13279
-
#1834 Erre valaki tudja a választ, hogy milyen jogszabályok vannak? Tehát mennyit lehet behozni, persze szigorúan "saját"* használatra.
*: értsd: barátoknak, ingyen. -
#1833 Meg fog jelenni egy könyv,(egy orvos írta) arról szól, hogy drog nélkül is elérhető a stimuláció. Különböző hatásokra. -
#1832 Amsterdamból lehet hazazhoni anélkül, hogy rámeresztenek a határon 6 rendőrkutyát? -
#1831 szar.., mert csak illegális "termék" van.. :( -
bigface #1830 Jajj! Látod mikre rá nem veszel! :) lásd>#1828
Egyébként mi a véleményetek a jelenlegi hazai piacról? -
#1829 miért ne ?! -
bigface #1828 Azt azért mégsem írhatom hogy hasisolaj!!! :) -
#1827 "háshás" -
bigface #1826 Mi az? -
#1825 :DDDDDDDddd -
bigface #1824 háshás olajat próbált már valaki? -
#1823 már semmiről... -
bigface #1822 Most fedeztem fel ezt a topikot, miről beszélgettek itt? -
bigface #1821 -
kedvenc filmem... :) -
#1819 yo a logod.....a film se kutya.... :D -
#1818 lál -
#1817 Biztos te is túlszívtad magad. Tanul az ember... csoki csoki -
#1816 volt egyszer egy nagyon paraztatos elmeny, azota nem megy... -
#1815 Kannabisz és fájdalomcsillapítás: új eredmények -
#1814 peace smoka ! -
#1813 Hát srácok... azt hiszem elhagyom népes táborotokat.. :D 7 éve mindennap toltam a zizit, aztán 3 hete elegem lett.. :) Érdekes, hogy egyáltalán nem hiányzik, sőt, jobb kedvem van azóta... :) úgyhogy ne parázzatok a függőségtől, mert ettől aztán nem lesz.. :DD A cigiről 1000-szer nehezebb leszokni! Lehet, hogy majd pár hónap múlva 1-1 nosztalgia cigit eltolok.. :) ..gondolom az meg fog ütni! ;>
Peace & smoke -
#1812 Csumi! Elmondaná valaki, hogy erről az oldalról pontosan hogy kell rendelni magokat aki esetleg rendelt már? Nagyon nem vágom az angolt. -
#1811 kösz már megvan -
#1810 Az "India ajándéka" e-book nincs meg, vagy nem tudja vki honnét lehetne letölteni?
Dobjon már egy privit! -
#1809 -
#1808 hehe :D -
#1807 én is szoktam rá szívni sima cigit... van amikor órákkal később is beadja :D -
#1806 Szombaton elég készre vágtam magam.
de nem a fű mennyiségétől, hanem mert megint nem tudtam megállni, hogy ne cigizzek utána. Általában az van, hogy jól érzem magam, kapom a flesst rendesen, aztán "Na jó, szívjunk el egy simacigit!" és utána beüt a kóma. :/
de ugyan így van a piálásnál is... -
obe #1805 én mindig ebbe a boltba megyek bécsbe magokért, de hogy pesten nyilik az nonszensz, minek?hogy a boltajtóba várjanak a zsaruk???
de azért haladás hogy lehet ilyen boltot nyitni -
#1804 Ismeri valaki ezt az oldalt/boltot?
Jól látom hogy pesten is be lehet szerezni a magokat és növényeket? -
#1803 ígyfan
ezeket a sztoriakt szívesebben olvasom -
#1802 oké, csak okosan ! :DDDd -
#1801 ezek is tapasztalatok, nem feltétlenül jogi megközelítésű topic elvileg... -
#1800 na.. én eltünök, majd megint beszámolok egy év múlva -
LowEnd #1799 baszki...
ritka gusztustalan hányós topic lettünk -
obe #1798 én a hányással rendberakom magam, megkönnyebbülök, az alkohol nagy tanítómester:D -
#1797 A szarabb dolgok még a hányós rész után jönnek :D -
#1796 Én nem hánytam, mert nem jött semmi :D -
#1795 AZTAKURVA :DDDDDDDDddd !!!!