3392
-
#26 Vagy ha letezik ezek az irok egyaltalan nem tudjak megirni. -
#25 Egy 4.7GB-os lemez 1x-es megírása 58 perc, ebből ki tudod számolni a többit kb.-ra, ellenben nem tudok arról, hogy létezne hozzájuk 4.7GB-nál nagyobb kapacitású, vagy kétoldalas lemez... -
#23 Nekem az van, mire vagy kíváncsi? -
#22 De hiszen az RW-t is lehet UDF modban irni. -
Inquisitor #20 Hehehe. Nekemis a Pioneer a szimpi, csak többen állítják, hogy a Teac jobb.
Akkor erről ennyit ...
Azzért PPéternél még rákérdezek. -
Inquisitor #19 Most mi ezzel a baj? Ez a dobozos ára, az OEM vagy egy tizessel kevesebb ... lesz ez még olcsóbb is, pláne, hogy forgalomban van már a Plextor jó kis 8x-os +/- írója is. :) -
Inquisitor #18 Most nyitottak róla topicot a HWSW-n, még kevés a tapasztalat, de azok biztatóak. Bár kicsit furcsáltam, hogy egyesem a DVD-Ram támogatás miatt keresik, hiszen a legtöbben pont azt nem fogják tudni használni semmire.
Nézz be oda, és olvasgass ... -
#17 Igen a dobozos A06.
Es akkor egy kis felvilagostas.
Pio A05=Teac W50E=Asus DRW-0402P
Pio A06=Teac W50D=Asus DRW-0402P/D
De a firmware-k sokkal lassabban jonnek a Teacokhoz, ezert valsztottam a Pioneert. -
Anee #16 Konkrét tipus: LG 4040B -
Anee #15 Engem az LG +- -os író érdekelne ki mit olvasott róla
...mivel az van Sulinetbe...:-) -
#14 Azt hittem mostanában lehet már olcsóbban is venni. Bluefishben meg eleve nem veszek semmit, dvd-írót meg FŐLEG nem :~
De remélem nem lesz gondod vele, GL HF. -
Inquisitor #13 Már a dobozos, avagy A06.
Érdekes, hogy a Teac (W50E?, 4/4/4/2.4) fel se merült, pedig arról is sok jót hallottam, vagy a Sony 510A/U10A-ról is. -
#12 56 brutto a blufishben. -
#11 Mennyi volt? Gondolkozom én is egy írón. -
#10 Koszi.
Mar meg is van veve. Amugy kozebn kiderult, hogy mindketto ugyanaz az iro csak a 106 OEM kicsomagolas, nem jar hozza doboz szoftver es 1-1 irhato es ujrairhato DVD. -
TheZsenyka #9 Pioneer DVR-A06 infó hegyek
Tom's Hardware-en egy jó kis összehasonlító teszt más írókkal.
A leírások szerint a kettő abban tér el, hogy az A06 dobozos, mint azt Fam is mondta. -
#8 Plextor a legnagyobb név a szakmában... -
#7 Black Plextor írot érdemes megejteni ha olyant akarok venni? -
Fam #6 ha kell a doboz, meg szoftverek akkor A06, ha nem akkor 106, nincs sok különbség > tudásban -
#4 Egyértelműen az A06! -
Fam #2 amelyikre van pénzed, nem sok különbség van köztük -
#1 Melyik DVD irot erdemesebb megvenni a ketto kozul ?
A versenyzok :
1. Pioneer A06
2. Pioneer 106