3392
  • Breki33
    én úgy tudom
    csak nem tudom a Pio firmware jó-e bele....
  • Cloud
    Az Asus írókban, pioneer belső van ugye?
  • Breki33
    az én LG CD irom kb két lemezt rontott
    abból egy a Nero egy meg miattam volt szval....
  • Mike at home
    ugyanakkor a 10e Ft-os LG CD ironak meg semmi baja
  • Mike at home
    Az LG DVD-ROM egy nagy kalap sz*r, szal en nem vennek LG irot, foleg nem ennyiert
  • Borg
    Az LG DVD írókban már Hitachi belső van, egyátalán nem ugyanaz, mint a CD-s cuccaik.
  • zero_cool51
    a gépem meg nem lassu szerintem.
  • zero_cool51
    csak mert eddig plextor cd irom volt, és nemogen bizok az LG termékekben. A plextor dvd iro meg drága...
  • NeoMaN
    arról nem is beszélve, hgy szar vinyóval lassú géppel mi lesz, ha 8x-osan írsz..
  • Borg
    Csak a +R lemezt tudja 8X írni, a többit ugyanúgy mint a 4040B. Magyarul nem éri meg.
    Másrészt úgysincs még 8X lemez se.
  • zero_cool51
    mármint DVD-RW
  • zero_cool51
    és mi a különbség a DVD+RW és a DVD-RV között. és mi az, hogy DVD+-RW
  • zero_cool51
    DVD+-RW LG GSA-4081B 8X Író 37 400FT

ez vajon megéri? és milyen lehet?
  • Cheky
    Ok, köszi.
  • Mike
    ez mennyire szar?

Toshiba SD-R5112 (4X DVD-R, 16X CD-R)

mondjuk aaz asztali Pio-m elvileg csak a minuszos lemezeket ismeri, szal akár még jó is lehet

csak 17+fa
  • Breki33
    Asus írója nincs senkinek?
    Állítólag azis PIO belső
  • NeoMaN
    nekem az van.
    most az új 1033-as firmel jó, eddig nagyonnagyon válogatós volt.
    ha pénz számít akkor vegyed. de inkább pio106....
  • Cheky
    Nekem is szimpi :)
    Toshibáról van vkinek tapasztalata?
  • ZaJanga
    nekem is nec 1300-asom van és megvaok elégedve vele.
  • trunks666
    LOL

Már a 100. lemezemet írtam a NEC ND-1300al amikor a Pioneer még sziklaszilárdan kizárólag a mínuszos formátumot támogatta.
  • Cheky
    ha jól tudom Freecom.
    A toshiba 20rugó, de csak minuszt tudd írni. A nec 28ezer, és +-. Többet nem igazán akarok áldozni rá.
    Igazából arra lennék kiváncsi, hogy melyik finnyásabb a lemezekre és mennyire megbizhatóak.
  • NeoMaN
    Sztem pio106 a legjobb választás most. A nec1300-asban milyen belső vasn? Pio? Ha igen, akkor azt javaslom...
  • Cheky
    Hello! Szerintetek érdemes megvenni a toshiba 5112 nevű égetőt? Vagy fektessek be 8rugóval többet a Nec 1300A-ba?
    Esetleg akinek ilyen van mondhatna pár szót...
  • Lacika 79
    Neoman: Ez neked ment, csak ez a sux Opera rakoncátlankodik néha. :-(
  • Lacika 79
    Köszike, erre gondoltam én is.
  • NeoMaN
    jah, tűzfal mögűl nem tudtam letölteni...
  • NeoMaN
    Viszi azokat a lemezeket is, amiket eddig kiköpött wron disk üzenettel (fel sem ismerte őket)
    Monnyuk én csak ritek g04-est használtam vele eddig, de azokból is volt amit nem szeretett, gyártója válogatta....
    (mert ugye csak a licence ritek, nem ő gyártja mindet).
    Az új firmware a 1033-as, karácsony körül csinálták a német toshiba sdd közreműködésével.
    1033-as a Toshiba 5112-höz
    Csak gyári firmware-re megy rá, tehát ha már régiókód mentesítettél monnyuk, akkor vissza kell tenni rá a gyári firmet, majd utána frissíteni evvel.
  • NeoMaN
    RPC 1 - régiókód mentessé teszi a lejátszót
    RPC 2 - értelemszerűen 2-es régiókódot kap (magyarországra is ez kell) amit 5x lehet megváltoztatni.
  • Lacika 79
    Ha már Firmware-nél tartunk. Mi a különbség az RPC-1, és RPC-2 között? Lehet, hogy láma kérdés, de nem igazán foglalkoztam még eddig a témával.
  • Wanted
    Kösz.
    Megnézem.
  • Punker
    privi ment.....
  • Wanted
    Hmmm.
    És mikorra érkezne meg?
  • Punker
    gyakorlatilag semmi, az egyik dobozos a másik nem.....
  • NeoMaN
    igen, de mivel még mindig nincs szabvány, nem tudni ér-e majd valamit.és visszaolvassa-e egyátalán másik lejátszó.
  • Punker
    ez már régi hír.....
  • [Jakuza]
    Errol tudtok valamit?

A Pioneer standja igazi unikumot tartogatott az érdeklődők számára a múlt héten megrendezett Las Vegas-i Consumer Electronic Show rendezvényen, ahol a vállalat bemutatott egy különleges firmware-rel felszerelt DVR-A06-os típusjelzésű DVD-írót. A 4x-es sebességre képes, multiformátumú DVD-író jópár hónapja kapható már, azt azonban senki sem gondolta volna, hogy egy ilyen "öreg" modell is képes lehet a kétrétegű DVD-R lemezek kezelésére.
    A módosított vezérlőprogramnak köszönhetően a DVR-A06 képes lett a kétrétegű, körülbelül 8,5 GB-nyi adatot tároló DVD-R lemezek írására. A gyártó a firmware frissítésén kívül más változtatást nem eszközölt a készüléken.
  • Punker
    én elméletileg tudok neked rendelni, de ez Eger.....
  • Wanted
    Hi!
    Tudtok mondani egy olyan helyet, ahol lehet kapni Pioneer írót?
    Debrecenben sehol sem lehet.
    :((
  • WiZZaRD
    nekem eddig semmi bajom nem volt az olcso lemezekkel...
  • NeoMaN
    egymilliószor el lett mondva, hogy 300ft-os ganéj lemezekkel ez lesz a vége. Tssék Ritek-et használni.
    Nem véletlen olcsó, ami olcsó...