 1 év garival és számlával. Esetleg kérdezd meg számla nélkül mennyi. -
#585 Nem, konkrétan én sem tudok.
http://apro.lap.hu/
Ezzel elleszel pár napig, valahol csak találsz egyet jutányos áron. Esetleg a www.hwsw.hu fórumán is nézz körül a Bolhapiac részen. -
#583 Az nem rossz választás. Nézz szét a használt vagy kamionról leesett példányok között. -
#581 Így is esik az áruk folyamatosan szóval ha nem olyan sürgős akkor várj. Egyébként már most vannak kint 8x írók és januárban jön ki még több.
Mondjuk ez az egész számtech piacra igaz, hogy általában mindennek mennek lefelé az árai de ha túl sokáig vársz akkor meg már elavult lesz amit meg akarsz venni. -
#579 A kinti Metroban vannak általában olcsóbb cuccok. Vagy esetleg körbe lehet nézni vmelyik városban a műszaki meg számtech boltokban. -
Borg #577 Na a pia az más kérdés:)
Kint literes jägert szinte 1/2-1/3 áron meg lehet kapni, persze hogy megéri CSEMPÉSZNI, ugye:)
Hardverben már csak minimális árkülönbségek vannak. -
#576 Hol lax? :)
Jó mondjuk én sem sűrün járok ki, de pont múlt héten voltunk kint piáért és 6 üveg 7dl-es pián spóroltunk 16k-t ahhoz képest mintha itthon vettük volna meg. Ebből max 1 ezres a benzin. Erre szokták mondani, hogy hülyének is megéri. -
Borg #575 Én csak 6km-re lakok, mégsem megyek ki ;) -
#574 Kivéve aki kb. 20km-re lakik a határtól, mint pl. én. :)
Tényleg eszméletlen olcsón vannak kint műszaki cuccok. Mondjuk nem minden olcsóbb, de pl. november környékén volt kint Trust digitális fényképező átszámítva 35 körül, ugyanazt itt 59ért akarták rásózni az emberre az pedig majdnem félár. -
Borg #573 Szerintem amennyi benzint bekap az autó odáig, meg amennyiért most az euro van, semmi értelme kimenni. Amennyivel olcsóbb lenne, az igy el is száll. -
#571 Nemrég volt a prohardveren egy teszt, keresd meg és olvasd el. Elég alapos és részletes teszt. Ami azonban kimaradt belőle, hogy a Pioneer íróhoz van hackelt firmware ami tud pár plusz dolgot. Visszaolvasol megtalálod, hogy mit. Viszont ez nem tud RAM-ot írni. Olvasgass vissza és dönts belátásod meg pénztárcád szerint. -
#570 milyet érdemes venni? : mindenképp +/- -os legyen nem árt ha kezeli a RAM-t is
mennyi? : kb 40 ezer körül vannak már jó írók
software? : ez attól függ mire akarod használni, én adatot Nero-val írtam, gyári filmet cloneDVD-vel másoltam... -
#568 Jó, mondjuk én nem a 2 oldalasra gondoltam konkrétan. :)
De nem hinném, hogy a többrétegűt megírná, mivel a többrétegű írók elviekben tavasszal jönnek. -
Borg #567 Miért csak a 4,7-est tudná? A 2 oldalas 9,4-es is ugyanolyan, csak meg kell forditani.
A többrétegűvel kapcsolatban meg nemtom mit tud... nem találkoztam még olyan lemezzel. -
#565 Jó, de gondolom az LG csak a 4.7-est tudja megírni? -
Borg #564 +DVD-RAM lemezből több féle adatsűrűségű létezik (4,7-5,2-8,4), sőt, még akár 2 oldalas 9,4GB-os is. Ez sem mellékes szempont;)
Amúgy nekem is itt figyel benne, ha nem irok éppen, akkor ez a maxell ram lemez van bent, és egy plusz particioként funkcionál... letöltések, bármi mehet rá. UDF 1.5-be formázva oda vissza lehet másolgatni akár totalcommanderrel is, vagy bármi mással. -
#563 A DVD-RAM egy formátum. Gyorsabban írja az író, mint az RW-ket és igazából egy lassabb vinyóként funkcionál azaz másolgathatsz rá és törölhetsz róla, mintha egy vinyóról tennéd. Nem egy elvetélt ötlet, csak kicsit drága az alapanyag hozzá de a dobozos verzióhoz adnak egy lemezt.
(kb. egy ezressel drágább, mint az RW lemezek) -
#562 Egy nagy kérdés a Plextor 708A DvD karcolója van valakinek??? Ha igen akkor tudna róla írni 1-2 sors ,hogy jó-e vagy sem. Köszke. -
Inquisitor #560 "Utóbbit csak az LG 4040B tudja."
Azt hiszem az őskövületi 4020-as is tudta. Meg a Pannasonic nálunk nemkapható cuccai, mert ugye ők találták ki :) -
#559 Qrva szépen dolgozik az instant copy 8!!! Csak ajánlani tom és a regeitbe egy csomó mindent lehet állítani, hogy fullos legyen mert gyárilag butítják egy kicsit viszont minden benne van!!
-
#558 meg az újabb LG a GSA-4081B. Ilyen van nekem is, most jött ki kb két héttel ezelőtt -
#557 jó író, (nekem is az van) ha visszaolvasol találsz róla infókat.... -
mochee #556 Hali!
Nekem egy Pioneer a06-os íróm van. Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalataitok? Eddig egy Silent Hill 3-at írtam csak vele, az jó lett. -
Borg #555 Létezik kamionról leesett is biztosan, csak ez nem bolhapiac itt.
Amúgy +-R/RW meg RAM-ot irjon aztán kész. Utóbbit csak az LG 4040B tudja. -
#553 Hali!
Estig fenntartanak nekem egy NEC ND-1300A DVD írót...:)
Sajnos nem sokat tudok róla? Itt a fórumban sem nagyon találok róla infót.
Valaki, aki tapasztalt ezel a géppel írjon már véleményt róla! Kevesebbe kerül, mint egy LG, vagy TEAC, de kevesebbet is ér. Mennyire megbízható?
Válaszokat köszi előre is. -
#552 Ment a Re. -
#551 Ok, privát ment. -
#550 A 8-ast szerezd meg!
Intézzük el azt a fránya ftp szervert és én megosztom neked!