3392
-
Lacika 79 #744 Én lemezre tippelek. Nekem is ilyen van, igaz, crackelt Pioneer a06 firmware, de én akkor is lemezre gyanaxom. De mindjárt jönnek a "nagyok", és majd helyre teszik a dolgokat. :-)) -
#743 Pls egy kis help kellene. TEAC DV-W50D ironal nem tapasztalt senki olyat, hogy megir egy lemezt (en spec noname -r) es a lemezen egy-ket konyvtar nem olvashato, ra lehet tallozni meg minden csak nem hajlando olvasni, a lemez tobbi resze meg jo es rendben olvashato. Ez most dvd lemez hibaja, vagy az iroe...? firmware 1.06 van benne. Ha valaki tapasztalt hasonlo jelenseget vagy barmi tippe van nagyon orulnek a helpnek, elore is koszi! -
Borg #741 Én ott próbálkoznék először. Más médiára irni.
Ha az sem, akkor másik gépben kipróbálni az írót.
-
Borg #739 Gép egyéb paraméterei?
alaplap, táp stb. Sok egyéb dologtól is lehet, de mondom, a legvalószínűbb hogy azt a fajta lemezt nem szeresse. SKCt még nem próbáltam én se. -
Borg #737 Szar a lemez, amire irni próbálsz.
Én már irtam vagy 20 DVD-R lemezt, és egyikkel sem volt még ilyen gond. -
#733 olvass vissza........... -
#731 Van valakinek tapasztalata a NEC 2500 DVD íróval kapcsolatban? -
#730 Csak érdeklődtem. :)
Akkor írnál 1x-esen ha lenne valami válogatós asztali lejátszód és a 2x-est nem enné meg. -
#728 Nem ez az ami nem tud 1x-en írni? -
#725 Ja!
Akkó ok!
Háát remélem nekünk fog kedvezni ez a szabvány.Ha már egyszer bemutatták talán lessz is belőle v.mi. -
#724 Milyen korongokat? Sima DVD-R-t írnak csak vele DVD+R helyett.
Ha a kétrétegűre gondoltál olyat még nem lehet és egy gond van vele, még le sem tisztázódott, hogy milyen szabványt fogadnak el. Ezért sajnos hiába írt kétrétegű lemezt a 106-os Pio ha elfogadnak valami olyan szabványt amit mondjuk kétféle lézerrel lehet csak megírni és új író kell hozzájuk akkor semmit nem értünk a kétrétegű firmware-el, mivel ez egyfajta szabványon működött.
És ha belegondolunk minden gyártónak ahhoz fűződik inkább érdeke, hogy új író kelljen a kétrétegű íráshoz, mivel ebből élnek... -
#723 Én NEC 1300 -asat használok.UDMA33-as stabil jó semmi gond és ehhez is van hack firmware minden féle.
Ha fogsz vagy akarsz használni ramot akkor LG ami nagyon jó író.Ha nem akkor ott a többi.Nemnagyon van rájuk panasz.Esetleg a toshibával kapcsolatba annyit hogy kicsit lassan adnak ki hozzá firmware-t. -
#722 Még kiegészíteném annyival hogy az NU Tech nem vállal semmilyen felelősséget hogy működik e és a kompatibilitást se....
Szal vállalkozó kedvűek égessék bele az írójukba és ha működik happy.
Egyáltalán lehet már kapni ilyen korongokat?? -
#720 Nem kellene visszaolvasnod szerintem még 50 hozzászólást sem, hogy vagy 5 ilyen írást találj, hogy melyik miért jó. -
#719 Melyik ajánlanátok egy kezdőnek? Milyen írót vegyen!
Nagyon gondolkodom rajta...minden számít...mit ír, mennyibe kerül, szóval kiváncsi lennék a véleményekre!
Köszi előre is! -
#718 hát nem semmi, remélem jön majd előbb-utóbb egy ilyen firmware az LG-nek is, állati lenne, ha tudná írni majd a kétrétegű lemezeket a kis 4081B-m:)) Persze idáig is megvagyok elégedve amiket eddig ír, na de ha ezt is tudni fogja... -
Inquisitor #717 Ez már tudja ezt:
"Las Vegas-i Consumer Electronic Show rendezvényen, ahol a vállalat bemutatott egy különleges firmware-rel felszerelt DVR-A06-os típusjelzésű DVD-írót.
...
A módosított vezérlőprogramnak köszönhetően a DVR-A06 képes lett a kétrétegű, körülbelül 8,5 GB-nyi adatot tároló DVD-R lemezek írására. A gyártó a firmware frissítésén kívül más változtatást nem eszközölt a készüléken." -
Inquisitor #716 "de senki se tudja a d és az rd között van-e különbség?"
Állítólag az RD-t Acer matricával kéne kapni :)
Nekik csinálta a Pioneer, csak a Teac W50D-vel ellentétben még Firmware is ugyanaz.
(Ezek nem tények, csak pletyka ...) -
Inquisitor #715 "Új, különleges vezérlőprogramot tett elérhetővé a NU Technology belső, DDW-0818 típusú, 8x-os sebességű DVD+RW-írójához: az új firmware-rel a készülék bizonyos DVD-R lemezek írására is alkalmassá válik.
.....
A béta vezérlőprogram a következő gyártók DVD-R lemezeit támogatja:
Memorex, MCC, TAIYO-YUDEN, CMC" - HWSW hír
Amúgy ebből a Taiyo-Yuden elég sok lemezt takar, hiszen pl. Primedisc, vagy Philips és sok más márkát is gyártanak.
-
#713 Pioneer DV-RW DV-R106D 1.7 Firmware -
#712 Ezt most találtam aki tud angolul az essen neki és írja le mi is ez.
Azt láttam, hogy le lehet tölteni valami dual firmware-t. -
#711 Pff! Nemtom azt már biztos nem fogja asszony megnézni :)
Mit említettem dolgozom nem vagyok otthon, de ha érdekel este megnézem.6-8 között írok -
#710 és hányas firm? -
#709 Nékem D-t ír -
#708 Ha ez nekem szól a legújabb Nero van fent
de senki se tudja a d és az rd között van-e különbség? -
#707 6.0-ás Neronál szokott asszem előfordulni. Tegyél fel újabbat, vagy régebbit. -
#706 Nem emléxem de asszem D-t. Most melózom, de mindjárt kiderítem. -
#705 mármint az eszközöknél -
#704 és rd-t ír ki? -
#703 Én tegnap vettem és semmi bajom vele -
#702 nekem is válaszolna végre valaki? -
#701 3000Ft-ot esetleg megér egy dobozos verzió, ha van bent kábel, és egy írható és újraírható lemez akkor talán de többet szerintem semmiképpen nem ér.
Nem hülyének nézzük az embereket akik veszik a programokat, csak gazdagnak esetleg aki ezzel keresi a pénzét.
Megint jövök az amerikás hasonlattal. Múltkor mondták a rádióban, hogy valami sztár elküldte a gyerekét egy boltba dolgozni óránként 20$-ért. Na számoljunk egy kicsit. Ott egy óra alatt keresel annyit, mint itt egy átlag munkahelyen egy nap alatt. És a szoftverek meg ugyanannyiba kerülnek.
Lehet gondolkodni! -
Inquisitor #700 Szerinted én mire várok? -
Borg #699 Hát nem, nem éri meg. Egy adatkábel 6-800Ft, a RAM drivert, iró programot meg bárhonan le tudom tölteni netről, utóbbiból akár legálisat is.
Tehát minek is fizessek 2400 forintot egy papírdobozért?
Amúgy Greenenek igaza van, még vagy 5-6 hónap, mire a két rétegű lemezek, és írók (akár firmwarrel) elterjednek, szal most már kár gondolkodni azokban. -
#697 Hát Pio lett LG 9090B-t már nem lehet kapni! 4 helyen is azt mondták, hogy még azokat is visszarendelték amik a nagykerekben volt és 4081-et hoztak helyette!
Ami persze tizenxezerrel drágább! Persze jobb is!
Ez azér szemétség. Igy hát PIO!
Még csak most eszkábáltam be, de az feltünt, hogy NEM HALLOM A LEMEZT PÖRÖGNI. Hihetetlen halk! -
Greene #696 A Firmware frissítéssel meg szerintem egyenlőre nem érdemes foglalkozni. Egyrészt mert amire normális áron lesznek a kétrétegű lemezek arra már lehet hogy írót is cserélsz és esetleg az majd tudja a 9,4 gb-t is.
A másik dolog ha az egyiknek van már ilyen frissítése akkor a másiknak is lesz. -
Greene #695 Szerintem mindenki azt fogja ajánlani a kettő közül ami neki van.
Én az Lg-t ajánlom. Megbízható, és nem mellékes hogy dvd-ramot is tud írni.
Ha külföldi fórumokat is nézel, nagyon sok helyen az 1. helyen tartják nyilván.
Bármelyiket veszed nem fogod megbánni. Biztosan mindkettő jó író. -
Borg #694 Az LG-vel max azért bizonytalanok az emberek, mert az eddig cuccai szarabbak voltak.
De ez a hitachi belsős író semmi kivánnivalót nem hagy maga után.
És kijavitalak, még az pioneerhez sincs ilyen firmware, csak bejelentették. Az meg sokat nem jelent egyelőre. Viszont ha a pioneert fel lehet késziteni rá, akkor az LG-t is, legalábbis technikai akadálya aligha lesz. -
#693 Piohoz már van. Nem mondtam, hogy LG-hez nem lesz.
Beszarokmá rajtad, neked fóbiád van, asszed mindenki az LG ellen beszél a Pio-val szemben, pedig télleg.
:)
Én csak azt látom, hogy pio-t veszik mindenhol etalonnak, a firmfrissítése messze a legjobb, tapasztalatból: 500db és csak alapanyaghibás lemez volt eddig, mindent eszik.
Biztos jó az LG, de én akkor is Piot javaslom a fentiek miatt. Monnyuk hozzátartozik, hogy LG-vel nincs személyes tapasztalatom. -
Borg #692 Ki mondta, hogy az LGhez nem lesz kétrétegűhöz firmware frissítés?
És ki mondta, hogy az LG bármiben is rosszabb minőség mint a Pioneer? Szeretném ha már végre valaki megmagyarázná ezt...