Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Azt hittem mostanában lehet már olcsóbban is venni. Bluefishben meg eleve nem veszek semmit, dvd-írót meg FÕLEG nem :~
De remélem nem lesz gondod vele, GL HF.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Már a dobozos, avagy A06.
Érdekes, hogy a Teac (W50E?, 4/4/4/2.4) fel se merült, pedig arról is sok jót hallottam, vagy a Sony 510A/U10A-ról is.

[Jakuza]
56 brutto a blufishben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dikki*yysw
Mennyi volt? Gondolkozom én is egy írón.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

[Jakuza]
Koszi.
Mar meg is van veve. Amugy kozebn kiderult, hogy mindketto ugyanaz az iro csak a 106 OEM kicsomagolas, nem jar hozza doboz szoftver es 1-1 irhato es ujrairhato DVD.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Pioneer DVR-A06 infó hegyek

Tom's Hardware-en egy jó kis összehasonlító teszt más írókkal.

A leírások szerint a kettõ abban tér el, hogy az A06 dobozos, mint azt Fam is mondta.

Gerry
Plextor a legnagyobb név a szakmában...

B@dsector
Black Plextor írot érdemes megejteni ha olyant akarok venni?
ha kell a doboz, meg szoftverek akkor A06, ha nem akkor 106, nincs sok különbség > tudásban

Csudri
Egyértelmûen az A06!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

amelyikre van pénzed, nem sok különbség van köztük

[Jakuza]
Melyik DVD irot erdemesebb megvenni a ketto kozul ?
A versenyzok :
1. Pioneer A06
2. Pioneer 106