3392
-
#789 én úgy tudom
csak nem tudom a Pio firmware jó-e bele.... -
Cloud #788 Az Asus írókban, pioneer belső van ugye? -
#787 az én LG CD irom kb két lemezt rontott
abból egy a Nero egy meg miattam volt szval.... -
#786 ugyanakkor a 10e Ft-os LG CD ironak meg semmi baja -
#785 Az LG DVD-ROM egy nagy kalap sz*r, szal en nem vennek LG irot, foleg nem ennyiert -
Borg #784 Az LG DVD írókban már Hitachi belső van, egyátalán nem ugyanaz, mint a CD-s cuccaik. -
zero_cool51 #783 a gépem meg nem lassu szerintem. -
zero_cool51 #782 csak mert eddig plextor cd irom volt, és nemogen bizok az LG termékekben. A plextor dvd iro meg drága... -
#781 arról nem is beszélve, hgy szar vinyóval lassú géppel mi lesz, ha 8x-osan írsz.. -
Borg #780 Csak a +R lemezt tudja 8X írni, a többit ugyanúgy mint a 4040B. Magyarul nem éri meg.
Másrészt úgysincs még 8X lemez se. -
zero_cool51 #779 mármint DVD-RW -
zero_cool51 #778 és mi a különbség a DVD+RW és a DVD-RV között. és mi az, hogy DVD+-RW -
zero_cool51 #777 DVD+-RW LG GSA-4081B 8X Író 37 400FT
ez vajon megéri? és milyen lehet? -
#776 Ok, köszi.
-
#775 ez mennyire szar?
Toshiba SD-R5112 (4X DVD-R, 16X CD-R)
mondjuk aaz asztali Pio-m elvileg csak a minuszos lemezeket ismeri, szal akár még jó is lehet
csak 17+fa -
#774 Asus írója nincs senkinek?
Állítólag azis PIO belső -
#773 nekem az van.
most az új 1033-as firmel jó, eddig nagyonnagyon válogatós volt.
ha pénz számít akkor vegyed. de inkább pio106.... -
#772 Nekem is szimpi :)
Toshibáról van vkinek tapasztalata? -
#771 nekem is nec 1300-asom van és megvaok elégedve vele. -
#769 LOL
Már a 100. lemezemet írtam a NEC ND-1300al amikor a Pioneer még sziklaszilárdan kizárólag a mínuszos formátumot támogatta. -
#768 ha jól tudom Freecom.
A toshiba 20rugó, de csak minuszt tudd írni. A nec 28ezer, és +-. Többet nem igazán akarok áldozni rá.
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy melyik finnyásabb a lemezekre és mennyire megbizhatóak.
-
#767 Sztem pio106 a legjobb választás most. A nec1300-asban milyen belső vasn? Pio? Ha igen, akkor azt javaslom... -
#766 Hello! Szerintetek érdemes megvenni a toshiba 5112 nevű égetőt? Vagy fektessek be 8rugóval többet a Nec 1300A-ba?
Esetleg akinek ilyen van mondhatna pár szót... -
Lacika 79 #765 Neoman: Ez neked ment, csak ez a sux Opera rakoncátlankodik néha. :-( -
Lacika 79 #764 Köszike, erre gondoltam én is. -
#763 jah, tűzfal mögűl nem tudtam letölteni... -
#762 Viszi azokat a lemezeket is, amiket eddig kiköpött wron disk üzenettel (fel sem ismerte őket)
Monnyuk én csak ritek g04-est használtam vele eddig, de azokból is volt amit nem szeretett, gyártója válogatta....
(mert ugye csak a licence ritek, nem ő gyártja mindet).
Az új firmware a 1033-as, karácsony körül csinálták a német toshiba sdd közreműködésével.
1033-as a Toshiba 5112-höz
Csak gyári firmware-re megy rá, tehát ha már régiókód mentesítettél monnyuk, akkor vissza kell tenni rá a gyári firmet, majd utána frissíteni evvel. -
#761 RPC 1 - régiókód mentessé teszi a lejátszót
RPC 2 - értelemszerűen 2-es régiókódot kap (magyarországra is ez kell) amit 5x lehet megváltoztatni. -
Lacika 79 #760 Ha már Firmware-nél tartunk. Mi a különbség az RPC-1, és RPC-2 között? Lehet, hogy láma kérdés, de nem igazán foglalkoztam még eddig a témával. -
#757 Kösz.
Megnézem.
-
#756 privi ment..... -
#755 Hmmm.
És mikorra érkezne meg?
-
#753 gyakorlatilag semmi, az egyik dobozos a másik nem..... -
#751 igen, de mivel még mindig nincs szabvány, nem tudni ér-e majd valamit.és visszaolvassa-e egyátalán másik lejátszó. -
#750 ez már régi hír..... -
#749 Errol tudtok valamit?
A Pioneer standja igazi unikumot tartogatott az érdeklődők számára a múlt héten megrendezett Las Vegas-i Consumer Electronic Show rendezvényen, ahol a vállalat bemutatott egy különleges firmware-rel felszerelt DVR-A06-os típusjelzésű DVD-írót. A 4x-es sebességre képes, multiformátumú DVD-író jópár hónapja kapható már, azt azonban senki sem gondolta volna, hogy egy ilyen "öreg" modell is képes lehet a kétrétegű DVD-R lemezek kezelésére.
A módosított vezérlőprogramnak köszönhetően a DVR-A06 képes lett a kétrétegű, körülbelül 8,5 GB-nyi adatot tároló DVD-R lemezek írására. A gyártó a firmware frissítésén kívül más változtatást nem eszközölt a készüléken.
-
#748 én elméletileg tudok neked rendelni, de ez Eger..... -
#747 Hi!
Tudtok mondani egy olyan helyet, ahol lehet kapni Pioneer írót?
Debrecenben sehol sem lehet.
:((
-
#746 nekem eddig semmi bajom nem volt az olcso lemezekkel... -
#745 egymilliószor el lett mondva, hogy 300ft-os ganéj lemezekkel ez lesz a vége. Tssék Ritek-et használni.
Nem véletlen olcsó, ami olcsó...